29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#6888 szted akinek egy kanapé a logója, annak bármely szavát is komolyan lehet venni? aztmondom inkább menjenek el valakinek a játékra amire a szülő engedélyt adott, mint hogy vegyenek valami akármilyen fegyvert akármilyen szemüveget (vagy kölcsönkapják) és kilőjék egymás szemét... -
#6887 Ha egy 16 alatti srácnak magától van annyi esze, hogy kivárja míg belenő, akkor miért adjátok alá a lovat? -
#6886 hány ember csal magyarországon mindennel? hidd el ha valaki akarja megtalálja a módját... -
#6885 aki elmúlt 16? mert az felelős lehet értük? max ha a szülők felügyelik őket..... -
#6884 vagy csak egymásra lövöldöznek,úgy hogy valaki felügyel rájuk,aki már elmúlt 16 -
#6883 komoly játékon biztos nem, max nézőnek mehetnek be. -
#6882 szerintem biztos tudtok találni egy helyet ahol hagyják:) -
#6881 elolvatsam. valami más szorakozás után nézünk -
#6880 első lépésként MASZ-t olvassátok el, aztán várjatok míg 16 lesztek. -
#6879 Sziasztok!
Osztálytársaimmal el szeretnénk menni air softozni. Mivel gimisek vagyunk 14-15 évesek, ezért ugyebár egymagunkban nem mehetünk el, plusz így ahogy a szabélyokban elméjültem, lehet hogy ehhez még nem is vagyunk érettek. na meg plusz sok mindenre kell figyelnünk. Esetleg valami ehhez hasonlót nem tudtok? vagy van lehetőségünk valami "lightosabb" airsofthoz? -
#6878 M16-t ajánlom én is. -
#6877 láma én :D -
#6876 JG AK47 ß
JG M16 -
#6875 Hát ha első és elsődleges fegyver lesz, akkor én inkább az M16-ost ajánlanám. Pontosabb mint a béta. -
#6874 JG jó a legjobb kínai manapság, de ha nem ott nézed az árat, jó 10 ezerrel olcsóbb lehet.
JG AK beta
JG M16 -
hitman55 #6873 bakkker rosszul linkelte be de most nem a boltot nézem mert csak itt találtam normális leirást a stukihoz értitek, na szóval : Jing Gong Ak-47s beta vagy Jing Gong M16 A4 SPR -
#6872 Na ja. Megtaláltad a legszarabb boltot. :) -
#6871 cibergányról semmit, mert dupla áron adnak mindent
amúgy ha rendesen linkelnéd hogy mire vagy kiváncsi könnyebb lenne infót adni..... -
hitman55 #6870 Melyik fegyót ajálnjátok első fegyóként? : ezt ak-74 spetsnaz vagy ezt m-16 ? az 1lsőről mik a tapasztalatok vagy javaslatok? -
#6869 11-ei érdi hóesés után kis harmat már nem téma :) -
#6868 de szárazabb mint nálunk :D -
#6867 Hát azért vizes volt a fű, nem sokat fetrengtünk. :) -
#6866 Mázlisták :D száraz páláytok volt :D -
#6865 Nálunk meg ilyen. :)
-
#6864 Nálunk ilyen idő volt :)
Nálatok?
-
#6863 koszi szepen ;) -
mstummer #6862 Pl a Viper:
De a Horvát mellény majdnem ugyanilyen abba is beleférnek az AK tárak. -
#6861 tudtok valami taktikaimellenyt ajanlani amibe belefernek az AK tarak?! nem nagyon talaltam ilyet, esetleg 1-2 linket is dobhatnatok hogy lassam is. koszi -
#6860 ice hopp :))) -
#6859 hopup abban is lefagy, -
praksi #6858 ez nagyon durva!
videó
-
#6857 sd5 fixtusos ;) probléma megoldva, kérdés belefér-e :] (ráspoly :D)
vegyél olyat :] /bár tény hogy elveszika picisége vele, ergó maga műszer jellege is :/ -
hitman55 #6856 de nem ugy értem hanem hogy levenni és anélkül lődözni van e más hely az aksinak? -
praksi #6855 természetesen le lehet venni, különben hogy lehetne akksit cserélni? -
#6854 Ebben az árkategóriában a jing gongot meg boyit ajánlom. -
hitman55 #6853 helósztok.Fegyvert akarok majd venni.Olyan 30 max 40k szánok rá.Mindenféel képpen géppiszt olyakarok. mégis milyeneket ajánlotok? ja és mégegy kérdés "Jing Gong MP5-SD6 " mert ennek elől van fogantyúja és azt olvastam itt van benne az aksi, azt akkor nem is lehet levenni mi vagy van másik helye az aksinak? -
#6852 huh bauu kesztyübe lefagyott a kezem, az összes akum lemerült :D szoval springes sniper maradt csak :D az nem fagy le :DD -
#6851 Na mivan, abbahagytátok az AS-t? :D -
#6850 A gáz eresztésest te is meg tudod csinálni. Valszeg kiszáradt a tömítés. De a legtöbb tárban, asszem pont ebben is akkora szimering van, mint az öngyÚjtókban. Abból operáld ki és rakd át. -
praksi #6849 hmm, rájuk nem gondoltam, szervizelés vállalnak?