29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Az AGM 2nd gen. M14 is kompatibilis, csak az elsővel voltak kompatibilitási gondok. Az enyémben is minden systema + prometheus cső.
  • DannyL
    Csak kicsit megijedtem, mert láttam már M4-es tetején gránátvetőt. Simán szórta vele az iron sight-ot. :D
  • DannyL
    Én viszont tudok egy személyt aki bármekkora Marui tuningot megcsinál az AGM M14-en és azt is, hogy milyen bipod kell rá. :)))
  • Jacek
    Megforditottam a kepet hogy a kenyes izlesueknek is tessen:P
  • Jacek
    Eke vagyok angolbol:) de ez nem azt jelenti hogy a Cyma gyartasu M14 az TM comp?? mert ugye most dobott a piacra a Cyma is M14-et.

Ez van a Gunneren irva ra!

Best Chinese made M14 by CYMA, TM compatible Hop up, TM compatible steel tight bore inner barrel!! TM compatible gear set (small spur gear)!!
  • Jacek
    Nem nem:) a hangtompito igazan a tus, es magad lovon pofan a granatvetovel:D

Allitva keszult a kep:D
  • CseNo
    Az első irányzék is ha jól látom... De tényleg "sose tudni".. ;)
  • CseNo
    Én is, félek mindkettőtől :D
    A47-03: marui kompatiblis, de a távcső sín 15 ropi körül van még hozzá...
    M14: ez nem marui kompatiblis, alkatrész miatt gázos :S és ennél meg nem tudom hova lehet rögzíteni és milyen típusú a bipod azaz a kecskeláb :D
  • Punker
    hát alul van az optika, de persze sose tudni :)
  • DannyL
    Mondd hogy ez a kép fejjel lefele készüét! :)
  • Bexter
    Thx.
    Asszem nem fogom meguszni a fürészelgetést :/
  • Jacek
  • praksi
    link
  • Jacek
    Bocsi nem volt idom csinalni kepeket meg folrakni:(

Igazabol nem sokat ernel vele mert az enyemnek nem kerek eloagya van!

En szetszedtem, kivagtam a belso reszet komplett:) a folso reszen kivagtam az egeszet es bele raktam egy fem lemezt arra csavaroztam a leveheto eloagyat.
  • DannyL
    Azt hittem ezen már túl vagy. :|
  • DannyL
    Jó neked hogy annak ismerted meg. :)
  • Punker
    személyesen nem, de nekem nincs vele bajom jófej.
  • CseNo
    Rendben, köszönöm a segítséget! Most már csak választanom kell (M14 vagy A47-03) :D
  • DannyL
    Softair

"Haliho!

ELADÓ!

AGM M-14 Wood átvizsgálva, garanciával, 370 fps

-tömítés csere, hézagolás, zsírzás
    -Hop-up gumi cserélve
    -120-as rugó+fém rugóvezető
    -Tartalék akkuval
    -Dobozában tartozékaival

ÁRA: 40.000.-Ft

Érdeklődni: pm-ben vagy a 70/5095504-es telefonon lehet."

Egyenesen a mester kezéből. Jó vételnek tűnik.
  • DannyL
    Szerintem a 44-esben is van most. Ha jól emlékszem 35 pénz. Vagy lehet elég jó darabokat találni a softair adás-vételijében is.
  • DannyL
    Ez a Borg egy világi nagy marha. Ismered személyesen? :D
  • Punker
    szájbergányt kerüld mert lehúznak...
  • CseNo
    És még valami! Hol érdemes venni egy AGM M14-et? Láttam a cybergun oldalon, nem tudom hogy biztonságos-e onnan megrendelni... Bocs hogy ennyit kérdezek tőled, de csak neked hiszek ez ügyben :)
  • VRSDM
    műgyanta ;]
  • Bexter
    Annál szebb megoldást keresek :)
  • praksi
    szigszalag :-D
  • Bexter
    Üdv. már alkatrész dolog megoldodott már csak a felszerlésekkel vannak gondjaim :D
    Feltettem ugy ahogy de első markolat alját le kellet vennem és ott most egy luk tátong i leltve mozog jobra balra az egész :D
    Kéne help
  • Bexter
    Üdv
    Segítségeteket szeretném kérni.
    Vettem egy Boyi BI-M203 "Gránátvető"-t akssitartónak, de elhagytam alkatrészeket belőle.
    Hiányoznak a lemezek amikkel fel tudom tenni a fegyverre.

Ha valakinek van feleslegese vagy tudna nekem utángyártani olyan lemezeket megvenném

Köszi előre is.
  • dronkZero
    Tényleg, ha már rendelésnél tartunk...

MAG M16 100-as lowcap tárakat akarok venni, nagyjából 4 db elég lenne, de 8as pakkban van, és ha magában rendelném, akkor drágább a postaköltség, mint maga a cucc. Szal ha valaki rendel nagyobb pakkot, szóljon már legyen olyan kedves, hozzácsapodnék a tárakkal...
  • Bexter
    XXI. század Airsoftosa :)
  • praksi
    USD volt.

de most nagyjából megvan mindenem (két fegyó, ruha, mellény, kesztyű, bb, stb..); szal nem akarok túl sokat költeni, egy PMR rádiót tervezek még venni, esetleg az mp5-re szereléksínt lámpának meg reddotnak. (és/vagy egy 100-as tárat a glocknak)
  • CseNo
    Köszi az infokat! Lehet akkor egy M14-esem lesz, nem JG A47-03 :D
  • Ron Ragm
    Nekem egy HK G11 de azt nem gyártsák :(
  • DannyL
    300-as high cap tár. Semi/Full auto tüzelési mód. Tuningnak csak a képzeleted, a szabályok és a pénztárcád szab határt. A gyári akksi kuka.
  • CseNo
    Nagyon gondolkodom rajta... Az álmom egy Zastava Dragunov. A másik ami még tetszik, az M14. Jó lenne egy sniper is. Még a JG A47-03-at nézegettem. Nem tudom mit tegyek. A Zastava álom marad azt hiszem, elég drága :(
    Tudnál írni pár sort az M14-ről? Tár mennyi bb-s, tüzelési üzemmódok, tuning lehetőség, gyári akku stb.. :)
  • DannyL
    Nem honkongi dollárban (HK$) számolta a postát? Csak azért mert lehet azért lett horribilis. A HK$ sokkal gyengébb valuta mint a US$.
  • praksi
    az okés, mi is többen lettünk volna, le is adtunk egy próbarendelést, de így is vmi horribilis összeg jött ki
  • DannyL
    Én eléggé meg vagyok elégedve a 475-el. Igaz a motoron és a gb házon kívül semmi sem az origi benne. De építési alapnak tökéletes, mert jó anyagokból van. Nyilván nem egy Marui, de nem is kerül 100e ft-ba. Ha a DMR-emet Maruiból építettem volna nem állt volna meg 150.000 ft alatt, így meg kemény 70.000 Ft volt mindennel együtt.
  • AC2
    Thx mindenkinek a válaszát!
  • nfs world
    helo!most vettem meg elsö fegyverem,azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet megformázni az akkut?