29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7568 AS boltokban kapsz, de ha otthon csinalsz az is jo. -
#7567 a bush az ausztrál bozót kalap, aminek merevebb a karimája és az egyik fel van hajtva, a bonnie a dzsungel körbe lelóg, kullancs stb ne ugorjon a nyakadba. -
#7566 venni..vagy csináltatni..(vagy kölcsönkapsz 1-et.) -
#7565 amúgy ilyen karszalagot azt adnak az embernek? pirost v kéket?
vagy azt is venni kell?(mert mindenhol csak ilyen csuklo(discos) karszalagot láttok!:D) -
#7564 a neve :) amugy nem tudom...
Zero, Ti hova jartok jatszani? -
#7563 Ha kell, van egy paintball maszkom, óccsón odaadom... Karácsonyra kaptam, nem volt még használva. Ha nálam marad nem is lesz. Ilyen.
Egyébként a füled sincs porcelánból, hogy letörje a bb. Valóban nem túl kellemes (nemrég lőttek engem is fülcimpán, még elevenen él az emlék :P), de a kb két perces "jajjpicsába, fülönlőttek" effekten túl nem sok kárt tesz.
De ha veszel egy boonie kalapot (olyan, mint a bannerban a csókákon), az bőven elég. Egyébként én már csak gyakorlósapeszban játszom (baseballsapka-szerű, rövidebb napellenzővel), mert még ezt a kalapot is soknak éreztem, főleg nyáron.
Többiektől: mi a különbség a boonie és a bush kalap közt? Nem vágom... -
#7562 szerintem ilyen m4-et veszek majd. amúgy a fülemet mivel tudom levédeni?? -
#7561 olvastam egyébként. -
merACE #7560 A JG M4 SR16-nak railes az első markolata,a válltámasza fix. Nagy akkunak tök jó, de mint DannyL írta nem gond mert a nagy akku másképpen is megoldható. Van még hasonló kiállású fegyver a JG-nek a HK416-os.
A railes első markolatra sok jóságot rá lehet tenni, ha fussa a büdzséből, de a legjobb amiről az eladó beszél a függőleges markolat. Megkönnyíti a fegyver kezelését.
-
#7559 milsim.hu-n van 1 fullos leírás erről TomeKK-től, amúgy szerintem simán 110-es rugó bele + cső és meg van. -
#7558 http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1233&category_id=20302&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
ennek ugye 290 fps a kezdősebessége 0.20as bb-vel. mennyiért lehetne feltornázni 390re? -
#7557 hálós maszkból csak minőségit!!! bár én soha nem venném fel..... -
#7556 en is utalom a highcapet, eloszor ugy voltam vele hogy miylen jo, mert 300BB fer bele, nem kell folyton tolteni, cserelni. aztan milsim miatt vettem 2 midcapet proba keppen, es ra kellett jonnom, hogy amellett hogy nem csorognek, miylen feelinges mikor 1 20cm-es godorben lapulva 3-4 ellen kozott kifogy es tarat kell cserelnem, azota meg vettem parat. en GP-t hasznalok, semmi gond nincs veluk, neha lehet 6os pakkban kapni hobbyn, de jellemzoen egyesevel aruljak. -
#7555 Nekem nem volt nehéz gyerekkorom, szeretek rá emlékezni. ;) -
#7554 "z Airsoftban a legfontosabb a szemek védelme, mert elég kellemetlen, ha az embernek bajonettel akarják kipiszkálni a szeméből a BB-t"
ezen most behaltam :DD -
#7553 szem rács nem véd elégé. erről olvastam egy tesztet. Szememre vennék vmit vagy Perfecta Védőszemüveg; víztiszta, FL-250
vagy egy ilyet Lux Optical Hublux itt van a teszt
viszont a fülemet mi a franc védi meg?:) -
#7552 tökölön láttom újra nagyon nincs idő pont!:( 26-27-én mennék vhova airsoftozni ami azzér emberi km belül van.. -
#7551 itt van egy maszk airsofthoz,hálós és nem párásodik,esetleg ez jó lehet paintballos helyett,bár nem tudom ezek a rácsosak menyire védenek jól -
#7550 szerinted jó ez a maszk? 4600ft-s -
praksi #7549 ne azzal foglalkozz, h mások madárnak néznek, ha ebben érzed magad biztonságban, akkor az a jó.
amúgy lehet kapni kisméretű ventillátort, amit be lehet szerelni a maszkba, attól állítólag nem fog párásodni -
#7548 paintball sisak, teljesen zárt ezért jól véd, DE éppen ezért párásodik is + nem tudsz ráhajolni a fegyverre ergó célozni. -
#7547 na szóval voltam ma a keleti frontba. kérdeztem van e nekik ilyenjük:
Jing Gong AEG; M4 SR16-os de mondták, h most nincs, max jöv hét elején. Azt mondta az eladó, h az M4-sek közül az SR16-sal járok a legjobban mert arra tudok minden féle jót szerelni, meg vmi markolatról beszélt!:)
Annyira nem vágom.
