29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#6368 Nagyon tetszik. Csinálnál több képet róla ha szépen kérlek?:P -
#6367 Es a kinai kulso alatt egy teljes japan belso bujik meg:) meg igy is 50-60 ezerrel olcsobb mintha CA/TM-bol epitek fegyvert:) M130 egyebkent a fegyo full Systema a gearbox hazon kivul 11.1-es Li-Polymer akku (olyan 1 hetig lehet vele loni):) -
#6366 csecse műszer :) -
#6365 -
#6364 belelóg a képbe a zoknid
amúgy szép szerszám ;) -
#6363 De igazabol alig maradt valami az eredetibol:) pl zavart hogy le van elol zarva a cso (hulyen nez ki) kivagtam hatrebb raktam, igy cso kinezete van.
Belul fem erosites van benne ezert nem nyekereg nem mozog:) -
#6362 Engem nem zavar hogy orrnehez:) Kicsit nehez volt rarakni mert nem az S-Systemhez keszult de a vegen jo lett.
-
#6361 Rohadtul orrnehéz lesz, de van aki mondjuk arra esküszik. -
#6360 Vettem egy m203as gránát vetőt a stukihoz. Azt a veszprémi odlal szerint megcsinálom nag y akksi tartónak, ugy má nagyobb aksit is be tudok tenni :) -
#6359 Vegyél ilyen akksit! A 44-es bázisban lehet kapni. Ez a legerősebb akksi amit előagyba lehet rakni. -
#6358 na azé :D -
#6357 Jah az nem fér bele :D Azt tévedésből kaptam :D Nekem két soros kéne abbol szoval majd egyből kettőt csinálok :D -
#6356 Hát de ez ilyen AK style sorba kötött ami az egyik képen van. Az ne mondd hogy belefér. -
#6355 Első marokrészbe lehet tenni az akksit, belefér egy 8,4 es mini -
#6354 Ebbe hogy rakod bele a stick akksit? -
#6353 Nah nézzétek az aranyoságomat :P
http://bexter.atw.hu/as/ -
neuro #6352 ok thx! -
#6351 a sima standard 2,5 jack csatija van... -
neuro #6350 Úgy tudom a Motoroláknak nem a szokásos kis/közepes jack headset csatlakozója van... ennek a típusnak megtudnád mondani milyen? -
#6349 most vettem a múlt héten 4db Motorola T5622-es rádiót....
a hétvégén kipróbáltuk egy nagyobbacska játékon ahol nagyon jól teljesített...volt épület ,susnyás,erdő...egyszóval jó kis terep volt, és semmi gond nem merült fel velük kapcsolatban....(ütés és cseppálló)
a ahtótáv a könyvecskéje szerint 8km...az előző típus 5km-re volt hitelesítve(a fene sem tudja hogy igaz-e)
1 ami nem tetszett, hogy kissé halk a fülese..
2db-os packban adják +töltő+2db aksi+hálózati táp+2db füles(bedughatós)+2db övcsipesz...ez volt 20e ft...tehát a rádiók darabja 10.000ft...ennyiért megérte szerintem... -
#6348 köszönöm :) -
#6347 pmr.hu vagy valami hasonló gyűjtő oldaluk van az ilyeneknek. -
#6346 Idehaza nem láttam ilyen felszeretltségüt hasonló áron.
Ha te igen pliz link :) -
#6345 ez annyira olcsó nem hiszem hogy engedély köteles lenne és komoly teljesítményű, nincs kiírva de tippre ez is 0,5 mW teljesítményű, szal teljesen átlagos, nem is biztos hogy van értelem kintről görcsölni vele. -
#6344 Ezt néztem ki magamnak, mivel nagyon nem értek a rádiokhoz segitenétek benne, h engedély köteles e vagy milyen buktatói lehetnek ennek a kütyünek? -
#6343 a sárkáyn repülőknek van 0,5-nél erősebb de nem engedély köteles még, olyat kell venni, a kis 0,5-ösökkel az a gond hogy az első gödör már zavaró tud lenni, multkor mi kipróbáltuk a pályán a 2 legtávolabbi pontot 2 parkoló között átlövi, de ha az ember legugol 1 lövészárokban vagy valami már rögtön serceg -
MuldR #6342 Ovatosan ezekkel. A 0.5 mw teljesitmeny folotti radiokhoz HIF engedely kell. Szoval megtortenhet, hogy megveszed, elkuldik, a vamon lefoglaljak, es mivel nem kapsz ra engedelyt, bebuktad. Penzt meg nem kapod vissza.
Erdemes elotte utananezni. -
neuro #6341 Én most egy Bowman headset másolatot szeretnék rendelni. -
#6340 Ebay-en néz körbe, ott láttam 10-15 között 42km hatótávolságu headseteses rádiot :)
Amint lesz pénzem rendelek egyet :P -
MuldR #6339 Motorolat kell venni :) -
#6338 Én haverral közösen vettünk egyet 10k ért.
Papiron 8km táv volt irva meg sok jó, van hogy a 2km-t nyilt terepen nem lehet érteni meg venni az adást.
Ha most vennék rádiót 20 alattiba nem feccolnám pénzem.
Egyik csapat tag ennyiért vett, tisztán lehet érteni mit mond több km távolságból.
Tescos gagyit felejtsd el olyat ne vegyél :) -
praksi #6337 használtok pmr rádiót?
aki igen, attól kérdezném, h milyet érdemes venni, mire kell figyelni vásárláskor? -
MuldR #6336 Csapatban van 2 db Dboys full metal (egy M4 meg egy CQBR vagy mi) Mindketto, jo, semmi negativat nem lehet se kulsorol, se belsorol mondani. -
#6335 Nekem D-Boys van, csak az M4 S-system, meg nem a full fem, ami annyit jelent hogy a test nem fem kulomben ugyan ez! En imadom nagyon jol ossze van rakva, belsejerol olyan nagyon sok tapasztalatom nincs:) mert kicsereltem majdnem mindent benne:) de nem volt semmi problema. -
#6334 Nem a hozá tartozo szijjal voltam. De amit adnak hozzá első játék után használhatattlan lett. -
#6333 az R6-os szíjja az valami hihetetlen gagyi tényleg. -
#6332 mentségedre szóljon elnézem, am énis inkább vennék fullmetal fegyvert . ha most vennék :D denem. -
#6331 Ebben az esetben erre nem volt esélyem, mert hordszijon volt és a hátamon és menet közben eset le a betonra. -
#6330 hm. nemtudom estem már akkorákat r6-al mint az ólajtó. de a jó katona mondás tartja :]
jobban védd a fegyvered magadnál :] ha lelőnek neked úgyis mind1. de fegyver nélkül meg fix hogy lelőnek :] ergó a fegyveredre vagy bízva :D esik-levegőbe tartja a fegyvevert. és ennyi :] az alany meg puffan egy hatalmasat :D -
#6329 Éljen az ABS test. :)