29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8128 bölcs -
#8127 mi érdekes ebben?! amiben " alapból " bennevan a garancia ott is szépen bele van számolva az árba. egyéb esetben a jófejségük lenne hogy szervízelgetik neked? nem-nem te azt a gariddal előre jól kifizeted :] üzlet. -
#8126 Mondjuk ez a garancia nélküliség tényleg vicc.. de hát ez van. -
Xing #8125 Jogos, persze számla nélkül minden olcsóbb.
Ha eredeti árként van a 70 feltűntetve akkor tényleg érdekes. -
Xing #8124 Hmm, ilyen is van? :D -
Kurfürst #8123 Pölö azért mert még egy sz@ros 2000 forintos egérre is van, arról nem beszélve hogy törvény írja elő elméletileg.
Ehhez képest van olyan bolt ahol van hogy azt mondják hogy garancia nékün 70, garanciával meg 85... egy 80 ezer forintos terméknél amit elméletileg évekig használsz.
Na ez a vicc, nem a cybergányolás.. 'szerintem'. -
#8122 pl mert nekem mindezt garanciálisan megcsinálták? :) -
Kurfürst #8121 Jól van, na! Nem flémelek, csak az ár/érték arányon gondolkoztam el.
A CA sznobságról szóló részt pedig fenntartom. :p -
Xing #8120 Egyébként minek a garancia? Ha valaki jó fegyvert akar úgyis az az első, hogy szétszedi, átnézi, ezt azt kicserél benne. -
Kurfürst #8119 Bocs, elírtam, 44-es bázis volt ahol ilyen volt a konstrukció. -
#8118 Szerintem ne vegyél CA-t. :) -
#8117 nowar-ban a legolcsóbbak a CA-k és nekem nem kértek felárát a garanciáért. -
Kurfürst #8116 "garancia van rá ha rendes helyen veszed!"
Jah, felárért... ami ugye vicc. Azt hiszem a nowarban hallottam? Azt hittem hülyéskednek előszőr.. -
#8115 Az az igazság, hogy bármilyen jók és olcsók a JG/Cyma cuccok, ha tehetném Maruit és CA-t vennék ... és nem csak sznobságból ... de lakás, kocsi, család mellett, ha 3 havonta 1 szabad hétvégém van játszani, akkor meggondolom mire költök ...
Ha minden hétvégém szabad lenne, nem gondolkodnék rajta ... de ezért hagytam abba pár éve ... volt olyan hogy 3 hónapig nem tudtam elmenni játszani, és a cucc meg állt otthon ... az ára pedig jól jött volna ...
Ha valalkit TÉNYLEG komolyan foglalkoztat az AS, sokat eljár, nagyjátékokra is, SZVSZ érdemesebb csak minőségi cuccokban gondolkodni ... ha valaki egyéb okokból, mint én kénytelen megmaradni a "koca" szinten, akkor viszont kemény létjogosultsága van a kínai cuccoknak ...
Hiába mondanám utánna, hogy nekem 2 évig bírta a kínai cucc, ha ebbe 8 játék fért bele összesen ... lehet valakinek csak 4 hónapot bír, de az minden hétvégén játszik ... szóval minden relatív :) -
#8114 garancia van rá ha rendes helyen veszed! CA zsír meg nem az európai időjárásra van tervezve, valszeg a távolkeleten a nagyobb páratartalommal nem szárad be 1 hónap alatt mint itthon. -
#8113 ...és ha ugyanúgy általánosítasz. ;) -
Kurfürst #8112
A CA sportline Colt széria elég jól össze van rakva, Keleti Frontban tapiztam, mentes volt a JG M16/M4ek betegségeitől, úgymint lötyögő előagya stb. Az ára is baráti.
CA kínai kérdéskörhöz, jó kis flamebait de ami CA-t eddig láttam azért annyira nem estem tőle hasra. Szépen megvan csinálva, tény, de nem annyival szebben hogy az árkülönbséget megérje. Van egy olyan sanda gyanúm hogy a CA tulajdonosokban van egyfajta kicsit hamis elitizmus.. olyan ez kicsit, mint a 12 éves lepukkant zöldségesmercedes vs. vadiúj Lexus. Mert ugye a merci az merci, a CA meg CA, akkor is ha időnként úgyanúgy ropognak benne a fogaskerekek, ugyanúgy gagyi a gyár zsírozás, ugyanúgy lötyög az AUG-on az első grip mint a kínain, és persze ugyanúgy b@sznak a boltok (törvényellenesen) garanciát adni rá alapból, mint a kínaira.. -
#8111 dettó -
#8110 Eddig amilyen rivjúkat olvastam, mindenképp odaver a kínai cuccoknak, és hasonló árban van ... csak sajna amcsi cuccok vannak amiket nem szeretek...
Mindegy ... P90-est várom ... hááátha ... -
#8109 A Sportline az árával aláverhet majd a TM-nek. KÉrdés milyen minőségű lesz. Mondjuk CA, de ki tudja. -
#8108 Én már elsőre is kuporgattam a CA-ra. Mondjuk akkoriban csak Cyma 0.28 volt meg 0.27 mint kínai választék. De ha lett volna akkor is CA-t vettem volna. -
Kurfürst #8107 AUG military október óta van JG-ből, 105 dodó a gunneren, full fém, működő optika, és ha jól láttam a külföldi teszteket a mellékelt aksi már 1400-as... én is tervezem, esetleg összállhatunk majd egy közös rendelésre. ;) -
#8106 Vár ki mi lesz a P90-esek árával ha kiadja a CA a Pro és Sportline!!!! verziót belőlle ...
