Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szépek lokó akkor jóak... küggyé makdról fotóat, énis küldök. priv

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

traXion
17õ

jo, majd kinézek ha hell elvisz, mejd ugyis beszélünk ts-en...

Hány éves vagyö ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

traXion
nem járok met bannoltak

akkor kapsz egy sorozatot az M16A2-esembõl 😄

de téked nem akarlakö
aki az imnetre járö azt megvetem 😄DD

traXion
mek enkem 😄

Hellhammer
Ok. A múltkor is én fuvaroztam 3 arcot (ha már 4-en elférünk egy autóban, akkor minek menjek egyedül? 😊)
A kor nem számít (úgy tudom, hogy szokott kijárni 15 év körüli srác is), ha már nagykorú vagy akkor az még jobb, mert legalább nem a szervezõket terheli a felelõsség, ha lemészároltatod magad 😊

pff, nem tudok kinézni, se kocsim, se semmi, én csa 18 vagyok öccsém...

de majd vmikor kimegyek ha te is ott leszel.. legalább látlak téged is meg a reprot is 😄

Hellhammer
Nekem van, bibibííí 😊 Kõcsön nem tudok adni, mert egyelõre csak 1 puskám van.

Egyébként meg:

www.softair.hu

Ma délután 4 körül mennek a srácok érdre játszani, ha gondolod nézz ki (elõtte a softair.hu fórumában azért nézd meg, hogy hova kell menni 😊).
Aug 20-21-e környékén pedig éjszakai játék lesz, azon valószínûleg én is részt veszek majd (a legutóbbi éjszakai is nagyon bejött 😊)

Miasza erszoft ?
énis akarok !
kiad kölcsön puskátpisztolyt ?

ghost cb
KJ Works elég olcso igaz Taiwan-i, szal nem a legjobb minõség. Nekem egy fullfém KJWorks Berettám van, de nagyon birja. Mondjuk ez fém.
Ami jó, az a KSC, bár asszem csak mûanyagokat csinál, de ez mondjuk nem számít sokat. Ez japán és jo minõség.
Western Arms kib@szott drága (kb mint egy AEG) viszon nagyon jó minõség, mondanom se kell hogy japán.

@Adam
Nézz szét az AirSoft fórumon ott tuti tudnak segiteni, én nem foglalkoztam még ilyennel.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Hello

Mondjatok nekem egy jó BlowBack gas Pistolyt,
ami elég erõs.és megbízható is.

köszi
Adam II
Mert fel kéne szerelni egy xm177-re.

ghost cb
Miért érdekel?
Gondolom csavarral.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Adam II
Nagyon láma kérdés
de a freedom art m16 front sight mount-ot hogyan és hova kell felszerelni egy xm177-re?

Hellhammer
Itt van egy teszt róla: klikk

Lehet, hogy én értettem félre, de talán az új széria az amiben olyan hajtómûvet csináltak, ami könnyen hozzáférhetõ. Olyasmi módon szét lehet nyitni a fegyvert, mint az eredeti változatot, és az egész belsejét könnyen el lehet érni.

ghost cb
Én nem tudtam a 2. szériáról, de akkor reméljük az már kifinomultabb lesz!

Hellhammer
Nemtom hol olvastam már, de az volt írva, hogy az ICS már a 2. szériát csinálja az M4-bõl. Az elsõ elég tré minõségû volt, de a 2. sorozatban átalakították a gearboxot és elég jól sikerült.

repro
az ABS az mûanyag.

N0 TXT TLK PLZ!4!

ghost cb
Az ICS eddig fullfémben (legalábbis azt irták, amikor láttam élõben, nem volt annyira FULL fém) csak MP5-öt gyártott, most nemrég jelent meg az M4 "fullfém"ben. Ami az igazság, hogy az ICS MP5-ök nagyon jól mûködnek, az M4 visztont még elég kiforratlan. Egyik srácnak akinek ICS M4-e van és ami a fegyon mûanyag volt (pl elõagy is...) mind eltört. Szal annyira nem jo.
Classic Army nagyon pöpec fegyokat készit külsõleg, belülrõl viszont nagyon gagyi aztbeszélik.
Egyébként meg nem kell fémet venni, fölösleges. Ezek "edzett" mûanyagok, nagyon erõsek, ugyhogy szerintem egy Marui puska bõven megteszi.

Hellhammer
Full fém puskákat az ICS és a Classic Army gyárt. Az ICS újabb verziói már megbízhatóbbak, jókat lehet róla olvasi, a Classic Army-tól mindenki óva int, mert állítólag nagyon gagyikat gyárt.
Külföldrõl rendelésnél még ezt az oldalt ajánlották sokan (volt hogy 2 nap alatt megjött a cucc valakinek) KLIKK

Adam II
BOCSI😞((
Rossz kedvemben rosszjor láttam a hozzászólást

hoppá ez csávó
elég súlyos a csaj
traXion
ez nem idevaló hozzászólás volt...

Adam II
Azé a piacon nem lehet ilyet kapni (mert a japán kacatok nem ilyenek) és ha istenigazából torkonlõnélek vele akkor meggondolnád ,hogy milyen szinten van

traXion
Hmm... hát változó. 😊 Ha kérsz tõle árajánlatot, meglátod. 😊

mennyi postaköltséget rak rá?

most azért nem beszélek vele mert melóból írok
traXion
ok. 😊

majd beszélek vele,mert kéne pár cucc 😊
közbe már megtaláltam :9
traXion
és hol lehet elérni,mert a nevével még véletlenûl se találkoztam a softair oldalán
traXion
aha

õ egy személy akar lenni?
traXion
Én VIS-tõl rendeltem. 😊 A fórumban kérhetsz tõle bõvebb segítséget.

te itt annyi cucc van ezen az oldalon
hogy lemegyek hídba,innen rendeltél te is?
traXion
Van ilyen is. Természetesen nem mindig vesszük észre a találatot. Ilyenkor szólnak, ha látták. 😊

és ha nem veszi észre a találatot?
traXion
Akit meglõnek, az elkiáltja magát, hogy megvolt, felteszi a kezét és a fegyverét és eltávozik a helyszínrõl a visszaállóponthoz. De ez játéktól függ. 😊

és hogy játszátok az airsoftot,akit lelõsz kiesik?
most kifogtam rajtad 😊
traXion
nemtom... 😊

built material-abs???
traXion
nemtom 😊
A mûanyag is jó minõségû, szóval, nem ilyen szar kínai. 😊 De kétségtelen, hogy a fém késõbb megy tönkre.

nézegetem közbe a pisztolyokat,teljesen élethûek
nem akarom elhinni hogy mûanygból vannak
built material-abs az mi a nyavaja?
traXion
Igen... 😊

az rohadt jó,gondolom ezt is kintrõl szerzed
traXion
Green Gas

Direkt erre a célre kifejlesztve. Környezetbarát meg minden. 600ml 3000 ezer forint. Egy tár kb 4-5 mlt fogyaszt.

milyen gázt nyomatsz bele?