29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #7848 én inkább azon filóznék, h lassan vívómaszkot kell viselni minden játékon :) -
praksi #7847 460? jézus, azzal már komolyan ciki bemenni a boltba, h "Csókolom, fegyvert butítanak?". Nem komplettek a kínaiak sem...
(Még jó hogy én is most akarok kínai fegyót venni :D) -
#7846 még idejében kéne fegyvert vennem,hogy ne akarjon mindenki megölni,ha véltlen arcon találom:D -
#7845 "JG HK416D
És most jön a chrono! bontatlan gearbox-al, dobozból kivéve 140m/s, azaz 460fps-t mértünk!!! Twisted Evil
Először aszittük rosszúl látunk vagy 0,12-es BB került a tárba, de a 5-6. lövés után is 137-140m/s-t mutatott a chrono..."
mai hír Vadkanoktól, ez már tényleg beteges. -
#7844 Új airsoft csspattársaim :) -
#7843 :D fasza, meg a karomkodast megneztem volna a vegen ;) -
mstummer #7842 Egyik csapattársam egy videó kedvéért nagyon kemény akart lenni. Igy sült el: link -
praksi #7841 léteznek gyári kisütő áramkörök, a veszprémiek honlapján van egy csomó kapcsolásu rajz, gyári Maruitól kezdve a saját tervezésig; az utóbbinál már az akkumulátor védelmét is megoldották.
a Ni-MH akksira nyugodtan rá lehet tölteni, de célszerű néha azt is hagyni lemerülni. (megjegyzem, a gyári 1100-as Ni-MH akksim valami hihetetlen, a csapatban játék közben rendre merülnek le az ilyen 1700-es NiCd-s akksik, az enyém egy töltésre 2-3 játékot simán kibír)
és ma kaptam fizut, úgyhogy veszem az új puffkát, juhhé :-)
-
#7840 A NiCD akksit is csak közvetlenül töltés ekőtt kell, lemeríteni. Ha 2-3 hétig áll, akkor jobb ha nem üresen álldogál, mert az akkumulátorok hajlamosak az önkisülésre, azaz állás közben is lassan merülnek. Hazajössz játékból rakd el úgy ahogy van, majd következő játék előtt lemeríted és egyből töltöd. Namost a NiCD akksi nagyon nem komázza ha túlmerül egy bizonyos ponton. Ha autóizzóval meríted, akkor figyelj oda arra, hogy ne várd meg míg teljesen kialszik a fénye. Addig kell meríteni míg sárgán, de már nem vakítóan izzik a wolfram szál. 1,5 éve így merítem a NiCd SANYO-mat és meghálálja a törődést és odafigyelést, máig tökéletes. -
#7839 a Ni-Cd akksikat kell "uresen" tarolni, ratolteni nem szabad, ezert kell mindig meriteni-tolteni. ha rendszeresen jatszol minden heten, akkor ne mkell lemeriteni az akksit, en 3-4 jatek utan meritem le. a Ni-MH-t pedig toltve kell tarolni, erre ra lehet tolteni, de ha ne mautomata toltod van, akkor ezt is le kell meriteni, nehogy utana tultoltsd. amugy valami autos izzoval lemeritheted...softairen keress ra a temara, most nem talalok hirtelen semmi linket, de szerintem veszpremi oldalon is fennt van -
#7838 Amúgy azt javasolják, h Az aksikat feltöltés előtt le kell teljesen meríteni. NA de, h merítsem le teljesen?:D -
MuldR #7837 Mi a pontos tipus?