Az lesz a másodfegyverem eccer :)
Én is régóta gondolkodom mit vegyek mert 2 szerelmem van ... M14 Socom és az AUG military ... de mindkettő horror áron volt ... most egy alap fegyó árából megvehetem mindkettőt ... -
#8105 szerintem 60-70%-ban a hülye vásárlások miatt is van, a nagy JG durranás elött is voltak féláron fegyverek. -
#8104 Első pár körre mindneki olcsobbat vesz és ha már van pár éve tapasztalata meg pénze akkor vesz tm et meg ca-t sztem :) -
#8103 Hát azért nem értenék azzal egyet, hogy a kínainak nincs kihatása a high end fegyverek árára. Érzehetően azóta nehezebb eladni a drága CA-kat, mióta mondjuk egy Boyi szinte ugyan olyan minőségű M16-ost produkál 3-ad áron.
70 pénzekért vesztegetnek TM M14-et, mert a Cyma M14-e kell mindenkinek. Kivéve nekem. :)
Egy műanyag TM MP5-öt soha nem adsz el 50-ért sem, mert 30-40-ért fullfém JG MP5-öst kapsz. Special a CA MP5A2-met 40e ft-ért vettem, ami jó vétel volt, de azért vicc pénz érte.
És ha megfigyeled, milyen fegyverek tartják jól az árukat, akkor elhiszed nekem. Nézz meg egy P90-est, hogy tartja az árát. Nem nagyon tudok rá más magyarázatot, mint hogy csak TM létezik.
Aztán persze nyilván van más oka is, de csak a hülye vásárlásokra nem lehet leszükíteni. Ennyi idióta nincs. :) -
praksi #8102 még jó, hogy ezer helyen írják, hogy az előbb látogasson ki az ember egy játékra, és előbb kérdezzen.
jut eszembe, valaki nem ismerős a Nowar-nál? ma elvileg 20-ig vannak nyitva, kb. negyed hatkor mentem volna a boltba, de be voltak zárva.
hagytak ugyan egy cetlit valami felirattal, de nagy ésszel arra csukták a rácsot... -
#8101 meggondolatlan fegyver vétel ennyire egyszerű. -
praksi #8100 ez nekem is furcsa, mindig olvasom a softair adásvétel topikját, tele van olyan fegyverekkel, amelyeket úgy hírdetnek, hogy alig használt (1-2 játék), meg hogy csak próbalövés volt leadva. a "stílusváltás" meg nekem egy vicckategória :-) -
#8099 kihoztad a boltból buksz minimum 30%-ot, amúgy ez nem feltétlenül a kínai cuccok miatt vna szerintem, hanem mert a millió kezdő összevissz avásárol, M14 kell mert az qrvajó (és tényleg qrvajó) aztán az első játék után hirdeti is meg mert nem bírja az 1 méter 20 centis 5-6 kilós fegyvert.
rakás 1-2 játékos fegyver van hirdetve, és nem azér tmert szar hanem mert kényelmetlen neki . -
#8098 Ja azt nem láttam. :) Csak érzékeltetni akartam mennyit ér manapság egy használt CA a sok kínai között. Azért vicces. Vagyis nem vicces. -
#8097 na de neki nem a fekete hanem a fa+full fém kell aszem. -
#8096 Másik!
"Eladó Classic Army SLR 105A1 (AK74)
5 hónapos, keveset használt, a tokfedél bal oldalán nagyobb karcolásokkal
- eredeti hi-cap tár (törött rögzítö pöcök, használható szintre javítva)
- Egy 8,4-V os Kínai 1500mAH, aksival
- Dobozban papírokkal, tisztítópálcával
- M100 -as rugó van benne
A fegyver ára:
- Fegyver + aksi = 54 000 Ft
- Csak a Fegyver = 50 000Ft
A fegyver nem az enyém, hanem öcsémé de nagyon jó darab, pontos és nagy lötávja van.
Sok embernek okozott bosszúságot a játékok alatt. A kínai aksival is kitünöen müködik, kb. 2 tárat tud kilöni. Csak személyes adom el, posta nem jöhet szóba, elérhetö vagyok
Debrecenben és Miskolcon (Esetleg Budapest).
Email: [email protected]
Valamint a köv. telefonszámon: 06-30-349-8551
-
#8095 Például!
"Sziasztok!
Eladok egy Classic Army SLR105 A1 (AK-74)-et!
120-as rugóval, tökéletes állapotban! (2 játékon volt)
Amit adok még:
- 4000 db 0.20-as BB
-Akkumulátor (9,6V 3200AH)
-Winstar töltő (7,2V-9,6V-ig állítható)
Gyári dobozban, gyári papírokkal.
Ár: 63.000.-
Érdeklődni: [email protected]" -
#8094 A különbség a két bolt között van. A cybergány egy lehúzós szar, a Nowar meg mondhatjuk korrekt.
Én a helyedben körülnéznék a softair adás-vételi topikjában, mert szerintem van ott CA AK74 eladó, sokkal olcsóbban és tuningolva. Lehet kikapnál valami tutit majd féláron. -
Kurfürst #8093
B+ ....!!! -
#8092 aranyozott ak -
MuldR #8091 Tracer unit ha jol tudom discontinued. 70 USDert ment regen, ma 140 USD korul ebayon ha szerencsed van kapni. Es igen, speci BB kell hozza.
De ha valaki valahol lat 70 usdert tracert, szoljon, kell vagy 3 :) -
#8090 szóval nowar, ok. -
#8089 az az akku tipusa ami kell bele NEM tartozék!!!