29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7888 es feher kendo helyett fekete zsakot kene vinni magaddal -
praksi #7887 annyi előnye lenne, h nem lehet a találatot eltitkolni :-D
viszont a részvételi díjat mindenképp a jááték előtt kell beszedni -
kiskorúbézoltán #7886 Azt sokkal olcsóbban megúsznátok... :) Bár a játék neccesebb lenne... -
praksi #7885 Most olvastam egy hírdetést softair.hu-n, hogy egy srác azért adja el a Jing Gong fegyverét, mert túl erős (414 fps-re kronózták). lassan tényleg elszabadul a pokol a kínaiaknál, még a végén igazi fegyvereket fognak küldeni :-) -
#7884 Akihez érdemes lenne elvinned a fegyvered. :) Nekem mind ő szerelte, nagyon érti a dolgát, régi motoros. -
#7883 jameg.. softair.hu-n egyik szervező -
#7882 WD az ki? -
#7881 vigyétek el WD-hez... -
praksi #7880 a jó szervízelés relítav, attól függ mit; 2 gázos pisztolytárat csak a Cybergun vállalt el (ill. a nowar akkor még ki se nyitott). elvileg bármelyik boltban lehet szerelő, vagy tudnak kontaktot adni -
#7879 Amúgy tudtok a keleti fronton kivül jó szervízest? -
#7878 TM szerintem azért kezd ilyeneken agyalni hátha a kínaiak nehezebben másolják le, lásd 3-as sorozat visszarúgás blowback a Type89-cel kezdődött. -
gma #7877 A Campona körüli pincéről van szó? Én mindig ott vagyok és semmi bajom, sőt a többi 30-40 játékosnak sem. Mondjuk egy srác legutóbb beverte a fejét, de ennyi :) -
gma #7876 Ja milsimre lehet hoyg jó, viszont plusz egy hibaforrás. Nekem nem kéne, csak ha az összes új fegyver ilyen lesz már. -
#7875 cak mert a levegőnek visza kell nyomnia a cucost,és mire az újra benyomja a levegőt a helyére,addigra a golyó jóval előrébb van,ha lehet érteni amit mondok,igaz eléggé kevés levegő kell hozzá -
#7874 ha jó akkor semmivel -
#7873 ez menyivel foghatja visza a golyót? -
#7872 alakul lassan a technika :) -
MuldR #7871 Abba a pincerendszerbe voltam. Full vizes (kanikulaba voltam ott) es olyan dohos szag van, hogy majdnem elhanytam magam. Ja es sikerult egy jofajta gombas leguti fertozest bekapnom ott. Oda se megyek tobbet! (pedig a hely nagyon asz lenne! Legjobb cyber cqb palya!) -
praksi #7870 komoly hobbi :-) -
#7869 hát mi ha nem sport? -
praksi #7868 valamilyen pincerendszert emlegettek a szervezők, szal a nagy lőtávval nem is foglalkoztunk... mind1, a lényeg, hogy az airsoft nem sport. -
praksi #7867 "léteznek gyári kisütő áramkörök"
tehát lehet venni :-) Nowarban érdemes megnézni, most nyílt meg a Gyarmat utcai üzletük (ami nekem külön jó, mert itt lakom tőle pár sarokra :-) )
meg ahogy néztem, nekik vannak a legjobb áraik. -
#7866 Heh, múltkor játszottunk lufisat. Mindenki fölfújt magának egy lufit, a hátára ragasztotta, aztán lufi kidurran=halál, találat=5sec hangos számolás+nemlövés. Amilyen láma vagyok nagyjából elsőként jöttem ki, szal az én lufim működött, de volt egy srác, már azért jött ki, mert szarrálőtték, a lufijáról is csak úgy pattogtak a golyók, de nem durrant ki... :P Nem beszélve arról, hogy pl a pisztolyommal egyáltalán nem lehetett szétlőni...
Nem volt egy nagy élvezet.
Volt valami terminátoros játék, szintén lufikkal, azon volt valaki? Ott hogy működtek a lufik? -
#7865 viszont venni nem lehet vhol?
Mert nem vagyok egy nagy áramkörös.
Meg vihetem a fegyot a keleti frontba, mert SEMI-be is sorozatott lő. -
gma #7864 Zöld, barna és fekete lufikba kell öltözni, az már majdnem terepszinű :D -
#7863 baromsag. ha 50m-rol meglonek, milyen nyomot hagy a kartonon?! semmilyet...meg abban aztan kenyelmes lehet mozogni, es jo a rejtokepessege is ... -
#7862 addig meg simogassa a puskáját. -
praksi #7861 mi kaptunk egy emailt valami versenyről, hogy a delikvenseken valami kartondobozok lennének, és az jelzi a találatot. mi visszakérdeztük, h mi lesz a pattanó lövedékekkel, a választ azóta is kapjuk :-) -
#7860 ne hangoztasd nyílt fórumon hogy megsértetted a jelenlegi hatályos fegyvertörvényt! olvasgasd a MASZ-t és 2 év múlva 16 évesen írásos szülői engedéllyel megjelenhetsz játékon, amúgy airsoft-ban nincsenek versenyek...... -
#7859 Ez nem verseny sport, a korhatár meg 18 év. -
rol33ndooo #7858 Sziasztok 14éves vagyok de vettem egy m83-ast és szeretnék játszani elindulhatok valami versenyen vagy valamin?Segítsetek.Kössz -
#7857 A nagyobb gyártók mint TM, CA... a japán fegyver törvényeknek megfelelően gyártják 300-330 FPS körülire a műszereket. A kínaiak nem a japán piacra készülnek. -
#7856 a standard nagy gyártók 90-essel szerelnek lásd TM, vagy régebbi CA-k új CA-ról nem tudok nyilatkozni. -
praksi #7855 de a Classic Army nem hongkongi? :-)
amúgy fura, h a kínai MP5-ömbe 100-110-es rugó van, a nagyobb fegyvereket meg rendre 110-essel szerelik (bár múltkor írtam, h a csapatban az egyik M16-osban valszeg 90-es lehet, mert alig verte a 300-at) -
#7854 dehogy 90-es 100-as az alap rugó, 300 körül tol, japánban nem mehet 1 J fölé a törvény szerint, meg még jópár másik országban. -
gma #7853 Dehogynem, akkor ugrott be amikor már kész volt a cucc :D
Az a legegyszerűbb persze. -
praksi #7852 nem lehet egy trimmert sorbakötve megoldani? -
gma #7851 Mi már így is köszörűsszemüvegben játszunk :D
Veszprémiek oldalán a kisütő védelmével meg csak annyit, hogy azért a Zener diódáknak is van tűrésük, egész sokat kellett méricskélni-hekkelni, mire jó értéket sikerült sima diódasorral kihozni belőle. Csak hozzáértővel csináltassátok. -
praksi #7850 a CA alapja mekkora, 110-es? -
#7849 van 1 eladó CA alaprugóm :)
az a beteges hogy azért ezek a cuccok nem bírják ki ezt az erőt hosszú távon nagy valószínűséggel, tehát ha nem butítod le pár hónap alatt szét üti magát a cucc.