29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8048 picit off. de szerintetek egy ilyennek mennyire vanértelme? vajon hány képkockát vehet másodpercenként? fejkamerának kéne term.
áve -
#8047 vagy ritka szerencsetlen a srac, vagy valami arto termeszetfeletti erovel rendelkezik...
-
praksi #8046 akkor a csapattársam pont azt a kettőt fogta ki a tízből :-)
egy CA AUG és egy CA M16 2 nap alatt tönkrement nála -
#8045 tehát nem mondom hogy minden CA tökéletes de mondjuk 10 CA-ból behalhat 2-3 addig kínaiból ez 4-5 10 darabból, TM-ből meg legrosszabb esetben 1 :) -
#8044 a CA nem japán hanem hong-kong-i.
amúgy csak nézegetni kell a tapasztalatokat még a legjobb kínai a JG is összevissza egy CA-hoz képest (nagy gyártókat ne vegyük most ide)
ésszerűen (tehát nem szarrá tuningolt) márkás fegyver a környezetemben ismerősök között nem hallt meg, csapattárs alap JG-je fél év után úgy döntött hogy az 350 FPS-hez tartozó 30-35 métert leredukálja 5 centire mai napig nem tudjuk miér tegyik héten jó votl aztán érden novemberben kicsit már hidegebb volt (nem fagy pont alatt) és ez meg is ölte, most miskolcon srácnak 110-es rugó JG M4-be 15 ezer lövés és a gear eltört, nekem az alap fegyver 120-as rugóval 60 ezer BB fölött jár alap CA 2-es geartől ez elég durva teljesítmény! ha a galaxy MP5-öm ki fog bírni 20 ezret már boldog lehetek
amúgy nyáron ugy epanaszkodtam hogy a galaxy 2-3 egyeslövés után üresen kattan és kész utána át kell tenni sorozatra majd vissz aés akkor működik, na érdekes módon kapott 1 rendes aksit és azóta soha nem csinálta ezt. -
#8043 ez 2007 júliusi. semmi átalakítás nem volt rajta, csak egy reddot.
amúgy én úgyvagyok vele az eddig hallott, tapasztalt infok alapján, hogy kínaiba is van amitől leesik az ember álla, és japániba :P is van ami max ilyesztgetni jó. jót kell kifogni, az más kérdés hogy mekkora a "jó kifogás" arányának :P -
#8042 soha egyetlen egyszer se csinált ilyet 2006 december óta! -
#8041 CA G3 ugyan ezt csinálja :] -
#8040 nem egy kategória -
#8039 szóval érezhetően változott vmi. Tehát érzem, h eddig nem így lött egyest de néha csinálja ezt a sorozatot!:)
Mondjuk mivel tudom, h egyesen van ezért ügye alapból nem fog begörcsölni a ravaszon tartott ujjam!:D Tehát ugy is felengedem csak akkor tiszta szivás. Amúgy a classic army jobb gyártmány? -
#8038 alacsony fps-sel :)
véletlenül 1-2 beakadásnál kis sorozatért nem szednek szét, persze az hogy beakadt nem azt jelenti hogy fél tárat ki kell engedni. -
#8037 jing gong. de akkor minek cserélik ki?
vagy vmelyik jó lesz vmelyik szar?
Meg a másik,így, h menjek épületbe? -
#8036 kínai? alap betegség sajna -
#8035 Ötlet?
Elvittem a keleti front ba a fegyvert, h SEMI-BE IS sorozatot lő. Megjött szervízből. Itthon próba és ugyanúgy lő sorozatott csak mondjuk most vmennyivel ritkábban. De ugyan úgy elkezdi. Kész..
Erre mit tudtok mondani?
