29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Valszeg a "Nekem is kell valamit nyerni rajta:D" rész zavarta Punkert ...

Én nem vagyok ennyire érzékeny, de ez nem így működik ... szóval csatlakoznék az előttem szólókhoz ...

Nnnna húzzál innen!
  • DannyL
    Kell kell, nem kell nem kell, minek túlspirázni. ;)
  • Bexter
    Szhelyen kicsit felmentek árak de még igy is a lentebbi ár alatt van :D
  • degenerator
    gázálarcot 200ért, rohamsisakot 500ért...németet 1000 forintért tudtam szerezni, míg szhelyen laktam.
  • SG rock
    na most mivan? mi ez a harag? nem csináltam semmi rosszat
  • Punker
    na húzzál innen.....
  • SG rock
    Hát figy énis olcsóbban vettem paintballhoz, maszkal együtt használhatatlan. Nekem is kell valamit nyerni rajta :D
  • Punker
    lol 2500-ért? haditalálkozókon 1000-1500 az eredeti 30-40 éves zsírpapírban csak 70 ezer darabot selejteztek le nincs is sok belőle :)
  • SG rock
    HellO!
    Airsofthoz tökéletes, magyar acél rohamsisak eladó ! Akinek kell írjon privibe. Ár: 2500Ft

Bp.
  • Punker
    boyi-hoz gondolom boyi fém kell, de ne engem kérdezz nem foglalkoztam soha ilyenekkel, de pl a vadkan fórumon ki van elég jól tárgyalva, vagy softair-en.
  • Adi
    ahh király.. és melyik jó hozzá?
    És olyat hol vegyek?
  • Punker
    JG hopup kamra nem jó hozzá.
  • Adi
    haliho!
    Kérdezném: sr 16 m4 hez veszek fém testet(boyi/dboy). Hop up kamra az ugyan úgy illeszkedni fog a fém testnél?
    mert hallottam vmi olyasmit, h fém hop up kamrát kell hozzá venni?!
    ti erről mit tudtok?
  • praksi
    rádiót pedig célszerű használni, nem egy nagy kiadás, és sok kényelmetlenségtől megkímél.
  • dronkZero
    A rendszeres használattól majd megszokjuk... :P Engem már annyira nem is zavar. :)
  • Mersant
    majd kitisztul, en is ezzel szenvedek most, de eloszor a kulacsnak is muanyag ize volt, a rendszeres hasznalattol mrgszunik...remelem ...:)
  • dronkZero
    Na én a fél literes üvegezéstől majdnem megőrültem.

Ellenben tényleg szar gumiíze van víznek a csőből...
  • Kurfürst
    Az én camelbackem egy fél literes Voda Voda palack a BW-s naci oldalzsebében. Meglepő módon, ugyanúgy lehet belőle inni mint gumicsőből. :P
  • dronkZero
    Leginkább vizet nem tudtam magammal vinni. És akkor már nem camelback, hanem mellény.
    Kaját is szoktam elrakni, bár még eddig mindig hazavittem... :)
    Na meg a zubbonyt mosógépben mosom, ezt csak törölgetem/lemosom, nem kell belőle kipakolni, így nem fenyeget a veszély, hogy legközelebb otthonhagyok valami fontosat... :) Röhögtek is haverok, hogy tél közepén minek kullancsriasztó... :)
  • Mersant
    egyebkent jatekfuggo hogy mire van szukseg. ha medikes, sokatmaszkalos jatek van, akkor jo ha minnel tobb cuccot el tudsz vinni, mert ki tudja mikor keveredsz megint a bazisra, ha sima egyesevel visszaallos jatek van, akkor eleg 1 kulacs, meg 1-2 pottar...
  • DannyL
    Én meg abban kezdtem és rájöttem, hogy felesleges. :)
  • dronkZero
    Egyébként kezdésnek nem feltétlen kell. Én is lenyomtam néhány játékot, mire elkezdtem érezni a hiányát...
  • Mersant
    jah, mar ertem mit mondasz. szerintem ott fel van cserelve a zsebek sorrendje....
  • degenerator
    zubbony, na. az egyik zsebe pisztoly formájúra van kialakítva:)
    de majd meggondolom a mellényt, bár rádiót nem hiszem, hogy vennék.
  • dronkZero
    Nem az... Kb úgy néz ki nekem, mint azon a képen, amit én linkeltem, be van állítva kényelmesre.
    Azon a másikon a két szélső zseb vagy másfél méterre van egymástól, az az, amit nem értek. Valami ott nem kerek.
  • dronkZero
    Na meg ha tényleg kabát és nem zubbony, akkor hordjad már nyáron a 35 fokban!
  • Mersant
    engedd lazabra a szijat es akkor nem ernek hozza :)itt azert is latszanak ilyennek a taskak mert ki vannak tomve, hogy jol kiveheto legyen a kepen. de ha hazamegyek megnezem az enyem hogy van beallitva...
  • dronkZero
    Nekem is ilyen, csak ző'd.

