29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    En vezetek magamban egy listat, kik azok, akiket nem lehet dobatni. Ok kapjak kovetkezo alkalommal 1 centirol a fullautot (ok mondtak, szo szerint, hogy ne dobass lojj maskor, akar 1 centirol is). Ces' la vie :)
  • VRSDM
    végül egy harmadik helyszínen játsznunk :D Bénye :D (ahol már voltál) csak most többen remélhetőleg :P
  • Bexter
    körülnézek ott akkor :)
  • Mersant
    softairen vannak akik hasznalnak iylet/ilyesmit, de most meg nem mondom ki...talan Sabotage?!
  • VRSDM
    nemtudom, a sima szemüvegem befér a "síszemüveg forma" alá.
    de tény hogy lehetőség szerint énis cserélném ilyenre...
  • Bexter
    Van ismerösötök akihasznál ilyet? Mennyi kb egy lencse készitéáse bele?
  • Punker
    hát az ilyeneket én se fogom soha megszokni, de ez van.
  • gma
    Persze hogy segítenek, de a hozzászólás utólagos formázása (két hozzászólást összevonni) azért szerintem túlzás. Főleg ha nem is ugyanarra lett válaszolva, hanem két totál különböző dologra. Csak erre értettem a vigyázzban állást :)
  • Punker
    hát nekünk szerencsénk van mert itt Keleten elég normális a társaság minimális a probléma nincs anyázás stb, legutóljára miskolcon mondjuk sajna pont az én agyam durrant el, mert dobatásra fél méterről sorozatot kaptam és hát az első szavam nem a megvolt volt, de ott rögtön normálisan megdumáltuk.
  • Mersant
    mar megneztem. semmi nem mulik az ujitasokon, semmi ertelme amig nincs betartatva a jatekokon. eddig sem volt, es ezutan sem lesz. meg egyszer nem eltem meg, hogy ha balhe van a szervezo intezkedne, max annyit hogy raszolnak az anyazokra hogy ezt nem kene...mondanom sem kell, hogy ez semmit nem er. addig mig nem lesznek rendszeresen hazakuldve az ilyenek, meg a csalok nem lesz rend...
    Ti voltatok mar olyan jatekon ahol hazakuldtek valakit?
  • Punker
    na kint van végre a 2008-as MASZ beta lehet bogarászni.
  • Punker
    azt azért nem mondanám, rengeteg segítő kész ember van ott.
  • gma
    Hi,

az a fórum olyan, mint egy laktanya. Ha nem állsz vigyázzba, seggbe is rúgnak :D
  • Punker
    igazából nem tudom hogy mit akarnak, ráadásul egy úgymond kötetlenebb beszélgetős témánál, mert az ok hogy máshol szigor kell stb, de ezzekkel az érthetetlen törlésekkel, pont a lényeg veszik el, a fórum közösség formáló lehetősége.
  • MuldR
    Most toroltek ki az okosok a hozzaszolast. Az a vicces, hogy igy PMbe meg emailba jott par uzenet, hogy nekik is a tokuk tele zefir fassagaival :) Ugylatszik nem egyedi eset. :)
  • DummyBoy
    Köszi az rsov-os linket ... az már barátságosabb jóval :)

De lehet hogy kiruccanunk majd a józsefvárosi piacra is .. hátha :)
  • MuldR
    Koszi.
  • Punker
    guarder cut off lever for m14 ezen a néven van elméletileg.
  • MuldR
    Jo, csak safarat nem tudom megnezni :( Amugy is megbizhatatlan bolt. WGC/UNC linked nincs?
  • Punker
    ez az

3-ból 3 TM M14-esnél kellett cserélni, mert beraksz egy 120-as rugót és 10-20 lövés után megeszi az egyeslövést és csak sorozatod lesz aztán az se :)
  • MuldR
    Ennek a tuzvaltonak, amit ki kell cserelni mi a pontos angol neve?
  • Punker
    meguntuk, mikor ugyanazt a barmot 30-adszor rakod ki reklám miatt, és semmi értelmes segítséget nem kapsz, akkor belefáradsz.
  • MuldR
    Kivagtak? Tul sokat banoltal?:)
  • Punker
    na most tisztázzunk valamit, én már jó ideje nem vagyok moderátor :)
  • MuldR
    Es most mi lesz? Kibanolsz?:)))))
  • Punker
    nem is tudtam hogy 33 éves vagy :)
  • praksi
    amikor utoljára kint voltam, a cyma 028-asból volt két tucat, JG-hez meg kell némi szerencse, mert azt hamar elkapkodják (nálunk két srác vett a piacon MP5 SD6-ot, és nagyon pöpecül megy mindkettő)

