Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Hibátlan.Ennyiért meg pláne 😊

Punker
vélemány a sajátomról még nem nagyon van mert kb 1 tárnyi töltés volt az aksiban, a 0,20-as lõszert elcsavarja, de a 20 méteres lõtáv benne van, azt amit a múlthéten vettünk ma bemérték a nowar-ban 170-190 FPS között teljesített, nagy Rommel M14-esét múlthéten tuningolták (440 FPS lett a kicsike😊 úgyhogy múlthéten az erdõben a cyma glock-kal vadászgatott és jól teljesített neki, remélem az enyémben is lesz annyi erõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
<#guluszem1>
Jáj,40K az MP-40 <#wilting>

Glpetyus
😊)

Aztán majd tessék véleményt mondani a glockról <#nezze><#nezze>
Kéne nekem is vmi a puska mellé.

Punker
én ma 15-ért vettem, szállítással ugyanott vagyok, de lehet berendelünk pár plusz tárat, van már 3 glock a csapatban, szal kell 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Airsoftware
Új fegyvereik érkeztek. A Cyma Glock kurva jó áron van!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
a www.forces.hu 99%-os lefedés, a bolt meg a keleti pályaudvarral szembe van szinte, egy udvarban.

Seaweed
Keleti fornt boltnak van weblapja?!
Punker
nekem meg pont az hogy télre kell mert inkább akkor leszünk épületben, és a G3-as oda kicsit hosszú 😊

Punker
Keleti frontban vettem, táskát, tártáskát a Nowar-ban, aztán bementem a decathlon-ba amit mondtál és találtunk qrvajó pusk atokokat ami vállravehetõ, volt olyan amit te vettél mûanyagot fekete de ez fele annyi és sokkal kényelmesebb, sikerült minden pénzem elkölteni 😊

Hat igen, ez dilema. Nekem volt 2 AEP, de mindkettot eladtam. A Cyma alapbol nem tetszett, a muanyag szannal, feliratok nelkul, meg a made in china felirattal. A Marui fem szannal gyonyoru! Az a fem szan meger egy miset, annyira jo a gravirja. Viszont a lotav meg mindig eleg alacsony, ahhoz kepest, hogy mennyibe kerul.
Szal nyarra marad a Beretta meg az M1911 GBB, telen meg nem lovok oldalfegyverrel 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Glpetyus
nekem is kell egy olyan 😄
Hol veszed ?

OrioN the S
ismét szétlõttük a kecót <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
ruszki 😊

ColdFire
jó randa aza tár

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seaweed
ehh telleg....de legalabb tudnak rola...<#vigyor5>
Punker
gyorsan ment? "They should be available from end March - beginning of April" na ezért ért ide nekem decemberre a fegyverem 😊

Seaweed
Action Sport Games: SLR Series Availability
Jasper from Action Sport Games sent posters (found in the Gallery) and some information about availability of new SLR (SLR 105 Compact, SLR 105 U and SLR 105 PARA) line:

Hi there,

The new range of SLR's from Classic Army is just around the corner.

They should be available from end March - beginning of April, but I will get back to you when we have more information.

A1Para poszter-ert nem tudtam leszedni meg...majd talan javitjak...

Seaweed
SLR105U mert az SLR105 az mas
Punker
"Következzen néhány száraz, technikai adat az új Classic Army fegyverektõl
- SLR105 (ismertebb nevén AK74SU)
Tömeg: 2850.0g
Csõhossz: 280mm
Csõ belsõ átmérõ: 6.08mm
Tárkapacitás: 500

- SLR105PARA (mint AK74S)
Tömeg: 3200.0g
Csõhossz: 463mm
Tárkapacitás 500

- CA SCAR - Light
Tömeg: 5330.0g
Csõhossz: 384mm
Tárkapacitás 300"

