29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    na ezért kell hátul maradni és akkor nincs ilyen gond.
  • praksi
    megvettem az új fegyómat, JG MP5-J :-)
  • Mersant
    ugyanugy mint ahogy a Red Dot ele lehet rakni plexit, es sok tokbol ki sem kell szedni a gepet az meg vedi a kulsejet.
    amugy nem csipem a sarga mellenyes emberkeket, mert felfedik a helyem, es folyton segiteni akarnak, sugnak hogy kit hol lattak es ez elrontja az egesz feelingjet...tisztelet a kivetelnek.
  • Punker
    nem volt még olyan játék ahol ne lőttek volna meg véletlenül hiába volt rajtam a sárga mellény, te szeretnéd szétlövetni a kamerát? fényképezőgépet?
  • Mersant
    szerintem igazan jo felvetelt ugy lehetne csinalni mint ahogy azt az eletben is szoktak, beallni egyik csapatba/rajba kamerasnak es igy nem marad ki semmibol ami ott tortenik. ugy hogy sarga mellenyben boklaszik ossze-vissza sok ertelme nincs, fenykepesznek meg csak-csak...
  • Punker
    fotós/videós csak láthatósági mellényben lehet a pályán elméletileg, amúgy a videt a fő szervező csinálta így nem volt mindenre ideje, szerintem jó lett nagyon, persze játék után visszanézzni mindig más mint külsős ként megnézzni.
  • repvez
    Tudom, hogy a video nem adja vissza a valoságos körülményeket, de nekem eröl a videorol csak annyi jött le hogy fegyveres emberek sétálgatnak az erdöben.Valahogy nem jön át az akcio a jeleneteken.Azt is tudom hogy nem egyszerü terepszinü embereket erdöbe kamerázni meg ugy hogy átláthato legyen a helyzet.Nem tudom hogy a kamerás az csapattag vagy megkülönböztetö mellényben összevissza mászkál a területen,mert ha igy van akor gondolom oda fog menni ahol emberek vannak, de igy oda a meglepetés mivel tudhatja az ellenfél hogy ahol a kamerás van ott ellenség is.

egyébként nem fikázás akart lenni csak mint kivülálö észrevétele.
  • Punker
    Operation Woodland Outpots II videó újratöltve.
  • OrioN the S
    :D np. nem azért mondtam :)
  • DannyL
    ŐŐŐ! Bocsi? :)))
  • praksi
    az Airsoftware-el mi történt? nekem már pár napja nem jön be a lapjuk...
  • Mersant
    jo hogy szolsz, napkozben meg minden rendben volt, es nem is tudtam hogy le lett fujva.....fasza..hat, most rendesen elbasztak a hangulatom...
  • Punker
    from WD:

" Haliho!

Az OVERLORD-al kapcsolatban, csak annyi, hogy tegnap délutánig, úgy volt minden OK. Ha ma Bandit hozzászólása miatt nem kérdezek rá, én magam is potyára mentem volna ki pénteken, mert a HM nem értesített a változásról.
    Az idén már nem igazán tervezek több BF játékot, egyrészt mert szombatonként nem igazán fogok ráérni, másrészt már nagyon belefáradtam az örökös hadakozásba. "
  • Punker
    hát a HM lefújta a Csobánkai játékot, 3 nappal elötte, nem?
  • Mersant
    mit ertesz a "most meg ez" alatt?
  • Punker
    ez a HM-e sCsobánka mindig ilyen :(

tavaly a haditalálkozót 3. nekifutásra csinálták meg a HM votl a fő védnök
    idén a haditalálkozó elött 1 héttel nem lehetett tudni mi lesz, végül a hadijáték elmaradt mert a németeket kitiltották, erre az oroszok se jöttek el.
    most meg ez.....
  • OrioN the S
    akkor most ki fog tarkón lőni? :( :D ;)
  • Jacek
    Sajnos elmarad:(
  • DannyL
    Részemről játék mentes hét lesz sajnos.
  • Mersant
    es szombaton Csobankan?
  • OrioN the S
    Vki vasárnap lesz Érden?
  • DannyL
    Ja elbasztam. :(
  • Punker
    woodland outpost II vid.
  • öregharcsa
    jól sikerült..
  • DannyL
    Mindezt sárgában. :D
  • DannyL
    KIS VÁLTOZÁS!

