29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• CseNo
    Így van :) Nincs tapasztalatom, azért írtam hogy "állítólag ótvar". Isten óvjon az erre való alapozástól, csak nem 1 embertől hallottam hogy nem jó. Bár ez attól is függ hogy ki mit vár el tőle gondolom.

JG "Dragunov" sniperrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Igen, nagy álmom az igazi Zastava... Sajna a JG csak egy "átépített Kalasnyikov". Engem az érdekelne legfőképpen, hogy a fegyver mely részei vannak fémből.
  • Punker
    több ember több cuccot rendel csökken a szállítási költség.
  • praksi
    ezt nem értem, ettől hogyan lesz olcsóbb a cucc?
  • MuldR
    Mondjuk WGC/UNCnel szoktam wire transferrel utalni. Ok megbizhatok.
  • DannyL
    rgr thx
  • öregharcsa
    3 választás van asszem a gunneren...most nem tudom megnézni és fejből sem emlékszem rá de a Paypal az egyik ezen kívül...(ez egy garanciális fizetési forma ahol ha bizonyos határidőn belül nem kapod meg az árút csak lefoglaltad akkor ők visszaszerzik a pénzed...)ez amolyan biztonsági dolog..pontosan nem tudom hogy müxik...

a sima átutalásnál meg ha genyák benyelhetik a pénzed...(és nem kapsz árút...reklamálni meg kinél fogsz.?)
  • DannyL
    Miért hogy lehet még?
  • MuldR
    Nyert :)
  • öregharcsa
    asszem a Banki átutalás...vagy nem...
  • DannyL
    Mi az a wire transfer?
  • MuldR
    Nah, akkor rendelesi kisokos, avagy hogye rendeljunk occson:

1, gyujtsd ossze a haverok/csapattagok rendeleseit.
    2, Airmail szallitast kerj.
    3, Wire transferral nyomd at a penzt.
  • dronkZero
    Ezzel kezdd:

MASZ
  • neuro
    kézifegyvert? hát nem sok airsoftosnak van itthon tankja vagy repülője :)

válaszolva a kérdésre: pl. www.nowar.hu
  • AC2
    Nekem nagyon megtetszett ez a "sport", szeretnék én is részt venni, csak hát nincs fegyverem. Ha jól értelmeztem, akkor nekem még csak kézifegyvert lehet használni. Nos az lenne a kérdésem, hogy honnan érdemes/lehet beszerezni egy ilyen AEG-t?
  • Bexter
    Hello.
    Megkérhetnélek arra hogy a grántá vetődnek az illesztő elemeidről csinálj pár képet? Vettem én is egy ilyet csak hiányos és azok nincsenek és utángyártáshoz kéne tudni mik hiányoznak :P
  • Punker
    tuning meg ilyen hülyeségek, a max 220 FPS-es USP-vel épületben olyat vadásztam ma :)
  • praksi
    mi is akartunk rendelni a gunner-ről, a következő a szitu:
    adott ugye a fegyver, erre jön a postaköltség, ami kb a fegyver árának a fele, aztán rájön a vám és az áfa. ami pofátlanság, h a postaköltségre is kivetik az áfát; szal mindennek kb. a duplájával kell számolni.
  • DannyL
    Abszolút nem az, de nyilvánvalóan nem a tapasztalat beszélt belőled. Jól tuningolható, masszív, jó anyagokból van. Egyedül a fényezés és az illesztések a testen amik nem 100%-osak, de az meg festékkel és kis munkával megszépíthető. Mindezt 30e-ért és nem 100e-ért.
  • mstummer
    Ótvar? Én az AGM M14-eseiről csak jót hallottam eddig, a saját tapasztalataim is kellemesk. Nem TM pontosságú, de szép és jó. Ilyenekre nem feltétlenül kell alapozni hogy állítólag...
  • CseNo
    És állítólag elég ótvar is :S
  • Kurfürst
    Garandot nem n kapsz kínaiban, de az AGM gyárt M-14et (gyakorlatilag úgyanaz mint a Garand, csak táras és sorozatlövő képességű). 30ért megkapod. Szépnek szép, csak elég hosszú.
  • Beni521
    még 1 kérdés: Tokyo Marui vs Cyma Thompson :D Mind2-nek előnyei, hátrányai, melyik pontosabb, erősebb (Ha Cyma akkor eladom a mostani puskát, ha TM akkor meg jön karácsonyra :D)
  • OrioN the S
    omfg
  • Punker
    itt vannak tapasztalatok.
  • DannyL
    AEG
  • Beni521
    hm... és legalább automata is? vagy ilyen áron rugós :D
  • Punker
    30k körül megkapod pl
  • Bexter
    kb a fegyver ára és 50% +6 hét
  • Beni521
    ja, és mennyiért hozzák el ide :D
  • DannyL
    Ebből a triumvirátusból olcsón max a Thompsont kapod meg a Cyma félét.

gunner
  • Beni521
    Thompson, Garand, vagy M1 Carbine kéne olcsón. Mind1 h használt, vagy rugós, csak olcsó legyen :D
  • Bexter
    Mi holnap csapunk össze kis lélekszámban (15fő). terepezünk páláynk mellet egyet, meg felavatom uj stukim :) Alig várom már h valakit segbelőjjek :D
  • praksi
    hátrafelé nem tudok célozni :-P
    az volt, h levettem, és anélkül mentem tovább.

amúgy fasza kis játék volt, nem túl messze kecskeméttől van egy nagyon régi kúria, 5-6 épület egyszerre, szal lehet játszani :-)
  • VRSDM
    piros pukli még okés :] ha felszakad és folyik a vér :D na az már dob a feelingen
  • Bexter
    Ha ilyet csinálsz háttal tedd a harc mezőnek. igy kisebb az esély h arcon lőnek :)
  • praksi
    mai játékon rájöttem az arcvédő fontosságára: levettem, mert nagyon párásodott a szemüvegem, fél perc múlva arclövéssel kiszedtek. szép piros kis duzzanat maradt utána...
  • Jacek
    Mehetne meg meg is tudnam csinalni:) de ez igy jon be:)
  • Glpetyus
    szép
    Már csak egy frankó fényezés kéne rá
  • Bexter
    köszi :)
  • Jacek
    Holnap csinalok es folrakom!