Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Nem beszélve arról, hogy áprilistól-szeptemberig lehet használni csak. Ráadásul a gázos fegyverek zömének az alkatrész ellátottsága nagyon gyenge kis hazánkban. Ergó beszarik valami rajta, vehetsz újat, vagy rendelhetsz távolkeletrõl súlyos ezrekért.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
azt azért ne felejtsd el hogy a gázos fegyver fenntartása sokkal drágább, és hogy 1 pisztoly az mindig csak másodlagosnak jó fõleg épületbe.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

OrioN the S
Most nézem a gázos pöttyed messzebbre lõ <#idiota>

De gondolom árba is ottvan a szeren...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Hja :\ De ha nincs ló jó a szamár is :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
hát ez szívás, az AK megette volna ezt reggelire :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Errõl nincs valakinek tapasztalata ? Talán õ lesz a kiválasztott jövõ karácsonyra.

OrioN the S
spring ,rugó van benne meg egy elektromos motor

ColdFire
ez spring vagy aeg? :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

OrioN the S
Ez a másik szépségem ,ehez õsszel jutottam hozzá.

OrioN the S
Ajándékba volt :) nemtudom ...

ColdFire
mennyié adták? <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

OrioN the S

OrioN the S

ColdFire
kép?

OrioN the S
Juhéé nemvolt AK :( ,de lett M83 :) kemény optika van hozzá :o

ColdFire
Boldog karácsonyt minden egyes vérszomjas airsoftosnak :D

DannyL
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! ;-)

OrioN the S
bevallom ennyire nem értek a lovakhoz :) mostanába kattantam rá ,de majd teszek be képet ;)

ColdFire
de cyma?

OrioN the S
nemláttam még ,mert ajándék lesz :) de tuti faintos ^^ majd kiderül... Mert vagy egy M16-A2 -öm attól nem vagyok elájulva .. persze zsír fegyó ,de nem automata szal. ez az ak most megváltás lesz :) már találtunk is terepet ahol lehetne nyomni.

ColdFire
milyen?

OrioN the S
jeah ^^ vasárnap meglesz az aksis AK-m . kiváncsi vagyok mit mutat :)

ColdFire
<#wave>

torque12
csá coldfire! kaszás vagyok!

Punker
nem a kiakasztó hanem maga a merevítõ tört el a mai játékon is, meg amikor utóljára kerecsenden voltam akkor is.

DannyL
A Keleti frontban lehet kapni azt a szarságot ami folyton eltörik rajtuk, csak az jó anyagból készül.

Punker
arra készülj fel hogy a fém tus el fog törni, nálunk eddig 3-ból 3 tört el, próbálj inkább fa tusost szerezni abba legalább rendes aksi fér.

ColdFire
cyma

DannyL
Cyma vagy DE? Airsoftware-en 21 ha vársz egy kicsit. Mondjuk a 24 se rossz.

ColdFire
megvan a kiválasztott: AK-47S
24 ruppó, csájná márká

ColdFire
ték ^^

Punker
hát a well M4 után nagyon nagy a váltás, viszont a 3 pontos szíjj maximálisan bevállt, frankón súlyba tartja a fegyvert lehet vele szépen géppuskázni.

DannyL
gyúrjál :)

Punker
na beteszteltem a fegyvert, ellõttem kb 2500 lõszert :)

aztán sajna kiugrott a térdem úgyhogy kiszálltam.

nagyon jó a fegyver viszont így is nehéz kb 3 óra után már a szíjjal is nehéz volt.

DannyL
Szóljál KLegénynek is hogy vegyen egyet, hadd lõjem szét a valagát végre. :DDD

Glpetyus
Jó kis írás :)

JCSR Apache
Nah végre vettem egy fegyót <#idiota>
TM MP5A4, 44.000 volt. Fénykép majd lessz, de még nem most.<#vigyor5>

3. használója vagyok, de nagyon jól mûködik.Az elõzõ használója szépen vigyázott rá.<-- Na ez rám nem igaz.
Szétszedtem, de összerakni már nem tudtam. 1x sikerült egy hibás öszerakás után leolvasztani a biztosítékot(15A-os), ez egy 16A-os mikróbiztosítékkal helyettesítettem.
Pár nap bénázás, és egy apró segítségkérés után sikerült összerakni, bár még 2x rosszul raktam be a ravasz visszatoló rugót. <#beka3>

Mostmár újra jól megy, nemhiába marui minõség.Ennyi szerelés közben legalább volt idõm átszilikonozni(már ráfért).

