Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Té Púnki! A Spartacus-nak kint van 2. évada?
Má bocs hogy itt, csak szerintem itt elõbb olvasod.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
felõlem...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Eladó fegyveremet felrakhatom ide, hátha valaki éppen ilyenre vágyik ! ? 😊
(elvileg SG-n nem szabad ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punkerwork
miért ne lenne jó? tavaly is mindig esett, de a mátra szárazabb volt mint a bükk.

TT-re nem kell vezetõ, kapsz itinert, van gps az a pár km eltévedés meg kell 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DannyL
Amúgy idokep.hu szerint 1 hétig esni fog az esõ elõtte.
Nem a legjobb terep egy Mátra túrához. 😄

DannyL
És van túravezetõtök aki vágja az útvonalat?

Punkerwork
hát a távot általában csak reggel döntjük el 😄

DannyL
EZ AZ?
A 40km-esre mentek?

Punkerwork
most szombat az bükk, a köv mátrás a mátrahegy márc 5-én.

gúgliba vésd be hogy Mátra teljesítmény túrázója 2011.

DannyL
Mikor, hol?
Lehet róla olvasni valahol?

Vagy ez a most szombati? Mert akkor kihagyom.
A gyerkõc miatt nekem ezeket kicsit hamarabb le kell szerveznem/tudnom.

öregharcsa
sajnálattal látom itt még mindig az idióták viszik a prímet...grat hozzá!

http://pspfilez.extra.hu/

Punkerwork
gyere velünk mátra teljesítmény túrázója címért!

DannyL
Mi most voltunk januárban EZEN a teljesítmény túrán.

40km a budai hegységben, 12 csúcs megmászásával, a szintidõm 9:54 lett.

Õszintén szólva majdnem elpusztultam mire beértem, úgyhogy minden tiszteletem azoké, akik ezt rendszeresen megcsinálják.

Nagyon jó erõpróba volt. Itt jöttem rá, hogy az izom az egy dolog, a kitartás az fejben dõl el. Itt eszméltem rá mennyire hisztis vagyok a holtpont környékén, úgyhogy én 2011-re ezt tûztem ki mint fejlesztendõ dolgot. Igazából sok mindent nem kell csinálnom, mindössze befogni a pofám amikor szenvedek. <#nevetes1>

Punkerwork
Praksi szombaton nincs kedved egy mókás útvonalhoz? Szarvaskõrõl indulnék a piros négyzeten a Les-rét felé. A Les-háztól a piros sáv-piros kör jelzéseken érném el a Guba-házat, azután szépen kényelmesen feltrappolnék (P sáv) a Homonna-tetõn keresztül (Z sáv) a Bél-kõ-nyakba (és kinéznék a Bél-kõre). Továbbmennék a Zöld-rét felé, rátérnék az OKT-ra, következne az Õr-kõ-ház, majd a piros sávon lesétálnék a Pes-kõ-házhoz. Innen nagyon kényelmesen továbbsétálnék (P sáv) a kisvasútig (Egeresvölgy-Varróház vm.), majd a Bükki Kéket követve fel a Samassa-házon át a Tamás-kúti házig. 😊 Onnan kis emelkedõ még a zöld sáv (Török út) elérése, azon kanyarognék addig, amíg a sárga jelzés le nem tér a Barát-rét felé, majd Felsõtárkányból hazabuszoznék. Összességében sima ügy, de meg lehet bolondítani mindenféle kitérõkkel az Õr-kõre, a Hegyes-kõre (Bükk Szirtjei mozgalomhoz kódok), az Imó-kõ felé stb. aztán séta felsõsárkányba, az egész olyan 38-40 km, péntekre ónosesõt mond hogy jó kis milsim túra lesz 😄

lac coo
A köcsög mellény miatt napok óta nem alszom, megrendeltem, nekem ez elég sok pénz volt azért, de még mindig attól rettegek, hogy kicsi lesz, és úgy fog állni rajtam mint egy rossz buzin 😊))

lac coo
Hát nem tudom... Olyan durva dolgot nem láttam itt, a 4 felkiáltó jel elég lett volna ...
De gondolom egy hét múlva visszajöhet?
Hátha megváltozik !

