29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    én sem hallottam, róla, fórumon utánanézve, egy springes pisztoly, kiváló külsővel, aztán eltört, ennyit találtam róla :)
  • Punker
    UHC az életben nem hallottam róla, egyáltalán mi ez? spring/GBB/NGB/AEP?
  • zoolee
    Ezt tölletek kérdem, hogy ti menjire tartjátok jónak..
    Szerintem nagyon jó..
  • VRSDM
    épp most mondtátok hogy olyanotok van. akkor csak van véleményed is róla hogy mennyire jó. nameg .a kérdés örökké otmarad, mire?! :)
  • zoolee
    Hali...Osztályba elkezdődött az airfost dolog...egyelőre még csak hop up os UHC desertekkel meg HUC berettákkal meg UHC glock kal nyomulunk, de már tervezőben van pár AEG..:D

Mit gondoltok, fegyvernek UHC desert hop up os mennyire jó?
  • Punker
    még semmit.
  • Mersant
    augy mi van a headsetedel? sikerult valami megoldast talalni?
  • Mersant
    discofegyver, mar csak 6mm-es extasigomboket kell gyurni hozza :D:D:D
  • Punker
    halldoklik a topic, itt a kegyelem döfés

• praksi
    ejj, ma bekaptam egy komoly lövést, az egyik srác kb 30 méterről kilőtte a headsetet a fülemből
    viszont volt egy mozdulatom, amit az egyik rendőrkommandós is megdícsért
  • Bexter
    És nem gáz ha lenyeled mikor a szádbalövik :D
  • bardocz
    anyoban jó,hogy lehet belőle levest főzni
  • Xing
    Hallottam olyat is, hogy gyakran széttörik a csőben
  • DannyL
    Lenne rá kereslet ha olyan lenne, csak sajnos drágább mint a mezei BB és pontatlan mint az ökörhugyozás.
  • Bexter
    tervbe volt, de olcsobb a müanyag :D
    Max olyan helyen használjuk ahol muszály, pl tájvédelmi körzetnél. De ott s emindneki.
  • Xing
    Használ valaki közületek bio bb-t?
  • praksi
    ebből a pénzből inkább belül javítsd a fegyvert; vagy vegyél midcap tárakat
  • Punker
    egyetértek cyma-ra tök fölösleges.
  • VRSDM
    van-e értelme? jól néz ki, ezenkívül semmi, 18.000 a jól kinésére (nekem) sok. ! amennyiben egy fullfém fegyverről van szó, akkor természetesen mást mondanék, de itt erősítési szerepet nem szolgál..
  • FFX
    Ohh a lényeg lemaradt. Erre gondoltam: link
  • FFX
    Sziasztok! Szerintetek van értelme megvenni az AK fa készletet cyma cm 031 -hez ? Mennyire bonyolult a cseréje ? Esetleg valaki ismer szakembert vagy üzletet Pesten és környékén aki meg tudná csinálni ?
  • Punker
    mint mondtam azzal hogy behozattunk fülest ami nem 2 forint volt, elötte X ember esküdött rá hogy az jó lesz a kinézett G7-es rádióval, erre tegnap rádió vételkor kiderült hogy qrvára nem kompatibilis a 2 cucc, a boltban ajánlottak motorola rádiót hozzá gyenge 80 ezerért.....(a G7-es 12 ezer)
  • Mersant
    hm...hat jobb 5letem nincs. havernak jol csinaltak meg amit kellett. mivel szivtatok?
  • Punker
    aszem ennél szívtuk meg.
  • Mersant
    Punker: masik haverom ezt a boltot adta meg. 1 probat meger ;)
  • DummyBoy
    Szerintem csak az lesz vele gáz, hogy ránézésre az egyik 2,5-ös jack, a másik pedig 3,5-ös ..., bár nagyobb városokban lehet hogy egyszerűbb 2,5-ös jack-et szerezni ... :)

Ha az enyém lenne, és már megnyugodtam volna, megnézném, hogy megbontható-e roncsolásmentesen a füles része, és ott forrasztanám át, mert akkor elméletileg nem marad látható nyoma a beavatkozásnak, és hátha megúszom vágdosás nélkül ... egy próbát megér :)

Hopp ... most hogy jobban megnéztem, lehet nem is a füles részét, hanem azt ahol a füleshez csatlakozik .... ott mintha lenne 4 csavar vagy mi ... Itt a második képen, baloldalt: Ezen a képen ...

Vagy ezen látszik: Ebben a PTT cuccban hátha elérhetőek a kábelek:
  • dronkZero
    Mondjuk ahogy nézem, két mono jackről van szó. Az 4 szál összesen. Nem nagy cucc elvágni, aztán fordítva bekötni. Aztán az illesztésre rá egy zsugorcsövet, és kész is.

Persze nem szívesen vágja ketté az ember a majd' 20rugós használatlan kütyüt, de a boltban sem fognak vele mást csinálni.
  • Punker
    na úgy tűnik más i sbele futott a problémába, valaki le tudja fordítani? :)
  • Mersant
    hat megprobalom valahogy hipnotizalni a sracot hogy eszebe jusson, de nem igerek semmit, mert nekem 2 hete nem tudja megmondani se a nevuket, se azt hogy hol volt. de ha megtudok valamit szolok ;)
  • Punker
    meg tudod kérdezni a bolt címét esetleg? 2 headset-ből 1 pesten van pont azért hogy össze lehessen próbálni.
  • Mersant
    nemhiszem, de a forditva bedugas valoban jo otlet :) amugy ha nagyobb a problema elviszed 1 olyan uzletbe ahol nem csak aruljak a PMReket es kiegeszitoiket, hanem ertenek is hozza. ott biztos megoldjak. haverom is vett 1 olyan headsetet ami pont az o PMRehez nem volt jo, boltban par perc alatt atteszkabaltak neki, azota is tokeletes. sajnos a bolt nevet meg eroszakkal sem sikerult kiszedni belole (elfelejtette, pedig nekem is jol jott volna) igaz pesti bolt, szal neked ugysem lett volna az igazi.
  • CseNo
    Ha gyári fordító nem is, akkor home made... Egy hozzá értő ember gyorsan tudna csinálni hozzá egy fordítót. Nem nagy bonyolultság.
  • dronkZero
    Megfordítod, és úgy dugod be? :P

Vagy hogyan fordítva?
  • Punker
    aha pont fordítva kéne a bemenetnek lenni, létezik fordító szerintetek?
  • Mersant
    pontosan miert is ne mkompatibilis? dugok pozicioja nem stimmel vagy mi?
  • DummyBoy
    Ijjjj ... az komoly ...

Urak! Használ valaki itt közületek Aimpoint replikát és hozzá azt a 3x-os Boostert?

Ilyet: Vanaras 3x Booster/Magnifier

Valami tapasztalat?
  • Punker
    hát tökön szúrom magam, behozattuk ugye a headset-et 19000 pénzért (rohadt vám) erre ma rádió vételkor kiderült hogy rohadtul nem kompatibilis azzal amit 1000%-ra mondtak hozzá:(
  • DannyL
    Na ja azért. Miért nem rak bele kisebb rugót. Szerinted az arc addig vásárol míg 350 FPS-es tökéletesen belőtt MP5-öt vesz ki a dobozból. Az csak egy linkóci magyarázat. :)
  • gma
    Meg egy fehér cédulát a nagylábujjra.
    Van egy megérzésem, gyorsan veszítene népszerűségéből a hobbi.
    Mind abbahagynák a papírkutyák :D
  • Punker
    gyalásó is kötelező felszerelés lesz?