29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    egyébként az elsőnél ott írja, hogy 8.4 large type akku. most tünt fel
  • degenerator
    olvastam párszor. szóval nowarban érdemes megvennem?
  • Punker
    nincs sehol akku mert márkáshoz nem jár akku, a különbség a nowar-nak hivatalos CA partneri szerződése van itthonra és a környéken még pár országra, a cibergányban meg csak simán átb@sznak! adott fegyverről milsim.hu-n tomekk-nek van egy teljes teszt cikke!
  • degenerator
    hi. ca slr 105öst akarok venni.

de itt 115be kerül
    itt meg csak 102be
    a kettő bolt között van valami különbség? a nowarban nincs gari? vagy akku?
  • VRSDM
    azthitem csak uv reagáns lövedék kell. :$de nem 100
  • Adi
    Mhh.. nektek bejön a 44 bázis honlapja?
    Mert nekem nem igazán.
  • praksi
    vagy kel egy ilyet venni éjszakai játékra:
    Tracer

bár tudtommal speciális BB kell hozzá
  • Punker
    villantani kell
  • VRSDM
    célzott lövés biztonsági okait megértem, elemlámpással meg, kötelező tenni a lámpázást, azzal megölik az egész értelmét.
  • DummyBoy
    Tudom, hogy biztonsági okokból ... De bardocz kérdésére válaszolva ... AS-ben pl.: teljesen egyetértek azzal hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG célzott lövések legyenek leadhatóak ... akik nem játszottak még azoknak egy kis segítség ... Nincs a sok filmben látott "kitartom a fegyveremet a fedezékből és találomra lövöldözök dolog ...", vagy hogy mindenre lövök ami mozog ...

De az éjszakai dologhoz visszatérve ... elég sokat "bújócskáztam" éjjel, hajnali 2-3 órakor a folyóparti erdőkben, hogy tudjam, ha valakinek jó helye van és olyan az idő, akkor tud kommunkálni és tájékozódni az erdőben, anélkül, hogy bárki észrevenné ... de ahogy felkapcsolja a lámpát, azonnal mindenki tudni fogja hol van épp ...

Tehát ... adott körülmények között éjszaka is lehet játszani lámpa nélkül (Egyértelmű, hogy ilyen játékokra a tiszta, teliholdas éjszakák a legjobbak, bár egyik szervező sem tehet arról ha mondjuk beborul ...), de valahogy hülye dolognak érzem hogy egy rakás pípó felkapcsolt lámpákkal rallizik egy erdőben vagy épületben és lövik egymást ...

Késő van már, de remélem érthető, hogy nem a biztonsági előírások ellen akarok írni, hanem a játékélmény mellett :)
  • bardocz
    kínaiak meglátják a kispisztolyok fognak enyit lőni:D
  • Punker
    1000 FPS + acél BB
  • VRSDM
    masz2008. párral lejebb
  • Punker
    szemüveg, maszk mellé is simán be lehet lőni!
  • Junan
    Sziasztok!

Mennyiben különbözik az AIRSOFT a PAINTBALL-tól? Annyit tudok csak, hogy a golyók kisebbek, és valamivel pontosabban lehet vele lőni (mármint a fegyverekkel). Még elég új vagyok ezen a téren, minden infónak örülnék, ami magyarul van. Köszi előre is.
  • bardocz
    de múagy ezt nem teljesen értem,hogy nem célzott lövéssel miért sebesülhet meg valaki nagyobb esélyel,mintha direkt becélzom?vagy akik leveszik a szemüveget azok miatt?azok menyjenek haza,legfontosabb szabályt tartsák már be:)
  • Punker
    pontosan, és persze alap szabály csak célzott lövést adunk le biztonsági okokból
  • Mersant
    *gondolom
  • Mersant
    kondolom a torkolattuzet hivatott imitalni, hogy legyen nemi tampont merre is keresd az ellent aki lovoldozik rad...
  • VRSDM
    logikátlan persze, amikor kötelező teszik a biztonságra utalnak.
    megmagyarázást ne tőlem várj, én veled értek egyet :D
  • DummyBoy
    Az az igazság, hogy én még nem voltam éjszakai gamén, de nem igazán értem ezt a köteles fényt adni dolgot ... kicsit logikátlan ... nem?
  • VRSDM
    játékfüggő, van ahol köteles fényt adni a célzó, van ahol saját döntése, hogy felfedi-e kilétét a jobb látás érdekében.