Seaweed
Hat ha hidegben (16-18 fok alatt) is jatszani akarsz akkor sok valasztasod nincs...<#rolleyes>
repvez
most már látom koszi.
pisztoly teszt
ha az elektromos glockra gondolsz, akkor abban egy kis vékony tár van a markolatban, és ugyan úgy lehet cserélni, mint az igazinál

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

repvez
egy láma kérdés ha a tár résznél van a gearbox akkor a tár az hogyan fér el ill. ugyan ugy lehet ki és betenni mint az igazinál?
cybergun.hu-ra jöttek új pisztolyok... a gázos TM Berettán nagyon elgondolkoztam, hogy meg kellene venni 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

OrioN the S
:o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
kezdésnek jó lesz ez, igazából nem tom milyen pisztoly lenne jó, mer tugye a gázos a hideget nem szereti, a CO2-õs épületbe túlerõs, szal egyelõre jó lesz ez, kétlem hogy sokszor lesz használva.

Seaweed
Elolvastam
Igazan annyi a nagy baj a kinaival, hogy a szan nem kompatibilis, ergo a fem szan nem megy ra. Muanyaggal meh hulyen nez ki. 😊

Punker
olvasd el, a TM elsõszériás (ergó tele hibákkal) a kínaiak ennek nagy részét kijavították.

Seaweed
Marui kopy-pasta mi?
Punker

Seaweed
Punker
AEP, kell 1 másodlagos fegyver épületbe, ez olcsó és bõven elég 10-15 méteren belül.

Seaweed
<#eljen>
Milyen GBB,NBB,EBB,Spring?
Punker
ha minden jól megy holnap már lesz egy Glock18-am is 😊

Seaweed
Jah igen es a tisztitopalca hianyzik rola <#idiota><#gonosz1>
Seaweed
Ki van cserelve a gazvezeto cso RIS-esre, az elulso markolat is ilyenre, a hatso markolat is ki van cserelve. Amugy minden masban egy alap amerikai AMD-65 masolat az egesz! (Csoszajfeken, es tokfedelen latszik hogy nem magyar gyartmany!(AMD-65/5-om volt seregben, es szinte minden masnap-harmadnap szorongathattam a kezemben, logott a vallalamon...nem beszelve a keszikrol ahol 168 oras szolgalatnal szinte 3 orankent a kezem ugyeben volt... <#smile>))
Seaweed
Vagy ket eve, de lehet regebben is van hogy ertekeztunk a haditechnika topikban az ultimak-okrol.
Punker

Seaweed
Szep osszeg, nem mondom!<#wow2> De tuti jo cucc lehet az is.
torque12
a marushin cz75 nbb rõl van valakinek tapasztalata?

Ja, KTWnek van Lee Enfieldje is. Gyonyoru szep, multkor rakerdeztem a japcsiknal, kb 1 honap a rendelesi ido, es 1350 USD+posta 😊

Akinek Garand kell, annak eppen van egy elado Marushin M1 Garand Gas Maxi Blow Back 8mm-esem 😊 PM-me 😊

Seaweed
Nah nektek Garand meg KAr98 kene nekem ez:

KTW: Mosin Nagant M1891/30 Replica
KTW (by Mojji as proxy) announced replica of venerable Mosin Nagant M1891/30. Great news for all Great Patriotic War reenactors. Length is listed as 1230mm, weight 2800g.
As always with KTW's products, it is not exactly cheap: 118.000 Yen (747.68 EUR). Available in February, click to supersize.

DannyL
Sziasztok!

A Rapid Airsoft Team fóruma elköltözött. Mától ezen az új helyen találtok meg minket. 😊 Lassan a honlap is életre kel majd.

Rapid Airsoft team fórum

Üdv!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed
Vakvagyok?!..szerinted en nem latom?! <#ravasz1>
Punker
ezen nem a rail-es elsõ markolat van.

Seaweed

Punker
én pénteken akarok menni föl vásárolni, Glock18, hátizsák, tártáska ilyenek.