29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    félre értések elkerülésére nem szidni akarom a kínai csúzlikat nekem is van és szeretem is, mert az árát tökéletesen megérte, de megbízhatóságban precizitásban összeszerelés minőségében még fényévekre vannak a japán cuccoktól. persze harmad annyiba kerülnek és lehet az mondnai hogy veszek félévente 30k-ért újat.
  • Punker
    rövid távú tapasztalatot :)

mutasson nekem valaki 1 éves vagy öregebb min 50 ezer BB-t ellőtt kínait!
  • Mersant
    mit jelent neked a jobb?
  • VRSDM
    40ezerért is kapsz olyan fém fegyvert ami még ott is fém ahol az igazi sem :D pl.(JG MP5RAS - újabb BOYI/D-BOYS M4es szériája stb.)

/ja, az más kérdés a csapat tapasztalatok alapján, a JG-k jobbak, mint CA-k. TM-et meg már rég lepipálta a JG. mondom személyes vélemény. aztán ha nagyon el vagy eresztve felőlem vehetsz STAR fegyvert is :D
  • bardocz
    azt tudsz rá venni pluszba pl itt
  • Punker
    én vasárnap verpelétre, mivel nem budapesti vagyok.
  • degenerator
    de fém/fa fegyvert akarok mindenképpen.
  • degenerator
    ez a 102ezres bőven megteszi, és tuningra sztem nem nagyon van szükség ennél a verziónál.
  • bardocz
    cm 0.28-b behajtható váltámaszos ak-47,jó épületbe is,és ki az erdőbe is
  • bardocz
    szerintem érdemesebb egy cyma vagy jing jong fegyvert venni,olcsóbb,és van ami még jobb is
  • Mersant
    en azt mondom tok folosleges elsonek pisztolyt venni. en is megvettem, nem is volt olcso, es 25-30ert mar AEGet kapsz.
  • dronkZero
    Viszont épületben tökéletesen használható kínai AEP-et akár 10e alatt is kapni.
  • praksi
    20 ezer környékén használt Cyma kalasnyikovokat osztogatnak, kezdésnek megteszi. a kihajtható válltámaszos még talán épületbe is jó.

az M4/M16 széria valamivel drágább, az már a 30K felé kanyarodik (Jing Gong esetén, a Wellfire valamivel olcsóbb, de olyan is.)

pisztolyt csak akkor vegyél kezdésnek, ha biztosan épületben fogsz játszani. én is pisztolyt vettem elsőnek, az első játékomon erdőben játszottunk, gyakorlatilag semmit nem tudtam csinálni.
    (bár ez valszeg rutin kérdése, egy játékon kölcsönadtam a pisztolyom egy bevetési osztagos rendőrnek, első körben úgy arcon lőtt, alig tértem magamhoz :-) )
  • Adi
    Punker te mikor mész??
    illetve, 20 ezer környékén tudok normális fegyvert venni? ami gép pityu és tudom épületbe is használni? ügye aminek megfele a J-ja? vagy ahoz vegyek kispisztolyt?? mondjuk nekem az amcsi fajta fegyverek jönnek be?! M16 például. illetve ami kint van a softair.hu bannerjába:)
  • DummyBoy
    Namostnemkötözködésképpen, de a 150 már majdnem megközelíti egy normális fém/fa AK árát ... és ebben még nincs tuning ...
  • degenerator
    kösz az infóért.
  • Punker
    fingom nincs van több száz játékos, kezdőkkel meg mindig foglalkozik valaki ha értelmes szervezett játékra mész ki, mint mondtam ott a softair, kinezel egy kisebb 40 fős tingli tanglit és meglátod, elötte meg nézd át párszor a masz-t.
  • degenerator
    hm. akkor a 100ezres verziót választom inkább. a másik kérdésem, egyértelmű választ nme találtam az airsoft.hu-n, budán hány airsoft csapat van kb, és kezdőkkel melyikek foglalkoznak?:) (tényleg ez az uccsó kérdés.)
  • Punker
    ja kb 25k-ért azt is megtalálod nowar-ba.
  • degenerator
    esetleg lehet fabetétet vásárolni a 70ezres eszközre?
  • degenerator
    cirka 30ezerrel.
  • Punker
    műanyag, de 1 méterről nem mondod meg annyira szép.
  • Punker
    a fekete az műanyag, van 1 valódi fa verzió de az drágább, arról milsim.hu-n van 1 jó teszt cikk.
  • degenerator
    vagy ez. az ott fa, vagy műanyag?
  • degenerator
    na ez pl megtenné. a famintás rész az műanyag?
  • Punker
    az árra mondtam, de pl nowar-ban 10k-val olcsóbb, ott ahol lehet gar nélkül venni valszeg még olcsóbb!
  • degenerator
    mindegyiket néztem, de sehol nem találtam, olyat, amit említettél (60ér jobb ak-t)
  • praksi
    airsoft.lap.hu
  • Punker
    nowar, bullets, 44-es, google segít :)
  • degenerator
    esetleg van vmi lista a boltokról?
  • Punker
    nézd végig a rendes pesti boltokat, a cibergányt kerüld.
  • degenerator
    na és olyan nincs, hogy kisebb baráti társaság öszejön vhol, és lövöldöznek egy sort?
  • degenerator
    konkrétan egy maurira gondoltam. írta a hadtech topikban, hogy amit kinéztem, az máshol 60. hol pontosan?
  • Mersant
    most konkretan a palyankon az egyik vegebol mar nem tudsz atradiozni a masikba, mert olyan dimbes-dombos, godros, bokros, erdos, hogy egyszeruen nem megy. es nyaron szeretnek 1 nagyobb jatekot ahol szinte az egesz erdo, domb jatszik. ezert kene valami nagy hatotavolsagu cucc.
  • praksi
    azért Magyarországon nincsenek akkora "hegyek", pár száz méterre már ne halljátok egymást. :-)
  • Mersant
    kosz az infot, ez ide a "hegyekbe" eleg sovany lenne azt hiszem...
  • praksi
    amennyibe egy Inokatsu kerül, abból egy komplett H&K gyűjteményt rendeznék be a szobámba :-)
    [bár ez nem teljesen igaz, mert a jövendőbeli G3-at se tudom egyelőre hova tenni...]
  • praksi
    Concorde FX-25 a neve, én a Photo Hall-ban vettem 5200 Ft-ért
    4 db AAA elemmel működik (szal nem kell semmilyen asztali töltőállomás), headset nincs hozzá, de csatlakoztatható (én vettem kb 150 Ft-ért egy mobiltelefon headsetet, és remekül működik), meg van rajta egy kislámpa, amit még soha nem használtam :-)

a hatótávolsága papíron 3 km, most hogy ebből mennyi is az annyi, azt nem tudom; itt az Alföld közepén nincsenek hegyek, amik árnyékolnának :-)
    de a kb. 1 km-re lévő vadászokat le szoktuk hallgatni, szóval nem rossz.

ja, az elemet/akksit külön kell hozzá megvenni; nekem a rádió + 8 db akksi + 2 headset volt 11 ezer forint; amit megfeleztem az egyik csapattársammal.
  • Punker
    kezdhet inokatsu-val is rögtön ha van pénze :)
  • praksi
    egyszerűbb, ha megveszed a műanyag AK-t, és ha később lesz felesleges pénzed, akkor veszel hozzá fa szerelékeket (az Airsoftware-en 18 ezer pénz); illetve lehet asszem kapni külön fém testet is.