amúgy az egyik srácnak volt Classic Army AUg-ja, az egy fél nap alatt szarrá ment; a JG Betája meg lassan 1 éves, van hozzá egy 3000-es motorostárja, és semmi baj nem volt még vele; a 3/4-es hengert cserélte csak ki teljesre, rugóhoz, hopupgumihoz, csőhöz hozzá se kellett nyúlnia.
  • Punker
    kis tételnél paypal kényelmesebb volt, lásd camelback + dump pouch ami utoljára jött nincs szállítással se 100$
  • MuldR
    Nem hallottam meg ilyen problemarol. Wire transfer menem jo? 300 usd folott 5% kedvezmeny van, azonkivul az arfolyam is jobb szokott lenni.
  • Punker
    az hogy a sima airmail-t nem akarta engedni paypal-nál talán, úgyhogy végülis a lovassági fülesek stb UNC-ről jön, ez idén volt, decemberben még simán elküldték a multicam cuccaim.
  • MuldR
    Nemtom, en evek ota wire transferrel fizetek naluk. Miert, mi a baj?
  • Punker
    WGC a paypal-t miért nem szereti mostanában?
  • MuldR
    www.rsov.com

akar 50 kilot is bekuldik es occso.
  • DummyBoy
    Köszi, várom a WGC-s mailt, kiváncsi leszek ...

Csak közben keresgetek, hogy hol lehet itthon is megkapni a dolgokat :)

Megkérdezem a boltokat is ... hátha tavasszal Airsoftolni fogok megint :)
  • Mersant
    jah, anno szerettek atbaszni az ember fejet atcsomagolt, felarazott cuccokkal. amugy ha tudod mit akarsz venni akkor nem tudnak atvagni. de mar csak a multjuk miatt sem vasarolnek ott....
  • DummyBoy
    Tudom, régebben sok próbarendelést csináltam, ezért szóltak most nekem a srácok ... (Azért csináltam a redwolfon rendelést, mert ott azonnal kidobja, nem kell megvárni a levelet ...)

Itthon az airsoftgun.hu-n találtam olyan cuccokat amik érdekelnek ...

A 300 USD feletti rendelés tuti megvan, 4 AEG, 2 pisztoly + póttárak, apróságok ... a gond a súllyal van ... 30kg körüli a cucc :(

Ráadásul akartam Gunner-en és WGC-n is rendelni, de valami mindenhol Out of Stock ...

Mindegy, valahogy kilogikázom, hogy súlyra és összegre hasonló legyen ...

Addig is: erről az airsoftgun.hu-ról van valakinek valami tapasztalata?

(Kezdek megint átmenni nyúbi-ba :) )
  • MuldR
    "Lehet ... 700 dolcsis rendelésre 470 lenne a pk ... + vám + áfa + amitmégakarnak :("

Sok lesz az, hacsak nem a Redwolfrol rendeltek. Naluk tenyleg vannak ilyen aranyok.

Ha javasolhatom, WGC, Gunner vagy rsov, sima airmail-al szallittassatok, banki atutalassal (wire transfer) fizessetek, es 300 USD folott vasaroljatok egybe. Ezekkel lehet csokkenteni a vegosszeget.
    Az egeszre 20% afa es 3,5% vam jon. Ezt legegyszerubben ugy lehet kiszamolni, hogy a teljes osszeget felszorzod 28%-al.

Nyugodtan kerj probarendelest, akkor meglatod a postakoltseget. Ha nem tetszik nem fizeted ki. Nem lesz belole semmi hatranyod.
  • Mersant
    en sem szoktam a piacra jarni mert en sem vagyok pesti, de most mar tobb boltban is kapni JG fegyokat: 44es bazis, keleti front. Termeszetesen dragabbak mint a piacon, szal ha ennyi minden kell egyszerre, akkor azert erdemes felmenni, sot mivel a boltok fegyvert nem postaznak ezert mindenkepp fel kell mennetek.
  • MuldR
    Eleg veletlenszeru, hogy epp mi van a piacon, es arra is szamits, hogy fel eves lemaradasban vannak a kinti webshopokhoz kepest.
  • DummyBoy
    Lehet ... 700 dolcsis rendelésre 470 lenne a pk ... + vám + áfa + amitmégakarnak :(

Másképp kérdezek: JG és CYMA AEG-ek beszerzése mennyire lehetséges a piacokon? (Nem pesti brigádnak necces a feljárkálás ...)