29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7288 Kis eső kell még hozzá, meg tojáságyú-nehéztüzérség, aztán otthon csak be kell dobni a sütőbe... :P -
#7287 softairen azt irtak valahol hogy cska meg kell huzni 1-2 csavart es mar nem lotyog. probald megkeresni a hozzaszolast... -
#7286 jah...nekem is a JGM4-nél ezt a hibát produkálja...van rá valamilyen megoldás??(alátét a delta ringnél, vagy mit lehet vele kezdeni?mert így érdekesen lötyög az eleje) -
#7285 na nehogy mar erre legyen kenyes valaki, mikor a sarban kuszik-maszik :D -
MuldR #7284 A haverok az tulzas. Nem jarunk ossze. Max neha beszaladok hozza, meg a kiberterben beszelgetunk. Maradjunk annyiban, hogy eleg jo viszonyban vagyunk. Mindez a softairos vitainkon nem latszik :) Ott egymas torkanak esunk. :) -
#7283 Trasher-el haverok vagytok? -
#7282 M14=M4 -
#7281 De neked nem M14/M16-od van, az más tészta. -
#7280 Az M4 és M16-osaink egytől egyig második szériásak. -
#7279 ebből nekemis első széria szerencsére, mert a 2.-ra már sokan panaszkodtak :) -
MuldR #7278 Pedig nalunk majdnem minden CAval gond volt. :(
Jo, mi azert elegge elso szeriasokat vettunk. -
#7277 soha nem volt semmi gondom a CA-mmal, pedig 1 év alatt 60 + ezer BB-t lőttem el vele. -
#7276 Szerintem egyik RAT-os sem fog panaszkodni a CA-jára. A csapat 90%-ának az van. Tény, hogy az enyém a legmegbízhatóbb, de az nem csak a fegyver miatt van. :) -
MuldR #7275 Szerintem is mazlista dog :)
Amugy M szeriaknal a KULSO cso lotyogese is elofordul! nyik-nyak puska.:) -
MuldR #7274 Ottvan a maszba. Tamogato vagy olyan legyen mint az igazi (pl minimi) VAGY bipod. M4 nem olyan mint egy minimi, tehat bipod. Ja es az optika is ott van, hogy kotelezo (bar az lehet hogy csak sniperre, a franc se tudja hiretelen). -
#7273 vagy csak te vagy szerencsés? :) -
#7272 előítélet, előítélet... :) -
#7271 Systema M120 helyett Guarder SP110. A Systema kínában kezdte gyártatni az utóbbi időben az M120 alatti rugóit és törnek szépen sorban. A hőkezelésnél csesznek el valamit. A csapatomban az elmúlt 2 hónapban 5 törés volt Systema M120-as rugónál. Egy darab kaki. :) M130-tól felfele nincs gond. -
#7270 elég a 04-es cső :) -
MuldR #7269 Hopup elallitodasra megoldas, eladod, es veszel egy mas tiusu AEGet :)
Meg WD se talalt ki ellene semmit (na jo, vett egy HK33-at) :)
380-400 FPS egyszeru:
Prometherus 6.03-as cso, M120 rugo, es a hengerfejet le kell normalisan tomiteni, mert CAnal szeretnek trehanykodni. Ennyi. -
#7268 azom van és belefér :) ha egész stukit fested utána nem látszika müanyag szine. Faragni meg kell. -
MuldR #7267 Lisztet vagy hintoport szorsz bele, es osszedzsuvazod valakinek a terepruhajat joeselyel megvernek :) -
MuldR #7266 Latom nem volt meg a kezedbe az a Boyi M203. Nekem igen.
1, alapbol nem fer bele a nagyaksi csak a kicsi. Tehat nincs ertelme. 2, Furni faragni reszelni kell rajta, akkor belefer, de ocsmany a muanyagja.
Ra nem tennem a GP-mre. -
#7265 annyira nem :) -
#7264 egészség :) -
#7263 Mert nagyra nőttél. :) -
#7262 Thx. -
#7261 "-AEG 400-ig, fullauto mid/lowcapbol, hazban egyes loves VAGY ralovesi tav miatt masodfegyver)
-DMR 500ig, egyes loves, egy BB csak a levegoben, 20m ralovesi tav (TEHAT hazban nem hasznalhato)
-Sniper 600ig, 25m, masodfegyver, stb "
na én kb ezzel a résszel értek egyet. -
#7260 egyszerűen nekem sose állt jól kézre. -
#7259 Múltkori játékon láttam egy vadállat M4 variánst. (Biztos van valami precízebb neve, de nekem már az SPR is magas... :P )
Az első markolat valami keskeny RIS 4 irányban, olyan, ami alig-alig takarja a csövet, az meg a testtől a végéig egy nagy hangtompító.
Nagyon durván néz ki. Na persze ízlések és pofonok... -
#7258 Kimerítő elemzése egy Well M4-nek. ;) -
#7257 Ööö, még jórégen, mikor csak tájékozódtam a témában, akkor olvastam, hogy:
Marui rendszerű M16-M4 sorozat olyan, hogy a belső csövet nem támasztja semmi, csak a "tövénél" tartja 3 csavar, ez relatíve hamar elveszti a sziklaszilárd tartását, és oldalirányban, fel-le, mindenfelé lötyög.
CAnál ez elvileg ki van küszöbölve, mert a külső cső megtámasztja a belsőt.
Maruinál hallottam papírbeékelős, vastagon körbeszigszalagozós megoldásokról, ami majd 100%-os...
(Kb csak képen láttam még szétszedett AEG-et, ezeket meg csak olvastam, úgyhogy ne harapjátok le a fejem, ha hülyeséget beszélek... :) ) -
#7256 nekem nem mert kezembe nem vennék ilyet, 1 hónap elég volt a well-es M4-ből, szar az igazi, szar a replika, nem érdemes foglalkozni vele, az M15-ösnek még kényelmes is mert hosszú, de az a kicsi nem nekem való. -
#7255 már megtaláltam thx. -
#7254 szar ügy, rossz lehet :) -
#7253 MASZ 2008 Softair topik -
#7252 a cso lotyogesen azt ertitek hogy a box iranyaban lotyog? mert az igy van, nehany hajszalnyit lehet mozgatni elore-hatra, de ha kiszedem a tarat, akkor mindig a hatso allasban van, tehat kozeleb a gearboxhoz, ugyhogy feltetelezem nem okoz teljesitmenyvesztest... -
#7251 2008 as MASZ láz? Erről hol találok bővebb infot? -
#7250 MuldR nem akarok ot tOFF-olni, d emi ez a motoros tár + bipod + optika? optika miért lenen kötelező támogatóra? (nekem ott az ACOG de ha támogatózok nem rakom föl) -
#7249 pedig nekünk is azok a tapasztalatok amik MuldR-nek M-es szériával.
én addig nem tuningolnék most amíg nem csitul le a 2008-as MASZ láz.