Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
agria fórum/bazárban kérdezd Bulldosert

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Most már csak a csatlakozóval vannak gondjaim. Vett már valaki Cyma 23-ba való aksit valahol? Esetleg olyan csatit ami abban van? Nem lehet kapni sehol se aksit se csatit. A csatlakozó sokkal kisebb mint a legtöbb AEG-ben. HEEEELP! 😞

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Köszi, ezt nem tudtam, hogy az aksi típusra figyelni kell. Ez hasznos infó!

Nem ég le, csak lassabban tölti fel. Arra viszont figyelj, hogy a töltõd milyen fajta aksit tud tölteni: NimH, NiCad és hány voltig. Ha nem megfelelõ aksit töltesz vele, tönkrevághatja. Ha nem vagy biztos a forrasztási "technikádban", inkább kérj meg valakit hogy csinálja meg vagy vegyél modellboltban, mert nem tesz jót egyik aksinak sem ha sokáig hevíted pákával.
DannyL
Köszi majd megnézem, de fater mûszerész úgyhogy elmesélte a kapcsolási sorrendet és a lényegét. 4x1db AAA 1,2V-os aksit kell sorba kötni ebbõl lesz a 4,8V-os aksim. Már csak azt kéne kiderítenem hogy mit szólna a 300mAh-s töltõ egy 1000mAh-s aksihoz. Leégne vagy csak lassabban töltené fel? Mert ha leég akkor 400mAh-s aksikat veszek és nem 1000-set. Esetleg ha valaki ehhez ért az leírhatná a véleményét. 😊

Punker
model rc fórumon találsz leírást hozzá.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Nem szarakodok csinálok egyet magamnak, nem nagy történet.

Punker
általában.

DannyL
E-Shock kilõve, 44-es bázis kilõve. Mindenkinél 8V felett kezdõdnek az aksik. 😞 MAKETT BOLT ALATT VALAMI KONKRÉTAT ÉRTESZ VAGY CSAK ÚGY ÁLTALÁBAN? 😊

Punker
makett boltok, eshock ?

DannyL
Aksi ügy: Nem találok sehol sem 4,8V-os aksit. Kéne egy legalább 1000mAh-s. Nincs ötletetek merre menjek ez ügyben. Esetleg eladó darab?

sziasztok tudnátok olyan oldalt mondani ahol ilyen kategoriában van. thx <#worship>
Kicsit bõvebben ha lehetne 😊
Gyártó, esetleg link, leírás?

Uzi, MP5-K, P-90 stb... (általában bármilyen SMG replika) szvsz csak másodlagos fegyvernek, vagy szigorúan CQB-hoz jók. Rövid a csõ, ergo nincs, nem lehet olyan erõs és/vagy pontos.

There\'s no save game in real life...

tary688
jó videók...😊 amugy szerintetek milyen egy AEG UZI HT??😊

-Szereted az alkoholt? -Nem, azért pusztítom. -----OMG----- Pusz Písz

Punker

Mhosah Myth

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
nowar.hu airsoft.hu eshock.hu ezekben gondolkodj!

DannyL
Voltam a Pólusban az airsoft boltban csak nem tudom minek. 😊 Több nyûgöm is volt, így gondoltam ha már arra járok...

Mondom nekik, hogy felavatták a szemüvegem egy 2J-os Maruival és hát kilukadt. 😊 Kérnék egy mezei szemvédõt, az se baj ha sima színtelen. Erre hozott egy sárgát az arc. Mondom na jóvan úgyis áldozat lesz ez is elõbb-utóbb hadd szóljon. Ekkor érkezett meg a másik eladó arc, aki közölte, hogy ha jót akarok akkor azt nem veszem a fejemre airsoft közben. Szemüveg kilõve, ezen kívül volt még hálós maszk, de azt nem kultiválom.

Menjünk tovább gondoltam, rátértem a fõ termékre, szerettem volna egy aksit ami 4,8V-os és kb. 1000 mAh-s. 600 felett jó lett volna bármi. "Az nincs!" Mondom IJ majd veszek máshol.

Érdeklõdõ tekintetem a pisztolyokra szegezõdött, mivel csak egy noname gagyiszar kínaim van amibe néha beszorul a golyó is, bár én már megbarátkoztam vele és azért jól mûködik. Szerényen kértem, hogy mutassa meg a milyen rugós mezei, de azért márkásabb pisztolyuk van, ami másodlagosnak jó lesz. Gondoltam 10e környéákén egy Marui jó is lesz. Hát nem lett, ugyanis egyetlen noname Desert Eagle volt ebbõl a mûfajból és az is 18e. Ezt kihagytam.

