29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8008 Egyébként fontos ez? :) -
#8007 Hehe, na mindegy akkor. Nekem is azt írta a Hotel nick említésére, hogy "Az egy köcsög". A stílus pedig stimmel... :)
CSézett, nem CSézik. Múlt időben. Annyira nem lenne meglepő, igazából az volt az első ríl fegyveres multis lövölde, begyűjtötte az összes fegyvermániást a netről. Egy csomó olyan embert ismerek, akik előtte sem, utána sem játszottak soha semmivel számítógépen, de a CSét tolták pár évig...
Na mindegy, ha nem ő az, az se baj. :)
Akkor viszont a MASZ linkje rejtélyes... -
MuldR #8006 Megkerdeztem, nem o az. Nem tudtam volna ense elkepzelni rola, hogy CSzik. Tul gyakorlatias ember ahoz. :) -
#8005 Nem divat vérpistikének lenni az airsoft-osok között. :))) Egyébként nem hiszem hogy ő lenne az, nem tudom elképzelni róla. :) -
#8004 Trashernek vannak eles fegyverei ;) -
#8003 Nademármér'? :) -
#8002 Ja, én most megkérdeztem tőle. Tegnap nem tudtam, mert softair.hu törölte a regisztrációm inaktivitás miatt, újra kellett reggelnem... :P
Ja, ha tényleg ő H, akkor nem kell ám olyan véresen komolyan venni, ha valami nem tetszik neki, elküld ugyan megb*szni az anyádat a ravatalon, de attól még nincs harag... :) -
#8001 Hát az tuti, hogy szléjer=Hotel, és hogy akkoriban matávnetnél dolgozott.
Na meg Hotelról köztudott volt, hogy az átlagosnál sokkal durvábban fegyverbuzi, de anno éles fegyverekkel (is?) nyomult. Újságokba írogatott rivjúkat fegyverekről. Meg ilyesmi.
Ja, és elég keményen osztotta az embereket a fórumokon. -
#8000 Na az lenne 2008 botránya. :D -
#7999 én pl nowar-ban vettem anno. -
#7998 nem biztos hogy nem CS-zett, mert [UNQL]Quebec haverom is ismeri azokbol az idokbol... -
#7997 Ilyet hol tudok venni? [vmi budapesti üzlet] -
praksi #7996 talán M4 fegyverhez való takszíjat? -
#7995 3 pontos tak szíj? -
#7994 Mhh.. Fegyverszíjat milyet érdemes vennem? Sr16 M4-hez? -
#7993 na majd egyszer már én is feljutok kipróbálni, olyan játéktervünk lesz áprilisra hogy behaltok :) -
#7992 Szerintem sem. Ki meri megkérdezni tőle? -
MuldR #7991 Szerintem Trasher nem CSzett :) -
#7990 Hehe :)
Voltam ma Nowarban, láttam a szimulátort... Tök jópofa. Számítógép, projektor, meg egy kb egyhúsz szor három-négy méteres "vászon", ami érzi a BBt. Kicsit van benne olyan retrós játékterem fíling, de nagyon fasza. Progi tud egy csomó cuccot, pl egy rakat féle céltáblás lövölde, meg baltával szabott számítógépes grafikával űrhajós-robotos, mezős-vaddisznós, vadnyugatos cucc, meg van néhány ZS-kategóriás akciófilm minőségű videóra lövöldözés. -
#7989 tedd azt, én lassan megyek, szivatós játék tervet csinálni ne unatkozzatok ha jöttök megint :) -
#7988 Neeemmondod? :)
Na, mindjárt rákérdezek... :P -
#7987 trasher rakosgatja szerintem az övé. -
#7986 Hehe, most nézem a címet, ahonnan a MASZ jön, hogyaszongya: "szlejer2". Ha minden igaz, akkor ő az ex-klántársam, [UNQL]Hotel... Kicsi a világ! :D Elég sok régi CSés haverral összefutottam már airsoft témában is... Hotel meg az átlagosnál is jobban fegyverbuzi, nem vagyok meglepve, hogy köze lehet a MASZhoz... -
praksi #7985 olvasd el, megtudod ;-) -
#7984 Aha, köszi.
És most akkor mi változott? :) -
#7983 az 2006-os ez meg a 2008-as. -
#7982 itt -
#7981 Hol lehet olvasgatni? -
#7980 na mától hivatalos a MASZ08 lehet olvasgatni. -
MuldR #7979 Meg fogsz dobbenni, itthon is. Ha ott a szulo, az osszes felelosseg az ove, ergo a gyerek airsoftozhat. -
praksi #7978 az amerikaiaknál úgy van a korhatár, hogy 16 év alatt szülő felügyeletével lehet játszani, 16 fölött elég az írásos engedély -
#7977 kééész:D -
MuldR #7976 A redtubeon meg mindenki mindenkit seggbedug, megse ez az altalanos. :) -
#7975 Ha nem is lehet, megis jutubon ezer videoban kis piskota gyerekek lovoldoznek nagymama kertjeben vedoszemuveg nelkul akkora fegyverekkel, mint ok maguk :) -
#7974 akkor nemsokára már játszhatok legálisan:) 23 nap már csak:D -
#7973 legálisan nulla gyerek hiszen 16 év a min életkor, az értelmi színvonalba inkább ne menjünk bele :) -
#7972 megbézem hány "gyerek" airsoftozik,és hány "felnőtt" :) -
#7971 ez komoly? :) -
#7970 egy idezet a vizipipa topikbol :)
"S szelepből a golyót le kne rozsdamentesíteni, vagy kicserélni olyan műanyagra, amivel a hülyegyerekek lövöldözik egymás szemét. Az itt hasznosabb, és akkor fújhatod is;-)))" -
#7969 nem akartam mondani neki :)