29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7688 inkabb szerencses hogy nem a szemedet, vagy maset lotted ki veletlenul... -
#7687 Ejj ,de szerencsétlen vagyok.. :D Sikerült 3 centiről meglőni az ujjam ,véletlen benne maradt egy bb. Kellemetse érzés! Feszesíti a bőrt :) -
#7686 okxi köszönöm. és még vmi
a kézi könyv mellé mellékeltek még egy kis tekerős vmit. Egy ilyen tekero amit belelehet tenni egy hosszukás vmibe. (ez lenne az a tár felspanolo?:)
ez mire vmi vagy ez mi?:D -
#7685 vannak szúk tusok ja, mp5k-ba mikor elöször raktam az aksit azt hittem tökön szúrom magam olyan pici a hely nem fért be a kisujjam se kipiszkálni a csatlakozót mert elakadt. -
#7684 szerintem ahol szétnyílt gyorsan szigszalagozd le,amúgy sztem sem egyszerü az aksi kivétele,meg viszarakása:D -
#7683 Na megvan a fegyver, jg sr16-m4. :)
viszont ami fura, h olyan nehezen tudom betuszkolni az akksit.
Ügye elsőnek betolom az aksit aztán utána vhogy beleprobálom hajtogatni a drotokat. Viszont a másik, h van a piros drot az aksinak és ott a drot szétnyilt kicsit!:( De mondjuk nem attól, h így belenyomtam a drotot hanem már mikor kivettem a dobozból és össze dugtam a fegyot meg az aksit akkor láttam, h ilyen. :(
Nektek van ilyen problémátok amúgy vagy csak nálam? (már mint én vagyok a bénna az aksi betevésnél) -
praksi #7682 király lehetett, ha vége a tavaszi félévnek és letudtam az összes vizsgámat, nyáron elmegyek most már valamilyen nagyjátékra :) -
#7681 :) Remélem is! -
#7680 na majd jöttök ti még hozzánk 2 naposra akkor megtudod :) -
#7679 Ja, hozzátéve, hogy előző nap klántalálkozó volt, hajnalig ivászat, másnap a dögmelegben seggmásnaposan nagyon szerettük vinni a ládát... :) -
#7678 Nem, ez kb egy emberre ment, kb 3 rövid sorozat. Meg is lett.
Platoonon NVA voltunk, mi szállítottuk az ellátmányt a vietkong csapatoknak. A fílingje nagyon ott volt egyébként. Kaptunk egy alapból is kurvanehéz, kétemberes katonai ládát, meg volt pakolva ásványvízzel meg üdítővel, csokival, propagandaanyaggal, meg életkártyával. Az volt a feladatunk, hogy 3 térképen megjelölt faluban adjuk át a vietkongnak a cuccot, aztán üres ládával vissza a bázisra, majd előről a körút. Elég komolyan vettük a dolgunkat, sunnyogtunk, még akkor is elkerültük a harcot, amikor lesből megtámadhattunk volna amcsi őrjáratokat. Inkább lapítottunk. Aztán egyetlen harcérintkezésünk úgy történt, hogy éppen nem volt hátvéd a rajban (máig nem értem, hogy akkor épp miért nem), cpelem a ládát, fegyver háton, erre hátbalőnek. Medik meggyógyított, kilőttem az egyiket, a többiek még néhányat, aztán ládát folkaptuk, és futottunk, mint a nyúl. Aztán a végén még benne voltunk az össznépi rohamban az amcsi bázis ellen, de nekünk már nem jutott.
Egyébként eddig az egyik legfílingesebb nagyjáték volt, amin ott voltam. Dresscode, mindenki beleadta az összes "szerepjátékos" tudását (vietkong ment előttünk kaszával-kapával a kezében felderíteni, amcsik üvöltözve motozták a civileket az utakon), járművekkel szállítottak minket föl-alá, nyomatták a Battlefield Vietnam-os propagandaszövegeket meg a korhű zenéket hangcuccból...
Még, kéne ilyen.
Na nemsemmi szófosás jött rám... :) -
praksi #7677 15? mint a Lopakodókban, egy lövés, két ember? :-D -
#7676 5 emberre nem nyitok tüzet, arra ott a raj többi tagja itt min 20-30 ember tartott fel minket, 1 raj meg oldalról kerülni akart azokat egyedül vágtam le egyqrvahosszúsorozattal. -
#7675 Jézusom... :)
Én szentségeltem rendesen, amikor elejtettem a BB-s zacsit, és kiszórtam vagy 500BB-t. Persze ellőni más, de ha 3000BB-ből kilősz 5 embert, akkor gyakorlatilag 2995 ment a levesbe... :)
Persze nekem volt olyan (~150 fős) nagyjátékom, ahol a játék alatt kb 15 BB-t lőttem el... :P (Konkrétan a tavalyi Platoon) -
#7674 csak a sajátomat ismerem, annak az alján ránézésre 1-2 száz biztos, lehet kicsit több. -
praksi #7673 na, ezt akartam tudni :-) Thx!
