Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-en voltatok ellenem nekem meg kb 1,5 táram volt csak, de az M14 és a 2 glock fentrõl nem tudott szólni a másik 2 embernek hogy ott vagyok 10 méteren belül, õk meg képben voltak és dumáltak hogy elfogytak a védõk, hát nem 😊
de ha az összehangolt támadás lett volna, vagy 2-en nem besétálnak hanem fedezik egymást akkor esélyem nem lett volna.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a glock nagyon jól teljesített, a DE VSR10-es sajna lefagyott (meg még 1-2 másik fegyver) úgyhogy haver a saját meg az én glock-ommal nyomta mint a filmekben nagyon komoly volt, az elsõ 1,5 órában sz@rráfagytunk + értelme nem sok vol t ajátéknak a szél miatt, a de a végére jó idõ lett nagyon tetszett 😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
te a kecskeméti reaper vagy? ^^
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
akkuból a mini méret fér bele és a V alakú 12 voltos
Hidegben volt pár problémám az akkuval, de ma például simán végig tudtam vele nyomni 4 órát nulla fok körül iszonyú hideg szélben (9.6V 1100mAh). Ha rendesen fel van töltve kibír egy napot simán.
A tuning miatt vennem kell majd bele egy nagy akkut 3000 mAh körül, és azt vagy az elejére vagy a tusra rakom majd fel egy külsõ tokban (kb mintha egy tártok lenne rajta), de a RIS-es verzióra lehet kapni AN/PEQ-2-es akkutokot is.
A tus nem lötyög, a belsõ csõ fém a külsõ része mûanyag és meglehetõsen stabil.
A hopup is javítva lett már, gond csak az elsõ szériával volt.
Igazából ki lehet fogni egy-egy rossz darabot a CA-k között (az egyik srácnak az M15A2 Rifle puskájában most kellett teljes hopup házat, tömítõ gyûrût és nozle-t cserélni), de ha most vennék fegyvert, megint csak ezt a típust venném meg, mert nagyon megéri a pénzét.
Röviden? Faszság. 😊
"akad a fegyver az akku miatt (különösen tuning-nál)"
Nekem egy SP110-es rugó van benne ~400 FPS-el és nem akad a kis akkuval sem. 9,6V-os 1700mAh-s akksival legalább 1000 egyes lövést bír leadni, ami nem kevés. Ez sorozatban 1200-1300 BB. Egyébként két akksim van és kész, kb 2 perc kicserélni.
"lötyög-e ez a betolható tus?"
Nem!
"Eléggé dilemmában vagyok ezzel kapcsolatban, mert nekem is inkább a betolható tus jön jobban be"
Ha adhatok egy jó tanácsot, akkor ne vegyél olyan fegyvert ami nem tetszik, mert nem fogod szeretni. Ha csak az akksi miatt hezitálsz, hát ne tedd.
"A másik dolog a hop-up rendszer, ezzel nem nagyon voltak kibékülve (gyorsan elállítódik, stb.)"
Nekem sosem állítódik el. 😊
Az alaphelyzet a következõ: A közeljövõben tervezem egy fegyver beszerzését a CA M15A4 szériából. Érdekelne, hogy mi a véleményetek a fix ill. a betolható tusról. Olvastam hideget/meleget róla, de érdekelne olyanok véleménye, akiknek ténylegesen ilyen van és használják. Nézegettem a fórumot visszamenõleg és láttam, hogy neuro-nak ill. DannyL-nek is ilyen van. Eddig olyasmiket olvastam külföldi illetve hazai oldalakon, hogy az M15A4 sorozat szereti zabálni az akkut. Ugyebár a betolható tusosba (kivétel a CQ😎 mini-type akku megy aminek megvannak a korlátai (mAh). Hallottam olyat, hogy néha akad a fegyver az akku miatt (különösen tuning-nál), melyet úgymond kókánnyal (akkupack kívülre felszerelve) lehet kiküszöbölni. A másik dolog, hogy lötyög-e ez a betolható tus? Ez még egy fogas kérdés számomra. Jó tudom, hogy az M4 igazából is betolható tusos, de a fentebb leírtak miatt szimpatikusabbnak tûnnek a fix tusos verziók (Tactical Carbine, SPC), a large type akku ill. az eggyel kevesebb mozgó rész miatt. Nektek, mint használóknak mi a véleményetek errõl? Eléggé dilemmában vagyok ezzel kapcsolatban, mert nekem is inkább a betolható tus jön jobban be (kinézetre)... A másik dolog a hop-up rendszer, ezzel nem nagyon voltak kibékülve (gyorsan elállítódik, stb.) egyik review alkotói sem. Errõl tudtok vmit mondani? Elõre is köszi a válaszokat!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lenne egy kérdésem. Van vkinek CA M15A4 SPC-je? Érdekelne vélemény róla.
részemrõl fix tus amibe a nagy aksi belemegy az elsõdleges ha elsõdleges fegyver, épületben meg ugye sokkal célszerûbb a kis méret.
Hosszu vagy rovid csovel neznek ezek ki jobban?!

Eddig a rovid csore voksoltam, de megingottam a velemenyemben....
<#vigyor5>#vigyor5>
Remélem most sokat hoztak be.
Bundeswehr álcaháló
26400 (20 % áfával)