29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• CseNo
    Én az AK-t és a JG Dragunov-ot minden játék után szétszedem, átnézem, kitisztítom :) Először fél óra volt mire szét tudtam szedni, most fél perc :D
  • Punker
    ha ott veszed akkor elméletielg át van kenve ők megcsinálják általában eladás elött, h apiacon akkor meg mindenképp kezd azzal, láttunk már érdekes dolgokat kínai cuccok belsejében, összevissza hézagolva, a gyári "átkenés" valami fekete trutyi volt, hopup gumi felcsavarodva stb, ne sajnáld azt az 1-2 ezret rá és akkor biztos hogy normális lesz.
  • Adi
    uff.. inkább szakember!:D
    mondjuk X-box 360-at is elsönek féltem szétszedni. mára már modingoltam!:D
    bár ez egy kicsit bonyolultnak tünik. Persze amit nem csinált az ember minden annak tünik elsőre, de sztem inkább a keleti frontosokra hagyom. csak azt nem tom, h átkennesem e elsőnek vagy majd csak egy fél év után?
    jing gong m4 sr16
  • Mersant
    kene 1 FAQ-ot csinalni hasznos linkekkel stb. :)

egy kis segitseg a szereleshez:
    http://www.mechbox.com/site/
    http://www.airguns.co.kr/mag/anal_list.htm
    itt talalsz videokat, kepeket a szetszerelesrol. en is ezek alapjan csinaltam meg magamnak a cuccokat, nem vittem sehova, es meg mukodik minden :)
  • Punker
    bennem még nem volt kullancs, de én fel is vagyok öltözve nyakig,

ha nem marui az új fegyver akkor minden képpen átnézetés az első, kínainál meg 100%, és akkor egyben már hopup gumi csere is, mivel soha az életben meg nem fordult a fejemben hogy én kísérletezzek a fegyveremen így nem szedtem szét nem tom mi mennyire nehéz, aki minden nap ezzel foglalkozik annak biztos könnyű :)
  • Adi
    sok kullancsot szoktál összegyüjteni?:((brrr)
  • Adi
    Punker: hop - up gumi csere nehéz??
    Mit mondasz? Bízzam szakemberekre a keleti front ba v. az egyszerű mint az egyszer egy és én is kitudom cserélni?
    Illetve új fegyvert átkell kenetni? vagy elég csak egy fél év után?
  • Punker
    hát augusztusban komoly játékon 3-4 litert kiizzad az ember, de ruha kell mert 1 lőnek rád, 2 akác stb kellemetlen növényzet még a zubbonyon is átüt 3 kullancs stb se hiányzik (ugye az oltás se véd minden ellen) annyi az egész hogy inni kell közben ne száradjál ki.

nekem legdurvább miskolci nagyjátékon volt megittam majd 3 liter vizet, 2 szendvics 3 csoki és így is 1,5 kilóval könnyebben mentem haza jó kis izzasztós fogyókúra volt :)
  • degenerator
    végignéztem a többi videód, egész jók.
    de nem rohadtok bele néha azokba a ruhákba?
  • Scottt
    Hmm ismerős vagy Steamről majd 1x RO-zhatnánk :)
  • Mersant
    miota airsoftozom nincs penzem gepet fejleszteni :) meg szarok a jatekok, kiveve Red Orchestra, azzal nyomom meg, amugy inkabb a termeszet...;)
  • bardocz
    úristen:DDD tiszta szánalom:DD
  • Scottt
    gz-8 elintézte :) Utódod lesz?:D
  • Punker
    nem kell vele foglalkozni és kész....
  • dronkZero
    Nem értem ezeket az idiótákat. Miért jó az nekik, hogy miután az orrukra koppintottak, még tovább erősítsék azt a meggyőződést (ráadásul mások előtt is), hogy buták, mint a föld, és hogy ekkora seggfejek? Tényleg nem értem...
  • Scottt
    5-t neki
  • arankamama
    privát üzenetért mióta lehet kapni bünti pontot :O , saját kérésre? nem is vagy modi nekem te nem pattogj
  • Punker
    de igen, bár ilyen esetekben a saját kérésre kategória megy:

"Feladó: arankamama
    Elküldve: 2008. 01. 17. 20:16
    Tárgy: szia
    nem szopsz le? hogy kibéküljünk?

egy unisex buzi

puszo"
  • bardocz
    amúgy multiregért nem jár ban?szegény gyerek szívbajt kapna:D
  • Punker
    gondolom nem megfelelő hangnemben értékelted a futamot.
  • bardocz
    amúgy engem is kibannoltál úgyhogy majd jól lelőlek!!!