(én eddig csak az utóbbi félén vettem részt)
  • dronkZero
    Éjszakai játék hogy működik? Villantani kell, vagy folyamatosan világítani?

Kéne valami lámpa az M16ra... Ha csak világítani kell, akkor elég egy pici, bilinccsel a csőre, de ha villogni is kéne, akkor valahogy az első markolatra kellene egy kapcsoló...

Hogy szokták ezt?
  • DannyL
    Türelem tornaterem. Nem egy fórumhuszár típus. :)
  • mstummer
    Telefon.
  • Adi
    De ez új volt? VAgy hogy? WD-vel, h lehet találkozni. Mert pm -re és emailre se válaszol!
  • Kurfürst

Boyi fémtestet kb. 1 hete láttam WD-nél. Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem 9000 pénz volt.
  • degenerator
    de tudtommal akkor nincs garancia. egyébként ilyen esetekben, mint pl 2 nap után tönkremegy, kicserélik a fegyvert?
  • VRSDM
    idokozben en is rajottem mar... sajnos, szoval kenytelelen kelletlen lesz a sporolas egy komolyabb cuccra
  • MuldR
    Ez ahhoz gagyi, hogy ASre hasznald. Nem fog latszodni semmi.
  • Adi
    POÉN még, h a csavar is eltünt ami benne volt.. gondolom olyat lehet kapni??
  • Punker
    kis CA teszt.
  • Mersant
    ez kemeny, ilyenrol meg nem is hallottam hogy csak ugy eltort volna...
  • Adi
    JA, esés nélkül. Akkor megérteném a dolgot, de így... :D
    boyi fém testet tudok kapni vmi magyar bolt-ba szerinted?
    Keleti front?
    Mert internetről rendelni nem tok, nincs bankkártyám.
  • DannyL
    Uvazz, ezt esés nélkül alkottad? Mert akkor gratulálok az anyagminőséghez a JG-nek. Szerintem újíts be hozzá egy Boyi fém testet és többet ilyen nem lesz.

CSEKK!
  • Adi
    ahh.. kint voltam most paintball pályán. Futok-futok, fegyver közbe célzásra tartva, mert mindjárt oda érek a fedezékhez és RECS: ketté megy a fegyverem!:( olyan lett mint a vidámparkba a légpuska. Hogy lehajtod az elejét és betöltöd!:(
    Most vehetek egy teljes burkolatott?
    KÉP
  • Kurfürst
    AUGnál ez típus/tervezési hiba. A Gearboxot hátulról csak egy, a GB-t az aksitól elválasztó műanyag lap tartja, amit két kicsi csavar rögzít. Ha a műanyag lap nem fekszik rá SZOROSAN a GB-re és nem támasztja, mert pölö a két csavar nem szoros vagy eltört a kis vékony műanyag tartófülecskéjük, a GB elmozdul hátra amikor a ravaszt húzod (bullpup lévén a ravasz nem közvetlenül működteti a GB ravaszát, hanem egy tolórúddal). Folyományaként az GB ravasza nem zárja a fegyvert, nem vagy csak akadozva lő a fegyver. Megoldásként a GB-t valahogy fixálni kell...
  • dronkZero
    Nekem ez most jött el, olyan 10 hónap után. Némi tuning is megy bele egyúttal.
  • DannyL
    Az minden fegyvernérnél, legyen az JG, CA, TM, alap kéne legyen, hogy vásárlás után első útja egy hozzáértő kezei alá vezessen. CA híresen szar out of box. Gagyi a zsír is ami benne van. Viszont ha egyszer úgy lett összerakva ahogy kell, utána 1 évig hozzá sem kell nyúlni, utána is csak a rend kedvéért.
  • praksi
    jó kérdés, az AUG-nál az volt, h pénteken megvette, szombati játékon kaputt. szétszedte, azt mondta, hogy a gearbox nem volt fixen rögzítve, csak valami műanyag lap tartotta a helyén (valszeg mindegyik ilyen lehet, decemberben egy nagyjátékon egy másik AUG-os srácot megkérdeztem, az ő fegyverében is ez a megoldás...)
    az M16-nál meg egy hét alatt ledarálódtak a fogaskerekek.

megjegyzem, a srácnak van egy JG AK Betája, 10-20 ezer közötti BB már kirepült belőle, és annak semmi baja nem volt.