29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Mégis az M14-ben több a stílus. Nem egy tucat cucc. Szeretjük az összes hibájával együtt (már ami az eredetit illeti). :)
  • Punker
    M14 vs. M16 vid
  • Siluro
    Köszi a válaszokat! :)
    Kiskorú, akkor majd msnen felkareslek. ;)
  • Mersant
    persze, csak azt sem nezik jo szemmel ha par ember fegyverrel rohangal az erdoben, mert: "az erdo a kiranduloke" mondta a foerdesz. ilyenkor mindig faj a szivem, mikor kulfoldi oldalakra tevedve latom hogy masok futoarkokat, bunkereket asnak stb. mi meg orulhetunk hogy titokban odamehetunk....
  • Punker
    mivel jóval több kárt okoznak.
  • Mersant
    minket az erdesz fel is hatalmazott, hogy nyugodtan lojjunk a motorosokra...:D persze nem tesszuk, de jo tudni, hogy ok inkabb ellenukre vannak mint mi.
  • Bexter
  • DannyL
    Aztán kiszóltál a T34-esedből, hogy bár nem érted a dolgot, de azért odébb állsz.

Punker Rapidon PM!
  • Punker
    nekünk jöttek hogy kitapossuk a friss akácot, ami ekkor jó 2,5-3 méter magas volt már :)
  • Bexter
    Sajnos mi esetünkben ez nem lehet mert az a rész a ű2kedvenc vadászterületük"
    Sebaj elvagyunk a laktanya volt kiképző pályáján. Több hektár :) Elférünk :)
  • Punker
    hát ja a vadásztársaság az már más, mert legfőképpen nem tudják mi ez, és hogy zavarja a vadakat stb (kétlem hogy jobban zavarná mint a beszabaduló motorosok qvadosok) vállalni kell szemét szedést ilyeneket, aztán hátha.
  • Bexter
    Erdészettekól mi megszivtuk.
    Kinéztünk egy nagyon fasza területet erdőben ahol 2-3 ér fut de legtöbbször száraz kanyarog és van ahol 3 méteres árkokat csinál. Szoval tök hangulatos. Erdészettel elkezdtük egyeztetni hogy az a terület kéne nekünk (ezt kb áprilisban kezdtük) Júliusra meglett a papír hogy 50.000 ért egy évre mien a terület ha a vadásztársaság aki felügyeli bele egyezik.
    Faxa. Írtunk nekik is ahonnan viszajött az hogy nem... :(
    És a levelezéssel elment fél év.
  • Punker
    legtöbb esetben erdészetekhez tartozik, és sokan úgy vannak vele hogy amíg fegyveres bolondok rohangálnak az erdőben addig se lopják a fát.
  • Mersant
    a polgarmesterrel mi sem mentunk semmire, igy hat megerdeklodtuk, hogy a kinezett teruletek kihez tartoznak. egyikkel szerencsenk volt, mert magankezben van, es oda is adta a faszi, csak ammyit kert hogy dumaljunk az erdesszel, es a vadaszokkal, meg hogy ne vagjunk fat...hat az utobbi nem is allt szandekunkban :D
    szal szerintem jarjatok utana kie a terulet, aztan keresseteg fel az illetot...
  • Bexter
    polgármesteri hivatalnál nekünk nem írtak vissza egyik levelünkre se, nem is zargatnak minket :)
    PM rokona is velünk játszok :DD
  • Punker
    mid van? :)
  • kiskorúbézoltán #6912
    Térképügyileg keress majd engem, holnap nem vagyok de utána igen. ;)
  • Siluro
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne:
    1; Ti honnan kértek engedélyt ahhoz, hogy közterületen játszhassatok,
    2; Térképet az adott területről (szateliteset, vagy valami hasonlót :)) honnan szereztek be (google earth nem yoo:))?
    Köszi előre is!
  • DannyL
    Még nem nagyon lehet, nincsenek rivjúk.
  • praksi
    őróla tudtok valamit? Jing Gong G3

valami bizsergést érzek az ujjaimban :-)
  • repro
    Héló! Aki játék előtt piál, azt nyugodtan csapd pofán egy szívlapáttal!
    És akkor még finom vagy.
    Airsoftot is úgy kell kezelni, mint egy lőfegyvert.
  • MuldR
    Valaki tudja, hogy a JG HK416 milyen aranyban fem? Sajna nem talaltam utalast.
  • DannyL
    Mert nem tudnak elég nagy Ampert leadni hirtelen áramfelvételnél.
  • Bexter
    Felmerült bennem régebben is egy kérdés me gmost ujra.
    Ugyebár a ceruzaelem is 1,2 v os. Azokból mért nem csinálnak akksikat?
    Tudtok valami hátráltató tényezöről?
  • Bexter
    Thx :)
  • praksi
    a Conrad honlapján találtam egy ilyet
  • Bexter
    Töltőt keresek 9,6 os akksihoz.
    Idehaza tudtok ajánlani webshopot?
    Gond lehet ha 9,6V helyet 12 vel tőltik az akksit?
  • Punker
    ftp-n vannak.
  • DannyL
    képet képet :)))
  • Punker
    Katasztrófa védelem gyakorló pályáján voltunk játszani, épített romok, 1-2 épület mint Bagdad :)
  • DannyL
    Itt egyszerűen csak a magyar jogszabályokról van szó. Senki sem akar magának fölös kockázatot és felelősséget. Ennyi.
  • VRSDM
    meg értem, jogos, és észszerű. az mondjuk tény hogy valaki 15évesen baromkodna akkor 16évesen se lesz komolyabb, de hát bízzunk benne :]
  • öregharcsa
    nekem nincs gondom a fiatalokkal DE! ha valami történik és Murphy szerint mindíg történik valami, akkor minket szednek elő!
    ezt kell megakadályozni..
    felőlem játszhatnak egymás közt (felügyelettel) engem nem zavar, de én speciel nem akarok azon a játékon részt venni ahol ilyen fiatalok vannak...és nem a játékstílusukkal van gond meg a hozzáállásukkal...
  • VRSDM
  • DannyL
    Ne a Revenge on Pub elnevezésű játékokra menj el. :D
  • Bexter
    Nekem meg a kisebb korosztállyal van gondom :D
    Félnek előre menni, meg kempelnek... :/
    de nem általánositok :)
  • VRSDM
    jólvan meghúzom akkor magam, értem hogy a kor a legegyszerűbb meghatározás. de játszottam már (18vagyok) 15-16 évesekkel és nem volt semmi gond, ellenben mikor a 26-27 évesek bevágták a játék előtt a sört-bort és nem érezték a lövést, meg botladoztak csak... akkor inkább volt belőlül elegem... az a baj hogy mire el lettek küldve, addigra kellőképp felbosszantottak és tönkretették a játékhangulatomat ... :/

szóval akár 14-15 évesek is lehetnek értelmesek mint jelen esetben láttuk, így valószínüleg ... na nem folytatom :]
  • öregharcsa

egyetértek...
  • DannyL
    Félre ne értsd amíg nem az én kölyköm, illetve nem én lövöm ki a szemét addig leszarom. :) Számomra csak szimpatikus volt, hogy ilyen éretten kezelte le a tényeket.
  • Bexter
    Én már találkoztam egyik játékunkon 13-14 év körüli gyerekkel :D
    Persze full felszerelésben.
    Amikor megkérdeztem volna, hogy mégis hogy kiderült az apja áll melete aki szintén játszott :D