29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    nem tudom, de nekem nem allitodik el a hopup. tenyleg ritka szar beallitani, es 1 kicsit szerencse kerdese is :) de elallitodni nem szokott, pedig aztan futok, ugralok, esek-kelek a fegyoval, de nem maszik el...
    380-hoz eleg 1 sima rugocsere.
  • DannyL
    Guarder SP110 rugó
    Csapágyazott, fém rugóvezető
    Prometheus 6.03-as cső

Meglesz a 400-410 fps.
  • DannyL
    Nekem hátra van vezetékezve és a tusra van téve egy külső akksi tartó. Abban egy 2400-as SANYO NiCD erőmű van amit még -10 fokban sem sikerült soha kinyírnom. Kicsit sem zavaró játék közben és szerintem nem is randa. Én szeretem az M4-esem. Nekem CA van és sosem állítódik el a hop-up és sosem mászik el sehova. A cső sem lötyög. Egyszerűen tökéletes darab, kicst meg is voltam lepődve MuldR hsz-én. :)
  • dronkZero
    Erre a hopup elállítódásra tudtok valami sufnituning megoldást? Még nem mertem hozzányúlni, de kéne. Valami beakasztó kallantyúra gondoltam, vagy esetleg némi szigszalag az álító kerék alá, hogy szoruljon...

Tuningolni is akarom picit, mert ez már nem állapot, hogy alap kínai cuccok túllövik a CA-mat... :)

De ha már itt tartunk, szerintetek mit cseréljek? Totál alap M15A2, hosszúcsövű. Cső és rugócserére gondoltam, a cél a 380-400 közötti FPS lenne.
  • Mersant
    ez igy van. granatba kell meg 1 kis lisztet is szorni a bab melle, ugy latvanyosabb is...persze az 5metert akkor sem fogjak betartani, de feeling. engem elso sorban ez erdekel, hogy minnel inkabb viszaadja a haborus hangulatot. ne lehessen esz nelkul futkosni a palyan, oda kelljen figyelni hova lepsz stb. persze csak ha az adott jatek megkivanja. pl. platoonon jol jott volna nehany botlodrotos akna.
  • Bexter
    Ez okés, de a kiegészitökkel jopár dolgot meg lehet oldani :)
    pl ittvan a boxi m203 as gránát vető ami csak optikai tuningnak és nagy akksitartónak jo. oda a nagy akksi belefér. pluszba ha veszel hőtartó fóliát akkor télen ugynugy megy az akksi mint nyáron.
    Meg egy gránát vető milyen jol néz ki rajta :D
  • Punker
    pont ezt beszéltük tegnap mi is.
  • Punker
    na most az akna akkor jó ha játék elött nem tudnak róla full megleptés szerű, de! mint mondtam a BB-t nem lövi elég erősen + ugyanaz mint a gránát robbanás mert ugye elvben mindig azt mondják hogy 5 méteren belül stb, gyakorlatban még nem láttam értelmét az ilyen dobálózásnak, max néha poén a durranás, de ennyi.
  • MuldR
    Akkor nehany dolog:

Az M-szeria 3 fogaskerekes hopup allitasa a legrosszabban allithato es a legkonnyebben elallitodo raadasul nem pontos.
    Az egesz hopup haz kepes elcsuszni (GPben es WGC Customban nem)
    Folyamatos aksi problema. Elso markolatba Max 1700as megy bele, az nagy tuningot nem bir, raadasul telen hidegbe megjobban leesik a teljesitmenye. Tusaba is csak 2200 as crane stockosat lehet rakni, abba ami ilyen tusaval van szerelve.
    A tarfeszket sem neveznem tokeletes kialakitasnak.
    A cso X hasnzalat utan elkezd lotyogni a legtobb tipusnal.

Igazan nagy elonye, hogy jol nez ki, es rengeteg kiegeszito kaphato hozza. De technikailag majdnem minden jobb nala :) Ennek ellenere en is szeretem :)
  • Mersant
    elso korben en csak itt helyben gondoltam a hasznalatat, csapattarsaim csak bevallanak :)) aztan ha bevalik mehetne mas jatekokra is.
    oszinten szolva az meg meg sem fordult a fejemben, hogy idegenek kozul ki vallana be, es ki setalna tovabb mint ha mi sem tortent volna, en bevallanam, ebbol indultam ki. de most hogy mondjatok, igazatok lehet benne, hogy csomoan szarnanak ra...
  • Bexter
    Azért ezt igy nem jelenteném ki, h a legszarabb. Én egyenlőre csak m4 est használtam huzamosabb ideig. Elsősroban a külseje miatt választottam. Ehhez vagyok szokva ezt szeretem ezt védem :D
    Akkor tudom majd hitelesen elmondani másik fegvyerről h szar ha már hoszabb ideig használtam :)
  • MuldR
    Nekem is M4 van meg M16. :) Attol meg a legszarabb. :)
  • Bexter
    Kinek a pap kinek a papné :)
    Én maradok m4 mellet :P
  • Punker
    hát nekem 2 db aknás tapasztalatom volt:
    1 nowar-ban szekrényből ki a kb 50 ezres claymore-t bele marék BB és kevesebb mint 10 méterről teszt csapat társ hátán azt mondta semmit nem érzett (pólóban volt, semmi zubbony tak mellény camelback vagy valami) kb közepes csattanás a zárt térben erdőben csatazajban nem esküszök meg rá hogy észrevenném.
    2 woodland outpost game 2 Miskolcon ahol a sniperek telepítették a vinnyogós damilos rendszert, na azt mi is hallottuk több száz méterről, ettől függetlenül 1 szervező kint volt az akna telepítésnél és aki bele ment annak mondta hogy akkor séta szépen vissza.....

