29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• rol33ndooo
    Pff...thx
  • DannyL
    Kert hátuljában, dobozra lövöldözz. Akkor nem csuknak le senkit sem ha kilövöd a szemed.
  • rol33ndooo
    HaHa.Hány éves vagy?gondolom jóval 18fölött és nyomod az airsoftot mint atom van egy AEG-m és ki szeretném próbálni h ne porosodjon hiába,de ha téged zavar akkor boccs
  • Bexter
    Pizsama party? Üvegezés?
  • Scottt
    Nem hiszem
  • rol33ndooo
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy rendeznek-e 16éven aluliaknak is valami programot?
  • DummyBoy
    Kalash AKS-74N-ről tudtok valamit? Keresgettem rivjúkjat, párat találtam, de általában az AKS74U-ról szólnak ...

Találkozott már ilyennel valaki? Vélemények, linkek? Előre is köszi!
  • CseNo
    Egyetértek. Én is így csináltam meg.
  • degenerator
    most hogy mondod, tényleg nem fogom egy fotópályázatra se beadni. de szted mobillal milyen képet csináljak? ha szép képeket akarsz látni, menj a fotoarénára, ne az airsoft topikba. egyébként tárgytalan az egész, egy másik fórumon értelmes emberek korrekt módon válaszoltak, és nekik nem volt rossz a szemük.
  • dronkZero
    Eh. Persze. Én sem vagyok egy nagy fotós, de ez botrányosan szar kép, már ne haragudj. Nagyon kevés a fény, és rohadtul életlen az egész.

Te nyilván látod, de nem a szemeddel, hanem inkább csak tudod, hogy mi van ott. Nekem ez annyit mond, hogy fönt barna, balra szürke, jobbra fekete, valami karikákkal.

De tényleg, ez szerinted egy korrekt kép, amivel a világon semmi baj nincs?
  • degenerator
    ha nem látod, a te szemeddel van probléma.
  • Mike
    tényleg, mi van a képen? :)
  • dronkZero
    Lehet gondod, leginkább a szemeddel, ha ezt a képet nem törölted azonnal, és nem fényképeztél egy olyat, amin látni is valamit... Vagy annyira lehúzott a fegyver ára anyagilag, hogy már lámpát sem kapcsolsz, hogy ne menjen a villanyszámla? :P :D
  • Adi
    Nekem is ilyen az akksim. jah és a második betevésnél ilyen volt.
  • Punker
    hát a szigetelés a sok csavargatást stb nem nagyon szereti, főleg az ilyen hideg 0 fok körüli időben merevedik le.
  • degenerator
    én is azt tettem. egyébként sűrűn előfordul a kábeltörés?
  • Punker
    ha vizes lesz igen, meg ha maga a kábel is megtörik, nekem is így van 1 ideje amúgy körbetekertem szigszalaggal és kész.
  • Mersant
    hat nem egeszseges az biztos
  • degenerator
    http://href.hu/x/4qpt

ezzel lehet gondom?
  • degenerator
    a hop-uppal szenvedek, nehezen tudom beállítani.
  • Punker
    valami geb@sz van a levelezéssel más is panaszkodott.
  • bardocz
    softair.hu-ra miért nem megy a regisztráció?nem küldték még az aktivűlós e-mail-t,pedig 3 előtt regeltem
  • Kurfürst
    Ez tényleg komoly...
  • DummyBoy
    Hmmm ... rákeresek majd ... Érdekelt nagyon, mert ha eccer megint beruházok ilyesmibe, akkor szeretnék egy picit authentikus cuccot magamnak ... És az első amit találtam az a FIDF volt ... de köszi az infót, majd utánnanézek ...
  • Punker
    aug + dpm van még másik ex gyarmaton is de nem tok konkrét nevet mondani.
  • DummyBoy
    Fulll ... Tényleg jó cucc :) Ha eccer sok pénzem lesz és lesz értelme beruházni mégegy full szetbe, a következő tuti Multicam lesz :)

Hmmm ... ausztráloknak van saját patternjük nem? Asszem van ...

Angol DPM + AUG a FIDF-nél van (Falkland Island Defense Forces ...) ami ugye valami angol gyarmatszerűség ... Íreknél is AUG van rendszeresítve, de sajna az Ír DPM cuccokat törvény által tiltott árusítani vagy utángyártani :( Pedig először azt szerettem volna ... de ha valami "merész" meghirdeti az íbélyen annak nem kevés ára is van ...
  • Punker
    tegnap érden kicsit jó volt a multicam:

kár hogy rólam nem lett jó kép, bár rajtam a hátizsák feltünő lett volna (DPM van még)
  • Punker
    DPM + AUG ausztráloknál van talán? tuti nem lennél tucat ember kengurus felvarróval
  • DummyBoy
    Ez tény ... Armalájtot nem szeretem ... Akkor inkább AK ... DPM mellé pedig AUG (Mondjuk ez sem egy hétköznapi pársoítás :) de sajna az SA80-asok nem igazán kiforrottak még ...)

De emellé a stuff mellé egy Ak47SU vagy ilyesmi ... Vagy egy RPK ... hmmm ... :) A gatyám rámenne a lőszerre :)
  • Punker
    DPM-ből sincs olyan sok, de az AK az nagyon tucat fegyver ahogy az M4/M16 is, itthon ez a 3 fegyver teszi ki a fegyverek 70%-át.
  • DummyBoy
    Hmmm ... most én is elgondolkodtam az AK vásárláson ... abszolut nem azt terveztem, nem igazán megy az angol DPM-hez, de haveromtól most kapok egy full szet KZS-1-es uniformist, és lehet hogy érdemesebb lenne ezen a vonalon elindulni :) Tuti hogy kevesebb ilyen jön velem szembe egy játékon mint az angol DPM :)

• Scottt
    Képet:D Egészséggel használd el :)
  • Mike
    grat
  • degenerator
    végre. boldog ak tulajdonos lettem.
  • Mike
    elég hülye címmel

thx
  • Mersant
    van
  • Mike
    hali népek!
    szerintetek van a lasertag-nak fóruma itt az sg-n?
    a keresővel nem találtam semmit, de ez nem jelent sokat mert a kereső úgy szar ahogy van

ja és fegyót sajnos még mindig nem vettem, mert öcsémnek is kéne, és ennyi fölös pénzem azóta sincs (ez csak info volt azoknak akik még emlékeznek a pofámra :)
  • Mersant
    arra nincs valakinek olete hogy tudnam erosebbe varazsolni a led fenyerejet, mert napsutesben igen halvanyan muzsikal...?! amugy egy 5fokozatu kinai acogrol van szo. lehet ez a hiba? :D
  • DannyL
    Jó dolog a plexi, rugalmas ezáltal lepattan róla a BB és védi a dotot. Nekem mondjuk WGC-s van, de tökéletes a home made is. Olcsóbb mint egy dot.
  • Mersant
    en 1 fejpajzs cserelheto plexilapjabol vagtam ki.