(2006,interlagosi futam:)))
  • Punker
    én nem, tegnap reggelt újra én meg már hónapok óta nem vagyok mod, szal tuti más rakta ki :)
  • bardocz
    fúúú,csak nem kibannolt a szemétje?:O
    nem is értem hogy tehet ilyet egy moderátor,akinek ez a dolga :S
  • Punker
    ezt úgy érted hogy kivágtak a fórumról, ezért nickduplikációval vagy itt amiért autómatikus kitiltás jár, és szóljak 1 aktív moderátornak?
  • arankamama
    kár h nincs ilyen műanyag sárga golyócskákat kilövő műanyag szar fegyverem, úgy fejbe lőnének vele, mert moderátor voltál és sokszor igazságtalanul jártál el!
  • Punker
  • dronkZero
    Ja, az sem volt rossz, bár kissé frusztrált Bandita folyamatos rinyálása, hogy "Nem fogtok tudni felkelni! Itt foglak titeket hagyni!" :P

Szívem szerint masszívabban lerészegedtem volna... :D

Na meg a mami a szálláson...
    Látja, hogy pakoljuk le a kocsiról a dobozokat, táskákat:
    -Maguk zenészek?
    -Hát neem, nem igazán.
    -Akkor vadászok!

:D :P
  • dronkZero
    Ja, régi7th-es klántali volt, Hatt, Rambo, Sly, VonDom, Snitzer, Scu meg én.

Egyébként egy keddi napon volt, lehet, hogy azért nem szóltak neked. Nemtom egyébként, hogy ki szervezte.

A 7th, mint klán összehullott, már TS sincs, nemhogy közös játék. Még Uwuval BF2-zünk, meg (ahogy a statját nézem) még Boxer is, de totál érdektelenségbe fulladt a egész.

Te nem játszol már semmivel onlány?
  • Punker
    Katapultról inkább az előző esti ivás maradt meg
  • Mersant
    fasza a video. jo a zenei alafestes es jo hogy megmaradt az eredeti hang is ;)
  • Mersant
    na jol van, akkor erre majd visszaterunk, mondjuk platoonon, az mindenkit erdekel a csapatbol :)
    nem tudtam a klantalirol, de nem is erzem mar magam tagnak :) Hattal szoktunk neha dumalni, ennyi...
  • dronkZero
    Jaja, ott voltam. Katapultékkal. Kék bakancs, az megvan? Na, az én voltam. :D

3.00-nál és 3.21-nél rajta is vagyok a videón. :)
  • dronkZero
    Na az nem lenne rossz, csak az a gond, hogy a többiek leginkább agy-airsoftoznak... Klántali után (hé, tényleg, te tudtál róla egyáltalán?) megbeszéltük, hogy (ahhoz képest) két hét múlva hétvégén kimegyünk játszani. Hatt, Norboss, Sly, Rambo, meg mi VonDommal. Sly meg Ramo kipróbálás jelleggel, első alkalom, nagyon be voltak sózva.
    Aztán ahogy közeledett a hétvége, sorban mondták le, végül csak ketten voltunk a bandából.

Na mindegy, nem akarom elvenni a kedved, de én nagyon nem bízok benne, hogy ez összejön. Mindenesetre én benne lennék.
  • Kurfürst
    @Rail-re szerelhető grip (elülső markolat magyarán)

A Keleti Frontban régebben lehetett olyat kapni, amibe beleépítve volt egy icipici villaállvány, ami a megfelelő varázsige elmormolása után kiugrott a gripból, így bipodként is lehetett használni. Különféle szir-szar netes boltokban (ebaybanned) is láttam, illetve egyik srác akinél láttam és akivel Komáromban beszéltem játékon egész megvolt vele elégedve.

Persze nekünk, sznob AUG-osoknak ilyenre se kő kőteni mert az is built-in. ;)
  • Punker
    ezen voltál? nem is emlékszek:

verpelét szept 30.
  • Mersant
    tavasszal-nyaron osszehozhatnank a regi csapatot valami nagyjatekon ;) Vondi, Hatt, Te, meg aki meg jatszik...
  • Punker
    nem ez most a füles, a ruhák itt vannak már.
  • bardocz
    a ruhákra amit írtál?az nem lesz kevés:S
  • Punker
    rávágják a vámon a sarcot a csomagra :(
  • dronkZero
    Hát, én elég röghöz kötött paraszt vagyok... :) Akkor tudok játszani, ha VonDomék szólnak, hogy mennek, és valaki el is tud vinni. Általában VonDom visz.

Mondjuk ezen idén változtatni akarok, valahogyan...

Egyébként Szentimrére, tingli-tangli jellemzően. Nagyjátékon én utoljára októberben voltam, Eger mellett, asszem az a Punker-ék szervezésű játék volt... Többiek a két ünnep között voltak Hajmáskéren, de VonDom úgy nyilatkozott, hogy bár ne lettek volna.