számomra még mindig a 2. az életképesebb, főleg hogy 1-2 ezer forintból már kivitelezhető.
  • MuldR
    Ugyanolyan pontos, es ugyanolyan eros mint egy M4es. Ugyanannyi az eselye kint. Az M4 nemcsak igaziba, ASbe is szar :)

Akna: Mibol gondolod, hogy egy BB hozzadobos aknat bevallanak, mikor ha 400 fpsel meglovod es latod azt se valljak be. Aknabol a jo hangosan sipolosnak van ertelme, mert be ugyse vallja, de legalabb figyelmeztet, hogy honnan jon.
  • Mersant
    volt 2 5letem, aztan utana neztem youtube-on is, es talaltam tok hasonlot, csak talan meg egyszerubb. megkeresem....
    akna
    nekem ez jobban bejon mert durran es nem sipol idegesitoen. gondoltam hatha ismertek valami hasonlo, mar bevalt dolgot...
  • Punker
    pedig még a sípolós a legjobb.
  • DannyL
    Amúgy CQB-zzon mindenki M14-el, verhetetlen!
  • DannyL
    Na hogy rövidre zárjam a P90 témát. Nekem bejön és tetszik is, ez nekem pont elég. :))) M4-et nem kell bemutatni nekem is van egy CA-m és a P90-el sokkal jobb épületben. Pont CQB-ra akarnám én is, csak a TM túl drága.
  • Bexter
    Az rendben is van hogy épületre optimális, de kinn sok esélye nincs, de a kihuzható tusos ugy ahogy de használható kinn is meg benn is.
  • MuldR
    A kihuzhato tusas M4 az kb 2x akkora mint a P90. Nincs eselye epuletben.
    A behajthato tusasokkal is az a baj, hogyha behajtod nem tudsz normalisan celozni, ha kihajtod akkor hosszu.
    A P90 pont optimalis epuletbe.
  • Bexter
    Inkább a kihuzható válámaszos m4 re szavazok, azt tudod kin is meg benn is használni.
  • MuldR
    Nem azt mondtam, hogy legyel bele szerelmes, hanem hogy epuletbe legjobb :) Szerintem is gnom kinezete van :)
  • Bexter
    Volt már p90 a kezembe de akor se tetszik. Az egy dolog hogy praktikus a házban mert pici. Akkor se tetszik kész :D
  • Mersant
    van itt valakinek tapasztalata a hazilag barkacsolt botlodorotos, egyeb aknakkal?
    nem kell hogy BB-t kopkodjon, eleg ha durran vagy ilyesmi. persze minnel realaisabb annal jobb. elektromos, sipolos nem erdekel.
  • Punker
    halálos az minden hova :)
    téptek már me gvele úgy verpeléten, pedig mocosk sűrű .)
  • öregharcsa
    ezt meg sem hallottam...
  • MuldR
    Latszik, nem volt meg P90 a kezedbe epuletharcnal. Hozzatetted volna: Halalos !
    Nekem volt. Nagyon durva! Epuletbe a leges legjobb. Eselytelen minden es mindenki ellene. 1 nagy baja volt. 190 centimmel 20 perc mulva fajt a hatam a gerincem a vallam. Kesz voltam tole.
  • Bexter
    Az egy olyan csunya fegyver :D Sőt inkább vicces.
  • DannyL
    Már kivagyok az AK-któl, végre tolhatnának mondjuk egy normális P90-et.
  • praksi
    Cyma 037 - Ak Beta

kínaiak kapkodják magukat rendesen :-)
  • Mersant
    majd haveroknal meghuzod magad, vegyel minigunt!!!
  • praksi
    hmm... új lakás, vagy új puska? :-)

Creation M134
  • bardocz
    köszi mindkettőtöknek!:)
  • Punker
    én nem néztem hogy ki kezdő ki nem, meg se fordult a fejemben hogy nincs tisztában ilyen dolgokkal.
  • MuldR
    Dobatas: Ha mondjuk valaki mogott allsz 1 meterre es egyertelmu a szitu, rakiabalhatsz, hogy dobd el. 2 dolgot tehet, kezet felteszi es kiall, vagy megfordul es lesoroz.

Ez egy humanus dolog lenne, hogy ne lodd szarra, de vannak idiota verpistikek, akik ezt nem turik. De van nagyon sok ember, akit lehet korrektul dobatni (mondjuk akinek az IQja 80 folott van) :)

En rengeteget dobattam, es dobtam is. Konkretan nekem 2 srac nem adta meg, meg meg 2ot lattam aki nem hajlando. Next time full auto nekik. Mast nem lehet veluk tenni.
    Az eddigi legkorrektebb sracot szembol 8 meterrol dobattam !!!! Vannak nagyon korrekt jatekosok. Egyszeruen osont, le volt eresztve a fegyvere, en meg pont ott guggoltam, es ra celoztam. Belatta, hogy nincs ertelme. Sajnos nem mindenki ilyen. :(
  • bardocz
    az cuki...ezeket nem szoktátok megbeszélni a játék elején?
  • Punker
    ráordítasz hogy dobd, általában közelről 2-3 méter hátulról használjuk, csak mindig benne van hogy az ellen nem ismeri el, vagy kezdő és fingja nincs miről van szó, abban az esetben max 1 méterre volt tőlem, nem lövök rá így majdnem 400 FPS-sel ő viszont a 380+ -os kínaival rögtön sorozott "ijedtében"
  • bardocz
    a dobás az mi?ilyen késelésféle,hogy megérinted,és kiesik??
  • bardocz
    felőlem négyen is játszhatjuk:)