Viszont a kép valahogy nekem furcsa. Úgy elrendezésileg. Hogyan ilyen széles? Nekem azok az oldalsó nagy zsebek majdnem hozzáérnek a középső ivótasakos részhez, itt emg azok vannak tőle a legtávolabb... Na meg a középső részt hátulról látjuk, a többi zsebet meg előről...

Ezen a képen talán jobban látszik:
  • Punker
    majd rájössz milyen a kabát zsebekben keresgélni, én is azt mondom most is nincs anyni cucc om hogy ne férjen el az M65-ös kabát zsebeiben, csak amíg a rádiót előhalásztam a zsebből simán tarkón lőttek.....
  • degenerator
    van egy szovjet katonai kabátom, abba bőven belefér ez.
  • Mersant
    nekem ilyen van, minden belefer, kenyelmes, stb.
  • bardocz
    nah,ez eléggé jól néz ki,biciklihez nem kéne más bele,mint 3-4 liter folyadék,szendvicsek,szerszámok meg pótalkatrészek(meg ahova menni fogunk lehet gipszet is kéne vinnem :D)
  • DummyBoy
    Ha nem pár nagy dolgot kell belepakolni, hanem sok kicsit, akkor sokkal jobb mint mondjuk egy hátizsák ... Mármint a SAAV ... és akkor még nem beszéltünk a moduláris cuccokról ...

Szerintem mint egy kicsit komolyabban kezd az ember foglalkozni az AS-el, érdemes valamilyen mellényt beszerezni!

Ebbe lehet pakolni, és nem csak a hátad húzza :)
  • Mersant
    semmit nem mozog ha be van allitva, eszre sem veszed hogy rajtad van, csak mikor levetted esik nehany fokot a homerseklet...:)
  • Punker
    rendesen kell beállítani és akkor gondolom semmi, rajtam sose volt ilyen mellény.
  • bardocz
    a fel le mozgása a mellénynek mekkora?mert biciklihez is lehet tökéletes lenne,főleg túrákhoz,ha ugrálásnál nem zavar a táska,meg nem esik a nyakamba,esetleg ver mellbe egy 1.5l-es ásványvíz,meg még x kiló cuccos
  • Punker
    legalapabb mellény nincs 10k és millió dolog elfér benne.
  • bardocz
    ilyen mellény nekem is kell:D
  • VRSDM
    mint már írták - rádió - víz - élelem - térkép - szerszámok - tárak - pirotechnikai eszközök - töltény - lámpák egyéb szerszmáok stb. sorolhatnám még.
  • DummyBoy
    Nehogyaszidd!!!! :) Mondjuk engem sosem érdekelt ki mit gondol, de poénból (Mielőtt el nem adtam ...) elvittem a SAAV mellyényemet (South African Assault Vest) egy melós csapatérpítő túrára ... persze mindenki kiröhögött ... aztán beraktam a 3 literes víztartót hátulra, a 2 oldalsó zsebbe kaját, a tárzsebekbe több mint egy fél tálca dobozossört :) (pont belemegy egy fél literes sörösdoboz a zsebekbe) és nem szenvedtem vele annyit mint a többiek a hiperszuper túrazsákokkal ... a túra végére csak nekem maradt vizem meg söröm :) Akkor persze már senki sem röhögött ...