Felbátorodva eddigi sikereimen, mondom lõszer van? Persze hangzott a válasz és elém toltak egy 1000 db-os skullerkészletet 2e Ft-ért. 😊))

Megköszöntem, hogy emelhettem a bolt fényét eme sikeres 10 percben és leszegett fejjel odébb álltam.

Ui.: Az eladó srácok kajak jó fejek voltak, tényleg segítõkészek és normálisak, csak szegényeknek nem volt mit eladni. Ha kaptam volna cuccot, akkor biztos visszajárnék néha mivel a légkör tuti. Csak hát az airsoft cuccer hiányos mint részeg bálna fogsora a USS.Nimitz-el való találkozás után.

Köszönöm a figyelmet!

DannyL
Jólvan, sztem maradnék akkor a mAh növelésnél. 😄

tary688
ja...az meg kinek kéne?...sztem senkinek😊

Kicsit részletesebben: itt

Elvileg +V-t adhatsz neki "dögivel", max 1-2 perc alat leég a motor, eltörik pár fogaskerék, vagy csak egyszerûen megadja magát az aksi.

There\'s no save game in real life...

Punker
motortól függ lehet +1Voltot elbír és nõ a tûzgyorsasága (persze az alkatrészek gyorsabban kopnak majd)

DannyL
Persze hogy mAh-t akartam mondani, csak megmentem agyilag. 😊

Szóval akkor ha jól értem a 4,8V-hoz tartanom kell magam, de a mAh-t növelhetem.

Jól értem? 😊

Punker
400 mA-t akartatok mondani? 😊

ha bele raksz egy 800-ast akkor 2x annyi ideig fogja bírni ha beraksz egy 5,5v-osat akkor (ha bírja a motor) nõ a tûzgyorsaság.

TS Zolly
4000w? Az 4000 VAh nem? Foggalmam sincs hogyan müxik egy egy eszköz, de ha 4,8 voltos a motor meghajtó feszültsége, akkor nagyobb feszültségü aksitól kinyúvad. Szvsz 5,5 V-ot még el kell viselnie. Gyorsabban fog pörögni az eredeti motor. Ezzel is károsodhat a motor, mert nem erre, a magasabb fordulatszámra tervezték.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DannyL
Lenne egy valszeg amatõr kérdésem. 😊 Ha van egy AEG-m amiben van egy gyári 4,8V-os 400W-os aksi, akkor azt gondolom lecserélhetem nagyobb W számúra, mert attól csak tovább fogja bírni. De mi a helyzet a Volt-al? Tehetek bele magasabb Volt-ost is? Vagy csak a W szám növelhetõ a motor károsodása nélkül? Akarok venni egy tartalék aksit, de nagyobbat mint ami most van. Tipp?

Pistike 007
Ok😊)

Punker
hát persze szerinted minek van? 😊

Pistike 007
De azt emberre is lövik?<#miaz>

Punker
a marui ak-s srác akar venni aszem 160 bb-t lõ ki egyszerre, épületben biztos szép pusztítást csinál majd 😊

Pistike 007
Meggyõztél😊 És a gránátvetõvel mia helyzet?<#hehe>

Punker
nem láttam sehol, bár ha ésszel használja az ember szerintem ahoz nem is kell, belemegy kb 300 lõszer ha nem hatalmas csapatok vannak hanem 5-10 ellen akkor félórás játékot számolva nem full auton bõven elég, én ma nem lõttem el 1 tárat se, max a fele ment ki.

Pistike 007
Valamelyik webshopból nem tudsz M4-hez póttárat? ( R7 😊 )

tary688
...😊

Pistike 007
Mintha bevennének lövöldözni...

tary688
klafa...eger nincs is olyan messze 😊na jó egy kicsit 😛

Punker
eshock-rõl, most meg nowar-ról hozattunk.

Punker
talán mert Egertõl van kb 3 km-re 😊

tary688
Tényleg az gyõr környéki?...még nem is hallottam róla

Pistike 007
Ti hol szoktatok játszani? A császárerdõt nem ismerem...

tary688
neten rendelted Punker?"a golyókat"😊

tary688
ja za elég jó ár

tary688
kössz pistike hogy szoltál észre se vettem (A)

Pistike 007
Talán ez az egyik legnagyobb márka, nem?

Punker
3500 körül.

Pistike 007
óvatosan a trágár szavakkal... (mint barát)

tary688
ja fasza mennyi volt?

Punker
nekem ez van:

Pistike 007
Haverom hozott BB-ket franctudja honnan, kínai, de meglepõdtem, egy deka sorja nincs, meg olcsó is, szal tök jó. Persze átnézem mindig mielõtt töltök. 1000db 500HUF

Pistike 007
jaja