29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    kár érte, már kezdtem reménykedni, hogy a magyar fegyvergyártás kicsit komolyabb szintre jut. bár, hallottam valamit, hogy a FÉG-nek (?) volt valami kis géppisztolya, ami nagyon sikeres lett
  • Punker
    a vicc hogy kint érden mondtam már hogy ott a betadin a táskámban az állára de az se kellett neki.
  • DannyL
    Amúgy tudom ajánlani a "Betadine" nevű jódos kenyőcsöt. Vény nélküli és az ilyen gennyes sebekre lett kitalálva. Csak ne nyald le, mert nem finom. Kicsit csíphet is főleg a szádon, de elmúlik 1-2 perc alatt. :)
  • DannyL
    Mert nem szakadt fel gondolom a bőr, csak megütötte. De attól még bevérezhetett, aztán meg begennyesedett. Szerencsére ilyet még nem kaptam be, illetve nem ilyen közelről. Nekem körmös volt a le rosszabb eddig, az jól befeketedett. Majd beszartam úgy fájt. :)
  • Punker
    az a csúnya hogy kint nem vérzett meg semmi ilyen külső jele nem volt nála.
  • DannyL
    jobbulást
  • Punker
    haditech topic-ban kicsit visszaolvastok most megy a SZÉP féle mesterlövész fegyver csapat próbája a honvédségnél, hát az aki kint volt vele lövészeten nem sok jót mondott, gyakorlatilag sikerült egy a külföldieknél drágább de rosszabb fegyvert csinálniuk, szal hiába az itthoni fejlesztés :(
  • Caterpillar
    Te ezt a fegyvert soha nem szeretnéd airsoftban... :( Lehet hogy szép (szvsz nem) de egy konstrukciós zsákutca! :S

Pontatlan (nincs hozzá belövési táblázat sem), nagyon gyorsan meghibásodik, és még sorolhatnám...
    Jah hogy jah ezeket nem kitaláltam hanem egy mesterlövész srácal beszélgettem és kérdeztem milyen is ez az új csoda cucc (SZÉP a becsületes neve) hátt lehangoló volt.
  • Bexter
    hm jol hangzik :)
    Egy maszk rendel!
  • Punker
    kis tanulság az arcvédelemről! miért is ajánlott erdőben is a maszk!

"Az ajkam kapott egy nem gyenge 6 méteres lövést amikor a fehér csávóra rohantunk,és estére begennyesedett feldagadt, ma felszurtam és még nagyobbra dagadt , alig kapok levegőt enni beszélni csak nehezen"
  • dronkZero
    Hoppá...
    ...
    Tényleg, most, hogy mondod, tényleg a famas... Nem baj, időnként hülyeségeket beszélek, biztos megszoktátok már.. :)
  • Punker
    4-es spec gear van benne (csak 1-es lövés), az 1-es gear a famas-ban volt.
  • dronkZero
    Ráadásul -legalábbis én úgy tudom- a PSG-1 az első széria, ver1-es gearboxszal, gyakorlatilag AEG "prototípus", rengeteg gyerekbetegséggel...
  • Punker
    PSG1-esből 300k környékén se lesz használható SNIPER!

jelenleg egyedül a TM M14 hopup rendszere az ami közel van precizitásban egy sniperhez, ezért is van az hogy pl GP SPR 300k után se közelíti meg a 170k-s TM M14-et mert az M16-os széria hopup rendszere alkalmatlan erre, ahogy a PSG rendszere se alkalmas precíz lövésre, onnantól kezdve meg mit ér 1 sniper?
  • SG rock
    WoooW
  • praksi
    gyakorlatilag a bolti ár másfélszeresét kell rákölteni, hogy érjen is valamit, ne csak falidísz legyen
  • praksi
    de csak hogy legyen egy full H&K szettem :-)

amit linkeltem, azért lenne érdekes, mert az magyar mesterlövész-puska ;-)
  • DummyBoy
    Nem maga a fegyver a drága ... hanem az hogy sznájpert csinálj belőlle :)

