29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7528 na ezt nem tudtam. -
MuldR #7527 Igen. -
#7526 TM-ben is? -
#7525 Ja és szarok a milsimre vazer! :D -
#7524 Most ne haragudj már, de ez hülyeség. Az igaz hogy egy low cap kitol 70-90 BB-t egyszerre, de a high cap is. A különbség annyi, hogyha kitolta akkor nem kell újra tölteni, hanem feltekered és mehet a következő 70-90 BB. A csörgés aláírom nem a legjobb dolog, de lagelább 2 tárban elfér 600 skuló és nem kell magammal vinni a palackot. -
MuldR #7523 Kiveve a G3asok :) Azok 500as tarral jonnek.
A GP/WGC is midcapokkal adja az Mszeriakat. -
#7522 Szerintem előbb-utóbb azért feltűnt volna... -
MuldR #7521 Jaj, igen emlekszem. CA M16VN-t akartal. Na az uberszar :)
Amugy a WGC Custom M16A1 az authentikus (azon mar volt forward assist).
Dave-nek van. 100%ban jo. Bar o lecserelte a markolatot meg a tusat eredeti M16A1 bakelitre, meg a zsir uj 0 loveses AEGnek nekiesett polirpapirral. Ujnak nezett ki es nem 30evesnek :) -
#7520 Nekem a midcap tárakkal voltak gondjaim, nem adagoltak. A CA high cap-ek tökéletesek. Azt használok most is. -
#7519 pl az összes marui -
#7518 Adagol az, egyik kéz célra tart+rátapad a ravaszra, másik kéz meg kurbliz, mintha muszáj lenne... :P :D
Tényleg nagyon szar.
Van olyan AEG, amihez low/midcapet adnak? Jó, végülis a Glock AEP a 17 helyett ~25 lőszerével kvázi midcap... :) -
#7517 az a legsz@rabb, csörög zörög sosa adagol olyan jól mint 1 mid, csak ha nagyon nagy kényszer van játszok olyannal. -
#7516 hogyhogy?vagy mire,az a legnagyobb nem?low<med<hi -
#7515 highcap-et úgyis lecseréled 1 idő után :) -
#7514 ez menyire megbízható fegyver?full fém,ami szimpatikus:) 350fps ami elég,és hicap tárat adnak hozzá,tehát azt nem kéne vennem még pluszba -
#7513 inkább:DD -
#7512 tényleg van valakinek kedve lejönni vasárnap Eger mellé? -
#7511 vagy ha nem mondja, sose tűnt volna fel :) -
#7510 CA M16VN-ről. Egyészen pontosan a #4366-os hozzászólás környékén, itt, ezen a fórumon... :P :D
Felhívtad a figyelmem, hogy nem valami hiteles az a fegyver, erre utánanéztem, és kiderült, hogy tényleg nem, de nemhogy a CA M16VN-ek nem hitelesek, de nagyjából nem is létezik olyan airsoft M16 test, ami korrekt VN, vagy A1 lenne. Konkrétan forward assist és hüvelyelhárító(vagy mi a tököm, bullet case deflector) nélküli.
Köszi szépen egyébként, ha akkor megyek, és megveszem, aztán később jövök rá erre, akkor most szívnám a fogam, hogy nem tetszik a saját puskám... :) -
#7509 de meglett legalább, nekem mennyi cuccomat tünteték már el, a poén most karácsonykor jött angliából üdvözlőlap borítékban, és volt rajta 1 télapós kitűző amitől ugye vastagnak tűnik, olyan gyönyörűen ki volt nyitva az 100% nem magától bontódott ki. -
#7508 beszarás :D -
MuldR #7507 Mert marha! 1. minnel ekevesebb ideig legyen a postan! 2, Magyarorszagon tilos fegyvert postara adni. -
praksi #7506 magyar posta is tud vicces dolgokat művelni; az egyik srác mesélte a hétvégén, hogy elküldte a fegyverét postán szervízbe, és kb. 1 évig nem is látta. a bolt kijavította, vissza is postázta, de nem érkezett meg; fizettek is valamekkora kártérítést. aztán 1 év múlva egyszercsak megérkezett a fegyvere. kiderült, hogy a postán valahogy _kiesett_ a dobozból, a postások meg elküldték a rendőrségre, ők meg tovább a fegyverszakértőhöz. -
#7505 még 1 ilyen zsákot akarok, ha sikerülne a mostanit eladnom.