egy motorostárnál mennyi BB szokott a tárban maradni? -
#7672 hát mikor a hegygerincről lefelé kellett a hangárakat támadni aszem volt 500 körüli is, ott gyakorlatilag kb 10 perc alatt elment majd 3000 BB (ugye az alját már nem tudja feltekerni) de sikerült is ott áttörni ahol mindenki azt mondta nincs esélyünk :) -
#7671 "M15 (T44E5)
1955 és 1959 között az M14 (T44E4) változatból kifejlesztett nehezebb 750löv/perc tűzgyorsaságú bipoddal ellátott, nehezebb csövü modell volt. Csak kis számban került a csapatokhoz." -
#7670 a CA M15 néven adja ki az Armalite-tól licenszelt cuccait, ez lehet M4 és M16 is ez biztos, M14 történelméről veszprémi oldalon van 1 cikk. -
praksi #7669 rövid sorozat 300 BB? :-) -
praksi #7668 magyarul: AS-ben az M15 meg az M16 az ugyanaz, csak licensz jogok miatt van eltérés; a valóságban pedig az M15 egy módosított M14 lenne? -
#7667 8,4-es GP 3000-es, miskolcon 7-8 ezer közötti BB-t zavartam ki a támogatóból.....aztán elfogyott a BB :) -
#7666 nekem van mind a ketto, es eddig egyikkel sem volt gondom, (igaz JG-t kb. 5szor hasznaltam csak)de tobbi JGs csapattarsamnak mind behalt az akksijuk, pedig mar uj szeriasak. sanyo 8,4/2000 akksim 4 jatekot vegigvisz, es utana is csak biztonsagbol meritem le, mig haver hasonlo noname akksija 1 jatekot birt vegig, kb. azonos korulmenyek kozott. azota az is behalt, most kapott tolunk 1 sanyot a szuletesnapjara, azota fulig er a szaja es nem gyozi dicserni...:) -
#7665 Shungbao az jó, ha az van benne! de hogy mi lesz benne az csak kivételkor derül ki csapatban 4 JG-ből csak 1-ben a G36c-ben volt az. -
Kurfürst #7664 A JG aksi azért annyira nem gagyi, nekem az AUGhoz adott 1100 mAh-s Shungbao :) aksi eddig minden játékot szépen végigvitt, volt hogy miután én végeztem még kölcsönadtam másnak aki lemerült és még így is bőven maradt benne szufla. Sanyo aksikkal nincs tapasztalatom, mert eddig nekem őszintén az 1100-es is bőven megfelelt. -
#7663 na de M15 néven ilyet nem találsz AS-ban! -
praksi #7662 azért kérdem, mert találtam egy ilyen képet:
eddig azt hittem, h csak azért írnak M15-öt, mert eredetileg az Armalite AR-15 néven dobta piacra azt, amit a Colt később M16 néven rendszeresített. -
#7661 nem veszes, klanpenzbol osszedobjuk :D -
#7660 először azt hittem, elírták az árat. -
#7659 a név licenszelés? :) -
praksi #7658 jut eszembe, valaki el tudná magyarázni, mi a különbség az M15 és az M16 között? -
#7657 ja hogy az nincs raktáron -
#7656 félre értettél!:D
Már beszéltem velük múlthéten!:( ők mondták, h ennyi idő míg nekik lesz. HA megrendelem. -
#7655 felmész a honlapra megnézed mi van raktáron, ha van napokon belül kiviszik. -
#7654 ja.. de nincs kedvem 1-2 hónapot várni. mert mire megjön nekik a cucc az 1-2 hónap.
na csak arra voltam kiváncsi, h jobb minőséget képvisel-e ez CA SL M15A4 mint a JG SR16 M4.
Mindegy ma úgy is megyek azt megtapogatom őket!:) -
#7653 kiszállítás viszont van. -
#7652 Maajd ha kinyit a Nowar. Mert egyelőre még nem tudtak kinyitni. Költöztek, új helyre meg még nem kaptak engedélyt az ilyesmik, meg a rendvédelmi cuccok forgalmazására.
Azt mondják, hogy már egy ideje folyamatban van, és lassan esedékes, de még ők sem tudják, mikor, merthogy a hatóságon múlik, nem rajtuk. -
#7651 JG 34ezer. Nowanál 28 de ott nincs sr16-t. maajd 1-2hónap múlva lesz. -
#7650 hat ha azt vesszuk JG gagyi akksival 28 koruli penzbe kerul, CA muanyag testel sanyo akksivan 36, akkor szerintem nem kerdes...persze azert eloben megneznem oket egymas mellett. -
#7649 Ha most egy ProLine (fém) CA-ról lenne szó, akkor azt mondanám hogy 3x annyiba kerül, de ha van pénzed jobban jársz vedd azt, mert ismerem nekem is az van.
Viszont ezt a SportLine (műanyag) vonalat még nem ismerem, így nem tudom.
Alapjában véve a CA egy magasabb minőséget képvisel mint a JG. Mérlegelni kell az árak és a review-k alapján, hogy mi neked a fontos.