Punker
na itt a tanulság:

"Ez most olyan, mint amikor összehasonlítjuk az almát a körtével, de közben szõlõre gondolunk.
320 FPS az 320 FPS. Lényegtelen, hogy TM, CA, DE vagy szódás-szifon produkálja. A hopupról meg annyit, hogy annak annyi a feladata, hogy ne engedje hátrafelé a levegõt, illetve megpörgesse a BB-t felfelé. Ha én beragasztok a csõbe egy darab bicikli gumit, aminek mondjuk mondjuk pont eltaláltam a méretét meg a helyét, akkor a TM M14-est simán túlszárnyalom (persze ennek az esélye elenyészõ ). Ha a Cymába valaki belerak 350 FPS-t, akkor simán túllövi a 280 FPS-es TM-et. Ha a CA-ba 400 FPS-t rakok, akkor bármilyen gyári DE AK-t lealázok. Sõt bármilyen gyári CA fegyvert is. És akkor most jöhet az, hogy "nekem nem is kellett hozzányúlnom és mindenkit darabokra lövök vele" duma. Nos MINDEN airsoft fegyver emberek raknak össze. Mindet egyedileg, egyenként különbözõ alkatrészekbõl. Bármilyen alkatrészek gyártásánál van egy bizonyos méretû tûrés. A TM belõtte mondjuk, hogy X huzalvastagságú, Y menetszámú és Z átmérõjû rugót teszenek minden fegyverbe. De mondjuk +-2% még elfogadható. Afölött meg megy a zúzdába. Azaz szigorúan mindenre figyelnek és csak jó minõségû alkatrészek kerületnek a fegyverbe. Viszont hiába a jó minõségû alkatrész, ha az összerakást végzõ embernek rossz napja van és mondjuk minden 2. csövet fordítva rak a fegyverbe. A minõségbiztosítási rendszer az ilyeneket is kiszûri, nem csak a rossz alkatrészt. Persze ez a rendszer sem tökéletes, de a TM minden elkövet, hogy közel tökéletes legyen és nem is rosszul.
A CA már annyira nem erõlteti a dolgot, de legalább próbálkozik. A Cyma-DE... már nem is próbálkozik. A WELL meg simán leszarja.
Azaz, ha a DE munkásának épp jó napja van és jó alkatrészeked szedett ki a kosárból, akkor egy király fegyvert fog építeni. Ha már 3 napja nem evett és egy repedt dugattyút fogott meg, akkor az a puska nem fogja sokáig bírni.
És ez az óriási különbség a DE a CA és TM között.
A TM a legtöbb hibás fegyver még gyáron belül megfogja. Azaz mondjuk 100-ból 2 lesz hibás.
A CA már annyira nem forszírozza ezt a dolgot, azaz 100-ból mondjuk 25-nek van valami hibája.
A kínaiak meg tesznek rá és mondjuk 100-ból 80-nak van kisebb nagyobb hibája. Ez egyébként a BAX halála is. Ha megfelelõen és pontosan összerakják, akkor semmivel sem rosszabb, mint a hagyományos hopup. Ráadásul olcsóbb is a gyártása.
Ha te fogtál egy CA-t, ami a 25 rosszból való, aztán kifogtál egy DE-t ami a 20 jóbból van, akkor azt fogod mondani, hogy a CA ratyi szar és a DE az király. Amikor Gipsz Jakabka bemegy az esokkba és kér egy Cyma AK-t, akkor 80% az esélye, hogy hamarosan sírósra fog állni a szája. Ha bemegy máshova és vesz egy CA-t vagy egy TM-et, akkor kb ennyi a valószínüsége, hogy hosszú idõre elégedett lesz a vásárlásával és amikor fegyvercsere miatt eladja, akkor a vevõ is hasonlóan elégedett lesz.

Ja és én csak a belsõ felépítésrõl beszéltem itt. A külalakról nem.
Cyma-t, DE-t... az vegyen, aki
- Nagyon szerencsésnek érzi magát vagy
- Szeret és tud sokat és sokáig szerelgetni

CA-t az vegyen, aki
- Szereti a szép dolgokat és
- Van rá keret, hogy évente 1x-2x elvigye szerelõhöz

TM-et az vegyen, aki
- Pechesnek érzi magát vagy
- Nem szeret szerelni, vagy kezdõ
"

ColdFire
"felrepül az acél madár a csillagos égig..." :D

ColdFire
vh2es nekem is van, pilóta zenék fõleg hozzá:)

DannyL
Valakinek kell áttolom icq-n. A számom 177066635 vagy adjon mail-t ami tud fogadni 3-4 mb-os file-okat.

DannyL
Nekem a BF1942 zenéje van meg, meg a német páncélosok indulója, ja és a szovjet himnusz is. :)))

Mersant
<#vigyor> jatek elott vegiglojuk a fegyokkal, ha nem birja jovok haza forumozni <#email>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
azért próbáljátok ki, meg majd mikor jól pofán lõnek akkor megtudod :)

Glpetyus
jaa,azt hittem a klasszikus fajta :D

Mersant
panoramauveges, plexi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
komollyal nem, miert nem birja? amugy leteszteljuk oket jatek elott...nem kockaztatunk

Glpetyus
Betörik az üveg,kib@ssza a szemedet !

Punker
és lõttek már rá komoly fegyverrel? :)

Mersant
jatszottam mar benne, nekem bejon, mondjuk kb 1 honapja volt ,szal nem volt tul meleg :-)