Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Ecsém, ehez csak gratulálni tudok... Egyébként nem tõled kérdeztem. Az én magánügyem hogy mikor kezdem el. <#beka3>

Seaweed
Egy szuloi nyilatkozattal hogy hozzajarulnak! (Mellesleg 18 alatt en nem tamogatom az ilyen dolgokat tehat segitseget tolem nem fogsz kapni...hiaba forgatod a segged a smilie-ban..."Gyereke kezebe kes-ollo-airsoft nem valo"!! SZVSZ)
Pistike 007
Hogy is mûködik ez a gyorstöltõ?<#conf>

majd veszünk másikat <#nevetes1>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Én is szívom a Béna BB-vel. Ugye, van a béna fegyverem, és azt kipróbáltam a hozzá adott lõszerrel. 2x olyan messzire lõ, pedig csak 0,4 grammos. Tehát az a bajom h van egy 1700 db-os Béna BB-m<#falbav><#falbav><#falbav>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

igen. valahogy biztosan.
nemtudom.

😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
msn? hogy lesz a ma délután?
oldal miért nem megy?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

annyira azért nem dühöngtem 😊
de egyébként ja, érdemes egy kicsit több pénzt költeni a minõségi lõszerre és a jó maszkra/szemüvegre

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Pistike 007
<#eljen><#eljen><#eljen> köszi mindent, a többi asszem menni fog<#gun><#hehe><#vigyor2>

Punker
méretben nincs súlyban több féle is van, ebbe a 0,20-as az ideális.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pistike 007
el tudom képzelni...<#smile> és súlyba vagy méretbe van különbség?

Punker
ne a gagyi legolcsóbb kínait vedd meg mert az szinte mind sorjás, neuro pisztolyát multkor eltömítette dühöngött is rendesen.

Pistike 007
és a lõszerrel kapcsolatban van valami említésre méltó?

Punker
igen, 1-2 ezer forint lehet a posta költség, kell még hozzá lõszer meg 1 jó maszk még kezdésnek és mehetsz játszani.

Pistike 007
Ok, megbeszéltük. És akkor ez a Nowar ez egy webshop, meg lehet rendelni onnan és ki is hozzák?

Punker
asg az a gyártója lesz, ez springes minden lövés elött fel kell húznod, erõsebb és pontosabb valszeg mint az én aeg-em.

Pistike 007
OK, köszi. Tehát akkor nem szar meg ilyenek, tehát nncs az hogy ránézel csak nevére és elhányod magad? =) egyébként az ASG az milyen mûködési elven alapul?

Punker
kezdõ fegyvernek biztos jó aztán ha megtetszik a játék jó a csapat a hangulat akkor úgyis veszel 1 komolyabbat.

Pistike 007
(Az aláírást meg megoldom)<#wink>

Pistike 007
Gúgli haver, gúgli... Egyébként a Nowar.hu-n van a shotgun-ok között, az elején.<#nyes>

Punker
link leírás vagy valami? szerinted az összeset fegyvert ismerjük? hány éves vagy te 18 év alatt szülõi aláírás nélkül nem is mehetsz a pálya közelébe 😊

Pistike 007
ASG, M47B1 HW shotgun <--- Ez szerintetek milyen?<#pardon1>

Pistike 007
<#gunyos1>

Punker
ami tetszik és van rá pénzed.

Pistike 007
De könyi mondjátok meg hogy szerintetek mivel kezdjek!<#zavart2>

Seaweed
jah ok <#vigyor5>
Glpetyus
<#wilting>
Igen,arra,...hogy kb úgy mükszik mint egy co2-es.

Seaweed
A Beretta 92-es 9mm-es. Vagy te a 4.5-os CO2-es Berettara gondoltal?!
Glpetyus
:o
Túlképp' egy Co-s pisztoly,ami bb-t lõ a 4.5 mm-es helyett :o
Fasza lehet <#eljen>

Seaweed
Az lovi ki a BB-t is es parhuzamosan a szant hatramozgatja, ami visszauton betolti a kov BB-t a cso elejebe...mint az igazi..
Glpetyus
Még tesztelgesd,azt majd megírod 😊

Amatõr kérdés : a gáz azért kell bele,hogy a szánt mozgassa,vagy az sûrit is?

Glpetyus
<#idiota>

Seaweed
Enmeg gondoltam nekiallok oszt megirom a tesztet de sehogy se allnak ossze a fejemben a mondatok....valahogy nem vagyok most formaban..nah majd holnap vagy utana talan...
Seaweed
Jah ertem.
Glpetyus
Pistike 007
Sziasztok...<#confused>

Glpetyus

Najó,ha sportra kéne',Maruit vennék,csak ugyebár az 10x annyiba fáj,meg nem is sportra kell :p

Punker
hát ezt én pont azért nem vettem meg mert dísz kategória, és én használnám is 😊

Pistike 007
Látom senkinek se van MSN-je<#szomoru2><#zavart2>

Glpetyus
Glpetyus
Jó az 8-9 évnek is :S

Glpetyus
Ja,egyébként van régrõl' egy ilyen rugós pisztolyom (most vagy KFC,vagy KSC márkájú),kb 6 éve vettem 1500-é' egy makettbörzén 😊
Full müanyag,csak a csõ alu,de az úgy lõ,"mint az állat" 😊
Marha erõs :o

Punker
milyen csúzli ez?

Glpetyus
Hát én teljesen megvagyok vele elégedve,arra amire nekem kell -a polcra,dísznek- kiváló 😊
Szebb,jobban kidolgozott,mint vártam,elég masszív,és kényelmes,súlyra közel 2 kiló.
Rögtön szét is szedtem 😊,mivel egy olcsó fajta (DE gyártmány),így lötyögött benne rajta pár dolog (az aksi,és a súly a markolatban),azokat megcsináltam.

Persze azért löttem is kb 10 töltényt,na azt inkább hagyjuk is,elég mókás az ereje,de majd belerakok egy minõségi csövet (merthogy gyárilag csak a fele hosszúságában alu,onnan meg müanyag...),bár mondom: lõni én úgysem fogok vele túl sokat 😊
Szal' amire nekem kellett,arra teljesen megfelelõ 😊

Pistike 007
Valakinek van MSN-je?<#confused><#whatever>

Pistike 007
Oksa, köszi. Majd még biztos dörömbölök. <#vigyor2>

Elõször is mindenképpen olyan fegyvert vegyél ami fém gearbox-os.
Nem árt ha az ereje minimum 0,8 Joule. Ha megengedheted magadnak a felsõ kategóriás AEGeket akkor javasolnék: Classic Army, Tokio-Marui, G&P, ICS termékeket.
Olcsobb kategóriában érdemes körülnézni nemzetközi fórumokon az adott gyártó típusával kapcsolatban.
Itthon a kínai CYMA és Well fegyverek elég elterjedtek, ezek az olcsóbb árkategória képviselõi és sok pozitív visszajelzést hallani róluk!

Seaweed
..es ea tied?! mi van vele? semmi velemeny vagy valami?!
Glpetyus
<#eljen>

Pistike 007
Császtok! Nagyon érdekel engem ez az airsoft, és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen típussal kezdjek? (Elõre is bocsi a nagyon kezdõ kérdésekért)<#miaz><#smile><#smile>