Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Jesszus a végén még rámfogják,hogy kínai-fan vagyok,pedig nem is <#wilting>

Én egy ilyet szeretnék majd egyszer.
(tulajdonképp a kezdetektõl fogva ilyet szeretnék..)

"*Revolution Plastic Gear Box..."
PLASTIC ? <#ticking>

Siluro
Ezzel meg az lesz a probléma, hogy a nagy cégeknek nem lesz értelme fejleszteni, leállnak, de a kínaiak meg nem fognak tudni fejleszteni, õk csak másoltak eddig. Szóval lesznek még a világban emiatt gondok és nem csak az airsoft témakörrõl beszélek.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
én nem féltem a nagyokat, 1 õk fejlesztenek 2 minõséget nyújtanak 3 van kínálat, mert ha mondjuk M16/M4 vagy G3/G36 stb érdekel téged akkor a kínai kínálat = a nullával, az ilyen 10-20 ezer pénzes mûanyag szarokat felejtsük el, a min lõtáv 20 méter az alatt nem foglalkozunk semmivel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus

Egyébként meg,-valószinûleg-pár nagyobb játék után én is beleugranék legalább egy Maruiba,az nem drága + legalább választék is van.
De ha így jönnek fel a kínaiak,akkor az ég óvja a komolyabb gyártókat <#eplus2><#idiota>

Siluro
Egyelõre én is boldog vagyok a wellmisemmel, érzem rajta, hogy nem az igazi, de ugye a roszabbon kell megtanúlni, hogy a profibbal már nagyon menjen. Nekem is még felszerelés kéne, csak ugye én még tanuló vagyok, nem dolgozó ember így ez nem olyan egyszerû sajnos. Azért lassacskán gyûlik a pénz rá (zsebpénzbõl félreteszek), de nem a legigéretesebb mértékben halad a dolog. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Glpetyus
nem is állitottam az ellenkezõjét.

Punker
itt nem a ciki szintrõl van szó, láthatod mindannyian olcsóval kezdtük, egyszerûen azok nem alkalmasak komoly játékra, a Cyma és a JG lassan kezd felnõni de még idõ kell ahoz hogy tökéletes másolatokat csináljanak és legyen kínálat is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
:o)

Glpetyus
fülcimpában a golyó nem gyenge xD !
-Látod fiam,kellett neked mégegy pirszing ? <#idiota>

Glpetyus
Hát ha így van,akkor rendben is van !

Glpetyus
Sztem ez a sport még "simán" megfizethetõ.
Ruha azért nem szakad,kopik könnyen,talán a fegyvert sem kell havonta cserélgetni,hamár van egy jó fajtája az embernek.

Seaweed
Glpetyus
jesszus,bocsánat a szófosásért ! <#idiota>

Glpetyus
Természetesen igaz,mint bármi másra is az életben (kocsi is van jobb,ház is van nagyobb,etc.)
De én szerintem szabni kell egy határt.Egy dolgozó ember -így én is- megengedhet magának egy 100K-s fegyvert,hisz bármely hobbira lehet milliókat is költeni akár.
Itt már csak az elvrõl van szó.Ha -majd egyszer- ugyanazt meglövik a hálisten' egyre jobb kínai márkák,én nem fogok venni 120-ért CA,csak azért mert egy CA,ha azt megkapom 30-ért is.
Ha utóbbi beszarik,kikukázom,vezsek másikat,míg egy drágát javítattni kell,és habár nem vagyok tisztában az alkatrész árakkal,gondolom nem piskóta.
Meg ugye a tipikus magyar mentalitás:lenézés...Francia oldalt olvasgattam vmelyik nap,ott egy kínai review-t,kurva sokan beírtak a fórumra,hogy fasza,stb.Közben az aláírásban ott volt,hogy STAR,TOP fegyvereik vannak + mellé simán odaírták,hogy cyma,de,stb... 😊
Szal ilyen is van...vhol nem ciki,ha "csak" 10-20-30-40K-t költ vki fegyverre 😊