[holnapi partyra vki jön-Pestszentimrére vagy hova?] -
#8034 a jó öreg 0,23-as cyma :) -
#8033 Mi 2005 nyarán Balatonon nyaraltunk a spanokkal és kimentünk a piacra, ahol megláttam az AS pisztolyokat. Ultra gagyi cuccok voltak persze, a legdrágább darab egy CM0.23 volt. Voltunk vagy hatan, mindenki vett magának egy pityut, szigorúan sorjás 0.12-es BB-vel és egy héten keresztül minden este szarrálőttük egymást a nyaralóban. :D Utána én és Andor komám nem is hagytuk abba és csatlakoztunk az akkor kb. 3 főt számláló, alakulóban lévő RAT-hoz. És ez kérem nem megunható hobby azóta sem. :) Én sem sokat játszom PC-n, engem sem köt le sokáig, bár ezt nem csak ennek, hanem a fejem lágya megkeményedésének is betudom. :) -
mstummer #8032 Hmm..én anno America's Armyval játszottam sokat, aztán elment tőle a kedvem a sok csíter miatt, meg a végén a gépem is kevés volt.
WWIIOnline is megvolt, jópár free accountot kértem a Hunyadisoktól, jó volt, tetszett is,de kellett volna egy jó joy meg egy jó gép hogy jó pilóta lehessek :)
Aztán jött az airsoft :) Azóta egyik se érdekel annyira. -
#8031 Nnnna az erdőbe kijutás az nállunk érdekes sztori volt ... Barátaimmal paintballozgattunk néha, és kitaláltuk, hogy kellene saját felszerelés ... elkezdtünk gyűjtögetni, meg keresgetni a neten ... és valahogy a gugli kidobott valamit, amin volt egy link a softair.hu-ra ...
Elkezdtük olvasgatni és rájöttünk, hogy az AS az jobban érdekel bennünket mint a PB ... szóval elindult az informálódás ... erre az is kiderült hogy nállunk is vannak páran akik AS-ezenek ... ráadásul az egyik munkatársam is ... Ő adott egy telefonszámot, hogy kinél érdeklődjek ...
Kimentem egy játékra nézőnek, kedvesen fogadtak, majd a kezembe nyomtak egy AK beta-t, hogy menjek velük ... játszottam 2 menetet, majd a következő szabadnapomon elmentem és megvettem az első fegyómat ...
Icipicit addiktív dolog ez sajna :) -
#8030 nekem is ET volt az első komoly online balhé CB war-ok stb, aztán mikor áttértem wwiionline más már nem is érdekelt, 2,5 évig voltam előfizető, majd kitévedtem az erdőbe és... -
#8029 Hehe ... lassal az onlány lövöldöző kommjunitik felnőnek, és AS kommjunitik lesznek ...
Én pl: kezdtem online RPG-kkel, mudokkal (kiváncsi vagyok ki tudja mi az :) gugli nem ér :)) majd amikor az Enemy Territory és a BF1942 kijött akkor azokkal, utánna toltam az összes BF-et ... 1942, Vietnam, BF2 és egy kis Americas Army ... CS csak lanpartykon, annyira nem szeretem :)
Űrcuccok közül az űrBF nem jött be nekem, de a ET:QW nem volt rossz ... csak elköltöztem és meég nincs otthon netem ... szóval jóideje nincs online játék ... el Silent Hunter-ezgetek offline és az elég :) -
#8028 én voltam úgy hogy bombázó tisztként ültem bent, felszálltunk, elmentem vacsorát csinálni, aztán megkajáltam, utána fürdő, aztán még jó fél óra várakozás dumálás TS-en, aztán vagy sikerült pontosan bombáznom vagy nem, hazaút megint ennyi, bár legtöbbször nem éltük túl :) -
#8027 Hm, ja. WW2O-t nem próbáltam.
Mondjuk nem biztos, hogy egyáltalán kedvem lenne hozzá. Repülőszimulátorokkal is (pedig azokon van időgyorsítás) kb annyit bírok játszani, hogy felszállok, teszek egy kört, leszállok. Ez általában az első gyakorlópálya, a leszállás miatt nekikezdek 25ször(kb másfél hét átfutással), mire sikerül, megunom az egészet.
Hát még ha órákat kellene eseménytelenül röpködnöm... Ennyire nekem ne legyen ríl, mert akkor inkább a munka(de inkább másik játék/elfoglaltság). :) -
#8026 na most akkor én mit mondjak ahol repülővel német bázisról angliai gyárbombázás kb 3 órás út volt csak oda? :)
picit nagy volt a "pálya" -
#8025 Hááát, BF2 után a játékmenettel voltak gondjaim...
