29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#6448 Az AGM 2nd gen. M14 is kompatibilis, csak az elsővel voltak kompatibilitási gondok. Az enyémben is minden systema + prometheus cső. -
#6447 Csak kicsit megijedtem, mert láttam már M4-es tetején gránátvetőt. Simán szórta vele az iron sight-ot. :D -
#6446 Én viszont tudok egy személyt aki bármekkora Marui tuningot megcsinál az AGM M14-en és azt is, hogy milyen bipod kell rá. :))) -
#6445 Megforditottam a kepet hogy a kenyes izlesueknek is tessen:P -
#6444 Eke vagyok angolbol:) de ez nem azt jelenti hogy a Cyma gyartasu M14 az TM comp?? mert ugye most dobott a piacra a Cyma is M14-et.
Ez van a Gunneren irva ra!
Best Chinese made M14 by CYMA, TM compatible Hop up, TM compatible steel tight bore inner barrel!! TM compatible gear set (small spur gear)!! -
#6443 Nem nem:) a hangtompito igazan a tus, es magad lovon pofan a granatvetovel:D
Allitva keszult a kep:D -
CseNo #6442 Az első irányzék is ha jól látom... De tényleg "sose tudni".. ;) -
CseNo #6441 Én is, félek mindkettőtől :D
A47-03: marui kompatiblis, de a távcső sín 15 ropi körül van még hozzá...
M14: ez nem marui kompatiblis, alkatrész miatt gázos :S és ennél meg nem tudom hova lehet rögzíteni és milyen típusú a bipod azaz a kecskeláb :D -
#6440 hát alul van az optika, de persze sose tudni :) -
#6439 Mondd hogy ez a kép fejjel lefele készüét! :) -
#6438 Thx.
Asszem nem fogom meguszni a fürészelgetést :/ -
#6437 -
praksi #6436 link -
#6435 Bocsi nem volt idom csinalni kepeket meg folrakni:(
Igazabol nem sokat ernel vele mert az enyemnek nem kerek eloagya van!
En szetszedtem, kivagtam a belso reszet komplett:) a folso reszen kivagtam az egeszet es bele raktam egy fem lemezt arra csavaroztam a leveheto eloagyat. -
#6434 Azt hittem ezen már túl vagy. :| -
#6433 Jó neked hogy annak ismerted meg. :) -
#6432 személyesen nem, de nekem nincs vele bajom jófej. -
CseNo #6431 Rendben, köszönöm a segítséget! Most már csak választanom kell (M14 vagy A47-03) :D -
#6430 Softair
"Haliho!
ELADÓ!
AGM M-14 Wood átvizsgálva, garanciával, 370 fps
-tömítés csere, hézagolás, zsírzás
-Hop-up gumi cserélve
-120-as rugó+fém rugóvezető
-Tartalék akkuval
-Dobozában tartozékaival
ÁRA: 40.000.-Ft
Érdeklődni: pm-ben vagy a 70/5095504-es telefonon lehet."
Egyenesen a mester kezéből. Jó vételnek tűnik. -
#6429 Szerintem a 44-esben is van most. Ha jól emlékszem 35 pénz. Vagy lehet elég jó darabokat találni a softair adás-vételijében is. -
#6428 Ez a Borg egy világi nagy marha. Ismered személyesen? :D -
#6427 szájbergányt kerüld mert lehúznak... -
CseNo #6426 És még valami! Hol érdemes venni egy AGM M14-et? Láttam a cybergun oldalon, nem tudom hogy biztonságos-e onnan megrendelni... Bocs hogy ennyit kérdezek tőled, de csak neked hiszek ez ügyben :) -
#6425 műgyanta ;] -
#6424 Annál szebb megoldást keresek :) -
praksi #6423 szigszalag :-D -
#6422 Üdv. már alkatrész dolog megoldodott már csak a felszerlésekkel vannak gondjaim :D
Feltettem ugy ahogy de első markolat alját le kellet vennem és ott most egy luk tátong i leltve mozog jobra balra az egész :D
Kéne help
-
#6421 Üdv
Segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy Boyi BI-M203 "Gránátvető"-t akssitartónak, de elhagytam alkatrészeket belőle.
Hiányoznak a lemezek amikkel fel tudom tenni a fegyverre.
Ha valakinek van feleslegese vagy tudna nekem utángyártani olyan lemezeket megvenném
Köszi előre is. -
#6420 Tényleg, ha már rendelésnél tartunk...
MAG M16 100-as lowcap tárakat akarok venni, nagyjából 4 db elég lenne, de 8as pakkban van, és ha magában rendelném, akkor drágább a postaköltség, mint maga a cucc. Szal ha valaki rendel nagyobb pakkot, szóljon már legyen olyan kedves, hozzácsapodnék a tárakkal... -
#6419 XXI. század Airsoftosa :) -
praksi #6418 USD volt.
de most nagyjából megvan mindenem (két fegyó, ruha, mellény, kesztyű, bb, stb..); szal nem akarok túl sokat költeni, egy PMR rádiót tervezek még venni, esetleg az mp5-re szereléksínt lámpának meg reddotnak. (és/vagy egy 100-as tárat a glocknak) -
CseNo #6417 Köszi az infokat! Lehet akkor egy M14-esem lesz, nem JG A47-03 :D -
#6416 Nekem egy HK G11 de azt nem gyártsák :( -
#6415 300-as high cap tár. Semi/Full auto tüzelési mód. Tuningnak csak a képzeleted, a szabályok és a pénztárcád szab határt. A gyári akksi kuka. -
CseNo #6414 Nagyon gondolkodom rajta... Az álmom egy Zastava Dragunov. A másik ami még tetszik, az M14. Jó lenne egy sniper is. Még a JG A47-03-at nézegettem. Nem tudom mit tegyek. A Zastava álom marad azt hiszem, elég drága :(
Tudnál írni pár sort az M14-ről? Tár mennyi bb-s, tüzelési üzemmódok, tuning lehetőség, gyári akku stb.. :) -
#6413 Nem honkongi dollárban (HK$) számolta a postát? Csak azért mert lehet azért lett horribilis. A HK$ sokkal gyengébb valuta mint a US$. -
praksi #6412 az okés, mi is többen lettünk volna, le is adtunk egy próbarendelést, de így is vmi horribilis összeg jött ki -
#6411 Én eléggé meg vagyok elégedve a 475-el. Igaz a motoron és a gb házon kívül semmi sem az origi benne. De építési alapnak tökéletes, mert jó anyagokból van. Nyilván nem egy Marui, de nem is kerül 100e ft-ba. Ha a DMR-emet Maruiból építettem volna nem állt volna meg 150.000 ft alatt, így meg kemény 70.000 Ft volt mindennel együtt. -
AC2 #6410 Thx mindenkinek a válaszát! -
#6409 helo!most vettem meg elsö fegyverem,azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet megformázni az akkut?