29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7128 picitoff: akkor nemtudjátok hol lesz, SZ betűs helyen játék most szombaton-vasárnap 2napos?! :S informátorom már alszik :] -
#7127 okés. ööö hogy ne essek igérgetési hibába . " a hétvégén megnézem " ha addig még ráér. -
#7126 ideje kipróbálnod :) -
#7125 akkor valamit félrehallottam,
am. on: ha kell összerakom nektek gifbe secpec. de dinamikusra csinálni hogy mindig változzon ha refresh van, elméletben tudom, gyakorlatban sosem próbáltam. -
#7124 Szombathelyi airsoft csapat vezetője vagyok és nemtudok játékrol a környéken :D
De gyere :P -
#7123 akkor ne legyen összefűzött .. -
#7122 ;) amúgy nem vágom, még 1hete beszéltem a fickóval akin keresztül énis játszok (ismerős-barát-félcsaládtag:D) asszem szombathelyet mondott :P -
#7121 Ha jösz szhelyre szolj itt lakom :) -
#7120 berakni 2 másodperc, de összefűzni nekünk kéne (ha a gif-es verzió lesz) -
#7119 Miért nem került ki egyik banner sem? Tök jók voltak. Punker te ismered ezeket az SG-s arcokat, rakasd már be valamelyiket plz! :) -
#7118 csak gondoltam hátha tudod:) -
#7117 nem tőlem bérled a felszerelést, ne engem kérdezz, max a vonatjegy árában segíthetek. -
#7116 érdre szeretnék menni, szombathely eger távolság kicsit húzós lenne 1 játékért. -
#7115 menyibe fájna?csak kb-re -
#7114 én pólóban szoktam játszani :P
am. valaki hétvégén szombathelyre jön? -
#7113 :O -
#7112 ilyen mikor eltalálnak -
#7111 majd meglátjuk 1 év múlva elterjed e :)
jó is szép lenne minden a pici lipo-s aksival blowback-kel és frankón a visszarúgással és burst-tel megcsinálva, csak forrja ki magát teljesen a technika. -
#7110 Azt hittem kicsit több hozzáfűzni való lesz... -
#7109 kösz -
praksi #7108 Boldog Születesnapot! -
CseNo #7107 Nekem egy ismerősöm 40 ezres magyar pénzért kínálta, még így postával is olcsóbban jöttem ki, ezért írtam. Ja, meg tárat is kaptam hozzá, amit állítólag szokásuk kifelejteni a csomagból :D -
#7106 Jaja, hepi börzdéj Púnki! -
#7105 HBD Punker :) -
#7104 "Tokyo Marui: Recoil Shock Device
Our loyal readers probably remember that latest upgrade of Tokyo Marui's venerable gearbox (first version was patented in 1993) will be protected by patent. Patent (dated late 2007) is named Recoil Shock Device For Toy Gun. Idea is very simple and seems effective. Description courtesy of Japanese Patent Office:
PROBLEM TO BE SOLVED: To obtain a recoil shock equivalent to an increased piston weight without increasing the piston weight and obtain the same recoil shock as that in an actual gun without impairing the appearance of a gun by separately providing a movable part of a piston cylinder from a weight.
SOLUTION: This device comprises a connection part 31 which is moved in a backward direction by the movable part 13 for obtaining a pseudo reaction or a recoil shock by driving the weight resulted from the operation of the movable part of the piston cylinder for generating compressed air, and a recoil spring 35 which is laid in a compressed state by the movable part 13 by receiving a force transmitted to the weight 33 through the connection part 31. When the recoil spring 35 is compressed and then extended by a repelling force, a counteraction involved in the movement of the weight 33 is transmitted to a gun body 37 as the recoil shock."
-
#7103 Azt sem tudom ki vagy, nem fogok veled leállni vitatkozni. ;) -
#7102 Ha valóban az a szempont, hogy ne basszon ki 10 ezrekkel többet, akkor mit keres a 44 a listádon?:-D -
#7101 De amúgy valójában leszarom, tanulja meg mindenki a saját bőrén. Én tudom hol lehet jó áron vásárolni magamnak, nekem ez bőven elég a világbékéhez. :) Csak néha rámjön, hogy adjunk jó tippeket a kezdőknek, hogy ne basszon ki 10 ezrekkel többet. De valóban nem az én dolgom, ehhez fogom tartani magam. :))) -
#7100 Amúgy ezzel most csak annyit mondtál, hogy a JG jó fegyver. Minőségét tekintve valóban mindegy hol veszed meg. Ha neked csak ez számít, akkor a te boltod. :) -
#7099 Meg sem merem kérdezni mennyiért vetted. ;) -
CseNo #7098 Azért az ott vásárolt JG "Dragunov"-om alapból se volt sz@r szerintem, így tuningolva meg nagyon állat. Sőt, a full fém MP5 Navy sem rossz fegyver. -
#7097 A leírásaik tele vannak kamuval, az összes fegyvert 0.12-essel mérik be és azt írják ki. Csak azt felejtik odaírni hogy 0.12-essel. Így lett 570 az M700 is. ;) Teljes gáz az egész "szakmailag". -
praksi #7096 ezt mondjuk vitatnám, pölö a Cyma AK47 a cybergun-nál is 22 ezer...
nekem speciel vegyes tapasztalataim vannak velük; volt 2 db gázos KJW Beretta táram, amit szerettem volna megjavíttatni; egyedül ők vállalták a javítást, a keleti Front, a 44-es, a Bullets nem is foglalkozott vele, a Nowar meg még csak most fog kinyitni. Az persze más tészta, hogy az egyiket úgy ahogy volt, szarul adták vissza.
az egyik helyi srác úgy tudott csak egy blowback-es pisztolyt venni, hogy közölték vele: akkor bontják ki a dobozt, és nézheti meg, ha ki is fizeti. a nagyon reklámozott KJW M700 mesterlövész fegyó, ami mindenféle belenyúlás nélkül tudna 570 fps-t, annál a BB szó szerint csak kigurult a cső végén.
ami talán még mellettük szól, hogy a honlapjuk naprakész. nincs az, mint a 44-esnél, hogy olyan cuccok vannak a honlapon, amelyeket már fél éve nem árulnak; vagy mint a keleti Fronté, hogy hónapok óta készül... -
#7095 ja! -
#7094 Szinte mindenki azt gondolja mint Punker. Van oka hidd el. -
#7093 44-esben nem 30-40 ezerért kezdődnek a 15-20 ezres kínai cuccok, tény hogy a 44-es talán a legdrágább magyar bolt. -
#7092 Hát én nem ezt hallottam. De biztos spanomat is mindig átverik, amióta ott vásárol... LOL
Az a baj, hogy objektívnek próbáljátok ezt a dolgot beállítani, pedig ha már lehúzós cégről beszélünk, inkább illik a 44-re pl... -
#7091 mert mocsok átverős lehúzós cég.... -
#7090 Miért is? -
#7089 nem találtál mert nincs, max konverziós kittel.