29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#7928 én sem hallottam, róla, fórumon utánanézve, egy springes pisztoly, kiváló külsővel, aztán eltört, ennyit találtam róla :) -
#7927 UHC az életben nem hallottam róla, egyáltalán mi ez? spring/GBB/NGB/AEP? -
zoolee #7926 Ezt tölletek kérdem, hogy ti menjire tartjátok jónak..
Szerintem nagyon jó.. -
#7925 épp most mondtátok hogy olyanotok van. akkor csak van véleményed is róla hogy mennyire jó. nameg .a kérdés örökké otmarad, mire?! :)
-
zoolee #7924 Hali...Osztályba elkezdődött az airfost dolog...egyelőre még csak hop up os UHC desertekkel meg HUC berettákkal meg UHC glock kal nyomulunk, de már tervezőben van pár AEG..:D
Mit gondoltok, fegyvernek UHC desert hop up os mennyire jó? -
#7923 még semmit. -
#7922 augy mi van a headsetedel? sikerult valami megoldast talalni? -
#7921 discofegyver, mar csak 6mm-es extasigomboket kell gyurni hozza :D:D:D -
#7920 halldoklik a topic, itt a kegyelem döfés
-
praksi #7919 ejj, ma bekaptam egy komoly lövést, az egyik srác kb 30 méterről kilőtte a headsetet a fülemből
viszont volt egy mozdulatom, amit az egyik rendőrkommandós is megdícsért -
#7918 És nem gáz ha lenyeled mikor a szádbalövik :D -
#7917 anyoban jó,hogy lehet belőle levest főzni -
Xing #7916 Hallottam olyat is, hogy gyakran széttörik a csőben -
#7915 Lenne rá kereslet ha olyan lenne, csak sajnos drágább mint a mezei BB és pontatlan mint az ökörhugyozás. -
#7914 tervbe volt, de olcsobb a müanyag :D
Max olyan helyen használjuk ahol muszály, pl tájvédelmi körzetnél. De ott s emindneki. -
Xing #7913 Használ valaki közületek bio bb-t? -
praksi #7912 ebből a pénzből inkább belül javítsd a fegyvert; vagy vegyél midcap tárakat -
#7911 egyetértek cyma-ra tök fölösleges. -
#7910 van-e értelme? jól néz ki, ezenkívül semmi, 18.000 a jól kinésére (nekem) sok. ! amennyiben egy fullfém fegyverről van szó, akkor természetesen mást mondanék, de itt erősítési szerepet nem szolgál.. -
FFX #7909 Ohh a lényeg lemaradt. Erre gondoltam: link -
FFX #7908 Sziasztok! Szerintetek van értelme megvenni az AK fa készletet cyma cm 031 -hez ? Mennyire bonyolult a cseréje ? Esetleg valaki ismer szakembert vagy üzletet Pesten és környékén aki meg tudná csinálni ? -
#7907 mint mondtam azzal hogy behozattunk fülest ami nem 2 forint volt, elötte X ember esküdött rá hogy az jó lesz a kinézett G7-es rádióval, erre tegnap rádió vételkor kiderült hogy qrvára nem kompatibilis a 2 cucc, a boltban ajánlottak motorola rádiót hozzá gyenge 80 ezerért.....(a G7-es 12 ezer) -
#7906 hm...hat jobb 5letem nincs. havernak jol csinaltak meg amit kellett. mivel szivtatok? -
#7905 aszem ennél szívtuk meg. -
#7904 Punker: masik haverom ezt a boltot adta meg. 1 probat meger ;) -
#7903 Szerintem csak az lesz vele gáz, hogy ránézésre az egyik 2,5-ös jack, a másik pedig 3,5-ös ..., bár nagyobb városokban lehet hogy egyszerűbb 2,5-ös jack-et szerezni ... :)
Ha az enyém lenne, és már megnyugodtam volna, megnézném, hogy megbontható-e roncsolásmentesen a füles része, és ott forrasztanám át, mert akkor elméletileg nem marad látható nyoma a beavatkozásnak, és hátha megúszom vágdosás nélkül ... egy próbát megér :)
Hopp ... most hogy jobban megnéztem, lehet nem is a füles részét, hanem azt ahol a füleshez csatlakozik .... ott mintha lenne 4 csavar vagy mi ... Itt a második képen, baloldalt: Ezen a képen ...
Vagy ezen látszik: Ebben a PTT cuccban hátha elérhetőek a kábelek:
-
#7902 Mondjuk ahogy nézem, két mono jackről van szó. Az 4 szál összesen. Nem nagy cucc elvágni, aztán fordítva bekötni. Aztán az illesztésre rá egy zsugorcsövet, és kész is.
Persze nem szívesen vágja ketté az ember a majd' 20rugós használatlan kütyüt, de a boltban sem fognak vele mást csinálni. -
#7901 na úgy tűnik más i sbele futott a problémába, valaki le tudja fordítani? :) -
#7900 hat megprobalom valahogy hipnotizalni a sracot hogy eszebe jusson, de nem igerek semmit, mert nekem 2 hete nem tudja megmondani se a nevuket, se azt hogy hol volt. de ha megtudok valamit szolok ;) -
#7899 meg tudod kérdezni a bolt címét esetleg? 2 headset-ből 1 pesten van pont azért hogy össze lehessen próbálni. -
#7898 nemhiszem, de a forditva bedugas valoban jo otlet :) amugy ha nagyobb a problema elviszed 1 olyan uzletbe ahol nem csak aruljak a PMReket es kiegeszitoiket, hanem ertenek is hozza. ott biztos megoldjak. haverom is vett 1 olyan headsetet ami pont az o PMRehez nem volt jo, boltban par perc alatt atteszkabaltak neki, azota is tokeletes. sajnos a bolt nevet meg eroszakkal sem sikerult kiszedni belole (elfelejtette, pedig nekem is jol jott volna) igaz pesti bolt, szal neked ugysem lett volna az igazi.
-
CseNo #7897 Ha gyári fordító nem is, akkor home made... Egy hozzá értő ember gyorsan tudna csinálni hozzá egy fordítót. Nem nagy bonyolultság. -
#7896 Megfordítod, és úgy dugod be? :P
Vagy hogyan fordítva? -
#7895 aha pont fordítva kéne a bemenetnek lenni, létezik fordító szerintetek? -
#7894 pontosan miert is ne mkompatibilis? dugok pozicioja nem stimmel vagy mi? -
#7893 Ijjjj ... az komoly ...
Urak! Használ valaki itt közületek Aimpoint replikát és hozzá azt a 3x-os Boostert?
Ilyet: Vanaras 3x Booster/Magnifier
Valami tapasztalat? -
#7892 hát tökön szúrom magam, behozattuk ugye a headset-et 19000 pénzért (rohadt vám) erre ma rádió vételkor kiderült hogy rohadtul nem kompatibilis azzal amit 1000%-ra mondtak hozzá:( -
#7891 Na ja azért. Miért nem rak bele kisebb rugót. Szerinted az arc addig vásárol míg 350 FPS-es tökéletesen belőtt MP5-öt vesz ki a dobozból. Az csak egy linkóci magyarázat. :) -
gma #7890 Meg egy fehér cédulát a nagylábujjra.
Van egy megérzésem, gyorsan veszítene népszerűségéből a hobbi.
Mind abbahagynák a papírkutyák :D -
#7889 gyalásó is kötelező felszerelés lesz?