29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst

A plexit honnan szerzitek ?
  • uHs Gerzson
    Sorfalnak jó lesz amikor menetelsz előre xD
  • DummyBoy
    lol
  • dronkZero
    Igeeen? Akkor akarok egy birodalmi rohamosztagos páncélt plexiből! :P :D
  • DummyBoy
    A plexi az jó cucc ... taszítja a BB-t :) Anno nekem egyszer ltalálták a Red-dotom, nem lett semmi baja de megijedtem, tettem elé plexit, soha többé nem találták el :)
  • Mersant
    en vagtam a lencse ele 1 plexikorongot. bar nem tudom mennyire hatasos, mert meg nem talaltak el :)
  • Punker
    első lencsének annyi, a gyári 2 mm-es volt, kilőtték lett bele vágatva 3 mm-es ezt is kilőtték, pedig min 30 méterről jöttek a lövések, ennél vastagabbat már nem lehet rakni bele, mondjuk valami 300 pénz szal nem tétel.
  • DummyBoy
    Sérült? Vagy csak eltalálták?
  • Punker
    hát a mai LastChance3 gam eqrvajó volt, leszámítva hogy megint belőtték az ACOG-omat.
  • degenerator
    akkor nem ugyanarra gonodlunk:p
  • Bexter
    Nem az Finnországban Lahtiban a siugro sánc melöl :)
  • degenerator
    iwiwes képed a hali pálya melletti 10emeletes tetején készült?
  • Scottt
    Jó az oldal
  • Mersant
    igy van. a masikrol amit Praksi emlit meg ne mis hallottam...
  • Bexter
    Jah jo :) Lehet rola szo.
  • degenerator
    söptei pályára, a te klánoddal/ba/mittomén
  • bardocz
    ugyan így működnek profibb felszerelések is,csak ott kér fotocellás kapun megy át,mi fizkán használtunk ilyet egy kisérletnél
  • DummyBoy
    Mondjuk annak én sem sok értelmét látom ... de valahol olvastam ilyesmit is ... kell 2 papírlap mondjuk x méter távolságra, közéjük egy miki, fel kell venni ahogy a BB átmegy a lapokon, és utánna ki lehet számítani a hang közötti időből a sebességet ... ehhez még talán speckó számolgatós proggi sem kell, csak valami jobb hangfeldolgozó :)
  • praksi
    ööö..végülis lehet, én speciel egy olyat kaptam, ami a fegyver hangjából akarta megállapítani az erejét...
  • Bexter
    HOva ide? :D
  • degenerator
    jé:)
    ide szeretnék majd menni kipróbálni az ak-m, amint megvettem wd-től (elvileg holnap)
  • DummyBoy
    Ööööö .... Ha jól tudom, ezek a proggik nem a fegyver hangját mérik, hanem mondjuk kiraksz 2 papírlapot vagy valamit és az azokon áthaladó BB hangjaiból lehet kiszámítani a sebességet ... nem?
  • praksi
    ja, tegnap fasza volt játszani, reggel fagyoskodás, utána kisütött a nap, aztán meg jött egy hóvihar, a végén megint napsütés...
    és elvileg fent leszünk a BAON.hu -n :-)
  • praksi
    hát nem tudom, a fegyver hangját a cső hosszúsága is meghatározza; egy hosszú csövű fegyver hangja mély lesz, pl. az AK74 hangja egészen puffogó; egy rövid csövű fegyveré pedig magas lesz, pl az AK Betának egészen magas kelepelő hangja lesz. ha veszünk két egyforma erejű, de más hangú fegyvert, akkor mit fog mérni a program?
  • Bexter
    Köszi :)
  • Mersant
    idojaras elorejelzes meg a terkep jo 5let, asszem utobbihoz majd kuldom az adatokat ;)
  • Mersant
    nem egesszen ertettem a kerdest. probald ez alapjan.
    lassan annyiba lesz a fegyvered mintha vettel volna 1 CA-t...;)
  • Bexter
    Tudom annyira nem vág ide de emgújult csapatom oldala :)
    (link)
  • Adi
    mivel fém testet vettem ezér kell, hozzá vennem egy fém hop up kamrát. És azt kérdezném, h azt miként kell kicserélni?
    Vagy nagyon bonyulult leírni?
    (fém testet feltettem már:)
  • Mersant
    ööööö, mondjuk veszel 1 ugyanolyan tipusu hopupkamrat csak femet?!
  • dbali
    PC-vel a microfonnal mérve a lovés /mp nagyon pontos lehet csak kell legalább 5mp és átlagolni kell.én lemértem chronoval is meg PC-vel is és a PC +-1lovés/sec volt FPS-t csak chronoval az a biztos,de az is csak akkor ha azonos értékeket mér mondjuk 10lovésbol...
  • Adi
    Vki nem tudja véletlenül, h hogy kell, le cserélni a műanyag hop up-mat fém hop up ra?
  • Mersant
    nem olyan szarok azok, csak macerasak. ha jol be van allitva minden akkor egesz epkezlab ertekeket mernek ...
  • praksi
    ha a számítógép alatt azokat a hang alapján számoló progikat érted, akkor azok még szarabbak, mint a sörösdoboz :-)
  • Mersant
    inkabb merd le a szamitogeppel, a sorosdoboz szart sem er.
  • Punker
    hát kérdezd az okosakat :)
    én nem értek hozzá, mikor tuning kellett beadtam a nowar-ba megcsinálták azóta is használom és kész :)
  • dronkZero
    CA M15A2 alaprugó ette meg. Olyan M90. Maximum. 312FPS volt nyáron kronózáson. Mindjárt csinálok vele szegényember kronózását sörösdobozon... Nemtom az mennyire lesz hiteles, pláne, hogy csak .23-as BB-m van.

Most belekerült egy 110-es rugó, meg acél henger, acél hengerfej, csapágyas dugattyúfej, meg egy másik dugattyú. Ja, meg hop-upgumi. Fogalmam sincs, mikor tudnám valahol megkronóztatni. Remélem úgy 380-400 közé sikerült. Hézagolva lett még, meg átzsírozva.
  • Punker
    milyen fegyver milyen rugó stb?
  • dronkZero
    Nna, belekerült a tuning.

Szerintetek az miért van, hogy a dugattyű elejéról ledarálódott a fogasléc? A végén ugye van egy fém fog, ott kapja a legnagyobb erőt. Na, pont az átellenes oldala halt meg. Ott a rugó még nem feszül igazán... Jó lenne tudni miért történt, mert ugyanúgy az új dugattyút is megeheti a fogaskerék...
  • VRSDM
    [apro]sg-n tilos reklámozni -.-