29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7768 jó, nem értem akkor. rengetegszer szaladgáltam fiatalabb koromban szovjet laktanyákba, és ott minden van (leszakadt lépcsőházak, dimbesdombos gyakorlópályák, beszakadt aknák, stb) és soha nem történt semmi bajom. tapasztalat?:P -
praksi #7767 ha adott átvételi elismervényt, blokkot, stb. a fuvardíjról, akkor a nowarék cseszték el -
#7766 maszk-al az lesz a bajod, hogy mivel nagyon eláll az orcádtól, nem fogsz tudni célozni, egyszerűen kilóg a célgömb a szemed elől :/ megoldás nincs. vagyis van... ne használj ilyen painball-szerű maszkokat.
7765 - épületben?! többször bicsaklok ki ott mint erdőben, erdőben valamennyire számítható hogy milyen a talaj, néha gödör stb. de mikor épületnél gyorsan kell átrongyolni szobáról szobára, és 25centi tégla törmelék borítja a talajt, néha féltéglás darabokkal. nah érted ;) -
#7765 najó, de épületbe akkor sem kell bakancs. erdőben el tudom képzelni. -
CseNo #7764 Nem hívtam fel őket azóta, nem is fogom. A futár azt mondta, hogy nem lett átadva a fuvardíj. Valszín hogy inkább a futár baszott át :D Mind1, nem csinálok belőle nagy ügyet. Még így is olcsóbban jöttem ki, mint ha felutaztam volna Budapestre. -
#7763 azota nem hivtad fel oket? -
#7762 csörögj rájuk! engem 1x ugyanígy akart átb@szni 1 futár, hogy adjak + 6k-t mert 40 kilós a cucc, mmondtam hogy hívja fel a központot mert én nem adok és végül nem is kellett..... -
CseNo #7761 Előre utaltam a futár költséget, ahogy megbeszéltük Skype-on... Erre a futárnak fizetnem kellett. Még jó hogy a közelben volt ATM, mert nem tudtam volna átvenni a TM Berettát :S -
#7760 fertőtleníteni tudod de hogy az nem a te lábadra lesz betörve az biztos... -
#7759 meselj... -
CseNo #7758 A NOWAR most húzott le 1800 magyar forinttal :/ -
#7757 Én acélbetétes magasszárúban voltam az ismerkedős-kipróbálós-kölcsönfegyveres legelső játékomon sztimrén, sikerült rálépnem egy betontömb szélére teljes súllyal, futva. Kissé keresztbefordult a bokám. Részleges szalagszakadás, két hétig alig tudtam járni. "Kezdők szerencséje"... :P Najó, én vagyok egy lúzer.
De az tuti, hogy ha a bakancs nincs, akkor az a szakadás nem csak részleges, és nem úszom meg a 2 hét fekvő+4 hét járógipszet...
Használtan én nem vennék bakancsot. Bármit, csak bakancsot nem. Ki tudja milyen lábon volt, meg hogy milyen szag ette bele magát... :P -
praksi #7756 nekem a natúr bőrbakancsom kibírta a térdig érő havat... -
#7755 nekem a 17ezres decathlonos vízálló bakancsom úgy szarrá ázott a hóban,pedig már léptem vele mély pocsolyába meddig bírja,és akkor nm ázott be:D hoszú távon szerintem semmi se vízálló -
praksi #7754 arról nem is beszélve, hogy egy adidas cipő 10 perc alatt beázik; télen semmit nem melegít a lábadon, és fél év alatt szarrá megy a ragasztása, és lehet kidobni -
Kurfürst #7753 Használt katonai bakancs ~ 6000
Használt katonai zubbony, nadrág 3/2000.
Össsz 11-12 ezer és készen is vagy, csak fel kell próbálni. -
#7752 erdőben gödörben fordult már ki a bokád? én láttam már ahogy viszik ki a játékost..... -
#7751 addig amig ki nem bicsaklik a bokad es visznek a mentohoz. en leptem ra rohanas kozben ugy 1 fatuskora, ami nem latszott ki az avar alol, hogy ha nincs bakancs, akkor torik a bokam...igy csak santikaltam nehany napot. -
#7750 hát nem tudom, azér sportcipőbe kényelmesebb rohangálni, és a csecsenföldön bejött az oroszoknak az adidas cipő, akkor mo-n is jó lehet. -
#7749 bakancsbol olyat erdemes venni, ami azert birja a gyurodest es kenyelmes, mert ugye eleg sokat lesz rajtad :) nem erdemes tul olcsot venni, 10-20 kozott mar lehet ertelmeset kapni, alatta szerintem felejtos. inkabb a ruhan sporolj, piacon olcsobban kapsz utangyartott terepcuccokat. -
#7748 akkor veszek egy maszkot, egy szemüveget, egy PASGT sityakot ha nincs pasgt akkor ilyen kalapot mint a bannerba. Veszek vmi woodland-os nacit. Viszont felülre vmi zubonyt kéne vennem gondolom.