Link? :) -
#7836 Hmmm ... ettől féltem én is ... flecktarn-t szoktam nézegetni, az a gáz, hogy rákeresgettem, és a web-tex-en kívül én sem találtam DPM cuccot, egyedül a dél afrikai mellényt (Régen olyanom volt, csak woodland, szerettem is, de most inkább modulárist szeretnék majd, csak a web-tex elég drága :( )
Köszi azért! -
#7835 SD kartya -
#7834 Nem is volt rajtam mellény. US Woodland zubbony volt rajtam, meg Camelbak. Annak a pántját nézhetted mellénynek. De a zubbonyon valóban ott a nevem. :) -
#7833 mire rögzít? -
#7832 amit vagy elirtak:)vagy nem ertem emrt most 38e penz:( -
#7831 Nem mondanam hogy draga! 24990-ert vettunk egyet a Decathlonban, egesz jo a kepe es a hirtelen mozgast is jol birja. -
#7830 mhh.. ezért volt ismerős a mellényeden a neved:) -
#7829 DPM-ből nagyon kicsi a választék sajna, boltban láttam a dél afriakit, de mást nem nagyon, kintről tudsz hozzatni: http://www.flecktarn.co.uk/productsdpm.html -
#7828 éne :) -
#7827 Hmmm ... látott valaki valamerre a Web-Tex cuccokon kívül DPM mintás taktikai mellényt és/vagy kiegészítőket? (SAAV-t vagy mit azt tudok, de inkább valami moduláris dologra gondoltam ...) -
#7826 Érden ki volt ma?:) -
#7825 szavaztam rá 100szor, de ha már itt tartunk és lehet többször szavazni, kérj meg valami okos programozót írjon egy szavazót alá. nem nagy cucc annak aki jártas a témában. -
CseNo #7824 #OFFTOPIC
Nem tudom, értesültetek-e róla, de az idén a magyar 50 Ft-os bekerült a világ legszebb 15 pénzérméje közé. Az alábbi linkre kattintva szavazni lehet, hogy a miénk legyen az első hely! A magyar érme a 12.-ik a listán, és azt is szeretém hozzátenni, hogy többször is lehet rá szavazni mert a "program" engedi !!!
Kérlek titeket, szavazzatok az 1956-os magyar 50 forintos érmére!
Szavazás
#ON
Elnézést kérek mindenkitől az offolásért, ez nem hirdetés és nem kamu. -
#7823 nem üvegszál, fröccsöntve van, (de téényleg, nagyon erős, nem kell félni hogy törik, hajlékony és erős) mindenesetre a felülete icipicit reckés, mint a kevlár-é. de még ha választhatnék se játszanék abba, elég volt 1nap épületharc benne. nyakam leszakadt a végére a sok szeleteléstől a sarkokon ... :D
lényeg hogy ennyiért, röhejes az ára 1000ft :O 3000szállítás (kb.) -
#7822 Így van, hibátlan darabok. Nekem üvegszálas műanyagnak tűntek. -
#7821 miért lennék mazohista? -
Kurfürst #7820 Köszi az infót, én kérdeztem alább. :)
@degenerator,
PEPESKA 41 - the mazoista lehetsz ha azzal a böszmeséggel akarsz nyomulni... de Mao-n tuti nincs, egyébként sem nagyon látni a legtöbb gyártónál, persze lehet hogy méregdrágán van belőle. Ami amúgy kár, a PPS 43 egész pofás darab lenne.. -
MuldR #7819 Nemcsak magyarorszagon, sehol sincs olyan :( -
praksi #7818 a softair.hu-ról alien-nek nek van valamilyen sisakkamerája, ha jól tudom a Conrad-ról vette -
#7817 a kis flash-esek csak közelire jók, 640*480 semmi zoom stb. -
#7816 jó dolog ez, csak vagy a hátadon van valami amire rögzít, vagy valaki fut utánad a rádiós adás stb miatt, ami meg flash-re megy azmeg orbitális drága... -
#7815 pps 41 vagy 43 van airsoftba magyarországon? -
#7814 sisak kamerás felvétel? -
#7813 kérdezték visszább milyen az ehobby-s PASGT...
anyag szempontból erős. nemtudom milyen műanyag de nagyon erős, esett már le vonatsínmelletti "apró" kövekre, 4méterről véletlen és semmi baja sem lett, meg sem látszik, szóval jól bírja a strapát, sújra nemtudom szerintem nem több 3-4 dekánál, nincs benne szivacsos betét, pókháló formában vannak szövetcsíkok kifeszítve, és annak a feszességét/belógási tényezézőjét lehe állítani egy a szövetszálakon keresztülbujtatott madzaggal, az állrész állítható, kényelmes, sima szövet. -
praksi #7812 hozzátenném még a térd- és könyökvédőt. piszkosul tud fájni, ha az ember egy kavicsba térdel, vagy épületben beveri a könyökét -
praksi #7811 hehe, Humorosaranyosból:
-
praksi #7810 a Légiósmilitary az tényleg jó hely, ott vettem a ruhámat, takmellényemet meg a kesztyűmet. (meg talán egy taklámpát is)
bakancsból nekem acélbetétes van, télen kicsit hideg, más baja nincs. -
#7809 hát azt elhiszem:D