Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezerszer szedtem már szét, egy darabig teljesen jól ment, most állt két-három hetet, kihozom, holnap mennék játszani erre az istenért sem hajlandó 200 FPS-nél többet lõni !!!!GB gyönyörûen megy, stb, nekem már lövésem sincs hogy mi lehet a baja, asszem kap egy Cyma belsõt mert ez több mint bóvli cucc ....<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
15 vagyok és nem lájkolom csak ígérted :)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Egyébként hány éves is vagy, konyaklájkoló?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Amikor még régen felhosztad akkor arról volt szó, hogy airsoft változat lesz belõle... Az szép kaland lett volna és megérte volna a pálinkát, de az, hogy van egy éles ppsed az nem különösebben dobogtatja meg pici szivemet.
egy ismerõse a családunknak.
nehéz volt vissza alakítani mondjuk nem azt vettem meg amit linkeltem hanem egy szebb állapotut. de az is hatástalan volt. szerencsére pont találtam egy eladó PPS nem dugózott csövet és az lett át szerelve, meg a komplett elsütõszerkezet. hát sokba volt meg szenvedõs is volt.
arrol mondjuk meselhetnel, ki is alakitotta at elesse...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
SG rock: Henessy konyak
Shatanka: Konyak/pálesz
AKIVEL FOGADTAM KÉSZITSE BE AZ AJÁNDÉKOT :) KÉPEK HOLNAP-HOLNAPUTÁN AMIKOR NÁLAM LESZ.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az alap tartóval feltudod csiptetni molle csíkra. Van ott hozzá megfelelõ mount bõven, vagy egy kapottat alakítasz át.
Jah használtam árához képest nagyon jó felvételt csinál.
Jah, a postaköltségbõl maradt, mi legyen vele, visszaküldjem, vagy elszórakozzam ? :)
Örülök, hogy terjeszkedik a sport, de ennyi.
De bal sasokban ottvan STIFLER MÁJSZTER! :D
Sikeres nyílt nap a nemzetvédelmi egyetemen
A BAT csapat népszerûsítette a sportot a napon ...
<#worship>#worship>
Cyma AKS-74U -ról annyit, hogy ha az meg van csinálva, az meg van csinálva. Ennyi, kész. Szovjet cucc, tehát ott és úgy módosítod ahogy akarod, szigszalag kérdése :D Egyébként akárhova jó fegyver, dresscode nem befojásolja.
Scarról meg: Nincs vele baj, legalábbis rövidke tapicskolás és beszámoló alapján. Müanyag és fém, vigyázni kell vele. Fantáziával és hasonló mennyiségü cashel szintén jó kis fegyver lesz belõle, de jobban oda kell rá figyelni, és alkatrészt se szerzel hozzá ócón.
De legalább faszán befestheted two-tone-ra :))
Hagyjam a SCARt, mert drága és ebben az árfekvésben (~50k) mellé lehet nyúlni. A Cyma CM.045 AKS-74U ajánlották helyette. Valakinek van esetleg tapasztalata a termékkel(/gyártóval)?
Viszont a napokban én meg arra jöttem rá, hogy nekem igenis SCAR kell.
Abból pedig ezt a fegyvert ajánlotta valaki, de nem tudom, hogy ténylegesen volt-e már hozzá szerencséje vagy csak úgy rákeresett, majd belinkelte. Vélemény/észrevétel?
Scientia potentia est.
Link
THX !
Nagyon megszerettem én is, sõt az AKSU-t már (végre) célzottan az igényeimhez mérten vásároltam. Rövid, bírja a strapát, V3 , könnyen szerelhetõ .
Én is azt javaslom .
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Airsoft vásárlás elõtt állok, ebben szeretném a segítségeteket/tanácsotokat kérni.
Alapvetõen AEG típusban gondolkodom és mivel erõsen assault mániás vagyok, adott a kategória: jelenleg a "kis" és "nagy" AK, illetve a "kis" és "nagy" SCAR között vacillálok, még nem sikerült dönteni, hogy melyiket is válasszam. Megbízható gyártók jó ár/érték arányú termékeit keresem (megfelelõ érték alatt a jó minõséget, a relatíve hosszú élettartamot és egy kezdõ számára elegendõ FPSt értek.) A fegyver amennyire lehet hasonlítson az igazira, tehát mûanyag helyett inkább fémborítás stb.
30-50 ezer forintot gondoltam rászánni a dologra, de szükség esetén tudom növeli az erõforrásaimat pár tízessel.
Ezek alapján arra szeretnélek kérni titeket, hogy a fent említett paramétereket figyelembe véve, ajánljatok minõségi AK-74, AK-47, SCAR light és heavy fegyvereket gyártó cégeket, lehetõleg egyszerû beszerzéssel.
Scientia potentia est.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A magassági adatokat honnan csalod elõ ?
(Lehet nekem valami ezeréves google cuccom van ...)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed