Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
hogyhogy nem két félbõl van összerakva a szán? <#fejvakaras>
Ezeknél úgy szokott.
Vagy lehet ez nem is az amit 10K körûl árúlnak? <#fejvakaras>

Glpetyus
Láttam,thx 😊

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Glpetyus
júúj,de tetszik ezis :C

Sõt,ez jön be a legjobban :o

Glpetyus
nekem átlagos méretü a kezem (mármint ami egy 185 cm magassághoz mérve átlagos),és a G19 nagyon kényelmes volt. (bár az éles fegyver volt,meg nem is 17-es,de méretre nagyjából ugyanaz a kettõ -ahogy elnézem-) 😊

DannyL
Mindkettõ nagyon szép, de engem megfogott a Glock kompaktsága. Mondjuk ez is olyan dolog hogy kinek mi. Haverom ma akart venni egy glock-ot mert neki is tetszett. Csak neki ilyen nagy lapát kezei vannak és lelógott a markolatról. 😊 Úgyhogy õ meg egy TM H&K SOCOM MK23-at vett mert az nagyobb jóval.

Glpetyus
Pont azt néztem ki 😊
Vagy egy USP-t.

DannyL
Jók bizony. Nekem egy TM Glock 17-esem van. Amikor a kezemben van csak annyit érzek, hogy nem lötyög semmi, nem zörög semmi, marha jó a tapintása és a súlya és hogy nagyon össze van rakva.

Én 0.25-ös BB-vel használom és olyan 30 méterrõl nem nagy cucc vele eltalálni az A4-es papírt. Közelrõl átüti a karton dobozt.

Ne félj venni egyet. A Glock 17-essel nem fürdesz be, a többit nem ismerem, de nem lehetnek rosszabbak azok se.

DannyL
Igazinál mi azt nem tudom. Airsoft-ban annyi, hogy az A4-rõl le lehet szedni a carry handle-t (a tetején amivel cipeled és cuccot raksz rá). Az A2-n ez a rész fix. Kb ennyi.

Glpetyus

Ezek a springes TM pisztolyok jók?
"Gyanúsan" olcsónak tünnek nekem :o
(~10K)

Glpetyus
szép 😊

repvez
kérdezhetek egy lámát?Mi a külömbség az A4-es és az A2-es között igazábol és az airsoftos változatban?
DannyL
A 44-es Bázisban vettem, ott van kedvezménye a csapatomnak.

Ha nem titok, hol vetted?

DannyL
Megvettem. Végül egyik se a kettõ közül, hanem egy harmadik. 😊))

CA M15A4 Carbine

Kb. 1.500 Ft-al volt drágább mint az A2-es carbine. Sajnos még kipróbálni nem tudtam mert az aksit 14 órát kell töltenem, de masszív a cucc. Szinte teljesen fém és az a kevés mûanyag ami van benne, az is üvegszálas. A tus egy kicsit lötyögõs az nem tetszik de majd csinálok vele valamit.

DannyL
Ja jogos. Elvileg a nagy aksi csak a 120-as rugóhoz kellene. De ugye a nagy cellásnak egyéb elõnyei is vannak. Szerintem ez majd csak a boltban dõl el ha felpróbáltam mindkettõt és a kezemben voltak. Még jó hogy leszûkült 2 típusra mire holtpontra jutottam. 😊))

Punker
kérdés hogy akarsz e tuningolni, ha nem akkor ami jobban kézre esik / tetszik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Köszi, ez érdekes olvasmány volt!

DannyL
Ebbe van valami. 😊))

1.

Punker
neked kell tudnod mit akarsz......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Ennyire azé nem volt hosszú a listám! 😊)) Mivan veletek, hétfõ van? 😊))

DannyL
Most épp ezek között vívódom. Mindkettõnek megvan az elõnye és a hátránya is a másikhoz képest. Gearbox 2 vagy 3 versus tusos vagy nem tusos aksi.

1. CA M15A2 Carbine

Anyaga - Fém & Glassfiber Nylon
Tárkapacitás - 300 BB
Hossza - 860 mm
Súlya - 2400 g
System - Elektromos
Hop-Up System van

Magasfordulatú motor

Gear box: ver.3

FPS:330-020g BB

2. CA M15A2 Tactical Carbine

Anyaga - Fém & ABS
Tárkapacitás - 300 BB
Hossza - 845 mm
Súlya - 2400 g
System - Elektromos
Hop-Up System van

Gear box: ver.2

FPS:330-020g BB

DannyL
Igen, csak mocsok drágák a másik kettõhöz képest. Legalább 20-el több ua. a taípus.

Punker
ja tényleg, csak full fémet vegyél! Bade gagyi aeg-e 3 darabra tört tegnap az uccsó játékban 😊

ICS nagyjából CA és TM szintû márka, legalábbis néhány külföldi fórumon olvastt hsz alapján nekem ez a véleményem.
Mindemellett full fém fegyó nagyon jó! (szvsz)

DannyL
Köszi!

