29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7448 neked mid is van? AK47? -
#7447 M4 kisebb, ha erdő és épület is akkor az, esetleg G36. -
Kurfürst #7446 28 vs 31. Ízlés és pofon szerintem, ha jól tudom a 31-es az erősebb, kinézetre modernebb és/viszont egy kicsit nagyobb is. Ismerősök között több embernek is van, mindenkinek nagyon tetszik.
Szerintem inkább a 31-es, mert tuning nélkül is tökéletesen erős (350 fps körül), a 28-as kicsit gyengécske, csak kb 280 fps.
Külcsínyre nekem a Cyma AK-k jobban bejönnek mint a JG által csináltak (realisztikusabb), belsőről nem tok nyilatkozni. -
#7445 Mp5? G36??
vmi olyasmit szeretnék ami arany közép út:)
vagy az m4 kisebb, mint a m16-os? -
#7444 viszont sisakkal sokkal könnyebben párásodik, szerintem 1 kalap bőven elég. -
Kurfürst #7443 Fejlövésbe nem halsz bele, nem vészes de egy sisak jól jöhet, a PASGT "Fritz" ABS-ből való rohambili olcsó (külföldről), közkedvelt és jól is néz ki.
Igazából két dologra jó : egyszerűbb lehet gondolom a susnyásban vele, másrészt 1x meglöttek homlokon egy 450 fps-es cuccal, viszonylag messzről, na az nem volt jó. -
#7442 m16 épletbe azért nem jó válaztás mert nagyon hoszú,inkább egy rövidebb fegyver jó épületbe -
#7441 sisak?? -
#7440 viszont akkor már lehet vennék egy ilyesmit:
M16A4
Nem tudom, nekem vhogy nem tetszik a AK!:D Tudom közkedvelt de én mikor call of duty-t tolom vagy mást akkor is M16-ot favorizálom:).. tetszik a külseje!:D
Na de amit nem tudok, h egy ilyenel egyáltalán tolhatom épületbe? Ügye a Joule miatt!
Másik kérdésem: védőszemüveg és a maszk! Abból miett? Mert szemem világát nem szeretném elvesziteni vmi szar márka miatt!:)
egyik tesztben azt írják ez jó: Perspecta FL250
meg Lux Optical Hublux - viszont ilyet nem láttam sehol.. :(
viszont ha van szemüveg és maszkom akkor homlokom még mindig szabad és azzér elég szar érzés lenne ha shotival fejbe lönek homlokon. Ti a fejeteket mivel véditek? -
MuldR #7439 Az a baj, hogy tul nagy tomegu levegot tol. Arra a kovetkeztetesre jutottunk, hogy a rugo az elejen lassabb lehet, es utana gyorsul be. Azert van a vagas, hogy akkor kezdje el a levegot tolni, amikor a leggyorsabb a rugo. Ha elobb kezdi, akkor a levego mennyiseg csak kiloki a BB-t a csovon, es mire a nagyobb legtomeg jonne, a BB mar nincs a csobe. Hasonlo okokbol szoktak a hosszabb csovu, tuningolt AEGekbe a nehezebb BBt rakni, mert a 0.20ast csak kiloki a csovon, mig egy 0.28-as fel tud venni valami normalis mennyisegu energiat.
Hulyen hangzik, de mi ezt logikaztuk ki, a tuning utani teljesitmenycsokkenesbol.
Ha MP5be tuningot akarsz, MP5 bore up hengert/hengerfejet, pistont vegyel. Az is nagyobb legtomeget tol, de ahhoz a csohosszhoz van optimalizalva, igy erezheto is lesz a hatas. Pl M4 boreup szet-el (ami ugyanugy vagott) M120S rugoval 420 FPS!
Kinai AEG: AKteren nem vagyok otthon, melyiket eri meg, de M4bol a BOYI-k nagyon jok. Tobb is van a csapatba es szuperul mukodnek.
Hello Kittys AEG musthave! Hol lehet kapni? :) -
#7438 én átnéztem az összes magyar boltot. külfödről nem akarok rendelni, mer elég drága a szállítás/vám.
szóval itthon, melyik az a fegyver, ami kibír két évet, és lehet rá fa-szettet rakni? -
#7437 oké,akkor azt hanyagolom:)
airsoftwae megbízható bolt?mert nem sok helyen találok cm 0.28-ast,vaterán visznt találtam jópár újat nehajtható váltámaszal,vizsont nem garisak... -
#7436 mondtuk már cibergányt felejtsd el!!!
(airsoftgun.hu - classicarmy.hu-cybergun.hu-stb minden cím 1 bolt 1 cég trükkösek a fiúk, azt se hidd el amit kérdeznek!) -
#7435 airsodtgun.hu menyire megbízható bolt? -
#7434 a kínaiak törékenyek egy CA-hoz képest, a már előbb említett CA G36-os gearbox előcsaló felhúzókarja az első alkalommal tört le, (pedig hivatásos katona kezében volt) nem mondom egy well is szarrá törik ha nem vigyázol rá.
