Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nézegettem magyar webárúházakat és rögtön feltünt, hogy a mûanyagházas fegyverek kb tizedannyiba kerülnek mint a fémházasak? Ezek ennyire gyengék?

A halál csupán a kezdet...

Glpetyus
:o)

Seaweed
"(csak az a baj,hogyha én elhatározom,hogy megveszek vmit,addig nem is nyugszom,míg nincs meg)"

Detto! Anno a kollegaim kozt mar szolasmondas volt hogy ha en valamit nezegettem az meg fogom ugyis venni....mindig kerdeztek pl mikor nezegettem egy videokartyat vagy barmit hogy ezt szeretned megvenni?!...en meg mondtam hogy erdekel de majd ha lesz ra penzem...aztan jot vigyorogtak es megjegyeztek hogy eddig minden ilyen esetben par honapon belul beujjitottam amit nezegettem <#vigyor3>
Glpetyus
Áh,csak a wgc-n,de abszolút csak nézelõdés szintjén,most vissza kell fognom magam,másra kell a pénz :(
(csak az a baj,hogyha én elhatározom,hogy megveszek vmit,addig nem is nyugszom,míg nincs meg)

Seaweed
Hat ööö izé...en se valtozom tudhadnad <#bee1>
repvez
Igy lenne ötösöm a lotton.Mikor elküldtem már gondoltam hogy meg fogod emliteni ,hogy nem M16-os.<#beka3>
Seaweed
Amugy hol nezted?!
Seaweed
<#crazya>
Seaweed
Glpetyus
hát úgy általában igen,annak <#alien>
(nemis <#puszi> )

Glpetyus
<#hehe>

Seaweed
Fászt' kell mind2....hulyenek nezel?! <#gonosz1>
Glpetyus
Ehh,én is PONT azt néztem ki (többek közt) :))
Vedd meg,nekem meg eladod jól a berettádat <#alien>

Seaweed
az a baj hogy ez nem M16 hanem M4A1.....de M16A3-on meg elmegy...de a tobbi rizsa mar tok felesleg szvsz...
Seaweed
kiskalapacsot, hegymaszo csakanyt, koteltarto csorlot, svajcibicskat 30 reszeset termeszetesen amit meg McGuyver is elelvezne, es meg lenne rajta mikrohullamusuto, persze termeszetsen az is a RIS-en.....tisztara mint a Beverly Hills-is zsaruban a kis meleg-muki a fegyverevel <#nevetes1>
repvez
Nekem bejövös a kinézete, ez a kedvenc variáciom M16 gránátvetövel
Seaweed
M9 rulez

En meg a #2600-ban irtam hogy pisztoly vonalon mivel szemezgetek mostanaban ;)) (full metal GBB az is)
DannyL
Ja én még egy Tasco távcsövet rábasznék a tetejére, oldalára meg egy akkutartót. :D

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Glpetyus
Szar.
De vajon mit rakna oda,még 2 lézert,meg egy kék ledes lámpát ? <#idiota>

Glpetyus
thx.
Pont vmi olyasmivel szemezek,mint amilyen neked van :)

Punker
optikán szerelék sín :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DannyL
Na ez már a gáz kategória.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed
Nekem 2-3 tar kilovesere eleg egy toltes a tarban(20 fok felett), a palack meg jo kerdes! Tobb urmeretben van es vannak jobb es roszabb minosegu hajtogazok...szvsz egy 700ml-es is jo sokra...
Glpetyus
Mennyire elég egy flakon kb ? :)

ehh,akkor pláne felejtõs a müa.

Punker
GBB és a megéri az 2 különbözõ dolog :)
hacsak nincs gáz gyárad :)

1 CO-s mûanyag szános pisztoly tláttam az elsõ játékon eltört a szán.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Glpetyus
Urak,GBB-s pisztolyból csak full fémet éri meg venni igaz?
Vhogy nem tudok elképzelni müanyagból ilyet....

Glpetyus
na,így jár aki nem frissít :)

Glpetyus
vagy a lámpa,vagy a lézer kapcsolója

ColdFire
a lámpa kábele

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Siluro
Az a "telefonzsinór" micsoda? :)))

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
<#hehe>

Reaper
remek...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Punker
ezt lenyúlom :)

A hatravezetekezes azert nem olyan egyszeru. A gearbox mellett nem fer el a kabel, szet kell szedni a gearboxot es bent kell hatrahuzni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

<#beka3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
<#gonosz1>

Mhosah Myth
Na erre már most elkezdek gyûjtögetni... :)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Seaweed
Punker
airsoft azárt kicsit jobb, mert a kocsik eddigi törés stb tesztjei inkább csak öngyilkosoknak lehet szimpatikus :)

Seaweed
OFF:
..hogy menyire is nagyban csinaljak a kinaik a kopi-paszta-t!!!!
Ezutan mar meg se lepo az airsoftban muvelt tenykedesuk....
ON:
Punker
Cyma és társai a belépõ szint, CA-TM vonalat alapnak, King Arms stb a felsõ, aztán vannak a csúcs kis manufaktúrás fegyverek szerintem.

Seaweed
Illetve az "olcso" kategoriat nem veletlen tettem idezojelbe...tehat nem az 1000-1200$/€-os csucs arkategoria, hanem az elterjett 200-500€/$-os arkategoria. Ez alatt is vannak azok amiket vannak aik nem is soroljak a komoly airsoft fegyverek koze, hanem megbejjegezve "kinai jatekoknak" hivnak. (Cyma,BE,stb-stb)
Seaweed
Kaphato...hirtelen ket shopot neztem (term.(?) kulfoldon de az unioban), egyik helyen 349€ masiknal 379€, es van ahol van is raktaron belole...
Tuzvalto kar?! Hat panaszt tessek az angoloknak benyutani mert az eredetin is ott van a kar...
repvez
nem rossz cucc csak elég fura helyen van a tüzválto karja.És az árárol lehet tudni valamit mennyi az az "olcso" kategoria és hogy mikortol kerül forgalomba?
Seaweed
Van ami dragabb a kinalataban de az alap nepszeru* fegyvereik kb egyarban vannak.

(*.:M4A1 pl, vagy M16-os sorozat)

De konretan pl a L85-osuk 350-380€ boltol fuggoen, igy kb olyan arban vannak mint a tobbi nemszeru markak cuccai..persze van ami 400-500€...
Punker
a GG az drágább mint a CA és TM emlékeim szerint, vagy nem?

Seaweed
Az "olcso" de markas cucok kozt is kezd megjelenni. Pl. a G&G L85 szeriaja mar blow-back-es... http://www.guay2.com/

Videok rola: http://www.guay2.com/SHOW.html
Reaper
Köszi! Nagyon király, így már képben vagyok!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...