29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Szoki333 #6688 Hell!
Ak-ra hangtompitój avan vkinek??? 5000ft alatt -
#6687 A következő szombathelyi játéknál ők lesznek a VIP csapat: katt ide. -
#6686 Helló!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni!Van egy 700mAh-ás NiMh-s akksim és nemtom h meddig formázzam.A rendes töltési idő az 2 óra 50 perc.
Kösz! -
#6685 © praksi!
reggel 6-kor qwa hideg volt...alig bírtam a táblákat és a bázisokat kihelyezni úgy fáztam, de ahogy feljött a nap tök jó idő lett!
a késelésekhez meg gratula!!
Jacek!
nincs mit, örülök hogy eljöttetek...jövőre folyt köv(simple game 2), most a hideg miatt már nem nagyon akarok belefolyni a dolgokba...viszont tinglitangli lesz mindíg...ha van kedvetek gyertek ki...
csövi -
#6684 Mi koszonjuk a szervezest!! jo kis csetepatek voltak:) -
praksi #6683 nálatok milyen idő volt? mi is ma játszottunk, kora reggel meg akartunk fagyni...
és volt 5 késelésem, egy kör alatt :-)))) -
#6682 Köszönet minden résztvevőnek a korrekt játékért!
még van mit finomítani a játékmeneten...jövőre újramegpróbáljuk!!
"a szervezők" -
#6681 fasza volt a mai Érd ,csak.. őőő én se vagyok vmi öreg ,de itt aztán voltak 18 alattiak rendesen és nem nagyon lehetett velük játszani. SZVSZ -
#6680 Irtam Pm-et:) -
#6679 Azt tudom:)) van minden ami kell! majd irok hogy mi van. -
#6678 nem lényeg...ha nem tudsz regelni akkor jelezd privibe nekem hogy jöttök vagy sem...fegyver és fps értéket kérek írni....csak hogy tudjam mivel lőnek szét ha nem úgy sikerül ahogy terveztük..
karszalgot hozzatok, mert nem biztos hogy lesz plusz annyi nálunk hogy mindenkinek jusson...
az hogy melyik oldalon indulsz nem lényeges úgyis megváltozik pecek alatt.. -
#6677 remelem nem zarjatok le a jelentkezest:) mert kb csutortokon derul ki hogy jo az idopont vagy nem! ha jo mennenk 3-4-en. -
#6676 nekünk Érd! -
#6675 hétvége kunmadaras -
#6674 Akkor hangítsuk a tomport. :D -
praksi #6673 biztos ami a hangát tompoítja :-) -
#6672 Napi 4-5 hsz. Tényleg rég volt erre :D
hétvégi keszthelyi játékra jön itt valaki? -
#6671 Sűrűn jársz erre. :D -
#6670 AIRSOFT
(1991 új üzenet) -
#6669 Mi az a hangatompoító? -
#6668 nincs, amúgy bővebben? -
Szoki333 #6667 Van vkinek eladó hangatompoitója?? -
#6666 köszi -
#6665 ok, ketten regeltunk, tobbiek meg nem nyilatkoztak...;) -
#6664 hali!
nyugodtan regeljetek fel ha nem jöttök az sem gond, de legalább látjuk mennyien szeretnének eljönni a játékra...(ez csak nekünk fontos..thx)
üdv -
#6663 Verpelét szept 30 vid. -
#6662 Tesom alkotott egyet :)
Apro bakikkal:
Katt ide youtube videjó. -
#6661 az igen, az kihívás....
amit megvalósítani szeretnénk az az ötlet igazából egy gyermekkori játékból alakult ki, nevezetesen az "adj király katonát" nevű jópofa játékból...most ezt próbáljuk kicsit nagyobb létszámú AS játékra átportolni...
remélem sikerül.. -
#6660 mi szoktunk ilyesmit jatszani, csak joval kevesebben max 10-12 ember es mindenki egyedul indul. ha lelo valakit az melle all, es igy szepen kialakulnak a csapatok, de volt mar olyan is hogy tok egyedul maradt valaki, na az kihivas es izgalmas....;)
-
#6659 ne aggódj nem olyan a játék hogy megérje terminátorkodni...
a hagsúly az eszméletlen gyors játékon van...ebből kisülhet némi kaotikus dolog is(gondolom olvastátok a játékmenetet), de ezért próbajáték a próbajáték...(ebből lehet tanulni)
mivel nagy részét én találtam ki engem kell majd okolni a hülyeségekért
igazából először kis létszám mellett akartam kipróbálni (max 20 fő + vadászok) de egy ekkora helyen kell a 40 emberke...(Tamás szerint)
ha nem jön be a game akkor nyomunk egy hagyományos jól bevált tinglit... -
#6658 Nem kellemes, de csak 20m-en túlról és egyes lövéssel lehet csak használni. Az én M14-esemből ki lett szerelve a tűzkapcsoló is a félreértések megelőzése érdekében. Nem tud sorozatot lőni. Egyébként lehet, hogy nem azzal megyek, mert ahogy a wgc-s cuccunk áll, lehet hogy nem érnek ide a tárjaim addig. -
#6657 Azt tudom ,hogy 20 méter kell ,de akkor is kellemetlen lehet. Mindegy egyszer át kell esni ezen is :D -
#6656 Sniper kategóriánál 20 méteres rálövési távolság van, amúgy meg nem az FPS hanem az ész a fontos 300-zal is lehet csúnyát lőni ha valaki hülye..... -
#6655 A másik amit remélek ,hogy nem lesznek terminátorok ,mint legutóbb. Sztem 2-en eltaláltuk kb. 60x ,de csak kolbászolt tovább :\ Aztán eljátszotta még 1x és akkor feladtam.. nem érdekelt. -
#6654 (Y)
Remélem Danny-től nem kapok találatot olvasgattam kinek hány fps-es a fegyója. -
#6653 mi lehet megyunk paran, de ennyire nem tudunk most elore tervezni, ugyhogy meg nem is regeltunk. ha lesz meg hely, akkor lehet ott leszunk... -
#6652 DannyL-en kivül innen ki jön 21-én Érdre? -
#6651 ha én esek azt megérzik kínában is :) -
#6650 nekem fem van, szal lattam eleget :) de kivancsi lennek hogy ez a muanyag test mit bir. haverom raesett a JGre ,kettetort a cso es a test talalkozasanal, en raestem a fem testre, beleszurtam a foldbe, a langrejto kicsit meglazult, de a tobbi azota is atom stabil, pedig baromi nagyot estem....
-
#6649 bemész 1 boltba és megnézed a fémtestet, én nem vennék olyat ami nem full fém.