29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    bullets?
  • praksi
    2 tárról van szó, az egyiknek az elsütő szelepe szétesett, ráadásul nem is kompatibilis a fegyverrel (KJW Beretta M9 GBB), a másik meg ereszti a gázt...

a keletiben annyit mondtak, h nekik nincs ilyen alkatrészük, és h próbáljunk meg rendelni a WGC-ről; a 44-esben meg át tudnák venni, de a szervízes arc állítólag eléggé egy link fazon, és lehet h hetekig áll nála a cumó, mert b*szik időre dolgozni...

a Nowar meg csak a jövő héten nyit, a Cybergun-t meg se merem próbálni
  • DannyL
    mi baja?
  • praksi
    nem tudtok valakit, aki gázos tárak javítását vállalja? voltam a Keleti Frontban meg a 44-esben, de nem tudtak segíteni...
  • Punker
    kis VFC teszt

csak a HK21-est adnák már végre ki.
  • DannyL
    Adogasd össze a history-ban.
  • MuldR
    Kar, hogy PayPalnal nincs full osszesito. Kivancsi vagyok hany milliot koltottem el azon keresztul. :)

Amikor azt hasznalom, akkor erzem csak, hogy a XXI. szazadban vagyok. Legkenyelmesebb legmegbizhatobb, legjobb, legyorsabb fizetesi mod!

Csak konnyu raszokni :)))
  • VRSDM
    paypal-nál huh. 20-30 üzlet bonyolódott le. hibátlanul. én meg CSAK ONNAN vásárlok :] kinek hogy ...
  • Jacek
    Igazabol mar nem kell ratolni persze csak akkor ha dolgozol es oda utaljak a fizetesed! akkor siman igenyelhetsz.
  • Jacek
    Csinaltass egy Web kartyat!!! ami fizikalisan nem letezik csak elektronikusan! es annyi le van rajta emit te folraksz ra!
    PayPal meg pont azert van hogy senki ne tudjon lenyulni senkit!
    De ha csinalsz paypal accot akkor az ugy mukodik hogy 1 eurot utalnod kell es a szamladon vagy szerencsesebb esetben ha kapsz sms ertesitot a penzmozgasrol, akkor ott lesz egy szamsor amivel aktivalhatod a paypal accot:)
  • DannyL
    Van olyan kártya ami nem dombornyomott és mégis alkalmas netes vásárlásra. A Raiffeisen-nél pl. ilyen az Okos kártya ami nem dombornyomott, de Master Card és netes vásárlós. Általában a dombornyomott kártyákra kell 100+ zsét tolni igénylésnél.
  • Bexter
    No mindegy :)
    Majd valakit ráveszek akinek van paypalja vegye meg nekem :D
    Majd tavasszal nyitok dombornyomottas számlát :)
  • Punker
    rossz bank én 5k-val nyitottam a chip + dombornyomott kártyás számlám.
  • Bexter
    Amelyik bankoknál eddig volt kártyám meg dombornyomott kártyám ott csak akkor kérhettem ilyet ha min 50-80-150k rakok a számlára :(
    Ennyim nincs :D
    A mostani számlám is minuszban van:P
  • DannyL
    Minden banknál lehet igényelni. Ha szerencséd van és olyan bankod van, akkor nem is kerül többe az éves díja mint a sima kártyának. Kérdezd meg tőlük, hogy melyik a legolcsóbb internetes vásárlásra alkalmas kártyájuk.
  • Bexter
    ehh megszivtam olyanom meg nincs :(
  • DannyL
    Internetes vásárlásra alkalmas kártya kell hozzá. Ilyenek pl. a dombornyomott kártyák.
  • Bexter
    Ehh :( probáltam regizni de kártyámat nem fogadja el...
  • Punker
    attól félsz? biztonságosabb mint a sima bank kártyás, mert 90 napig vssza utaltathatod alóvét, ha az én csoamgom a postán lenyúlják akkor buktam 100$-árt.
  • Bexter
    Kicsit félek ettől a paypaltol :(
  • Punker
    hát csinálj 1 paypal-t, nekem most szívás van USA-ból jönne a ruhám, de még 1-2 hét min, és 24-én rendeltem :(
  • Bexter
    Vásárolnék ebayről de minden amit venni akarok only paypalos :(((
  • Punker
    9-kor még szikrázó napsütés volt, fél 2-kor csináltunk csaapt képet meg leeht nézzni softair.ftp-n, újjnyi vastag hó van a fegyveren :)
  • VRSDM
    tavaly nem volt hó :( pedig készültem téli álcás kezelábassal, arcelé húzható hálóval. ami csak kell :D szóval idén lehet tesztelni hogy mükődik-e vagy sem :]
  • Punker
    fúúú gyerekek ilyen szakadó hóban még nem játszottunk, szerintem a fegyver 1-2 nap alatt szárad majd ki, de amúgy müxik, a motoros tár az sajna megadta remélem ha kiszárad feltámad.
  • VRSDM
    ehobby-t én is megerősítem hogy korrekt-ek. 9napos szállítás a világ végéről elég korrekt ;)
  • Mersant
    jaja, ez azert szivas mert ha rendelsz 3 hop-up gumit 12 dolcsiert, ami osszegben ugye semmi, mast mar nem rendelhetsz, viszont akar 3 db fegyvert is rendelhetnel ....baromsagnak tartom mert kurva nagy az ertek kulonbseg, de ez van. amugy meg mi is radumaltuk oket es feloldottak a limitet mindjart legelso rendelesnel...
  • Punker
    licit alapján megy, ismeretlen embernek nem engednek mindenre, nem tudják nem e átverés.
  • DannyL
    De miért nem? Nem PayPal-al működik?
  • Punker
    ugyanúgy működik mint a vatera, ha ismeretlen vagy nem engednek rögtön mindent rendelni.
  • DannyL
    Mi ez a limit dolog? Valaki elmagyarázná? Még nem rendeltem ilyen helyről.
  • Mersant
    mi is E-hobbyrol szoktunk rendelni ebayen keresztul, eddig kivetel nelkul minden 7-8 nap alatt itt volt. 3as limit van x darab rendelesig/feedbackig, de megkered oket feloldjak a limitet.
  • DannyL
    De egyébként csinálni kell egy próbarendelést, és egyből kiderül van -e pk. PayPal-al meg nincs kockázat.
  • DannyL
    Nem ismerek senkit aki innen rendelt volna. Ugye hogy jó árak? Szerintem is. Ki kéne próbálni.
  • MuldR
    Eleg bizar neve van. Rendelt mar innen valaki? Tenyleg free shipping?
  • DannyL
    Ez is egy jó oldal, már ami az árakat illeti. Tapasztalatom még nincs.
    Ebaybanned
  • MuldR
    Ehobbiasia valoban 1-2 heten belul kuldi a cuccot. Rendeltunk mar onnan rengeteg cuccot.
    Arra figyelj, hogy 5-os feedback alatt csak 2 cuccot tudsz rendelni. Olyankor irni kell nekik, hogy emeljek meg a limitet.
  • Bexter
    Olcson elég jo cuccaik vannak, még csak a ruhákat meg egyebeket éztem, de ha lesz cash tuti onnan rendelek :)
  • DannyL
    Azt még nem.
  • Bexter
    elvileg ehobbyasia vagy micsoda 1-2 héten belül küldi cuccost.
    proáltátok ti már?