Mindenkitől azt hallottam, hogy így realisztikus meg úgy kúl. A domb mögül a fejemet pixelenként felfelé emelés, majd egy hasonlóan, másik domb mögül kitolt 3pixeltől heccsát nekem nem a kúl meg a realisztikus kategória. Nem elég, hogy ritka hülyén néz ki ez így, de valami rettentően unalmas is. Nem beszélve az egy homokozónyi pályákról, meg hogy hiába van valami célja a pályának, úgyis TDM az egész. -
#8024 egyszer 10 percet, aztán töröltem is olyan gagyi volt a wwiionline után. -
praksi #8023 America's Army -t nem játszott senki? -
#8022 Akkor mostmár tudom, hogy honnan volt ismerős a neved. :) -
#8021 twilek ts-en voltunk / vagyunk -
#8020 Én játszottam HBA, tRs, FB, U42, FRX klánokban a 4 év alatt, mindben Danny néven. Csak BF42 és DC. Ma már nem lenne rá időm, de egyetem alatt rohadtul ráértem. Nem bántam meg, sok jó fej embert ismertem meg. Sok személyes találkozó és program is volt. Pl. sosem jetski-ztem volna ha nincs az FRX. A BF scene nagyon összetartó csapat volt, csak eljárt felette az idő. De máig összejárunk játszani, még van 1 magyar szerver, csak már legtöbben szólóban játszanak. :) -
#8019 Várjunkscak! Nem aza klán, amelyik az 1.TG TeamSpeak szerveren volt? -
#8018 WWIIO-t en is kiprobaltam, de nem volt turelmem ahhoz, hogy 1,5h-t gyalogoljak mig akcio kozelebe jutok. meg alltalaban kevesen voltak online. -
#8017 egyedül nincs esélyed FPS-nek tűnik pedig masszívan szimulátor :) -
#8016 hat en nagyjabol minden lovoldozos jatekkal nyomtam, de klanszinten csak BFV, es BF2 (naaaagy sikereket ertunk el :) )
meg most benne vagyok 1 RO communityben, de csak hebe-hoba jatszom, inkabb airsoft. a kornyeken en hulyitettem be mindenkit... -
MuldR #8015 WWIIO-t kiprobaltam, de eleg lehangolo volt nekem. Gyalogoltam 1 orat, vegre megtalaltam hol a harc, lehasaltam, es lelottek. Utana elment a kedvem :(
Most epp EVE onlinera hergelem magam. Atkoltoztunk kiprobalom. -
#8014 WWIIOnline Hunyadi páncélos ezred, ott a debreceni tagoktól hallottam elöször az airsoft-ról, majd itt láttam eladó fegyvert úgyhogy kipróbáltam, aztán szintén hunyadiból ismert 2 embert átcsábítottam, majd még 1 jött, aztán tavaly nyáron még 2, gyakorlatilag a 9 fős csapatból 6 ember Hunyadi tag vagy volt tag :) -
MuldR #8013 Quake 1: MuldR-CAT
Age of Empires/Kings: MuldR_LK
CS: huuu, itt havonta mas nevem volt. :)
COD1/2: PanzerKampfWagen
BF1942: KampfPanzer
BF2/Freelancer: MuldR -
#8012 hehehe, na uljunk szepen korbe es mindenki meselje el a sotet multjat :)) -
#8011 Akkor bemutatkoznék én is. CS-hez semmi közöm, de BattleField 1942 és Desert Combat klánokban is játszottam egyetem alatt. :) Csak mielőtt lebukom. :D Kb. 4 évig toltam és máig is szívesen játszom velük. -
#8010 Fontosnak nem fontos, de érdekel(t).
Vicces régi ismerősökkel összefutni ASben.
Pl Q-val is. Nem voltunk elegen a rajban, jött két arc, nekik meg nem volt rajuk:
-Helló, csatlakozhatunk?
-Aha, persze.
Körbekézfogás, bemutatkozás
-Quebec
-Zero...Quebec!?
-Zero?!
Rephyxet is kiszúrtam már, csak vele még nem találkoztam játékon. -
#8009 csak hogy legyen téma :)