Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Jobb

http://bexter.hu Szép Fényeket!

lac coo
Milyen?
Jól van mindegy, hagyjuk, mint mondtam leszarom már ezt a Softaires dolgot, szerintem tõlem rég hallotattok bármit róla, oda se járok szóval hidegen hagy az ügy.

De csak csendben jegyzem meg, Daniel még mindig a legjobb partner ebben a mocskolódásban .... ;)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
nézz vissza milyen élet volt itt 2006-2008 között, és mi van most.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

lac coo
LOL. ez de szar stréber duma, már meg ne haragudj ! :D
De ha te leszarod, szerzek más moderátort aki szíves örömest gyomlálja ki az ilyen macskajancsikat, van itt épp elég :D

Punker
megöltétek ezt a topic-ot úgyhogy lényegtelen...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

lac coo
Amúgy lehet leszopattam magam ezekkel a 3-as tárzsebekkel? Ha felrakom elõre akkor nem tudom majd szétnyitni elöl a mellényt???

lac coo
Na mindegy , én már leszarom ... :)

Ehobbyn küldenek valami mailt, hogy foglalkoznak a rendelésemmel, jó régóta van ott egy ügyem, de még mindig processing...
Mondjuk van ott olyanom is, hogy már rég itt van, de még mindig feldolgozás alatt van náluk :))))

lac coo
Ez igaz!
De te valahogy emberi nyelven mondtad ezt most el ... :)))
Vagy SG forum amolyan szemetesláda, ahol minden moderátor elnézi a hasonló stílust ( köztük te is, ahelyett hogy rászánnál 1 percet és kipucolnád, aztán legalább vége lenne ...)?

Punker
mindenben.
ha olyan szar a softair nem kell oda járni, ha meg mégis használni akarja valaki tartsa be a szabályokat.

lac coo
Már miben ? :)
Amúgy ki az a rinyagép, kicsit tenyérbemászó a stílusa ? :)

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
hess hess hess <#puszi>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DannyL
böfi <#lama>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Hirdetésre sajnos number 1 hely, mert az AirsoftBörze nem jött be.
Ugyhogy must use that shit.

RoyalPredator
Nyugton vagyok, csak volt egy magaslabda, amit le kellett ütni.
Erre vissza próbálták ütni, de no luck, szelíden írtam "Malu"-nak, hogy Üdvözletem az úrnak, de semmi mást. Erre megint törölt egy reget, de még van 9, ugyhogy good luck nekik ismét..

Az egész onnan ered btw, hogy Hitmanka nagyon nem ért a moderáláshoz, és csóri gyerek hirdetését törli, mert azt hiszi, hogy csalni próbál. Egyébként ezt a srác is jelezte, persze kapott érte ejnyebejnyét, mert a szentsokaságnak odafönt mindiiiig minnnnden körülmények között igaza kell hogy legyen :DD

Mindegy végülis, én leszarom, de még mindig pattognak ha dolog van, mint a pattogatott kukorica.

Rinyagép (Softair->SG álreg), szeretünk téged :D
Szánalmas <#kocsog><#lama> :D

Punker
attól még igaza van.

lac coo
Újra régi ez a fórum, csak az ilyenek mint ti, nem tudtok nyugton maradni ! :)

Neked pl, szerintem még nem is volt itt értelmes hsz-ed .....

Royal penetrátor

Te olyan hülye vagy ,hogyha tudnád hogy a föld forog te kapaszkodnál.
Szánalmas vagy.Sajna nincs vér a pucádba hogy eléjük állj,inkább üzengetsz.Akkora pofád van innen, mint a Clark Ádám téri alagút.
Nyilatkozol Hitmanról mikor nem is ismered.Ez is szánalmas.Sajna én ismerlek téged,egy ruppotlan lúsernek tartalak,de ez az én személyes véleményem.Te bumburnyák gondolod hogy az adminok és a modok csak veled foglalkoznak?Szerintem nagy ívben le is kakkantanak téged.
Én nem is tudom hogy a tök jófej apádnak, hogy lehet ilyen hülye gyereke.A dadogóslacco is egy idióta de õ legalább kezd leállni,és ez becsülendõ.Sajna nem veszed észre hogy ez a fórum sem a régi,de csakis miattatok.Lezüllött sajnos.<#mf1><#kocsog><#gunyos1><#levele><#action><#action>
lac coo
Jóvanmááá !:)<#zavart1>

Nem igaz nem bírod ki, hogy nem mész oda, ha nem értesz egyet azzal ami ott megy ?!

RoyalPredator
Üzenem a nyomorékoknak, még van 9 regem, lehet õket keresgélni! :D
És HITMAN tényleg egy balfaszjóska :D

RoyalPredator
Uborka ON:

Softair got OWNED again.

Uborka OFF.

lac coo
Hogy micsoda?
youtubeon fent van még az ehobby videoja ott sincs rátekerve a gumi. Bár itt van ez a kép..lehet levágták a tár alját :)

Punker
a zsínórt engedve fér be az AK tár.

lac coo
De most hogy méregettem kicsit, neccesnek tûnik nekem a dolog !

lac coo
Jah,közben találtam egy ilyen képet is :

Punker
azt írja.

