Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
pedig egyszerû

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

küldtem egyet a freemail-es címedre

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
akkor csináld paint-ben 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
En tudom <#ravasz1> mar megbeszeltuk.

Mas:
ha tezstelni akarom kene nyomtatnom A4-re celtablat! (ven nem kivankozok...2006-ot irunk..inkabb gyartok magamnak Corel-el) De nincs veletlen nektek keszen?! Mert most nem sok fogam fulik hozza hogy corelben szerkeztgessem a koroket 😉)
még nem volt idõm elkezdeni sem 😞
de szeptemberig meg kell csinálni

Seaweed
Lehet holnap kimegyek a paintball/airsoft palyara bringaval a repter moge es lovoldozok vele nagyobb tavolsagbol, aztan ha megvan a kiados tapasztalat meg tobb szaz BB ellovese, akkor kerekitek egy kis szosszenetet nektek a lapra 😉)
(tudod szamithatsz ram! <#smile><#wink>juteszembe BOP deportalassal amugy hogy allsz?! <#ravasz1><#vigyor1>(nemsurgos csak ugy kerdem <#bee1>))
írhatnál róla egy tesztet az oldalunkra 😉

Seaweed
Hehh cirka 5 meterrol nyomtam ajtora mondom neuro irta hogy az olcso kiani BB szetszalt...hat ez nem...ugy visszapattant mint a sicc! Meg jo hogy volt rajtam szemuveg....pont a fejem fele jott vissza igaz eleg ives palyan es lassan igy ki tudtam Chuck Norrisosan terni elole <#idiota><#ravasz1>
Viszont lovesnel olyan kurva gyors hogy szinte nem is latom a tavozo BB-t....csak a hangjat hallani..a szan is bitang gyorsan mozog !
Seaweed
nah ehhez adjal szotarat mert nem igazan erte mmit is akarsz velem kozolni <#gonosz1>
Seaweed
Nah az biztos hogy ez se volt olcso (135€ volt olasz boltban..ezt itthon 50 alatt meg se kaptam volna max hasznaltam)...de mint anno irtam nekem elsosorban a kinezet ami szamit, mert en inkabb vagyok fegyverbuzi mint airsoft gamer...
Punker
vadászol? 2x is elbambultatok terület õrzéskor 😊

Igazából annyi pénzért, amennyibe egy gázos pisztoly kerül, már tudok venni egy jó AEG puskát, aminek nagyobb hasznát veszem az erdõben, mikor Punkerre vadászok 😊

Punker
spring vagy eag a gázos nem nyerõ <#bee1>

Seaweed
Jocikk..de eloszor azt hittem GBB-t vettel, aztan a vegen olvastam szomoruan hogy spring-et
Seaweed
Nah gyors elso benyomasok:

Volt egy keves hajtoanyag a tarban igy huss makettezeshez hasznalt ipari vedoszemuveg fel, es irany a szobam tesztlovesek a dobozara. Kivalo! nem sok gaz volt benne, kb 15-20 lovesre elegendo de igy is bizonyitotta amit vartam tole! Pont mint egy igazi fegyver! (jo igaz nekem Berettaval nem csak a seregben rendszeresitett Paraval (P9RC) es az osoreg PA-63-al volt dolgom. De osszehasonlitasi alapnak kivalo ez az elmeny is szvsz.)

Rendeltem hozza meg egy zacsi BB-t. az elado szerint Premium minosegu "Xtreme Precision" marka 0.23 g-os peldanyabol egy csomaggal melyben 3043db leledzik (probaltam az aranykozeputat megtalalni a 0.20 es 0.25 kozott mint ajanlott (M9-hez), es elterjedt tipusok kozott 😉 Meg persze egy palack hajtogazt is...bar ebbol nem volt tul nagy valasztek, igy ezt elorelathatolag mashonnan vagy itthonrol (bar itthon aranyarban merik a kinti 7-10€ arhoz kepest!) szerzem majd be ha szuksegem lesz ra!

par kep akkor:

Seaweed
tenyleg full fem..gyorsan szetkaptam, es belelestem a belsejebe es 1-2 muanyag alkatresz van csak benne de a belseje is 90% fem..es olyan nehez mint egy igazi(1.1Kg)...a tar is fem...ALLLLAT! <#buck>
<#vigyor>

Seaweed
elsobenyomas ALLLLAT! <#wow2>

(kesobb kepek stb)
Seaweed
Megjott! Most hoztam fel...4nap volt 😉

Most akkor kicsomagolok..
Seaweed
DPD lapja szerint az enyem mar kecson van kezbesitesre varva... <#smile>

Egy kis infot majd dobhatnál a fegyverrõl, személyes tapasztalattal körítve!

Glpetyus
Enyém meg már a kocsiban <#smile>

Mhosah Myth

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Seaweed
Nah mar Budapesten van a csomagom <#smile>
Szerintem nem igazán. Olvastam egy cikket róla és nagyon lehúzták. Ráadásul nincs rendes célzója sem, csak egy csõ és benne két mûanyagszál.
Ha már Both Elephant, akkor az Xm8, mert azt viszont sokfelé dicsérik.

