29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    szted akinek egy kanapé a logója, annak bármely szavát is komolyan lehet venni? aztmondom inkább menjenek el valakinek a játékra amire a szülő engedélyt adott, mint hogy vegyenek valami akármilyen fegyvert akármilyen szemüveget (vagy kölcsönkapják) és kilőjék egymás szemét...
  • DannyL
    Ha egy 16 alatti srácnak magától van annyi esze, hogy kivárja míg belenő, akkor miért adjátok alá a lovat?
  • VRSDM
    hány ember csal magyarországon mindennel? hidd el ha valaki akarja megtalálja a módját...
  • Punker
    aki elmúlt 16? mert az felelős lehet értük? max ha a szülők felügyelik őket.....
  • bardocz
    vagy csak egymásra lövöldöznek,úgy hogy valaki felügyel rájuk,aki már elmúlt 16
  • Punker
    komoly játékon biztos nem, max nézőnek mehetnek be.
  • bardocz
    szerintem biztos tudtok találni egy helyet ahol hagyják:)
  • trogerzsiger
    elolvatsam. valami más szorakozás után nézünk
  • Punker
    első lépésként MASZ-t olvassátok el, aztán várjatok míg 16 lesztek.
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Osztálytársaimmal el szeretnénk menni air softozni. Mivel gimisek vagyunk 14-15 évesek, ezért ugyebár egymagunkban nem mehetünk el, plusz így ahogy a szabélyokban elméjültem, lehet hogy ehhez még nem is vagyunk érettek. na meg plusz sok mindenre kell figyelnünk. Esetleg valami ehhez hasonlót nem tudtok? vagy van lehetőségünk valami "lightosabb" airsofthoz?
  • Bexter
    M16-t ajánlom én is.
  • DannyL
    láma én :D
  • DannyL
    JG AK47 ß

JG M16
  • DannyL
    Hát ha első és elsődleges fegyver lesz, akkor én inkább az M16-ost ajánlanám. Pontosabb mint a béta.
  • Punker
    JG jó a legjobb kínai manapság, de ha nem ott nézed az árat, jó 10 ezerrel olcsóbb lehet.

JG AK beta

JG M16
  • hitman55
    bakkker rosszul linkelte be de most nem a boltot nézem mert csak itt találtam normális leirást a stukihoz értitek, na szóval : Jing Gong Ak-47s beta vagy Jing Gong M16 A4 SPR
  • DannyL
    Na ja. Megtaláltad a legszarabb boltot. :)
  • Punker
    cibergányról semmit, mert dupla áron adnak mindent

amúgy ha rendesen linkelnéd hogy mire vagy kiváncsi könnyebb lenne infót adni.....
  • hitman55
    Melyik fegyót ajálnjátok első fegyóként? : ezt ak-74 spetsnaz vagy ezt m-16 ? az 1lsőről mik a tapasztalatok vagy javaslatok?
  • Punker
    11-ei érdi hóesés után kis harmat már nem téma :)
  • Bexter
    de szárazabb mint nálunk :D
  • DannyL
    Hát azért vizes volt a fű, nem sokat fetrengtünk. :)
  • Bexter
    Mázlisták :D száraz páláytok volt :D
  • DannyL
    Nálunk meg ilyen. :)
  • Bexter
    Nálunk ilyen idő volt :)
    Nálatok?
  • Mersant
    koszi szepen ;)
  • mstummer
    Pl a Viper:

De a Horvát mellény majdnem ugyanilyen abba is beleférnek az AK tárak.
  • Mersant
    tudtok valami taktikaimellenyt ajanlani amibe belefernek az AK tarak?! nem nagyon talaltam ilyet, esetleg 1-2 linket is dobhatnatok hogy lassam is. koszi
  • DannyL
    ice hopp :)))
  • Punker
    hopup abban is lefagy,
  • praksi
    ez nagyon durva!
    videó

• VRSDM
    sd5 fixtusos ;) probléma megoldva, kérdés belefér-e :] (ráspoly :D)

vegyél olyat :] /bár tény hogy elveszika picisége vele, ergó maga műszer jellege is :/
  • hitman55
    de nem ugy értem hanem hogy levenni és anélkül lődözni van e más hely az aksinak?
  • praksi
    természetesen le lehet venni, különben hogy lehetne akksit cserélni?
  • Bexter
    Ebben az árkategóriában a jing gongot meg boyit ajánlom.
  • hitman55
    helósztok.Fegyvert akarok majd venni.Olyan 30 max 40k szánok rá.Mindenféel képpen géppiszt olyakarok. mégis milyeneket ajánlotok? ja és mégegy kérdés "Jing Gong MP5-SD6 " mert ennek elől van fogantyúja és azt olvastam itt van benne az aksi, azt akkor nem is lehet levenni mi vagy van másik helye az aksinak?
  • Bexter
    huh bauu kesztyübe lefagyott a kezem, az összes akum lemerült :D szoval springes sniper maradt csak :D az nem fagy le :DD
  • DannyL
    Na mivan, abbahagytátok az AS-t? :D
  • DannyL
    A gáz eresztésest te is meg tudod csinálni. Valszeg kiszáradt a tömítés. De a legtöbb tárban, asszem pont ebben is akkora szimering van, mint az öngyÚjtókban. Abból operáld ki és rakd át.
  • praksi
    hmm, rájuk nem gondoltam, szervizelés vállalnak?