29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
kiskorúbézoltán #6768 Airsoft-ról nem tudok semmit, csak IRL. -
#6767 ami a CA-nál a Tactical Carbine néven van, nem? -
kiskorúbézoltán #6766 Kieg.: M-4-et nem találsz tussal. -
kiskorúbézoltán #6765 OFF
M-16 vagy AR-15 Carbine néven futott tusás változat rövid csővel, IRL persze.
ON -
#6764 hát ez így az amiért nem adnék még fele ennyit se, kell a halálnak műanyag puska. -
#6763 Egyébként meg 740$-t erre kiadni szerintem badarság lenne. Ennyiért már GP-t vagy CA-t is tudsz venni fém testtel. -
#6762 A Marui műanyag, de mondjuk a minősége kiváló. Az nevét viszont elírták, mert ez tényleg nem M16, hanem M4. Viszont nekem ennyi cucc rápakolva, kicsit olyan mint a Skoda Favorit DTM szárnnyal a tetején. :) -
#6761 lap alja felett 3-4 el -
#6760 Láthatóan kopp műanyag. -
#6759 M16 nem lehet semmiképpen mert rövid a csöve szal szerintem ez M4, de milyen gyártó? műanyag test? -
#6758 Remélem nem :)
Elvileg ezekből rakták össze:
M16A2 With RIS
M16 C-Mag
M203 RS
Smokey's Heavy Duty Bipod -
#6757 rá egy ACOG dot és kész :) -
#6756 ez csak 6 kiló??? mi ez valami műanyag izé? -
#6755 Weight: 6000 (with Packing)
1kg al nehezebb a msotaninál :)
nah gyurni kell egy picit :) -
#6754 Másrészt az iron sight felejtős a bipod miatt. -
#6753 súly? erre már én is az tmondom hogy mocskosul orrnehéz lesz, pedig nekem 1,5 kilós bipod van a G3-as orrán :) -
#6752 Postaköltésg -
#6751 pk?az mi? -
#6750 elég szörnyű :) -
#6749 145 + pk + akksik -
#6748 és menyibe fáj egy ilyen?:O -
Ez lesz a következő fegyverem :D -
#6746 Helló!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!Van egy 700mAh-ás NiMh-s akksim és nemtom h meddig formázzam.A rendes töltési idő az 2 óra 50 perc.
Kösz! -
praksi #6745 okés :-)
annyit kell tudni, hogy a terület üzemeltetője a Kecskeméti Főiskola (azt mondjuk most sem tudom, h egy elhagyott, romos területen mit lehet üzemeltetni, no mind1), és tőlük kell engedélyt kérnünk a játékhoz; ezt viszont nem mindig kapjuk meg, így viszonylag ritkán tudunk erre a terepre kijárni. -
#6744 Miskolc Factory CQB lett, Pingyom helyett, gyerekek mint sztálingrád olyan a gyár telep, 1 pincében voltunk, amit sajna a apintball-osok is használnak, úgyhogy néha azt hittük alien taknyon csúszunk.
lett pár kép felrakom FTP-re. -
#6743 az igen :| -
#6742 ja tenyleg jo volt, kiveve nehany anyazos kocsogot, meg olyan embereket akiknek sajat bevallasul szerint 460FPSt nyom a fegyojuk es basznak a szabalyzatra.....az ilyen seggfejeket valahogy ki kene szurni, mert az anyazas "csak" idegesito de a masik mar veszelyes is...
egyik nemet srac sajat kezeben robbantotta a granatot, na akkor mindenki ereiben meghult a ver a kornyeken....de makja volt, nem lett semi baja.. -
#6741 hát szemben Trashi M60-a adta volna a választ....
jövőhét nekem nem biztos...sajna.. -
#6740 néztem a képeketet, a csigatárral vártalak volna titeket :)
majd jövőhéten érden meg is kapjátok :) -
#6739 műanyag nejlonzsák (fekete)kifeszítve...egy partraszáló egység imitációja...hátul lehetett beszállni(nyitott volt) elöl pedig kétoldalra félrehajthatóan volt megcsinálva...kb 160cm magas volt hogy kilássál belőle és beszarjál milyen darálóba küldenek a németek ellen...
tök szar volt látni ahogy a napfényben csak a sisakjuk csillog de mást nem látsz a susnya miatt és elképzeleheted hogy a kis "gecik" milyen örömmel kaszáltak le minket...(jól csinálták)
valaki a hajóból:"bazz esélyem sem lesz megtenni 2m-ert"....3-at sikerült első körben...visszaállás 10 emberenként...hamar megvolt
ez volt a legjobb része a játéknak....nameg a gránátok....bebaszták a házba, jó nagyott robbant még nekem is csengett kint a fülem, emberünk meg úgy jött ki hogy rezgett a feje....na volt amikor egyszerre 2-3at kaptak ebből....
+ még 1 nagyon jó dolog volt a német motoros....először jól beszoptuk mert azt hittük csak hangulatnövelő elem és így nem lőttünk rá, de mikor egy komplett szakaszt sorott le elhaladtában na utána amit kapott szerencsétlen azt nem tette zsebre....qwa jó volt... -
#6738 ;) beszélek a többiekkel -
praksi #6737 gyertek nyugodtan, szívesen látunk mindenkit; Szegedről szoktak néha feljárni, ill. ma volt a tiszakécskei különítmény is :-)
ja, a csoportképen a bal szélen térdelek (tudom, becsuktam a szemem..) -
#6736 na értem mi volt a hajó, jó lehetett. -
#6735 durva :) ezért megéri lemenni Kecskemétre... (y) -
#6734 csigatárral szép lenne így viszont furcsa. -
praksi #6733 és csak a linket nem adtam..
katt -
praksi #6732 ja, közben felkerültek (a motorostáras M16-on ne lepődjetek meg :-)) ) -
praksi #6731 ez nálunk van Kecskeméten, ez a régi szovjet laktanya meg valamilyen bázis (gyanítom valamilyen harckocsizó osztag lehetett itt, mert marha nagy garázsok vannak).
amúgy frankó játékunk volt, 30+ volt a létszám, sztem softair ftp-n fent lesznek a képek, majd meg lehet nézni.
ja, a nagy 3 szintes épületben találtunk egy fegyverszekrényt, le is hoztuk az indulóponti bázisra :-)) -
#6730 Na elmentek ti a picsába! -
#6729 ezt kérdem hogy az fel lett e véve a seggre ülés ?