29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Kurfürst #8248
A plexit honnan szerzitek ? -
#8247 Sorfalnak jó lesz amikor menetelsz előre xD -
#8246 lol -
#8245 Igeeen? Akkor akarok egy birodalmi rohamosztagos páncélt plexiből! :P :D -
#8244 A plexi az jó cucc ... taszítja a BB-t :) Anno nekem egyszer ltalálták a Red-dotom, nem lett semmi baja de megijedtem, tettem elé plexit, soha többé nem találták el :) -
#8243 en vagtam a lencse ele 1 plexikorongot. bar nem tudom mennyire hatasos, mert meg nem talaltak el :)
-
#8242 első lencsének annyi, a gyári 2 mm-es volt, kilőtték lett bele vágatva 3 mm-es ezt is kilőtték, pedig min 30 méterről jöttek a lövések, ennél vastagabbat már nem lehet rakni bele, mondjuk valami 300 pénz szal nem tétel. -
#8241 Sérült? Vagy csak eltalálták? -
#8240 hát a mai LastChance3 gam eqrvajó volt, leszámítva hogy megint belőtték az ACOG-omat. -
#8239 akkor nem ugyanarra gonodlunk:p -
#8238 Nem az Finnországban Lahtiban a siugro sánc melöl :) -
#8237 iwiwes képed a hali pálya melletti 10emeletes tetején készült? -
#8236 Jó az oldal -
#8235 igy van. a masikrol amit Praksi emlit meg ne mis hallottam... -
#8234 Jah jo :) Lehet rola szo. -
#8233 söptei pályára, a te klánoddal/ba/mittomén -
#8232 ugyan így működnek profibb felszerelések is,csak ott kér fotocellás kapun megy át,mi fizkán használtunk ilyet egy kisérletnél -
#8231 Mondjuk annak én sem sok értelmét látom ... de valahol olvastam ilyesmit is ... kell 2 papírlap mondjuk x méter távolságra, közéjük egy miki, fel kell venni ahogy a BB átmegy a lapokon, és utánna ki lehet számítani a hang közötti időből a sebességet ... ehhez még talán speckó számolgatós proggi sem kell, csak valami jobb hangfeldolgozó :) -
praksi #8230 ööö..végülis lehet, én speciel egy olyat kaptam, ami a fegyver hangjából akarta megállapítani az erejét... -
#8229 HOva ide? :D -
#8228 jé:)
ide szeretnék majd menni kipróbálni az ak-m, amint megvettem wd-től (elvileg holnap) -
#8227 Ööööö .... Ha jól tudom, ezek a proggik nem a fegyver hangját mérik, hanem mondjuk kiraksz 2 papírlapot vagy valamit és az azokon áthaladó BB hangjaiból lehet kiszámítani a sebességet ... nem? -
praksi #8226 ja, tegnap fasza volt játszani, reggel fagyoskodás, utána kisütött a nap, aztán meg jött egy hóvihar, a végén megint napsütés...
és elvileg fent leszünk a BAON.hu -n :-) -
praksi #8225 hát nem tudom, a fegyver hangját a cső hosszúsága is meghatározza; egy hosszú csövű fegyver hangja mély lesz, pl. az AK74 hangja egészen puffogó; egy rövid csövű fegyveré pedig magas lesz, pl az AK Betának egészen magas kelepelő hangja lesz. ha veszünk két egyforma erejű, de más hangú fegyvert, akkor mit fog mérni a program? -
#8224 Köszi :) -
#8223 idojaras elorejelzes meg a terkep jo 5let, asszem utobbihoz majd kuldom az adatokat ;) -
#8222 nem egesszen ertettem a kerdest. probald ez alapjan.
lassan annyiba lesz a fegyvered mintha vettel volna 1 CA-t...;) -
#8221 Tudom annyira nem vág ide de emgújult csapatom oldala :)
(link) -
#8220 mivel fém testet vettem ezér kell, hozzá vennem egy fém hop up kamrát. És azt kérdezném, h azt miként kell kicserélni?
Vagy nagyon bonyulult leírni?
(fém testet feltettem már:) -
#8219 ööööö, mondjuk veszel 1 ugyanolyan tipusu hopupkamrat csak femet?! -
dbali #8218 PC-vel a microfonnal mérve a lovés /mp nagyon pontos lehet csak kell legalább 5mp és átlagolni kell.én lemértem chronoval is meg PC-vel is és a PC +-1lovés/sec volt FPS-t csak chronoval az a biztos,de az is csak akkor ha azonos értékeket mér mondjuk 10lovésbol... -
#8217 Vki nem tudja véletlenül, h hogy kell, le cserélni a műanyag hop up-mat fém hop up ra? -
#8216 nem olyan szarok azok, csak macerasak. ha jol be van allitva minden akkor egesz epkezlab ertekeket mernek ... -
praksi #8215 ha a számítógép alatt azokat a hang alapján számoló progikat érted, akkor azok még szarabbak, mint a sörösdoboz :-) -
#8214 inkabb merd le a szamitogeppel, a sorosdoboz szart sem er. -
#8213 hát kérdezd az okosakat :)
én nem értek hozzá, mikor tuning kellett beadtam a nowar-ba megcsinálták azóta is használom és kész :) -
#8212 CA M15A2 alaprugó ette meg. Olyan M90. Maximum. 312FPS volt nyáron kronózáson. Mindjárt csinálok vele szegényember kronózását sörösdobozon... Nemtom az mennyire lesz hiteles, pláne, hogy csak .23-as BB-m van.
Most belekerült egy 110-es rugó, meg acél henger, acél hengerfej, csapágyas dugattyúfej, meg egy másik dugattyú. Ja, meg hop-upgumi. Fogalmam sincs, mikor tudnám valahol megkronóztatni. Remélem úgy 380-400 közé sikerült. Hézagolva lett még, meg átzsírozva. -
#8211 milyen fegyver milyen rugó stb? -
#8210 Nna, belekerült a tuning.
Szerintetek az miért van, hogy a dugattyű elejéról ledarálódott a fogasléc? A végén ugye van egy fém fog, ott kapja a legnagyobb erőt. Na, pont az átellenes oldala halt meg. Ott a rugó még nem feszül igazán... Jó lenne tudni miért történt, mert ugyanúgy az új dugattyút is megeheti a fogaskerék... -
#8209 [apro]sg-n tilos reklámozni -.-