29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    jobban jarsz ha a piacon nezed meg, mert ezt tutira levamoljak, es a postakoltseg is igen magas. Szerintem kinntrol inkabb csak alkatreszeket eri meg behozatni, vagy ami itt egyaltalan nem kaphato.
  • DummyBoy
    Jóreggelt!

Kérdeznék még :) 3-4 (kínai) AEG-ből + 2-3 pisztolyból + kiegekből álló csomagot érdemesebb már kintről (WGC, Gunner) rendelni vagy próbáljam meg itthon beszerezni ha lehetséges?

Valakinek van ilyen rendelős tapasztalata?
  • Mersant
    valaszkent annyit, hogy haverom 1 eve hasznalja a JG betajat 120-as rugoval. a mostani fos idot leszamitva majdnem minden heten jatszottunk. csak a csapagyakat cserelte femre, hezagolva sem lett. 1 honapja szetboritottuk, hogy megnezzuk mik koptak szarra benne. hat semmi, kopasnak nyomat sem latni...ami problema szokott lenni a betak hopupja, de ez is valoszinu csak a gyenge gumi miatt. hozzateszem az en G36-omban teljesen meg voltam elegedve a gumival, volt olyan jo mint 1 CA, de telire azert lecsereltem guardelre.
  • Punker
    nem mondok semmit hiszen én sose voltam finom kezű moderátor itt, de tény és való hogy az SG-s viszonyokhoz szokva kicsit furcsa ahogy ott kezelnek dolgokat.
  • Punker
    van 2 egyikben se csalódtam mert nem vártam irreális dolgokat, az mp5 aksi az kuka volt gyárilag, de azt ugye márkáshoz is venni kéne szal nem téma, azt tudom hogy a CA-val min 60 ezer BB-t ellőttem 1 év alatt soha semmi bajom nem volt vele 0 technikai gubanc, egyedül a rugó lett benne cserélve meg át lett zsírozva, hogy egy harmad annyiba kerülő JG kibírja e ugyanezt nem tudom szerintem senki nem tudja, nincs a közelemben olyan aki kínai fegyvert hajt 1 éve masszívan.
  • MuldR
    Boyit (d-boys) vegyel, de az ujfajtat. Full fem, es iszonyat jol ossze vannak rakva. Ja, es a legujabbaknak a gearboxan ott a QC matrica :)
    Jol ,ehet csak raragasztjak, de akkor is fejlodes. Az SPRAra konkretan azt mondtak igenyesebben van osszerakva mint a CA :)
  • bardocz
    a TM-et látsz kínain az tuti szar lesz,ellenben melyik kínai olyan hülye,hogy kínai fegyvert hamisítson?:D ami így is "olcsó"
  • MuldR
    Utolso hozzaszolast lattad, amibe leminihitlereztem oket? Kompletten toroltek. Komolyan, agyam elszall, topichoz kapcsolodo hozzaszolasomat se szo se beszed kitorli az a pocs, utana meg elkezd mindent daralni. Ez tipikusan jellemzo az eletben sikertelen, utolso senki lofaszjoskakra, akik a cyberterben vegre kapnak egy kis hatalmat es kielik igy az osszes elfolytott serelmuket. Ilyenkor sajnalom, hogy nem vagyok pszichologus, pedig kurva jo diplomamunka tema lenne :)
    Nem is ertem, miert reklamozzuk oket a bannerba. :)
  • Siluro
    Ennyire nem szeretitek a kínai fegyókat? :)
  • Punker
    semmiben nem különbözik kínai kínai.....
  • bardocz
    elvileg ugyan az mint ami a boltba van,csak nics rajta vá,és ezért olcsóbb,na meg ugye gari sincsen rá
  • Siluro
    Csak kérdés. Eszemben sincs, hogy ott vásároljak, de a kínain milyen "minőségűek" a fegyeverek? :)
  • Punker
    azért te is bele tudsz menni értelmetlen vitákba :)
  • bardocz
    lehet ki kéne majd egyszer néznem:)
  • DannyL
    Ami felesleges is, mert ilyen fegyvert CQB-ra vesz az ember állat, úgyhogy egy 360 bőven elég lenne.
  • Punker
    veszprémi oldalon nézem az új JG Mp5 tesztet, dobozból 400+ FPS komolyan mondom a sárgák nem normálisak......
  • Punker
    ennyi pénzért kínai piacon kapsz olyat ami nem sérült.
  • Bexter
    Hm talán az első
  • bardocz
    hát azt én sem:D de garanciát vállalnak rá,azt írják
    amúgy meg milyen szakszerűtlen tárolás az,amiben megolvad a hungarocel?:D
  • MuldR
    Nem akarom tudni, hogy taroljak oket :)
  • bardocz
    szerintetek ez nagyon szar így?vagy esetleg ez?
  • DannyL
    vagy az benne van? ja benne van, jóvan elmentem Kenyába kekszet kapálni, majd jövök
  • DannyL
    + super torgue up fogaskerék szett, mert beszarik a motor rövid távon
  • VRSDM
    Kína mindenben ilyen ha megnézzük amúgy, BÁRMIBEN. van valami újdonság, először évekig csak figyelik hogy hogy is megy ez, mi a szitu, aztán leutánozzák de elsőre olyan pontossággal és minőséggel mint az eredeti, aztán jön a kínai virtus ami kenderbeveri az eredeti forrást. jelen esetben a nagy cégeket, flatland esetében az amerikaiakat, stb.stb. sorolhatnánk még.
  • Punker
    Kart az elég hulladék a Cyma-t sokan dícsérik jelenleg bestbuy kínai talán.
  • DummyBoy
    Na emberek, leszakadt ma a pofám ...

Mivel én évek óta csak agyerszoftolok, max fórumokon fájdítom a szívemet, nem nagyon követem az eseményeket ...

Erre egy jóbarátom megkért, hogy csináljak nekik pár próbarendelést ...

A kínai cuccok nem picit kifejlődtek az elmúlt pár évben ... arról nem is beszélve, hogy ha megnézem, az Specnazom akkori árából rendesen fegyverparkot lehetne fenttartrani :)

Kérdés: Van valakinek tapasztalata a Cyma és Kart M14-esekkel?
  • bardocz
    ja jó:)
  • Punker
    mondom a guarder full cucc 150-ig birja, vagy van 1 mégnagyobb + tűzváltót még cserél, mert azt úgyis 10-20 lövés után megeszi a tuning mindig :)
  • Bexter
    Nah jösz vagy mász szekszárd szolnok szőce valamelyikébe? :D
  • MuldR
    Az keves. 550+ kellene. Most 600 as puskaja van SilentBobnak. Nagyon nem akar lejjebb menni :)
  • VRSDM
    annyit maradsz amennyi jólesik/tudsz maradni.
  • Punker
    500 körül, lehet nincs fölötte.
  • MuldR
    Es hany FPSt tol?
  • Punker
    full guarder 120-as szett (az 150-ig bírja) + 140-es guarder rugó + prometheus 03-as cső, Rommel ezzel nyomja.
  • bardocz
    ja hogy 2 napos lesz?:O
  • Bexter
    Én cask hallotam ilyenről. Ott komplet gb és belső csere. Amcsibol rendelte a srác az erre az fps re készült gb-t meg ami bele kell.
  • MuldR
    Huzott mar valaki TM M14et 500 FPS fole? Mit csereltetek benne, hogy birja?
  • öregharcsa
    Szeholsze??? (bocsi)
  • VRSDM
    könnyek lehet :D

nah jóéjszakát.
  • Punker
    szolnok?