Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Na megvan az MP001-es 😊
Tegnap hozta a postás.Nagyon oda+vissza vagyok tõle,baromira tetszik 😄
DannyL-nek meg köszönöm a tippet ! <#worship>

DannyL
LÁttál volna minket Kommandó I-en amikor cipeltük a kurva fém táskát lánccal, aztán tûzharcba keveredtünk, 2-en elrohantak vele, mi meg lefogtuk az ellenséget 10 percre. Természetesen szarrászedtek 10 perc után, de a táska célba ért. Ne tudd meg. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
"sokkal több megtalálni való lesz kirakva a sok jelentkezõ miatt"

baze ez már tiszta kincskeresés lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
sokat nem tudsz rajta mert csak kukázod,

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
tudom, de mikor jelentkeztem valami 50/37 volt az arány úgyhogy ez van 😊

DannyL
ellenfelek leszünk 😊

hi én egy laikus kezdõ vok a témában szal segítségetek kérném, pár hete vettem egy boyi cqb m4a1-et, és az lenne a kérdésem lehet-e ezt valahogy "tuningolni"(tom kínai nem várok sokat😊, eddig a rugót húztam úgy kb 10%kot, segített valamit, gondoltam húzom a motort is de akkor aksit is kell cserélni, plusz hallottam h lehet a csövet szûkebbre cserélni, de nem nagyon találtam aneten a fegyveremhez valót illetve csak olyat találtam ami drágább mint az egész fegyver😄 nincs erre valami öszvér megoldás? a segítséget elõre is köszi
Punker
ez vár ránk is 😊

az ellátmányban lesz gyalásó az a célunk ha azt sikerül megszerezni elégedetten megyünk haza, most mozdulunk ki elöször, ismeretlen terep profi ellenfelek profi felszereléssel, izgalmas lesz 😊

Glpetyus
kurva jó :o

OrioN the S
wow tuti jó lehet. de sztem engem szétlõnének seperc alatt : D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
"Last Chance - 2007.01.13 - csapatgyakorló játék
A játék a MASZ szabályzatát követi!
Kezdés: szombat 1000, eligazítás 0930-tól!
Helyszín: Érd
Szervezõk: Red Legion & friends
Szabályzat: MASZ
Minimális létszám: 50 fõ
Maximális létszám: 100 fõ
Kötelezõ felszerelés: védõszemüveg, fehér kendõ!!!
Ajánlott felszerelés: Ajánlott felszerelés: térd- és könyökvédõ, arcvédõ
Speciális szabályok:
- a játkékon medikes visszaállási rendszer van. ha valakit a csapatból harmadszor kilõnek, a csapat megy visszaállni. Ha a mediket lövik le, az leül. Amennyiben a mediket 3 percen belûl egy másik medic nem gyógyítja meg, a csapat megy visszaállni. A medikelés NEM! rácsapással mûködik, a fehér szalagot rá kell kötni az ember kezére, azután éled csak vissza! Ha gyógyítás közben lelövik a mediket, akkor találatnak számít, és a már leírtak vonatkoznak rá!
Rádiófrekvenciák: piros: 1,2,3 kék: 4,5,6 szervezõi: 7,8
A játékterület a jelentkezõk számától függ!
A pályán tartózkodni csak és kizárólag védõszemüvegben lehet.
Részvétel: 200.-

Vannak pirosak-kékek. Egy repülõgép ellátmányt dobott le a célterületre, pont a határsávra. Mind a két nélkülözõ fél elindult, hogy felkutassa.

Játékmenet
Mozgás 6-8 fõs rajokban. A játékterületen ellátmány van szétszórva, ezt kell a rajoknak felderíteni, és a saját hq-ra elvinni. Amennyiben szállítás közben kilövik a csapatot, az ellátmányt le kell tenniük a földre és otthagyni. Ha sikerül bevinni a HQ-ra pontot ér.
Lehetõség van 2 fõs sniper-spotter párosokban is résztvenni a játékon mindkét oldalon, õk külön orvlövész feladatokat kapnak, amiért a csapatnak sikeres teljesítés esetén plusz pont jár. Aki ide jelentkezik külön tüntesse fel, azt is hogy kivel!

Ellátmány: 20db két literes vizespalack, piros-kék jelöléssel.
5 darab kenyeres zacskó

Pontozás: a pálya elméleti részen ketté van osztva egy határvonallal piros-kék részre. Ha az ellenség területérõ szerzel vizet 2 pont, ha a sajátodról 1 pont. A kenyér 5 pontot ér.

A pályán lesz egy kódos lezárt táska. Ebben egy térképen az összes ellátmány jelölve lesz. A táskát nem lehet megszerezni, csak helyben kinyitni és kivenni a térképet.
Kinyitása: a pályán elszórva lesznek a fákon számok, 3 darab szám (több helyre ki lesznek rakva), pl:
3,8,9 ezeket meg kell találni, és a jó sorrendet megfejtve kinyitni a táskát.

A játék lényege: a csapatban mozgás, a felderítés, az érdi helyismeret gyakorlása és elsajátítása!"

ez lesz az.