Punker
megint elõjött belõle a náci

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Arra gondoltam, hogy mi lenne ha én visszareggelnék SA-ra, szerintem szó nélkül repülnék hogy a lábam sem érné a földet, egy elégedett kétoldalas flém kíséretében 😄DD
Vagy most SG-re céloztál? Ide mindenki visszajöhet, nem szoktak gondot csinálni belõle .
Amúgy miért raktad ki Royalt?

Punker
próbát? az ember folyamatosan bizonyítja hogy milyen szinten áll. itt a mai példa, jó ideje sok minden el volt tûrve, hónapok óta itt nem volt moderálás. eredmény nulla! ugyanaz a primitív zsebnáci még mindig.....

lac coo
Jóvan, jóvan... Én nem mondtam semmi rosszat rád, mindenkiben ott van a kisördög, benned is ...! 😉

DannyL
na szió, más vizekre evezek 😊

lac coo
OMFG ???? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ez gondolt át mégegyszer ! <#zavart1>

DannyL
Nagyon érdekes valóba. Meg lettem szólítva és reagálok rá. Ki látott még ilyet!? OMFG! <#idiota>

lac coo
Megint zsebek.. Most jut eszembe ez sem jó mert 2X3 -as a zseb .Vagyis vagy nem pont középre rakom õket, vagy nem tudom ... 😊

lac coo
Most õszintén: pont ilyenekre válaszolsz ? <#zavart1>

lac coo
"...Laci, szólnál DRagnak, hogy Dreadlock60 utalása megérkezett-e már, és elküldte e a magántulajdonomat?"

Ez nekem ment?
Én szólnék ha tudnék, de azt sem tudom kirõl van szó, meg reggem sincs ...

lac coo
Tegyünk egy próbát ? <#eplus2><#nyes>

Shatanka: kösz, hát most ez van, magam is erre jutottam, hogy a két szélsõt szabadon hagyom ....

Elõre olyan zseb való amin csak 4 csík van. Felteheted a 6 csíkosat is de akkor az oldalsókat nem szabad rögzíteni mert nem tudod szétnyitni a mellényt. Nálad mondjuk szerintem nem lesz gond belõle mert elég nagy darab vagy, de egy kisebb emberen pl rajtam ha megpakolnám tárakkal akkor valószínûleg kiállna oldalra.

Bexter
-fav
bye

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punkerwork
megint híztál? 😛

sgmbulldog
A sok Ahab kapitány a softair bálnáját üldözi 😊

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punkerwork
duma, ha normálisan viselkedve jön vissza valaki más reggel akkor az nem hullik ki.

itt SG-n van olyan csóka akivel szoktam dumálni holott pár éve kb 3 nickje ment a kukába, a végére csak rájött hogy célszerûbb szabályosan viselkedni.....

DannyL
Azonnal törlésre kerül, olvass:
3-as, 4-es pont 😉

Benézted, már megint. Mert ismét olyasmirõl tolod az imát amirõl fingod sincs. Természetesen ezen, esetedben nem lepõdik meg senki.

Folytathatod a köpködést.

RoyalPredator
Az mindegy, titeket nem hat meg a normális viselkedés, ha rólam van szó.😊
(Mint már kiderült)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punkerwork
arra még nem gondoltál hogy egyszerûbb lenne 1 reggel szabályokat betartva aprózni? nem kéne más hozzá csak hogy tudj normálisan viselkedni.....

RoyalPredator
Álreg kell, mert az üzletelés miatt kizárólagosan használni kell azt a fránya fórumot. Ezek meg törölnek, amint valami probléma van, vagy ugye problémamegoldást kéne tolni (bannok helyett).

Azért gondolkodom, miként lehetne leváltani a kereskedelmet.