Amúgy a WGC-n 375 dodó ... 44-esben meg 128(118)k ...
  • dronkZero
    Vegyél egy normális automata töltőt, azt' nem kell többet ilyennel faszkodnod. (Én ebből kifolyólag segíteni sem tudok, rögtön az elején, még a fegyver előtt vettem egyet)
  • Adi
    arra vagyok kiváncsi, h 1000mAH-ra van állítva és úgy töltöttem fel. Akkor az feltölti teljesen? vagy hogy van ez?:D
  • SG rock
    Mennyiér adnak egy ilyet?
  • degenerator
    miért, az egész jó. igaz, nem a célzás a lényeg, hanem a gyors tüzelés:p
  • Adi
    Vki használ shuangbao 1500-as akku-t omniMW6169 töltövel?!
  • Mike at home
    nézd már, még egy 8 csillagos!
  • Punker
    nekem is kedvenc sniperem, de sose vennék mert gyenge teljesítményű pénznyelő, szép de rossz és nagyon drága, softair-en akad 1-2 elrettentő példa rá.
  • Laza
    Beered egy TM H&K PSG-1 csodaval? :)

• bardocz
    vagy a paint ball
  • Mike at home
    gyerekeknek ott a lasertag
  • praksi
    fűűű, ha ez kijönne airsoft változatban...

• Bexter
    SZülök mindenr eképesek ha gyerekekrül van szó és ha tudják h a gyerek hazudik akkor is az ő pártját fogják. Szoval nem érdemes kockáztatni. Amig a 16 éven aluliak egymást lödözik addig nekünk nem eshet semmi bajunk.
  • bardocz
    de ha esetleg erre hivatkoznának szülők,akkor el lehet mondani,hogy ti szóltatok,bár anyámból kiindulva ez nem működne:D
  • Bexter
    hiába hivod fell szó elszál te is tudod.
  • Bexter
    Nálunk alakult a közelben csapat akik 16 éven aluliak és álitolaf játszanak is. Lentebb leirtak miatt velünk nem.
  • bardocz
    fel kell hívni szülőket,hogy tisztába vannak-e a következményekkel,és hogy ti nem vállaltok felelősséget semmiért,ugyanis balesetek történhetnek,aztán ha így nem vállalják akkor nincs játék,ha anyuk fogát húzva beleegyezik,akkor jöjjön,de moderálja magát mint mindenki más
  • rol33ndooo
    :) akkor másfél év múlva akkor meek is:D remélem akkor találkozunk :Dnah most lépek hello és mint mondtam jó játékot
  • VRSDM
    legalálisan nem játszhatsz 16éven alul ha ez volt a kérdés.
    az meg hogy mo-n mi mennyire legaláis már más kérdés.
  • rol33ndooo
    De addíg is nektek jó játékot és balesetmentes játékot!!!!!
  • rol33ndooo
    Jójó én nem így értettem hanem...de haggyuk :Dmajd 1év múlva jelentkezek:Dvagy 2 de lehet h addígra már elcsap az autó:D:D:D
  • VRSDM
    került már megrendezésre "játék" egymásra lövöldözéstől eltekintve.

szóval bemutatás - célbalövés szinten lehet, ilyet már láttam az igazságügyi és rendészeti minisztérium megbízásából készült táboron.
  • Punker
    vasárnap kb 25-30 méterről kilőtték a reddot-omban a 3 mm-es üveget, ha az üveget szétcsapta a bb ilyen távolságból akkor mondjuk 20 méteren úgy ütheti ki a fogad hogy csak pislogsz utána (az emberek 90%-án nem volt maszk az erdőben) mivel fiatalkorú vagy ha megsérülsz még ha a saját hibádból is mi vagyunk azok akiket felelősségre vonnak ha a szüleid elkezdenek balhézni, most őszintén te bevállalnád?