Ezt olvasgasd el 😊
gearbox ismertetõ

There\'s no save game in real life...

Punker
a 3-as jobb erõssebb elméletileg.

DannyL
A gearbox ver.2 és 3 között mi a lényegi különbség?

Punker
igen

DannyL
Végülis ha MP5-re tolok egy hangtompítót akkor kész a hosszú csõ nem?

DannyL
Nekem elsõdleges fegyvernek kéne a felsoroltak közül egy.

Igen, a tus miatt. A CA tartósabb, az is a full metal kategóriába tarozik, és a gyári motorja is csak kicsit gyengébb mint a marui 1000-es. Szóval kis ráfordítással rakhatsz bele 120-130-sa rugót meg egy egy izmos aksit, és már kész is a majdnem tökéletes fegyver.
Egyébként ha nem elsõdleges fegyvernek akarod, akkor amúgy sem számít az aksi mérete, ha csak nem akarod azt is "nagyon" feltuningolni. Általában azt az elvet követik, hogy van egy hosszúcsövû fegyvered amit tuningolhatsz ameddig csak akarsz (bár Magyarországon nem nagyon jellemzõ 140 feletti tuning), mellé pedig egy rövidcsövû taktikai fegyver a CQB-re, amit már csak a szabályok miatt sem tuningolhatsz ronggyá ha be akarsz menni vele épületbe.
Punker
tus miatt nem? a teli tusba tudsz nagyobb aksit pakolni.

DannyL
Ma voltam játszani és ott is akivel beszélgettem, mind a CA-t ajánlotta inkább. Viszont azt a találatot amitõl véraláfutásos lett a combom, azt egy Maruiból kaptam. 😊

Egyébként MP5-bõl miért SD5 miért nem SD6? Vagy azt csak a kinézetre írtad?

Punker
eddigi tapasztalatok alapján a CA szimpatikusabb nekem is

Én az AK Beta-ra szavaznék, de ez fõleg ízlés kérdése. Ami mellette szól, hogy neki van a legnagyobb kapacitású tára (250), és nagy aksit lehet beletenni. Az egyik legjobb és legkedveltebb másodfegyver épületharcban. Ha tuningolni szeretnéd, mindenképpen nagy elõny a nagy aksi, ami csak a fix tusás fegyverekben fér el. Ezután jönne az MP5, de abból is az SD5, mert gyönyörû fegyver, csak hát a tára... Alap AK47 kicsit kilóg a sorból, az már jóval hosszabb, de nem rossz. Az ICS-t nem nagyon ismerem, ezért arra nem is mondok semmit. Mindemellett Classic Army párti vagyok.
DannyL
törölt hozzászólás

Szevasztok

Pécelen szombaton azaz szept. 9-én játékot szervezünk reggel 9 kor találkoznánk a péceli vasútállomáson ha érdekel vkit akkor itt a tel számom hívjon vagy jelezze sms ben hogy jön meg aki kocsival jön az írja bele hogy kocsival plz...
mi vagyunk kb 8an ha esik az esõ akkor a game törölve ha jó az idõ mindnekit szeretettel várunk reggel 9 kor pécelen felszerelést fegyvert hozzatok 😊
byeZ all
telszámom: (20) 313 82 04
Pistike 007
kössz😊

Punker
szerintem plexi
1 ha rendeset veszel erõsebb mint a hálós
2 jobban kilátsz belõle.

DannyL
plexis, üveges... szerintem 😊

Pistike 007
ismét üdv. csak 1 kérdés: szerintetek melyik jobb: a plexis/üveges vagy hálós maszk?

Mhosah Myth
Huhhh már nagyon bizsereg az ujjam... Itt lehetne már az a szombat! 😄 Remélem addigra már a fegyverem is mûködõképes lesz. 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

DannyL
Arra az esetre ha elfogyna az aksi. 😊

Punker
jó fegyver, bár szerintem jó aeg-et ésszel használsz akkor nem kell pisztoly, max ha rambozol és kifogysz a lõszerbõl, szerintem amúgy ha spring akkor shotgun 😊

DannyL
Vettem egy ilyet!

Csak pozitívat tudok róla mondani egyelõre. Eszméletlen pontos és kezelhetõ. Letisztult formája miatt könnyen elõrántható, nincs semmi kiálló vacak rajta, szép, és számomra a tökéletes oldalfegyver. 😊

DannyL
Jóvan vaze én vagyok a McGyver! 😄 Sikerült, megcsináltam, mûxik is. 850mAh-s lett és a töltõ sem melegszik túl. Csatlakozót meg találtam a pinyóban a lom között. Na ez kisebb csoda volt mondjuk. 😄