Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
AGM M-14eshez felhúzhatós kisautó?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seaweed
<#smile>
Amikor eletem elso puskajat vettem, 2 honapig gondolkodtam, hogy ICS vagy CA M16 legyen. ezernyi review es velemeny utan CA lett. Nem bantam meg.
Foleg most huzott el a CA nagyon. M120 ig rugotuningal huzhato. Az ICS nemtudom meddig birna, de a CA fogaskerekek legendasan jok.
Egy baj van, a festek ha nem vigyaz az ember, hajlando megkopni a tarfeszeknel. De hat ettol lesz olyan authentikusan hasznalt :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ColdFire
kösz (y)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seaweed
thx <#worship>
OD= Olive Drab = oliva zold, vagyis a szokasos katonazold.
Szoval a szinuk mas.

OrioN the S
az egyik fautánzat a másik meg nem :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ColdFire
hát a doboz mind2be ugyanolyan, OD távcsõ és a sima közt nem tudom mi a kül., fautánzat... hmm... nem ugyn olyan mind2?

OrioN the S
pedig csak olvasni kell

AGM MP008 állvánnyal és távcsõvel (fautánzat)

AGM MP008 OD távcsõvel és állvánnyal

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ColdFire

A csapatban van ket ICS MP5os. Azok nagyon jok. Szepek, fembol vannak, alapbol 305-310 FPS, tuningolhato es meg sosem mentek tonkre. Raadasul olcsobbak meg talan a Maruiktol is. ICS M4 is van 1 db a csapatban, de egyik uj sracnal, szoval sok tapasztalat meg nincs vele. Az elmult kb 8 jatekot kibirta, amin kintvolt :). Nekem szemely szerint a kulsejevel van bajom. A reciever szurkere van fujva, de olyan a felulete mintha muanyag lenne. Nem gyozott meg. A classic army szebb kivulrol, strapabirobb belulrol, es meg olcsobb is. :)

Fenrir
TM jah. Ha csak töltõn meg a töltényeken múlna, sajna venni kéne ruházatot is :)

A halál csupán a kezdet...

Mersant
unokaöcsémnek van ilyen (ha ez TM), és nagyon tetszik neki. 55-ért nem is sok, csak ugye ehhez kell még aksi meg töltõ plusz 10-15ropi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Fenrir
Ha nagyon rászánnám magam akkor ezt venném meg

MP5 SD5 ~55000 Ft

Springesbõl is van csúcskategória (pl. TM "sörétesek" és mesterlövészek). Ezek nagyon jók, de limitált a felhasználási lehetõségük. Ha engem kérdezel inkább vennék egy TM SPAS-t, mint egy alsókategóriás kínai AEG-et, mert tartósabb és erõsebb is.

Ha viszont van rá pénzed (100ezer+), akkor vegyél Marui vagy Classic Army AEG-et.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Fenrir
Bazz lehet, hogy álmodtam? Már reggel 5-kor gondolkoztam rajta, hogy lehet hogy nem kéne melózni menni :P

De akkor hol olvastam ezt?

Most akkor hol és melyik használható inkább? (spring, aeg)

Fenrir
Nah pill, keresem.

Mondjuk több oldalt is néztem, lehet hogy ott hazudtak :)

Punker
idézd már be hol olvasol ekkora baromságokat hagy röhögjünk :)

a springes alap fegyverek erõsebbek mint az aeg-ek (olcsó kategóriában mindenképp) CQB-ben ahol kis lõtávon nagy harc megy szerinted mit ér 1 egylövetû? oda automata kell nem spring.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem ázik el az esõben és nem merül le az akku :)
A pisztolyok meg jók másodlagos fegyvernek.

Fenrir
Valami olyasmit olvastam, hogy a springes fegyverek hatékony lõtávja fele/negyede az AEG-knek, akkor végülis az áron kívül mi értelmük van? :)

"Harcban" nem sokat érnek, talán CQB-ben.

