Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Hány éves vagyö ? 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
aki az imnetre járö azt megvetem 😄DD
A kor nem számít (úgy tudom, hogy szokott kijárni 15 év körüli srác is), ha már nagykorú vagy akkor az még jobb, mert legalább nem a szervezõket terheli a felelõsség, ha lemészároltatod magad 😊
de majd vmikor kimegyek ha te is ott leszel.. legalább látlak téged is meg a reprot is 😄
Egyébként meg:
www.softair.hu
Ma délután 4 körül mennek a srácok érdre játszani, ha gondolod nézz ki (elõtte a softair.hu fórumában azért nézd meg, hogy hova kell menni 😊).
Aug 20-21-e környékén pedig éjszakai játék lesz, azon valószínûleg én is részt veszek majd (a legutóbbi éjszakai is nagyon bejött 😊)
énis akarok !
kiad kölcsön puskátpisztolyt ?

Ami jó, az a KSC, bár asszem csak mûanyagokat csinál, de ez mondjuk nem számít sokat. Ez japán és jo minõség.
Western Arms kib@szott drága (kb mint egy AEG) viszon nagyon jó minõség, mondanom se kell hogy japán.
@Adam
Nézz szét az AirSoft fórumon ott tuti tudnak segiteni, én nem foglalkoztam még ilyennel.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Mondjatok nekem egy jó BlowBack gas Pistolyt,
ami elég erõs.és megbízható is.
köszi
Gondolom csavarral.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
de a freedom art m16 front sight mount-ot hogyan és hova kell felszerelni egy xm177-re?
Lehet, hogy én értettem félre, de talán az új széria az amiben olyan hajtómûvet csináltak, ami könnyen hozzáférhetõ. Olyasmi módon szét lehet nyitni a fegyvert, mint az eredeti változatot, és az egész belsejét könnyen el lehet érni.
Classic Army nagyon pöpec fegyokat készit külsõleg, belülrõl viszont nagyon gagyi aztbeszélik.
Egyébként meg nem kell fémet venni, fölösleges. Ezek "edzett" mûanyagok, nagyon erõsek, ugyhogy szerintem egy Marui puska bõven megteszi.
Külföldrõl rendelésnél még ezt az oldalt ajánlották sokan (volt hogy 2 nap alatt megjött a cucc valakinek) KLIKK

most azért nem beszélek vele mert melóból írok
hogy lemegyek hídba,innen rendeltél te is?
A mûanyag is jó minõségû, szóval, nem ilyen szar kínai. 😊 De kétségtelen, hogy a fém késõbb megy tönkre.
nem akarom elhinni hogy mûanygból vannak
built material-abs az mi a nyavaja?
Direkt erre a célre kifejlesztve. Környezetbarát meg minden. 600ml 3000 ezer forint. Egy tár kb 4-5 mlt fogyaszt.