OrioN the S
:o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Glpetyus
hmm 😊

Punker
de durva lesz ez a szombat, már lassan megvan a 100 ember 😊

Punker
MP001-e sqrvajó (kivéve ha hideg van és befagy a hupup😊 nálunk springes pisztolyt hozott mellé a tulaj, de az ugye 1 lövéses, szal me gkell próbálni, sok függ a tereptõl, ha nincs dzsungel akkor jó.

Glpetyus
Te Punker,szerinted egy sniper puska mellé elég lenne egyelõre a cm23-as másodlagos fegyvernek,vmi "komolyabb" játékon ?
Ha minden igaz,vásároltam egy MP001-est (a softair fórumán találtam) 😊
De elörre nem iszok a medve bõrére,majd akkor örülök,ha megjön 😊

DannyL
Aleck nem a csapattársam, csak az egyik csapattársam haverja, azért regelt be hozzánk. Meg szoktunk együtt játszani. Még nem láttam az M14-esét, úgyhogy passz. El fogja olvasni, csak asszem most dögrováson van. Légy türelmes és fog válaszolni. 😊

BADE
olvasgattam a fórumotokon,hogy az egyik csapattársadnak(Aleck) Kart M14-ese van.Tuninggal kapcsolatban már írtam is neki privátot,de nem válaszolt.30-án állítólag volt játszani,gondolom láttad a fegyót.Milyen teljesítményt nyújtott?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
az már az én problémám, nem tom mit sírnak az agyasok 120-a stuning + csõ erdõben még kevés is lenne.....

DannyL
Punker szerintem ezt a 450 FPS + dobtár témát a softair-en ne nagyon erõltesd, mert magaddal tolsz ki. Csak egy jó tanács.

DannyL

Adam II
A Tokyo Marui Beretta-m tárja ereszt a tár aljában lévõ tömítésnél (O-ring). Olvasgattam a neten és egy külföldi fórumon azt írták áztassam az O-Ringet szilikonolajban 10 percig. Én egy óráig áztattam de még mindig ereszt. Az O-ringnek látszatra semmi baja.
Most nem akarok emiatt új tárra költeni sajnos csak az van amit kaptam hozzá. Van esetleg valami megoldás.

DannyL
Jaja boldogot beléd! ;-)

Siluro
Boldog Szülinapot 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
mindig jólesik csak ésszel kell inni 😊

OrioN the S
HBD Punker! Gondolom így szilveszter után "jól" fog esni az alkohol <#nyes>

ColdFire
Boldog Szülinapot Punker! 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

öregharcsa
akkor már nem sok mindent hinnél....<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

én azt hittem elõször hogy atomot dobtak le

ColdFire
chat:
13:51 ColdFire: leszakad a fejeeeeeeeem.........

xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DannyL
3. fogás: szétmegy a fejem bazmeg 😄

ColdFire
én má full kóma vagyok...
elsõ nekifutás:
vodkás vizipipa
második fogás:
úzós vizipipa
<#pias>

DannyL
Na én elindulok a kóma felé, mindenkinek jó szórakozást! 😄

Glpetyus
BUÉK 😊

Punker
most már mindegy 😊

DannyL
Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citrom szelet lóg, a zacskódról sûlt zsír csurog, akkor berugtál barátom és az újévi malacot dugod! B.Ú.É.K!!! 😄

Siluro
BUÉK!

Punker, én voltam az myvipen 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
BUÉK

Siluro
OK 😉 Akár az Agria Commando is eljöhet ha gondolja 😊

DannyL
Köszi a cikket!

OrioN the S
😮 ja ,hogy ott ilyen terepek vannak? :o lol Hát akkor feltétlen beszélnünk kell majd 😊 Nemsokára írok PÜ-t csak még dolgozok.

Siluro
Jaja... csak még a felszerelésem megkéne venni. Cserébe nálunk van egy õrõmû tó. Egy erõmûvet akartak csinálni ami egy tó közepén áll (STALKER feeling 😄 ), de sosem készült el. Meg van annak a környékén homokbánya, meg erdõ, kukoricás. Szal yoo hely. Meg a szomszéd faluban van egy régi orosz laktanya bunker hálózat, nagyon durva!! Jah és annak az erdejében lehet a mai napig találni gránátokat, meg szárnyas aknát, meg ilyenek. Szóval van feelingje a két helynek. Egy itteni airsoft csapatot akarok összehozni, csak erajtam kívül a városban senkinek nincs szerintem fegyója...

OrioN the S
Kéne majd alkotni valamit 😊

Siluro
Nem, bicskei. kb 40 percre pesttõl vonattal 😊

OrioN the S
Pesti vagy?

Seaweed
http://index.hu/politika/belfold/frnbp061231/
OrioN the S
mennymáá :o énisénisénis 😄 fúú keresnem kell egy csapatot me ez így nem mehet tovább 😄

DannyL
Nálatok nem remegett a föld? Itt Gödöllõn rendesen jártak kb 5 perce a poharak, meg remegtek a növények levelei, remegett a lábunk alatt a padló. Kb 3 mp-es rengés volt, de a szar is megállt bennem úgy beszartam.

Aztán rá 2 percre zephir írt icq-n, hogy náluk Dunakeszin is remegett a föld. Aztán meg egy Gödöllõi haver is hívott, hogy a 4. emeleten aszitte elesik. Kemény érzés nagyon.

Siluro
Hát igen... Nekem is már csak a ruha kell, meg egy csapat 😊

Punker
itt meg én török elõre 😊