Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
meghalni sincs erõm bazzee 😊

ja és jó tanács kesztyû kell mert a 2 méter magas csalánban gázolni anélkül nem a legjobb, és a jó maszk nagyon fontos, az 5. plexirõl lepattanó golyó meggyõzött hogy nem volt hülyeség ugyanannyit adni a maszkért mint a csúzliért 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
mi az valami tobeszed stilus?! 😄
"20 voltunk kint" ?!
Punker
hát túléltem, 20 voltunk kint 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
jah ok <#gonosz1>
Glpetyus
Én tisztában vagyok vele 😊

Seaweed
ha kicsit visszaolvasol lathatod hogy nekem meg mire faj a fogam 😉)
Seaweed
<#taps>
Glpetyus

Jáj,rendeltem egy ilyet.
Régóta akartam egy ilyet,nekem nem sportolni kell,hanem "dísznek",+ ahogy olvasgattam egész jó minõségü -lowend "mivolta" ellenére-,úgyhogy elleszek vele,mint a befött 😊
[második gyerekkorát éli <#wilting> ]

Glpetyus
oppá,köszi szépen 😊

Seaweed
loszer forgato, hogy a roppalya jobb legyen!

leiras itt
Glpetyus
Szasztok 😊
Egy egyszerü kérdésem lenne: mi az a Hop-Up ? <#zavart1><#help>
(én arra tippelek,hogy talán mozog a "závárzat")

a mûanyag csapágyperselyeket és a rugóvezetõt mindenképpen cserélni kell

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ghost cb
M120-as rugót az alap marui sem bírja sokáig. Valami törni fog ekkora rugónál ezért cserélnek mellette más alkatrészt is.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Seaweed
ahhaaa
nem csak abban, ahogy jobban megnéztem a lámpás verzió springes nem AEG

Seaweed
Bar lehet csak abban kulombozik hogy van valami lapas hozza ha jol vettem ki 😉
Seaweed
en nem 😉)
#911 - ez az! a #910 szerintem valami átmenet lehet az r6 és az r7 között... vagy kituggya??

Seaweed
Vagy ilyen?
Seaweed
Neuro ilyened van?! vagy ez mas?!
Seaweed
Multkor elfelejtettem a Claymore videokat betenni...

http://www.youtube.com/watch?v=eq5aAEZauAQ

http://www.youtube.com/watch?v=Evt4FVzZKNc

http://www.youtube.com/watch?v=6GyjqZdf3s0
azt olvastam hogy kibírja... 😊

Seaweed
Kibir ez ez 120-as rugot?! (Marmint a Marui gyari-eredeti v2-es gearboxa tuti..de a kinai masolat?!)
A gearbox (Marui V2), a ravasz, a hüvelykivetõ és annak környéke, a hordsín egy része és a Picatinny rail ami fém a többi mûanyag. Kicsit látszik rajta hogy plasztik, fõleg az elején, de annyira nem gáz.

Kíváncsi vagyok, hogy a terepen mit muzsikál majd, itt a lakásban elég meggyõzõ volt az ereje és a pontossága. Kipróbáltam a hozzá adott olcsó 0.12-es lõszerrel és ahogy tíz méterrõl rálõttem a bejárati ajtóra darabokra tört mindegyik 😊

Veszek majd bele egy 120-as rugót, meg egy red dotot a tetejére és ez már ki fog tartani egy darabig.

Seaweed
Aha! ez az ami full muanyag de a gearbox a fem?! A csaj is jar hozza?!<#gonosz1>

http://lowendairsoft.schtuff.com/well_r6

Középkategóriás Wellfire R6 M4A1
Szerintem ennyi pénzért az egyik legjobb vétel.

Seaweed
<#wink>

Milyen?! Kepet! vagy ha van gyartoi oldal az is jo 😉)
Nekem is megjött ma reggel az M4-es. Hétvégén már tesztelem is 😊

Seaweed
(Tegnap kezbekaptam a fizum...ma betettem a bankba...mostanra meg elkoltottem a joreszet igy <#gonosz1>)
Seaweed
Nah megrendeltem olaszorszagbol a Berettat!
Punker
Neuro keresett linket a lõszer elég drága hozzá.

Seaweed
Seaweed
De letezik mar claymore gyalogsagi akna is...szepen beteriti aki a botlozsinorba lep vagy aki re iranyitjak es "rarobbantjak"
Seaweed
Lehet kapni ilyen granatvetot, van karabely aljara szerelheto is..alltalaban 30-40 skulot lo ki egy tubusbol gaz segitsegevel
Punker

torque12
hali! Eladó mp5-a5! email: [email protected]
MSN M: [email protected]
irányár 29000ft!

Seaweed
Oksa! De mondom szolj nyugottan es maris utalom a zset!
szerintem én kifizetem elõre aztán majd kitaláljuk 😊

Seaweed
Nah az nem is nagy osszeg 😉) Ketten dobjuk ossze mint fo "gerinc tagok" vagy tobben?! Mert nekem ok ha azt mondod hogy adjak 1500-ot mint felet! Mondasz egy szamlaszamot es maris atutalom innen a gep elol a mánit 😉 (amint megkapom a fizum(1-2 nap) mert most kb enyi van a szamlamon osszesen <#buck>)
jaja összedobhatjuk az árát
ha jól tudom 3000ft a regisztrációs díj, fenntartási költség nem lesz 😊

Seaweed
Aha! Beszaljunk bop domainbe vagy hogy legyen?! Szerintem ha raknank ki felhivast hogy gyujtunk domainre paran biztos adnanak bele zset!
Punker
este megkérdem, bár job bha nem tud visszalõni 😊
midig azt magyarázza kiképezték hát akkor lássuk mit tudnak az ernyõsök 😊

bagónak kellene akkor valami fegyvert szerezni addig... leszaladhatna a völgybe venni valami gagyi pisztolyt, vagy rendelhetünk/hozhatok neki is valami olcsó rugós cuccot (5000-ért van egy cyma puska+pisztoly combo az eshockon)

Punker
amúgy most küldött egy airsoft gránátvetõs magyar videót, ha észhez tér a netem majd feltöltöm 😊

Punker
hétvégén kirángatjuk Bagír-t is és akkor szeretném én is kipróbálni a csúzlid <#eplus2>

már megvan az új tárhely, a héten próbálom összehozni a mysql dump-ot valahogy, meg átvinni a domaineket és a html-es alapcuccokat

de regisztrálni kellene egy domaint, mert a .agria már nem fog mûkodni...

Seaweed
<#hehe>
Punker már tudja, milyen egy 220-as pisztoly 5 méterrõl <#buck>

Seaweed
Haladsz a bop-al?! mert ilyen temakat sokkal inkabb a mi lapunkon beszelgetnem meg mint a verpistigyujto SG-n....de lehet csak tul paranoid vagyok...
(softair.hu-ra nem nagyon akarodzik menni nekem mert eleg sok az ARC ott....)
Seaweed
pfff <#ravasz1><#idiota>