29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #7208 En vezetek magamban egy listat, kik azok, akiket nem lehet dobatni. Ok kapjak kovetkezo alkalommal 1 centirol a fullautot (ok mondtak, szo szerint, hogy ne dobass lojj maskor, akar 1 centirol is). Ces' la vie :) -
#7207 végül egy harmadik helyszínen játsznunk :D Bénye :D (ahol már voltál) csak most többen remélhetőleg :P -
#7206 körülnézek ott akkor :) -
#7205 softairen vannak akik hasznalnak iylet/ilyesmit, de most meg nem mondom ki...talan Sabotage?! -
#7204 nemtudom, a sima szemüvegem befér a "síszemüveg forma" alá.
de tény hogy lehetőség szerint énis cserélném ilyenre... -
#7203 Van ismerösötök akihasznál ilyet? Mennyi kb egy lencse készitéáse bele? -
#7202 hát az ilyeneket én se fogom soha megszokni, de ez van. -
gma #7201 Persze hogy segítenek, de a hozzászólás utólagos formázása (két hozzászólást összevonni) azért szerintem túlzás. Főleg ha nem is ugyanarra lett válaszolva, hanem két totál különböző dologra. Csak erre értettem a vigyázzban állást :) -
#7200 hát nekünk szerencsénk van mert itt Keleten elég normális a társaság minimális a probléma nincs anyázás stb, legutóljára miskolcon mondjuk sajna pont az én agyam durrant el, mert dobatásra fél méterről sorozatot kaptam és hát az első szavam nem a megvolt volt, de ott rögtön normálisan megdumáltuk. -
#7199 mar megneztem. semmi nem mulik az ujitasokon, semmi ertelme amig nincs betartatva a jatekokon. eddig sem volt, es ezutan sem lesz. meg egyszer nem eltem meg, hogy ha balhe van a szervezo intezkedne, max annyit hogy raszolnak az anyazokra hogy ezt nem kene...mondanom sem kell, hogy ez semmit nem er. addig mig nem lesznek rendszeresen hazakuldve az ilyenek, meg a csalok nem lesz rend...
Ti voltatok mar olyan jatekon ahol hazakuldtek valakit? -
#7198 na kint van végre a 2008-as MASZ beta lehet bogarászni. -
#7197 azt azért nem mondanám, rengeteg segítő kész ember van ott. -
gma #7196 Hi,
az a fórum olyan, mint egy laktanya. Ha nem állsz vigyázzba, seggbe is rúgnak :D -
#7195 igazából nem tudom hogy mit akarnak, ráadásul egy úgymond kötetlenebb beszélgetős témánál, mert az ok hogy máshol szigor kell stb, de ezzekkel az érthetetlen törlésekkel, pont a lényeg veszik el, a fórum közösség formáló lehetősége. -
MuldR #7194 Most toroltek ki az okosok a hozzaszolast. Az a vicces, hogy igy PMbe meg emailba jott par uzenet, hogy nekik is a tokuk tele zefir fassagaival :) Ugylatszik nem egyedi eset. :) -
#7193 Köszi az rsov-os linket ... az már barátságosabb jóval :)
De lehet hogy kiruccanunk majd a józsefvárosi piacra is .. hátha :) -
MuldR #7192 Koszi. -
#7191 guarder cut off lever for m14 ezen a néven van elméletileg. -
MuldR #7190 Jo, csak safarat nem tudom megnezni :( Amugy is megbizhatatlan bolt. WGC/UNC linked nincs? -
#7189 ez az
3-ból 3 TM M14-esnél kellett cserélni, mert beraksz egy 120-as rugót és 10-20 lövés után megeszi az egyeslövést és csak sorozatod lesz aztán az se :) -
MuldR #7188 Ennek a tuzvaltonak, amit ki kell cserelni mi a pontos angol neve? -
#7187 meguntuk, mikor ugyanazt a barmot 30-adszor rakod ki reklám miatt, és semmi értelmes segítséget nem kapsz, akkor belefáradsz. -
MuldR #7186 Kivagtak? Tul sokat banoltal?:) -
#7185 na most tisztázzunk valamit, én már jó ideje nem vagyok moderátor :) -
MuldR #7184 Es most mi lesz? Kibanolsz?:))))) -
#7183 nem is tudtam hogy 33 éves vagy :) -