RoyalPredator
😄 Szabálysértés, ha annyit írok:
"Hitman egy gyökér, ne törõdj vele😄"
? Igen, mert nem rendeltetés szerûen használtam a topicot.
De ennyi. Ezen kívül nincs rá szabályotok, hiába mond ellent az emberi normáitoknak. Mindegy, azért szóltam, hogy kérem a büntit, legyen 1 hét tiltás, az úgy pont jó, de persze májerkedni kell Malu-nak, és "mit szólok ha életfogytiglan???!!!" 😄

Most tényleg nem flémelni akarok csak 2 tény:
* Már elég sokatokkal találkoztam üzlet keretében, csak persze ti ezt nem tudtátok.
* Kértem én már sokszor segítséget, és tõletek SOSE kaptam, pedig volt vagy 50 kérdésem. Igaz, tudtam a válaszokat ált. de ettõl független, nem az admin/modi/szervezõ emberkék válaszoltak, de ilyen hozzáállással, ahogy flame-nek nyilvánítotok valamit, nyugodtan lehetne ez meg spammolás 😄

Ömm... Laci, szólnál DRagnak, hogy Dreadlock60 utalása megérkezett-e már, és elküldte e a magántulajdonomat?

DannyL
Nem nyilvános információ, titkosították! <#vigyor3>

Punker
BC2 térképem! Add ki annak az alfásnak a nevét aki galádul kilõtt engem a saját visszaállónkról, mielõtt elpucoltatok <#banplz>

DannyL
Most õszintén? Mihez szóljak itt hozzá?

lac coo
Isten vagy !!!!<#worship>

Inkább a kérdésemre találjatok választ ....

Én tudnék!!Hagyd abba az Airsoftot.Megoldódik minden problémád, és problémánk.

Megjegyezném ilyen mellényem van és semmi gond nincs vele.Én is felraktam a zsebeit.Ja hogy gondolkodni kéne.Vigyázz nehogy ordíts.<#kocsog>
lac coo
Hát így szemre nekem úgy tûnik, hogy az elsõ négy sort kell felfelé kinyitni aztán a két oldalsót, no most ugye nekem 6 sorosak a zsebek, szóval ez lehet cumi, figyelmetlen voltam ... Pedig a zseb az Flyye ( vagy mi 😊 ), nem volt olcsó ....

Punker
Shatit kérdezd neki hogy vannak felrakva, nem ismerem a ciras-t.

lac coo
Meglepne mi, ha azt mondanám magamról, hogy én is segítek mindig (!) mindenkinek (!).

Az, hogy ki kit kedvel, magánügy, a többiek isszák meg a levét a provokálásnak .

Na jól van... Meg kell korbácsolnom magam büntibõl, mert megszegtem a szentesküt és megint ilyenekrõl beszélek 😊))

Szóval a hármas tárzseb szívás a CIRAS-on ?

Punker
FPS-re nem tudok mit mondani mert nekem 2008 óta 380 körül van és sose éreztem ezt hátránynak.

Az hogy DannyL kedveli e royal-t meg az õ dolga, de valószínûleg nem véletlenül van olyan véleménnyel róla amilyennel. Ugyanis õ az egyik olyan "õs" softair-es arc aki látatlanul ismeretlennek is segít mindenben ahol tud.

lac coo
Utolsó szó jogán. Nektek minden a köz véleményével ellentétes hsz flémnek minõsül.....Legutóbbi agymenésem is hasonló volt -ha még emlékszel- , de továbbra is fenntartom: 400 fps épületben értelmetlenül sok, terepen meg mit sem számít a +30 Tehát értelmetlen volt bolygatni a sok éve bevált szabályokat..... Ez...! Húúú, ez aztán irdatlan nagy szentségtörés ! 😉
Be is lett zárva miatta a topik ! 😊

Flémet meg kezdeni nem lehet, csak folytatni ugyanis onnantól lesz flém belõle .Itt van Daniel: véletlenül sem szólna hozzá semmihez, de mikor csak valami okosságot ír Royal, abban a pillanatban érdekes módon veszi a fáradságot ....

Na mindegy ,ami volt volt, én vállalom minden tettemet, nem megyek sehová álreggel stb.

Aztán most már fejezzük be ! 😉

Inkább a kérdésemre találjatok választ ....

Punker
tény hogy sokat visszavettél, de a legtöbb agyatlan flémet ti kezdtétek.

lac coo
És errõl én tehetek, sõt a világháború is az én hibám ! 😄

Kevés az user , mindenki Softairen nyomul, ez jó darabig így is lesz, 6mm-en sem pörög, ez van .

De én nem keveredek megint bele ebbe, sorry .

Punker
milyen? egy zs kategóriás pofázda érdemi tartalom nélkül.