29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8168 Ja, mellény az nagyon hasznos. Még ki sem nagyon használom (lowcapek hiányában). A hátán van egy olyan zseb, mint ezek a kistáskák, ugyan nem járt hozzá ivótasak, de túraboltban kaptam belevalót.
De elfér benne némi kaja, kullancsriasztó, karszalagok, kendő, telefon(ha magammal akarom vinni), BB-s zacsi/flakon, cigi, és távlatilag lowcapek, rádió...
Szoktunk járni haverokkal túrázni, és annyira hasznos, hogy már nagyon nehezen mondok le róla. Csak mindig meggyőzöm magam, hogy azért mégis hülyének fognak nézni, ha azzal megyek kirándulni... :)
Na meg, ha a hátába(az a legnagyobb zseb) vizet rakok, akkor a borosüveg nem nagyon helyezhető el, az meg a kirándulás egyik legfontosabb kelléke... :P -
#8167 leginkabb vizre. nyaron mast nem is tartok magamnal, csak vizet, pottarakat, es a feher kendot. ennyi. -
#8166 a táron kívül játék közben mire lehet még szükség? -
#8165 pontosan. beszereztem én is, egy frankó kis kenyérzsákot, aztán nem túl gyors belőle a ki/be vétel. ha csak kis dolgokat akarsz eltenni, akkor vegyél takmellényt. legjobb ;) -
#8164 hallod ha rajtad csattan. eloszor gondold at, hogy miket szeretnel magadnal tartani, minek kell kezre esnie stb. es ugy valassz felszerelest. -
#8163 Szoktam látni airsofton, h embereknek ilyen nagyon kicsi kis vékony táskájuk van.
Kb. akkora mint a viztartályos táska.
kép
Azok mind ilyen víztartályosak, vagy lehet venni olyat ami nem víztartályos?
Én úgy láttam, h van olyan akinek nem víztartályos!
Azért szeretnék ilyen vékonyabat, mert a nagy vastagba ha hátba lőnek nem érzem! -
#8162 valoban volt, kulfoldrol tudsz rendelni hozza, de szerintem ez a legutolso dolog amire kolteni erdemes. sokkal fontosabb a pottar, jo melleny stb. -
#8161 ak-74es is volt fém/fa kivitelben, tudtommal. ha szted nem, keresek róla képet. -
#8160 az AK74-es, minek arra fa szett?! -
#8159 mert megveszek wd-től egy full fém ak-t, ami tunnungolt. és arra kéne. -
#8158 nem, minek mikor eleve gyárt olyat? -
#8157 srácok, tudnátok linkelni olyan fa-szettet, ami tuti hogy rámegy a ca full fém ak-jára? -
#8156 na végre betölt!:) -
#8155 + -
MuldR #8154 En meg aze, mert 3x annyiba kerul itthon :) -
#8153 Speciel az ilyen élmények miatt hozok mindent be magamnak. -
praksi #8152 talán mert veszik mint a cukrot :-)
ma pölö nem kaptam 50-es hopupgumit, mert kb. fél órával előttem vitték el az utolsót. de cilindert legalább kaptam :-) -
#8151 -
#8150 húzzáááeeeeeee -
xteecee #8149 Még tegyük hozzá, hogy cserébe ma már az alkatrészeket is vámolják
rendesen... És a boltokban persze semmi alkatrész nincs itthon. -
MuldR #8148 Hat, talan nem 150 000 ert kellett volna maruit arulni, es akkor vettek volna. Viszont a balhe ota 50 papirral kell mennem a vamra, igazolni mindent. Ez viszont nem tetszik. Regen siman kihozta a posta minden nelkul. Ha kiszamolom az idomet, meg az uzemanyagot, akkor nagyon sokba kerult nekem az, hogy ok 150 000 ert nem tudtak a maruikat eladni. Utalok mas kapzsisaga miatt szivni. -
praksi #8147 én is úgy tudom, hogy feljelentettek pár üzletet, a cybergun-t biztosan.
Viszont: el kell ismerni, hogy a Nowar az kényesen ügyel arra, hogy nála minden szabályszerű legyen, pl. ezért is húzódott el a pesti bolt megnyitása. Külön írják is a honlapjukon, hogy az összes fegyvert bevizsgáltatják, mielőtt eladják,a honlapjukon meg az összes vonatkozó törvény elérhető, és magyarázzák is. Mindezek felemésztenek valamekkora összeget; míg mások ezekkel nem foglalkoznak, a törvényeket megkerülve mégis árulnak fegyvereket.
szerintem teljesen ésszerű és jogos, amit csináltak, engem speciel nem zavar -
#8146 Kit érdekel? Engem az érdekel velem hogy bánnak bro. ;) -
#8145 napelemes éjjellátó:D ez olyan mit a falon átlátó szemüveg,csak legyen ablak:D -
#8144 valaki túrja már elő a napelemes éjjellátót, egyszer volt valahol linkelve :) -
#8143 ha süt a nap:)) -
#8142 nowar bevételének 99%-ka rendőrségtől jött, főleg akkor, inkább a többi bolt bullets 44 stb szívott, szal nem tom nem hiszem -
#8141 Ezt találtam ma [link] Vajon müködik is? -
MuldR #8140 ja persze. :) -
#8139 ez nekem új, tudtommal a vámon a sok trükközést figyelték ki. -
MuldR #8138 Nem csak ok lettek feljelentve. Azota sziv ezer ember, mert a vamon is fel lett mindenki nyomva. -
#8137 Ja... Hát, őket valahogy nem sajnálom. -
#8136 mikor eshock/cybergun/airsoftgun/stb nevű céghez kimentek körülnézzni és mivel qrvára nem szabályosan tárolták a fegyvereket kicsit lefoglalták őket, boltot bezárták. -
#8135 kikaptam, ezt -
#8134 Milyen feljelentgetés? -
MuldR #8133 Mashol azt irtak, hogy ok voltak. Eleg sokan fujoltak rajuk miatta. -
#8132 nem a nowar volt a feljelengetős tudtommal. -
MuldR #8131 Az eger az tartos fogyasztasi cikk, arra a magyar jogszabalyok szerint kotelezo garanciat adni.
A fegyver (merthogy az AS az legfegyver) az NEM tartos fogyasztasi cikk. Nem kell ra garanciat adni. -
MuldR #8130 Full fem AUG? Wow, osztrakok tudjak mar?:) Csak mert az igazi is muanyag :) -
MuldR #8129 Korrekt? A "feljeletosbolt". A cybergany legalabb nem jeletget fol senkit.