Mhosah Myth
Érdemes ilyet venni? Szerintetek? Both Elephant M8 Steyr

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Seaweed
OFF:
(...ez is kb olyan lehet mint a sok agyas a bringak vilagaban...megyek oszt mondom veszek egy Meridat...erre a nagyokos: "Azt nemajanlom! Az torik mint a ropi!"...mindegy hogy mire hasznalom..es olimpiat nyertek a markaval...de o megmondta frankot...az szar mert nem uber kategoria (pl Kona), es hasonlok....bar ha kapok vegre normalis indokot lehet ezen allaspontomon valtoztatok..de eddig csak ilyen melyenszanto okossagokat halottam(Magyaro.-rol kizarolag!!) hogy "azt nem ajanlom"...oszt ennyi....)
Nah ON:
Seaweed
Ezzel szemben a tesztek nem ezt mondjak...de hogy jon ide az M4?! szo se volt itt M4 rol...a CA SLR-105-el meg osszehasonlitottam es teszteket is olvastam es a RK-103 jobban jott ki...(nalam)
Mellesleg irhatnal errol a nagy G&G fikazasrol..mert magyarorszagon sokan fikazzak, holott megcsak nem is kaphatoak...vagy csak legenda par nagyfejutol?! "Halottam a haverom haverjatol"?!!? Mert a kulfoldi tesztekben igen jol muzsikalnak! Soot....(igaz mindenhol irjak hogy a regebbi tipusokkal volt itt-ott gond...de ki nem fejlodik?! Azt meg erosen ketlem hogy pl egy Systema gearboxal barmi gond lenne...mert ugye van olyan G&G airsoft fegyver amiben az van!)
Szal hajra haljuk! Mert ilyen okossagokkal mar tok televagyok magyaroktol hogy "nem ajanlom" meg hasonlok! DE MIERT!?! Tessek indokolni! Mertbiza en ott tartok hogy magyar leirast mar el se olvasok....tul sok ahogy en eszreveszem a magyar airsoftosok kozt a "nagyfeju"..inkabb megyek pl az www.arniesairsoft.co.uk-ra es nekik hiszek....
ghost cb
Lebeszélnélek róla. Ha AK74, akkor a CA SLR-105-öt tudnám ajánlani. De a G&G-t felejtsd el, ha nem a falra kell. Fõleg az M4-et! (2×es tapasztalat)

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Punker
ma csak fejlövést kaptam meg pár vállasat, viszont 2x rohantam el a bambák mellett és nyertem így a játékot 😊

Seaweed
Bopot nem csinalod mi?! inkabb mesz lovoldozni Punker segget veresre?! <#ravasz1><#idiota>
viszont most már nem csak az én véleményem, hogy a well r6 egy jó fegyver 😊)

Punker
hatalmasat játszottunk ma, csak az esõ a végén már nagyon rákezdett nem akartuk eláztatni a fegyvereket (így video se lett, majd szombaton az M4-rõl) 😊

Igen, de ajánlott legalább a 0,20g-s lõvedék, mert azzal elvileg a legoptimálisabb a fegyver.

akkor bármilyen bb belemehet ugye???

Seaweed
akkor meg Google! Vagy olvass vissza en is linkeltem cikket a Well R6-rol...
el
de hát az egy ember véleménye

Seaweed
Zsiir ez a DPD futar weblap....most neztem, hogy epp nemetorszagban van mar a csomagom...

Erdemes az idopontokat nezni...ilyen egy igazi futarszolgalat...este kilenc=> hajnal fel negy....stb 😊
Punker
elolvastad neuro tesztjét?

és szerintetek megéri megvenni az m4a1 et??

Punker
mi van? 0.6-os bb megy mindbe csak a súly más, eshock-ról tudsz lõszert rendelni én is onnan vettem.

A "csak springbe lehet rakni" azt jelenti, hogy a lõszer túl könnyû az automatákhoz. Lehet azokkal is lõni, de nem lesz vele pontos a fegyver.

Videót csinálhatunk ma, meglátjuk elég lesz-e a fény, és nem fog nagyon esni az esõ...

nagyon kezdö vagyok még itt az airsoft terén
na de ha veszek egy aeg fegyvert amibe bb töltény megy

na és ha kifogy akkor vennék bele löszert de a bb tölténynél ki van irva hogy csak springbe lehet rakni
ilyenkor mi van???

Punker
ha nem esik az esõ lehet ma megpróbálok csinálni, ha Neuro is benne van 😊

repvez
Rövid videot is lehetne látni rola?Hogy milyen müködés közben és milyen a hangja
Punker

múlthéten 1 nap alatt kihozták gondolom raktár készlettõl függ.

milyen gyorsan hozzák ki???

van egypár választásom
szerintetek melyik legyen??

m4a1

vagy

Double Eagle M41

vagy

MP5

elöre is köszi
amugy a postaköltség mennyi???

kösz