Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Detto! Anno a kollegaim kozt mar szolasmondas volt hogy ha en valamit nezegettem az meg fogom ugyis venni....mindig kerdeztek pl mikor nezegettem egy videokartyat vagy barmit hogy ezt szeretned megvenni?!...en meg mondtam hogy erdekel de majd ha lesz ra penzem...aztan jot vigyorogtak es megjegyeztek hogy eddig minden ilyen esetben par honapon belul beujjitottam amit nezegettem <#vigyor3>#vigyor3>
(csak az a baj,hogyha én elhatározom,hogy megveszek vmit,addig nem is nyugszom,míg nincs meg)
Vedd meg,nekem meg eladod jól a berettádat <#alien>#alien>
En meg a #2600-ban irtam hogy pisztoly vonalon mivel szemezgetek mostanaban ;)) (full metal GBB az is)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
hacsak nincs gáz gyárad :)
1 CO-s mûanyag szános pisztoly tláttam az elsõ játékon eltört a szán.......
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Vhogy nem tudok elképzelni müanyagból ilyet....
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
..hogy menyire is nagyban csinaljak a kinaik a kopi-paszta-t!!!!
Ezutan mar meg se lepo az airsoftban muvelt tenykedesuk....
ON:
Tuzvalto kar?! Hat panaszt tessek az angoloknak benyutani mert az eredetin is ott van a kar...
(*.:M4A1 pl, vagy M16-os sorozat)
De konretan pl a L85-osuk 350-380€ boltol fuggoen, igy kb olyan arban vannak mint a tobbi nemszeru markak cuccai..persze van ami 400-500€...
Videok rola: http://www.guay2.com/SHOW.html
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...