Brit DPM kadét zsák nem kell valakinek webtex? -
#7504 a ruha propper-es ripstop, a mellény 1000D-s nylon nem olyan mint a kínai, nézd meg majd gyóntatókon nekik van kínai is meg propper is teljesen más a 2 -
MuldR #7503 Es milyen anyagbol van? Kinai MC vagy normalis cordura? -
#7502 Propper az USA-ból, pantac-ok WGC-ről, vastag? 1,5 éve ilyet akarok, most lett elérhet áron beszerezhető.
és nem egybe, mellény augusztus, ruhák november, camel stb december, mos hoznak még németországból 1 molle zsebet rá. -
#7501 cm0.28-as kinnt 68$ :O itthon meg 22000... -
MuldR #7500 Honnan huztad? Eredeti MC, vagy kinai?
Latom valaki nagyon vastag :) -
#7499 vámot le is szarnám, de ÁFA és ráadásul a szállításra is ez gusztustalan egyszerűen, még szerencse hogy nekem most minden ruhám átjött a vámon :)
PANTAC MOLLE Type Hydration Back Pack ( MC ) US$47.50
PANTAC Light Weight PC ( MC ) US$77.00
PANTAC Magazine Dump Pouch ( MC ) US$16.00
MULTICAM UNIVERSAL RADIO MOLLE POUCH by TRU-SPEC $14.99
MultiCam™ BOONIE CAP JUNGLE HAT by PROPPER $9.99
PROPPER MULTICAM ACU STYLE COMBAT PANTS $39.99
PROPPER MULTICAM ACU STYLE COMBAT COAT $39.99
ehhez még kb 75$ szállítás jött összesen, csúnya lett volna vámokat fizetni. -
MuldR #7498 Mivel a vam 3.5% az afa meg 20% raadasul valahogy osszeadjak (nemtom melyikre szamoljak a masikat) igy konkretan a vegosszeg 28%al lesz magasabb. Ja, es a szallitasi koltseget is megvamoltatjak, mert kell a pendz, mert tulloptak a kasszat a vorosok. :) -
MuldR #7497 Komolyan lebeszeltelek az M16VNrol? Mikor. Melyikrol? -
#7496 Fegyverek 100%, hogy bekerülnek a vámra. Nyugodtan lehet vele számolni, 23%-a a teljes értéknek postával együtt. Egyébként általános felfogás az, hogy behozni azt éri meg amit itthon nem tudsz megszerezni. -
#7495 az nem semmi:O
de gondolom nem minden éri meg,ha külföldről hozod -
#7494 hát a vám érdekes dolgo hol van hol nincs :)
az biztos hogy mikor én hozattam a motoros tárat 16 ezerből jött be, és itthon sehol nem kaptam volna meg 30 alatt! -
#7493 de vám meg postaköltség eléggé sok nem?bár ha nem lehet itthon kapni,vagy k drágán akkor nincs más választás:) -
#7492 majd megtanulod hogy mennyivel egyszerűbb néha kintről megvenni :) -
#7491 külföldről nem igen menne,nincsen bankkártyám :S meg amúgyse nagyon rendelnék külföldről,nem tudom miért,de inkább nem:) -
#7490 Ja, ez leírás. Venni meg sztem nagyobb boltokban (keleti, Nowar, 44-es) tudsz, max szólnod kell, aztán hoznak... -
#7489 Veszprémieknél akad egy... Nem sok, de valami...