én most az új FULLMETAL szériás kínaiakat fényeztem, azokra tényleg nem lehet panasz, 35piacon+5ezer forint és perfektül megy éveken át.
de tényleg kinek mivel volt tapasztalata. -
#7433 humiariba volt,de tuti ilyet veszek :DDD -
praksi #7432 lehet most már kapni airsoft-os Barbie-t, vagy mi a túró ez? :-D -
praksi #7431 köszi, jövök egy sörrel :-)
amúgy mitől lesz rosszabb? én abban a hitben voltam, h mivel nem tud a levegő elszökni a 3/4-es lyukon, erősebben fogja kilőni a BB-t. -
#7430 oké,köszi a segítséget:) akkor majd ha lesz fegyver átkenetem használat előtt:)
amúgy legtutibb fegyver,sehol sem lehet észrevenni,úgy beleolvad a környezetébe -
#7429 mert a kínai hopup gumi minősége finoman szólva nem üti meg a minimumot, X+1 ember vállal átkenést hézagolást az országban az az 1-2 ezer pénz nem tétel ha tartósan akarod használni. -
#7428 hát én egyedül nem vállalnám,hogy szétszedem és átkenem,enyire nem bízok magamban:D
amúgy hopup miért kuka? és új kell bele,vagy hogy? -
#7427 alapesetben a JG jobb minőségű mint 1 cyma, persze ennél is rögtön átnézés átkenés, hopup kukába stb a kezdés használat elött. -
#7426 megbízhatóbb,jobban bírja a strapát -
#7425 mit értesz jobb alatt az a kérdés? -
#7424 valaki meg tudja mondani hogy erről az ak-ról le lehet szedni a kart az elején?és akinek van tapasztalata jobb mint a cm0.28 vagy 0.31-es? -
#7423 mármint ugyan abban a márkában kapnád meg anyiért,vagy ugyan olyan minőségben? -
MuldR #7422 Hat, maruit mar nem vennek. vagy vegyel a gunnerairsoft.com-rol valami full fem/fa kinait (asszem unicornbol van) vagy vegyel egy JG/Cyma vagy ilyesmit, es utana rendelj hozza fem/fakitet.
Hidd el, a markas csak penzkidobas, foleg elsore. En banom, hogy 100-150 000 kozott vasaroltam fegyvereket, amiket most 30 000 ert megkapnek :( -
MuldR #7421 A 3/4-edest ne csereld le teli hengerre, mert meg rosszabb lesz. Tapasztalat. Nem veletlenul van ott a lyuk. A WGCshopon a PARTS-alatt a hengereknel meg tudod nezni, melyik hengerhez milyen csohosszusag az ajanlott. Bizz benne! Az ajo. Ha beleteszed a telit, csak rosszabb lesz.
Orulok, hogy sporoltam neked egy csomo penzt es idot :) -
#7420 felolem mindenki olyan fegyot vesz amiylet akar, szemelyes tapasztalat hogy se CA, se TM fegyokkal nem volt gond, JG-k is nagyon jok, birjak a strapat, de neha leesik roluk 1-2 dolog, hopup neha hatastalan ha eppen olyenja van, es viszonylag torekenyek 1 CAhoz kepest. Gearboxuk birja a gyurodest rendesen, viszont a megmunkalasa nem tokeletes, nem passzolnak mindig bele az alkatreszek...
-
#7419 sztem amit bényén lehet bérelni jócal többet lőtt el,és 1 éves,és tökéletesen működik -
#7418 Punker, én sem szidtam semmit, saját tapasztalatokra alapozok, 1éves well amivel játszom, és megfelelő karbantartás és bütykölgetés mellett jól megvagyok, 2csapattárs CA-ja meg 10játék után halál, egyik alkatrészre várva áll már hónapok óta, másik meg mint irtam szétég a belselye ahol zár az áramkör, 2játékonként 6000ft a csere. sokallom. és tuningmentes mindkettő... míg a JGmp5RAS tökéletesen muzsikál már játékok óta.
ja és minden hétvégén használatban van, átlag, 2-3000bb ellövésével. -
#7417 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEEEEEEEEEEEEEEN! Van bannerünk! Király! -
#7416 csak erzekeltetesnek irtam, aki tudja hogy kell szetszedni, erezze hogy meg annal is van sokkal konnyebb. mig M15-hoz X fajta csavarhuzo kell, tobb kis kutyut ki kell szedni (tarakaszto, diszek :) ) addig G36-nal ugyan az az imbuszkulcs jo minden hova, es kb. 3 csavar van benne, + a gearbox persze. -
#7415 tépje az az idegeit akinek jó, én fizettem 3k-t mikor a csövet rugót kicserélték benne és kész, frankón megcsinálták csúzlira panasz nem lehet pedig én aztán nem kímélem mikor támogatóként vágom az erdőt. -
#7414 az M15-ot szetszedni idegtepo a G36C-hez kepest :) AK, MP5 meg valoban eleg korulmenyes. -
#7413 ilyen ez :) -
praksi #7412 nem is azzal van a gondom, h a gearboxot szét kell kapni; hanem hogy a teljes fegyót atomjaira kell bontani - míg az AK-t vagy az M4/M16 -ot csak pár helyen kell szétcsavarozni. -
#7411 abszolut egyetertek...mindent elmondtal :) -
#7410 MP5 ja nem a legegyszerűbb, és a cilinder ugye legbelül van a gear-ben. -
praksi #7409 persze, de mondom, ha nem épülettel kezd, csalódás lesz az első játéka; a többiek rég kiszedték ötször, mire egyáltalán lőtávolságig jutott... én tapasztalatból tudom, mert ha egy kicsit türelmesebb lettem volna, hamarabb kezdtem volna játszani; viszont kimentem 1 játékra a pisztolyommal, ott kiolcsoltak 30 méterről, addig nem is mentem, míg meg nem lett az elsődleges puskám.
jut eszembe, aki ért a fegyverszereléshez: MP5-be szeretnék egy hopupgumit meg egy cilindert cserélni (a 3/4-est telire), viszont most beszéltem egy helyi szerelő sáccal, ő azt mondta, h atomjaira szét kell szedni a fegyvert, mire valamihez hozzá lehet férni.. tényleg ennyire macerás az mp5?