praksi #7182 amikor utoljára kint voltam, a cyma 028-asból volt két tucat, JG-hez meg kell némi szerencse, mert azt hamar elkapkodják (nálunk két srác vett a piacon MP5 SD6-ot, és nagyon pöpecül megy mindkettő)
amúgy az egyik srácnak volt Classic Army AUg-ja, az egy fél nap alatt szarrá ment; a JG Betája meg lassan 1 éves, van hozzá egy 3000-es motorostárja, és semmi baj nem volt még vele; a 3/4-es hengert cserélte csak ki teljesre, rugóhoz, hopupgumihoz, csőhöz hozzá se kellett nyúlnia. -
#7181 kis tételnél paypal kényelmesebb volt, lásd camelback + dump pouch ami utoljára jött nincs szállítással se 100$ -
MuldR #7180 Nem hallottam meg ilyen problemarol. Wire transfer menem jo? 300 usd folott 5% kedvezmeny van, azonkivul az arfolyam is jobb szokott lenni. -
#7179 az hogy a sima airmail-t nem akarta engedni paypal-nál talán, úgyhogy végülis a lovassági fülesek stb UNC-ről jön, ez idén volt, decemberben még simán elküldték a multicam cuccaim. -
MuldR #7178 Nemtom, en evek ota wire transferrel fizetek naluk. Miert, mi a baj? -
#7177 WGC a paypal-t miért nem szereti mostanában? -
MuldR #7176 www.rsov.com
akar 50 kilot is bekuldik es occso. -
#7175 Köszi, várom a WGC-s mailt, kiváncsi leszek ...
Csak közben keresgetek, hogy hol lehet itthon is megkapni a dolgokat :)
Megkérdezem a boltokat is ... hátha tavasszal Airsoftolni fogok megint :) -
#7174 jah, anno szerettek atbaszni az ember fejet atcsomagolt, felarazott cuccokkal. amugy ha tudod mit akarsz venni akkor nem tudnak atvagni. de mar csak a multjuk miatt sem vasarolnek ott.... -
#7173 Tudom, régebben sok próbarendelést csináltam, ezért szóltak most nekem a srácok ... (Azért csináltam a redwolfon rendelést, mert ott azonnal kidobja, nem kell megvárni a levelet ...)
Itthon az airsoftgun.hu-n találtam olyan cuccokat amik érdekelnek ...
A 300 USD feletti rendelés tuti megvan, 4 AEG, 2 pisztoly + póttárak, apróságok ... a gond a súllyal van ... 30kg körüli a cucc :(
Ráadásul akartam Gunner-en és WGC-n is rendelni, de valami mindenhol Out of Stock ...
Mindegy, valahogy kilogikázom, hogy súlyra és összegre hasonló legyen ...
Addig is: erről az airsoftgun.hu-ról van valakinek valami tapasztalata?
(Kezdek megint átmenni nyúbi-ba :) ) -
MuldR #7172 "Lehet ... 700 dolcsis rendelésre 470 lenne a pk ... + vám + áfa + amitmégakarnak :("
Sok lesz az, hacsak nem a Redwolfrol rendeltek. Naluk tenyleg vannak ilyen aranyok.
Ha javasolhatom, WGC, Gunner vagy rsov, sima airmail-al szallittassatok, banki atutalassal (wire transfer) fizessetek, es 300 USD folott vasaroljatok egybe. Ezekkel lehet csokkenteni a vegosszeget.
Az egeszre 20% afa es 3,5% vam jon. Ezt legegyszerubben ugy lehet kiszamolni, hogy a teljes osszeget felszorzod 28%-al.
Nyugodtan kerj probarendelest, akkor meglatod a postakoltseget. Ha nem tetszik nem fizeted ki. Nem lesz belole semmi hatranyod. -
#7171 en sem szoktam a piacra jarni mert en sem vagyok pesti, de most mar tobb boltban is kapni JG fegyokat: 44es bazis, keleti front. Termeszetesen dragabbak mint a piacon, szal ha ennyi minden kell egyszerre, akkor azert erdemes felmenni, sot mivel a boltok fegyvert nem postaznak ezert mindenkepp fel kell mennetek. -
MuldR #7170 Eleg veletlenszeru, hogy epp mi van a piacon, es arra is szamits, hogy fel eves lemaradasban vannak a kinti webshopokhoz kepest. -
#7169 Lehet ... 700 dolcsis rendelésre 470 lenne a pk ... + vám + áfa + amitmégakarnak :(
Másképp kérdezek: JG és CYMA AEG-ek beszerzése mennyire lehetséges a piacokon? (Nem pesti brigádnak necces a feljárkálás ...)