Punker
a komoly játékoknak script-je van, egymásra épülõ feladatokkal
pl tegnap:
1 - parkolóból HQ-ra azt kiépíteni,
2 - 3 rajjal kimentünk felderíteni a Hódvárat ahol a Másik Keleti csoport HQ-ja volt
3 - Felderítõ járõrözés a Hódvár és a saját HQ között (itt volt az elsõ kontakt a banditákkal 001-nél)
4 - VIP személy elfogása HQ-ra bekísérése / más rajok ez alatt kiépítették a FOB-ot
5 - HQ õrség
6 - HQ-t támadó sniper team felderítése
7 - FOB-ra eljutni (meghaltunk)
8 - FOB-ra eljutni, támadókat visszaverni és védeni a pontot

ezután az aksim lemerült, úgyhogy átálltam Banditának, elmentünk még megnézni hogy nem õrködnek a Nyugati HQ aztán parkolóban bandázás a fagyban, maga a játék még tovább tartott este 8-ig szal nem teljes a történet, és persze a többi raj és oldal feladatairól nem is tudok mindent. mivel kicsi raj voltunk mi inkább a menetelõs küldetéseket kaptuk így lett a táv 14 km úgy hogy az utolsó 3 órámban már nem játszottam.

lac coo

HöfEE
Ezen már én is gondolkodtam párszor de még soha nem kaptam rá választ :D

lac coo
Nekem csak ennyire tellett ma ( behalt ez a dög AKSU ...) :)

Punker
mire gondolsz pontosan? gyakorló játék volt.

Büdös Bohóc
egyébként úgy mellékesen: egy ilyen hosszú vonalon mit csináltok? Felszereléssel bejárjátok és kész? Tök eseménydús lehet... :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Punker
Bad Company 2

lac coo
tudom, éppen ez tetszik benne. Végül RG-t rendeltem ...

bardocz
Most keres gúgliban képet a sokadik oldalról, hogy ne találja meg senki rögtön, ha utánanéz:)
18 éven aluli személyt szeszes itallal nem szolgálok ki...
A hatályos törvényeknek pedig utána kellene nézni.
Várjuk a képeket :)

TMC RGje egy kicsit fakó olyan szürkés.

SG rock
vagy csak simán rosszul tudja! vannak erõszakos emberek, akik a saját butaságukat bele akarják tukmálni más fejébe. (ezt most nem sértésnek szánom vagy ilyesmi.)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

shumika
akkor kamuzik fater?? :o

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lac coo
Polgári célra nem tartható, se lõtér, se magánszemély, senki .

shumika
Szval ami automata fegyver pl.: Uzi azt nem lehet használni sehol. Értem. És a TESZ-esek?? Nekik van Scorpio, Mp5. Azokkal mi van?????

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lac coo
Az létezik, hogy elõre csúszik a csõ a kamrában a gumival együtt,
Mert azt vettem észre, hogy szelel a kamra alján lövésnél, de mivel semmit nem láttam, csak annyit csináltam, hogy megmozgattam finoman a csövet a kamrában, és most jó lett!

Csak súgok... automatára a büdös életben nem kapsz engedélyt ebben az országban. Ami automata az nem lehet legális. Ennyi.Ez a törvény.

Persze ha sikerül legálissá tenned egy törvénymódosítással úgy fél éven belül, akkor tõlem meg egy üveg bort kapsz :) De akkor már légyszi azt is intézd el hogy a saját lakásában mindenki tarthasson legálisan lõfegyvert.

Köszi :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
...és vannak rá papírok ?

Szerintem ne fárassz minket tovább ! :D

shumika
automata igen és?

SG rock
elég valószínûnek tartom, hogy neked :D.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Na most elhatároztam végre magam, megveszem a TMC mellényt...
OD vagy RG, mik a vélemények?
Nekem a ranger green nagyon tetszik, nem olyan harsány telt szín mint az od....Lombok alatt árnyékos részen jó lehet.

shumika
Ez most kinek ment?

lac coo
Persze.. és gondolom automata.
<#idiota>

shumika
pászmekk elcsúsztam pát napot :)

pedig legális meg vannak az éles papirok ;)

SG rock
Schumika!

-Tõlem nem kapsz Henessy konyakot, mert azt beszéltük meg, hogy "belátható idõn belül éles vagy airsoft lesz belõle", te kikötötted : "Éles 1hónap, Airsoft 3hónap". Ezt írtad Dec. 28.-án, élest csináltál, tehát Január 28.ig kellett volna megcsinálnod.

-Shatankatól nem kapsz konyakot vagy páleszt, mert azt beszéltétek meg, hogy "mûködõképes és legális" legyen. Lehet, hogy mûködõképes, de biztosan nem legaláis!
(bizonyíték :D)

bocs :D majd legközelebb