29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7088 Nem véletlen nem linkeltem be azt a fost. :) -
#7087 Köszike de sehol sem találtam dobtáras thomsont :(
Amcsiból megérné rendelni? Kb mennyi idő alatt érne ide és kb mennyi pénzt számolnának plusszba rá? -
#7086 jáj, cibergányt ne ajánld már plz, max elrettentő példának.... -
#7085 Airsoftgun -
#7084 44-es Bázis
Nowar
Keleti Front
Bullets
Airsoftware -
#7083 Sziasztok!
Valaki tudja, hogy esetleg hol lehetne kapni egy dobtáras Thomson airsoft fegyót? Egyenlőre még annak is örülnék ha valamilyen airsoft/gázos vagy akár milyen fajtában látnám valahol. Esetleg Egy nagyobb airsoft boltot is megoszthatnátok velem :) -
#7082 off!
sajna tényleg az...én nap mint nap ez miatt szívok a lányom gépén(előtte meg akikhez kijártam karbantartani)..azon keresztül minden szar bejön a gépre..(lehet akármilyen tűzfalad és vírusírtód..valami akkor is bejön..)
az elgondolás jó, a megvalósítás gagyi...erre egy ekkora cégnek különösen ügyelnie kellene...
on! -
#7081 Az a baj hogy minden szar valaki szerint. ;) -
#7080 mert ti használjátok ezt a szart...én kihagyom..ez is mikrofos termék..szóval felejtős.. -
#7079 A RAT-ot most találta be ez a szar. Nekem AVG megfogta szerencsére. -
#7078 szal hozzad most jutott el. nalam mar par hete jart...standard, mindig oda kell ra figyelni. ha valaki koszones nelkul "kuld" valamit, azt nem szabad megnyitni.. -
#7077 MSN-en káosz van. Ne fogadjatok senkitől sem file-okat, mert nem ő küldi hanem egy vírus!!! -
MuldR #7076 probalkozz a pentbol topicban. :) -
#7075 Kaptam karácsonyra egy paintball maszkot. Nem kell valakinek?
:P -
#7074 mert hülyék??? -
#7073 De a filmek felsorolásban miért nincs ott? -
#7072 a P90-nél van...mondjuk ez alap...csúnya lett volna ha nem említik meg... -
#7071 Nem is találok Stargate-et. :( -
#7070 Jaaa nekem meg Camelbak-ot vaze, valami nincs rendben az öregfiúval. -
#7069 lehet szerkeszteni, G3-ast is be lehet írni SG1-hez, szal csak hajrá...... -
#7068 gyenge a felsorolás :D ...pl nem írták a G36C-nél a stargate sorozatot(10.évad Mitchell ezredes)...pff.. -
#7067 melyik filmben milyen fegyver adatbázis :) -
MuldR #7066 Jeee, Jezuska hozott LBE mellenyt. Nem is tudtam, hogy Jezuska militarista allat :) -
#7065 És még mindig nincs bannerünk. :( -
#7064 meg hát :))) -
#7063 "megvolt" mindenki?? -
praksi #7062 én még csak az egyik felén...
(a másik felénél van 2 db pisztolytáram ) -
#7061 Hú én is most lettem túl a rokonságon. Jó nagy, úgyhogy tortúra volt. :))) -
praksi #7060 apám mesélte, hogy amikor kb 3 évesek voltunk a tesómmal, karácsonykor alig várta, h lefeküdjünk aludni, mert akkor ő is játszhatott a legónkkal :-) -
#7059 én ma legóztam meg társasoztam a gyerekekkel, mert velük ma volt karácsony :) -
praksi #7058 hülye ötlet, de talán mindenki otthon van a családjával, és karácsonyozik ? -
#7057 Miaz? Mindenkinek lefagyott az ujja a ravaszon? :) -
#7056 dettó! az a kettő a best! -
#7055 A 2-es nekem is bejön, de egyébként hót mindegy csak valamelyiket. -
#7054 Na akkor valamelyiket toljátok már ki. :) -
#7053 ez kurva jó :D -
#7052 így? :)
-
#7051 Karmolnád mi? -
#7050 jah...tényleg jó! -
#7049 Na ez már banner :DDD