Seaweed
Kicsit nezz utana hogy a profi paintball fegyverrel mit lehet muvelni...ezek a kepek meg istenesek a 10-15 akar 20 centi atmeroju nem lila hanem mar fekete veralafutastol!
gondolom ekkora sérüléseket csak közvetlen közelrõl lehet kapni

DannyL
Egyelõre ez az egyetlen eset, hogy egy kínai jobb mint a TM vagy a CA, szóval messzemenõ következtetéseket ebbõl ne vonj le.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
ez meg iszonyat durva:

http://i106.photobucket.com/albums/m264/waxxer/airsoft/bbdamage2.jpg

DannyL
Ez nem így van! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
ez qrvára nem igaz, én voltam kint 100+ fõs játékon, volt olyan ember akinek az egész cucca nem volt 50 ezer, és olyan akinek csak a hátizsákja volt annyiban, mégse volt fikázás, sõt a legtöbb profi segített nekünk kezdõknek, és nem a baszogatás ment.

Punker
nincs mit kóstolgatni, többet játszottam gagyi fegyverrel (igen a well sokkal gagyibb mint a cyma) mint rendessel, láttam már nagyon jó 20-30-40 ezres fegyvert egyetlen gond volt velük mind AK verzió, attól meg hányok.

amúgy meg semmi extra nincs a 100k-s fegyverben ha kimész 1 komoly játékra majd rájössz, igen ez 1 qrvadrága sport de nem kötelezõ senkinek csinálnia, eddig a számítógépre költöttem most fegyverre stb, nem kocsmázok meg kártyázok hanem az erdõben lövetem szét magam, valamit valamiért.

Bucser
Ez kb ugyanolyan mint amikor valaki 80K-s Joyt fog venni vagy 70K-s kormányt utána már visszaülve a régi mögé nem ugyanaz😊

nemde?😄

Hozzászokik az ember a jóhoz és nincs menekvés😊

#2958: Azért nagyrészt itt is a taktika és a lõni tudás számít nem a fegyver😊 Az csak segít😊 Szóval ha lemosod õket a 20K-s fegyoddal akkor majd leomlik a szájukról a mosoly mint a viadukt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
Épp ezért is nem megyek nagy játékra,ott is csak a "menõzés" megy,ha nincs 200K-s fegyvered,kiröhögnek 😞
Én meg hirtelen haragú vagyok,leütöm,aztán meg jól elzavarnak :/
<#idiota>

Glpetyus
könnyen beszél,akinek 100K-s van <#action>
😊
(de azt bemagyarázza,hogy a cyma Glock,jobb mint a TM <#eplus2> )
<#idiota>

Punker
20-ért ok, meg kezdésnek, amíg összeszed rendes fegyverre pénzt 😊

Glpetyus
Nade,20K-ért nem a legjobb ? 😊

Glpetyus
hmm.

Punker
"CM.028 = erõs,jó,szép,olcsó"

inkább azt mondanám hogy nem gyenge, és elmegy, de szigorúan a fa tusú, azt még van is értelme esetleg megtuningolni.

Punker
nem mert tépõzár+erõs fém patent fogja és nem 1 szíjjon húzom át hanem 3x-4x van rögzítve úgyhogy tökéletes.

Glpetyus
Vedd meg nyugodtan a cyma ak-t,mert a 80-hoz még hozzá kell rakni 20K-t mire lõni tudsz 😊
CM.028 = erõs,jó,szép,olcsó 😛

Glpetyus
És nem "fityegnek" rajta az utólag felrakott dolgok,idegesítõ módon ? 😊

OrioN the S
igen-igen õ is ezt mondta éppen ezért összeszedek 100-120-at és veszek egy fegyót meg ami még kijön belõle 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Hja és annyit még ,hogy a szolídabb 😊 mondta ,hogy az õ keze is benne van ebbe az új márkába vagy mibe.. vkivel társult asszem.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
King Arms volt? mert az általában drágább mint a TM

a szolíd csak 7 vagy 8 évig volt hivatásos 😊

abban igaza van hogy a kínaiakból nagyon nem tudsz tovább lépni, 1-2-õt lehet tuningolni de nem biztos hogy megéri, mert azért a legtöbbnél a belsõ minõségen jön ki az árkülönbség.

