Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
OFF:
Jah es hozzateszem AL Pacino nagy kedvenc szinesz! <#worship>
ON:
Glpetyus
😄D

Punker
de nincs szükségem 2 fegyverre.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
FNC ruleeeez <#vigyor>

Glpetyus
Hát nekem mondjuk a Glock mint fegyver nagyon bejön,de vhogy ez nekem nem annyira tetszik.Persze élõben itt lenne,lehet nem mondanám,hogy nem kell 😊
Amúgy szvsz kár eladni,USP mellé simán jó pótnak.

Punker
nem is, csak a H&K közelebb áll hozzám, kellett gyorsan 1 másodlagos fegyver ha épületharcos játék lesz, és a Cyma volt az ideális választás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Siluro
Az én voltam, de nem Érden. 😊 Bicskei vagyok. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Glpetyus
<#gonosz1>
kis kapzsi 😊

Glpetyus
mégszép !

Punker
most lesz róla teszt, ha jót írnak adom is el a Glock-ot, az USP kell 😊

OrioN the S
Van itt egy erdõ meg egy jó nagy puszta bokrokkal meg minden.. Szombaton ki is megyünk kicsit.

Hja amúgy megvettem a "díszt" cm 0.23 ,mert ha meguntam van rá vevõ, 5k-ba odaadták szal nem volt para. Így most van 2 AEG dísz meg egy spring dísz 😊 De ezt is csak azért ,hogy a haverokkal szombaton kipróbáljuk..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Glpetyus
Ehh,lehet hagyom a GBB-s pisztolyt,és beújjítok egy cyma-t én is 😊
Ha tényleg ilyen jó,nemérdekel hogy néz ki.
Vagy megvárom a DE usp-t,annak fém a szánja 😊

Punker
nagyon durván csapatjáték, és mint ilyen nagyon függ a többi embertõl.

OrioN the S
😉

#3010😄e persze.. kéne csapat meg kimegyünk egy páran kicsit a "játékokkal" 😊 lõni egy kicsit ,hogy érezzük mibe is csöppenünk. Már egyre töb haver beizgult az airsoftra 😊 Csak gondoltam ,ha már csapatot keresek akkor illene vmi használható fegyóval odaállítani. Szóval szerinted vegyek egy cm 0.28-at azzal toljam aztán eladom és jöhet a komolyabb? Végülis egyértelmû 😊 De amúgy thx a tanácsot hallgatok rátok ,mert nekem még új a dolog.

Más: v.ki említette itt ,hogy érden lakik és van náluk jó terep meg neki is van fegyója, csak már nemtudom ki az :\ CSapatot akarta csinálni és mostmár beszélhetnénk a dologról ,ha még esedékes.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Glpetyus
Hát egy fokkal egészségesebb is 😊
(kivéve,ha kilövik 1 szemed + pár fogad... <#idiota> )
De Punkernek igaza van,elöbb olcsóbbal kezdd el megismerni,haverokkal kertben,otthon stb.
Lehet kidobsz x ezret,mire rájössz,hogy nem is tetszik.

DannyL
Jó ez mondjuk azért is van, mert a TM_ben nincs motor meg egyebek, de valóban nagyon jó minõségû a Cyma Glock.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nem 😊

Punker
mitõl lenne jobb? könnyebb a TM kevesebb benne a fém.

Glpetyus
Arra viszont a springes is jó természetesen 😊

anyagminõségre se jobb a TM ?

Punker
nem lenne jobb elöször csapatot keresni elkezdeni játszani stb? te dolgod de ez olyan dolog amit fokozatosan érdemes csinálni.....

DannyL
üdv a klubban! 😄

DannyL
Nem, illetve nem rosszabb a Cyma. Nekem volt springes TM Glockom, most meg Cyma AEP Glockom van és sokkal jobban szeretem.

OrioN the S
Ha nem bírom ki még pár hónapig akkor cm 0.28 (mert sajna olyan a természetem ,hogy mindent rögtön akarok) ,de ha kibírom pár hónapig akkor elkõltök kb 150k-t airsoftra... hihetetlenül megfogott... már szinte nem is érdekel a PC.

DannyL
Cyma AEP!!!

Hát nekem még eszem ágában sincs játékra kimenni vele, szépen is néznék ki 😊 Csak otthon használnám céllövésre, játékon csak akkor veszek részt ha lesz egy komolyabb AEG -em meg felszerelésem.

Punker
a TM Glock 17 nagyon jó fegyver HA nyugodt természet vagy és veszed a fáradságot kúszni mászni lapulni, 20 méter fölött van a hatékon ylõtáv azzal a fegyverrel, de el kell fogadni 1 lövés aztán ha kiszúrtak esélyed nincs, a Cyma-nak kisebb a lõtávja viszont automata és ha nem full auton 2-3 másodperc alatt szórod el a tárat akkor az a 30 lõszer okos játékkal sokra elég.

Csak azt nem tudom hogy minõségre nem-e jobb a TM vagyis tovább bírja -e mint a cyma

Glpetyus
Cyma 😊
Springes pisztollyal sokat nem érsz játékon.

Ismét dilemmába kerültem : szerintetek melyik éri meg jobban ? Egy TM spring -es Glock vagy a Cyma féle AEP ?

Glpetyus
Meg is érdemli 😊
Hang (és más tekintetben is) nálam az örök kedvenc a Ryan közlegény megmentése + Elit Alakulat 😊
Én még annyiszor egy filmet sem láttam,mint az elöbbit <#zavart1>

Punker
jó akkor pontosítok azért az 5 percért megkapta a legjobb hang oscar-t 😊

Seaweed
Hat azert az egesz film jo, nem csak az az ot perc ereszdelahajam <#violent>
Punker
oscar-t kapott azért az 5 perces lövöldözésért, azzal szoktunk házimozit tesztelni 😊

Seaweed
<#nyes>
Glpetyus
OFF
Nagy film,én is csípem !
Utcai harcnál ajánlott minimum 5.1 + full hangerõ 😊
ON

Seaweed
Az FNC nagy kedvenc miota a HEAT film felkuszott a top 10 favorit filmjeim koze... <#worship>

Seaweed
szerintem igy jo ahogy van <#smile>
Glpetyus
<#vigyor>
(kár hogy nincs "fa" változat :S )

Seaweed
<#puszis>

FNC?! Siman! kivansaglistas a kicsike <#wink>
Glpetyus

<#wow2>
Neked akkor is válaszolnék,ha nem tetszene,amit mutatsz 😊
Biztos nem láttam,vagy nemtom <#miaz>
Csak kérdezem,..ez bejön neked ? 😊

Seaweed
Epp multkor kerdeztem hogy meliyk szebb szerintetek, akkor senki se meltatta...hunvoltal vazze?! <#vigyor3>
Seaweed
LR300
Glpetyus
Jajjmá.

Hosszú csövû szebb szerintem.

Hühh tudatlan vagyok de õ milyen M16 modifikáció? Nem néz ki rosszul! Bár a szemnek szoknia kell! <#gonosz1>
Seaweed
Kezdeni?! (van mar airsoft fegyverem)

amugy mar regen eldontottem milyen AEG-et akarok: GG GR-300

Glpetyus
Eldöntötted már mivel akarsz kezdeni?

Glpetyus
És "csak" feleannyiba kerûl 😊

Punker
erre nagyon kiváncsi lennék én is.

Seaweed