[color=yellow]Classic Army M4/M16 130-as, fém, MidCap tár x 2db[/color]
    Kifogástalan állapotban.
    [color=yellow]Ár: 3.000 Ft / db[/color]

[color=yellow]G&P Dupla Tár Klipsz M4/M16-hoz[/color]
    Kifogástalan állapotban.
    [color=yellow]Ár: 2.000 Ft[/color]

[color=yellow][size=16]Ha egyben elviszed a 2db M4/M16 tárat + a klipszet, akkor 8.000 Ft helyett csak 7.000 Ft-ot kérek értük összesen![/size][/color]

Érd.: PM (Ne e-mailben!)
  • VRSDM
    újra elsütöm a szokásos mondanivalóm, hogy nekemis wellR6-van és nagy mázlival kifogtam egy olyan darabot, amiről nem hiszik el hogy well, szóval az enyém pontos,fps-ben nem marad alul egy stock ca ellen sem, el nem törtem még, pedig esek szépeket, szépnek háát egy CA szebb :D, tuningolva meg nemvolt még. egy szó mint száz, nem indulok hátránnyal a nagyjátékokon sem vele, max, van -4-5 méterem, amit legfeljebb lefutok ;]

de ugyan ennyi esélye van annak is hogy mindenez ellentetjét fogod ki, ja és ha mostvennék fegyvert énis JG-t vennék :]
  • DannyL
    Gyenge, kopogós szar műanyagból van, tuningot nem bírja, randa. Más baja nincs.
  • Kurfürst

Nekem már van egy JG AUG-om.. :D Egy havernak viszont nagyon nincs pénze, és olcsóért adják.. amúgy mér szar?
  • DannyL
    kaki
  • Punker
    nagyon sz@r, JG-t vegyél esetleg Cyma-t ha olcsó kínait akarsz.
  • Kurfürst

Well R6-ról vélemény? Nagyon szar vagy használható darab?
  • DannyL
    Nem biztos, mert valszeg boys gb-sről van szó. De mondjuk egy 600-as valóban nem ártana bele.
  • CseNo
    Nem lehet, hogy az akksi (300 mAh?? Ez a paraméter az akksira vall) túl kicsi? 1100 mAh már vinné...
  • Kakaduduka
    aha. esetleg javítható a dolog? miután szétszedtem és kitakarítottam az egész szerkezetet működött és csak ma reggel mikor rákötöttem az akksit akkor jött elő ismét ez a probléma.
  • VRSDM
    a nagyonpiaci fegyverek nem kompatibilisek az utángyártott minőségi alkatrészekkel, így... eléggé kérdéses. sztem nem.
  • Kakaduduka
    hopp, lemaradt a ? jel
  • Kakaduduka
    hát ez nem az igazi arisoft, csak amit a piacon az ember megkap pár ezer forintért, és ezért nem is olyan erős. természetesen használunk védővelszerelést, és olyan helyen játszunk ahol nem jár senki bent az erdő közepében, hogy még véletlenül se történjen semmi. a másik problémám az lenne hogy: van egy autómata MP5-ösöm ez a kommandós változat(c-618, kicsi tár, csukható tus). sajnos szar a motorja, és van hoy megakad és ha egyszer megakad akkor teljesen szét kell szedni és hülyéskedni kell vele míg jól lesz. akkor kibír egy akksit, de utána kezdődik az egész elörről. lehet kapni valahol motorokat konkrétam 8.4 V-os kéne. (és 300 mAh)
  • neuro
    Én is elmennék egyszer :)
  • OrioN the S
    :D