OrioN the S
a szolídabbal 😊 de ott volt az agyontetovált is ,de az hátul ügyködött.

OrioN the S
viszont nagyon le akart beszélni a kinai fegyókról szal most gondolkozok ,hogy gyûjtsek össze 80k-t vagy jövõhéten vegyek egy cyma AK-t.

Punker
jó akkor majd megkérdezem õket, melyik sráccal beszéltél? aki agyon volt tetoválva vagy a szolídabbal? 😊

Mersant
en eddig ne mtalalkoztam ilyennel, nekem meg uj :-) es egybol megtetszett, persze az arat inkabb tartozekokra koltom...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

OrioN the S
nekem így mondta... v.mi új gyártóról beszélt nem nagyon figyeltem a csókára mert azt se tudtam hova nézzek olyan cuccok voltak ott 😊

mind1 nem akarok barmságot mondani , 1-2 hét múlvan fent lesz nowaron

Punker
sima hardwood-ból decathlon-ban rakás cucc volt leárazva múlthéten 😊

de ezek elsõsorban vadász cuccok, nincs meg bennük az a praktikusság ami háborúhoz kell (az mindegy hogy igazi vagy játék)

Punker
most nem azért de nem tûnt fel hogy nowar-ba csak TM és CA fegyverek vannak? amúgy meg ha elkezdenének kínait is árulni akkor se tudnának a piacos vámot áfát stb elcsaló cuccokkal versenyezni ezért nem is tartanak ilyen kategóriát,

a hozzászólásod második felét nem tudom értelmezni mi az hogy "épített fegyó"? 😊)))))

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
link nélkül nehezen, amúgy meg az álcagúnya az teljesen más kategória.....

OrioN the S
voltam ma nowarba. mondom kéne egy kezdõ fegyó mp5-re gondoltam ,80k 😄 ok. kérdeztem van-e olcsóbb 20-30 körül aszonta piacon hja (jóhogy nem köptek le 😄) viszont mondott egy érdekes infot! 1-2 hét múlva fent lesz az oldalukon is. vmi új márka ,épített fegyó és és olyasmit mondott ,hogy marui áron full fém fegyók lesznek közel 400fps-esek. lehet nem mondtam újat nektek ,de gondoltam beírom.

Mersant
eh, lamulok itt, szal fishneten megtalaljatok az igazi alcaruhat

Mersant

Mersant
szerintem ez a legjobb terepre.

Punker
ez a mellény alapja, kb 100 felfogatási verzió van rajta 😊

Punker
mellénybõl nekem eddig ez a moduláris jött be a legjobban, az alapja a reintex-en 5 ezer, aztán a kis táskák hozzá 2+ ezertõl vannak, lehet árban kicsit többre jössz ki mintha veszel 1 átlag tak mellényt de ezen nekem az van ami kell és kényelmesen ott ahova akartam tenni, eredetileg horvát mellényt akartam az csak 4 ezer pénz, de nekem nem kell 6 db AK tártartó 😊

azért arra vigyázni kell a fotóknál, hogy a legtöbb nem adja vissza a valós színeket (pl. a képeken látszik, hogy a fehéregyensúly automatán igencsak fura színeket adott), ráadásul be volt neki állítva +1 kontraszt és +1 saturation - pedig azzal az EOS-al lehet élethû képeket csinálni 😊

igazából én is szekptikus vagyok az ACU-val kapcsolatban, de majd inkább a saját szememmel akarom látni, hogy mit tud erdõs terepen. ha nem válik be, jó lesz nekem is bicajozni meg túrázni

meg ahogy olvastam a nem digitál minták közül a DPM a legjobb woodland terepre

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::