Amivel nagy gondba vagyok, az a bakancs. Bakancs még 10-20 ezer. Arra idéglenesen kikénne találnom vmit mert pézenm is véges. Esetleg ilyen munka védelmi bakancs?:)
szerk: ahol nézztem a pasgt sisakot ott az online bolt. :( vki nem tud üzletet ahol tudok venni pas gt sisakot? -
#7747 mind a ketto igen :) en meg nem lattam embert aki rendszeresen hasonlo maszkot hasznalna. altalaban meccs kozben lecserelik sima szemuvegre, mert kenyelmetlen, parasodik, es nyarom oszlasnak indul benne a fejed :D
tarakra vonatkozo dolgokat Punker leirta -
#7746 igen-> a szemüveg szar? vagy, h fell kell húzzni a tárat?:D melyikre válaszoltál?:D vagy mind a 2 igen?::D -
#7745 a highcap tárak átlag 30-40 lőszert tekernek fel, természetesen után kell tekerned hogy adagoljon rendesen, és mint már sokszor mondtuk airsoftgun/cybergun/stb kitudja még milyen néven nevezik magukat boltot felejtsd el, vanank rendes airsoft boltok dögivel, ahol nem vernek át és nem húznak le! -
#7744 igen -
#7743 de ez a V-FORCE lencsés maszk airsoftgun-on 14598-as termék is szar?
amúgy lenne fegyverel kapcsolatos kérdésem: lövök-lövök-lövök, aztán egyszer csak nem lő. Illetve hangja van csak golyó nem jön. Halom, h van benne golyo ha megnézzem ott van az alján kb.. 50 db.. na már most újra felkell tekernem ott alul a tárat és akkor megint ossza a golyokat!
Ez természetes, h mondjuk 2x 3x felkell tekernem a tárat?
[amúgy bocs, ha untatlak titeket csak nincs egy rohadt faq tele láma kérdésekkel és válaszokkal amit elolvashatnék] -
#7742 itthon lövetem meg magam!:) hát, meg comb!:D azzér ütöt:D
Viszont a muteromat meglöttem és teljsen vér aláfutásos lett a segge és teljesen feldagadt! úgy mint a képeken.. ehhh -
#7741 Egyébként a sisak+hálós maszk+nyakba kendő kombinációt javaslom, az nem párásodik, és mindentől megvéd.
Mondjuk a CA műanyag sisak(nem nehéz, meg szabhatsz/vehetsz rá terepmintás huzatot), SANSEI hálós maszk (airsoftgunon a 14226 jelű, 6990,-ért, de ne ott vedd, ugyanez a Keleti Frontban 4150,- ), meg van ilyen izzadtságfogó hálós terepmintás kendő, ami 3-4szer körbeéri a nyakat.
Egyébként lőttek már meg BB-vel, vagy látatlanban félsz tőle ennyire? -
#7740 az a kép nem itthonról van, itthon 1,5 év alatt egyetlen füllövést láttam azt is épületben ami vérzett, de az se épült be :) -
#7739 En 1 szal szemuvegben nyomom, esetleg kalap. Szerintem erdoben ez eleg, epuletet meg utalom. De aki aggodik szerintem a leg egyszerubb 1 olcso kinai maszkot szetszedni, es csak az aljat hasznalni. Arcot, orrot vedi, melle szemuveg + kalap vagy sisak, igy a ful is vedve van es csokolom… -
#7738 nem szeretnék bb-t a fülembe:D mint a képen! -
#7737 Asszem félreértettél, arcot, de főleg fogakat szerintem is mindenképp védeni kell, írtam is, hogy arra ott a maszk.
A többire mondtam, hogy katonadolog. A homlokon, fülön, kézen, lábon akárhol kicsattant bőrre, a bekékült körömre... Azok szerintem semmiségek. A bokrok is összekarcolnak, az is kellemetlen, még akár vérzik is. És azzal sem mennék orvoshoz, meg ezekkel sem.
Persze attól függ, hogy ki mit vállal be, nem zavar, hogy Adi kollega félti a fülét, csak _szerintem_ fölösleges ezen parázni. -
#7736 viszont JT delta-t nem találok magyar boltokba.. :((
max ahoz hasonlot a V-FORCE lencsés maszk-ot a airsoftgun.hu-n -
#7735 játékra alkalmatlan, ebben tuti 100% hogy bepárásodsz, a mozgásban gátol, célozni nem lehet benne, ergó használhatatlan, szemüveges csapattárs elöször ilyet vett gyakorlatilag kidobott 20 ezret érte, a plexi rész végig repedt egy tuning AK lövéstől 15-20 méterről! azóta ESS-ben nyomja ő is. -
#7734 mielott veszel valami sisakot feltetlen probald ki, hogy kenyelmes e, es hogy tudsz e benne celozni. amugy nagy valoszinuseggel parasodni fognak, meg nyaron is. -
#7733 De itt van olyan ami a nyakad is védi!:)
-
CseNo #7732 Jaja sajnos. Pedig a tök fejemet már nagyon sokszor megmentette az acél sisak :/ -
#7731 sisakban amúgy mégjobban párásodik minden. -
MuldR #7730 Fulvedelem? PASGT. :) -
#7729 hát én most a nagy ESS Land Ops-ra gyüjtögetek, a pici napszemüveg verzióban nem érzem magam annyira biztonságban, elmozdul stb, és ha az ESS párásodik akkor már régen rossz :)