Amúgy kértem, h mutason már nekem egy m16-ost meg egy m4-est és rákellet jönnöm , h annyival azzér nem kisebb az m4-es.
Most én annyira nem vágom, de most az M4 sr 16-osnak betolható-e a tusja vagy milye? Vagy nem?:D
Más: tetszenek nagyon a paintball-os sisakok. Na már most azok mennyira használhatóak airsoftnál illetve mennyire nézznek madárnak ezért?:D -
praksi #7546 a STAR-nak vannak 10-es midcap csomagjai, az egyik arc olyat vett AK-hoz, MP5-höz meg M4-hez (a srác is gyűjtő :-) ), és nem volt baja egyikkel sem.
az persze hozzátartozik, h azok műanyag tárak voltak.
amúgy Pestről lemennék Eger mellé játszani, csak a felszerelés odahaza van. majd ha vége a vizsgaidőszaknak, akkor lehet hogy felhozom, és lemegyek hozzátok ;-) -
#7545 de ez tényleg milyen nevetséges már:D nagy cég és ilyen hibát elkövetni:D -
#7544 az a csúnya hogy tényleg így volt 4*6-ot vettek a környezetemben a srácok és 1 sz@r mindig volt, mondjuk az is tény hogy mindet ki is cserélték szó nélkül a keletiben. -
#7543 direkt beleraknak egyet barkácsolni :D -
#7542 CA-nak van 6-os csomagja abból 1 rossz de meg lehet csinálni, 4 db 6-os pack-ból ez a csapat tapasztalata. -
#7541 akkor inkabb 5db 130-as midcap:) es nem emlekeztet a gyerekkori csorgomre a fegyverem:D -
#7540 lőnek mindenre? :) -
#7539 Marhára érdekel mit csinálnak a Blekhókdánban. :) -
#7538 hát én nem nyomom olyan régen 2006 augusztus óta:
cyma023 MP5
wellR6 M4
CA SAR taktik rifle II
Galaxy G5 MP5kPDW
DE USP
az első 2-őt 1-1,5 hónap után adtam is el azóta még nem láttam okot cserére. -
MuldR #7537 CA M15A2 Rifle
STTI M9 Beretta
KJWorks M9 Beretta
Marui P90 TR
Marui G3 SAS
CA M15A2 Carbine
Marui SIG552
UNCustom SIG552
Tanaka Kar98k
Marushin M1 Carbine 8mm
Marushin M1 Garand
WGCC M16A1+M203
GP M4Commando
WA M1911
WGCC M16A2
Marui G18C AEP Full metal
Asszem ez a history :) -
#7536 És az nem segít az ilyen beragadásoknál, hogy ráb*szol az oldalára egy nagyot? Az viszont totál ríl lenne, meg még fílinges is... :D -
#7535 Akkor lehet, hogy az én highcap-em hulladék, de 30-40-nél többet egy feltekerésből nem tudok kilőni...
Az viszont pláne rettető zavaró, hogy nem tudom, hogy amikor kiürült, akkor tekernem, vagy táraznom kéne. Persze, ha csörög, akkor tekerni, ha nem, akkor tárazni... Majd rázogatom előtte mindig... -
#7534 ilyen ez, bár én is túl lennék már a lakáshitel törlesztésen :) -
MuldR #7533 En itthon mar beadtam, hogy Marushin M1 Carbine 6mm GBB lesz a kovetkezo csaladi befektetes. Csak jojjon mar ki (meg lakasvasarlas utan maradjon annyi a kasszaba). :) -
#7532 nekem a CA G3-as a 3. AEG-em, és azóta is az elsődleges :) -
MuldR #7531 Mert nem volt G3 SAS-od :) Az volt a 3ik AEGem. :) -
#7530 Jaja, ezeket is mondtad akkor. :)
Már tárgytalan, köszi, egyelőre nincs keret arzenál gyűjtésére, AEG-gel kitapétázásra... :)
Esetleg valami rövidebb, kínai, CQB-re... :P De azt meg nem a látványért venném. Na meg az anyagiakon túl, a csajom kb leszaggatná a tökeimet, ha beállítanék még egy puskával. :D -
MuldR #7529 Hat, nekem ugy tunt, gyorsabb a tarcsere, mint a feltekeres. Nekem idegeimre ment. Na meg a Black Hawk Down-ban se lattam, hogy Hoot meg Eversman homoerotikus tekinettel az egre merevedve simogatta a tar aljat :)