Punker
springessel kezdeni nagyon nagy kihívás fõleg ha aeg-ek ellen mész, és azért az elején nem árt 1 kis sikerélmény :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Fenrir
Nem is tartana vissza :)

ártani nem árt, mert megtanul vele az ember célozni és "ésszel", taktikusan játszani

de azért ez nem kell hogy visszatartson egy AEG-tõl

Fenrir
Marui, KWC, stb (spring)

Cyber Gun és a Hong-Kongi boltok forgalmazzák, tartósak, strapabíróak, tunningolhatók, esetleg még pótalkatrész is van, de még mindig kisebb lõtáv és nem sorozatlövõ. Aki már komolyabban gondolja a játékot annak ezt ajánlom. Szerintem nem árt spring-gel játszani mielõtt az ember AEG-et venne a kezébe.

a springes olcsóbb és ha valakinek nem jön be a játék azt nem sajnálja majd kidobni

Punker
ezt a baromságot hol olvastad? :)

Fenrir
A softair.hu-n olyat olvastam, hogy kezdõk inkább a spring-es fegyvereket használják elõször, ez miért van? AEG-st nehezebb karbantartani/összerakni?

ja úgy átalában... azt hittem a springes pisztolyokra gondolsz

Minõségi különbség van a gyártók között, de mostanában annyi új cucc jelent meg, hogy már alig lehet eligazodni :)

Ha biztosra akarsz menni, akkor Tokyo Marui vagy Classic Army, ha nincs annyi pénzed, akkor Cyma, de abból csak az újabb szériák (cm.027 felett). De a többi kínai gyártónak is van egy-egy jól sikerült darabja.

Fenrir
Ahhoz aki ért hozzá :)

Én egyelõre csak kíváncsiskodom meg olvasgatok utána mert ez jobban tetszene mint a paintball.

ez most kinek szólt? :)

Fenrir
Van valami minõségi sorrend a gyártók között?

A Tm pisztolyok közül mindegyik jó, bármelyiket megveheted. A P99-est csak akkor ajánlom, ha a KWC HPA vagy Power szériájába tartozik (ami nem derül ki a leírásból, de a 60m/s és az ár alapján nem valószínû).

A garanciára nem tudok mit mondani, neked kell eldönteni megéri-e, bár szerintem ártani nem árt.

Seaweed
MuldR mint koztunk talan a legnagyobb tapasztalatu legyszives mondj par szot az ICS-rol mint markarol, megbizhatosag, tapasztalat (ha van), hova lehet tenni minosegben, presztizsben a markak kozott. Mert kulfoldi ertekeleseknel jokat olvastam rola (pl M4A1), de min. +100€ a "konkurenciahoz" kepest!

Thx!
Seaweed
ez a kinai full fem M4A1 lenne?!
Punker
a fantasztikus minõség (elõagy csak nekem furcsa?:)

BADE
közben én is megtaláltam:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

DannyL
3 :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

BADE
2 új fegyó az airsoftware kínálatában

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
aha

Seaweed
ez az?!

k8bal
ne haragudjatok már, hogy ilyen olcsó szarokkal fárasztalak titeket, de nem tudom eldönteni melyiket vegyem otthoni lövöldözésre
1. variáció
2. variáció
3. variáció
én legszívesebben a P99-et venném, 007 miatt (<#idiota>), ráadásul nagyon tetszik az a fegyver és az ára is rendben van
ha a 44-esektõl ajánljátok a fegyvert akkor garival vegyem?
nagyon megköszönném, ha segítenétek

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Punker
igen de az USP ugyanazt tudja és az jobban tetszik.

Seaweed
most vetted vazze...<#gonosz1>
Punker
el kell adnom gyorsan a Glock-ot USP-t akarok helyette :)

k8bal
Szerintetek ezt garival vegyem? Link
Mert azért 1500Ft is pénz...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Seaweed
Nem latszik...
Punker
itt is látható a különbség :)

ColdFire
nemtudom :\

ColdFire
ehh mint vmi elcseszett kempingbájk :DDD

Punker
de a másik az valami civil verzió vagy mi?