29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• rol33ndooo
    A Brother In Arms sem rossz de nekem nemjött be annyira mint kéne nekem az örök favorit a cod2:Dde hát...ízlések és pofonok de inkább kussolok mert ti vagytok a felnöttek............
  • Punker
    5 perc után töröltem a demo-t, WWIIOnline után semmi se lehe tigazi, megszoktam hogy ott 1 küldetésben 10 km-ereket kell menni stb :)
  • Kurfürst
    A Brothers in Arms széria pl. elég jó előkészítő tanfolyam erre, nagyszerűen beléd verik az átkarolást, megkerülést, ez airsoftban is nagyszerűen beválik.
  • Punker
    inkább valami reális szimulátort keress ahol valódi csapat munka kell.
  • rol33ndooo
    Tudom :Dde nembaj az a 1.5év simán elrepül és addíg is ittvan a CoD2:D:D
  • Punker
    türelem már mondtuk.
  • rol33ndooo
    Nemzavarlak tovább:Dszép napot:P
  • rol33ndooo
    Aha-Aha
    szép fegyók bár az enyéim lennének :Dbár nemtudnék velük mit kezdeniXDXD
  • Punker
    ez a festés például nagyon üt szerintem.

nekem:
    CA SAR Taktik Rifle II (HK G3-SG1)
    Galaxy G5 (HK MP5k-PDW)
    DE M81 (HK USP)
  • rol33ndooo
    Neked milyen fegyvered van?
  • rol33ndooo
    Ja-Ja találtam már naon cool fegyókat ott.
    Mondom azért küldtem be a linket ,mert elég fura:D
  • Punker
    talán mert nem is szokás igazából arra tenni? :)

lapozgatni kell van néhány tényleg extra egyedi festéses cucc.
  • rol33ndooo
    Köszi itt tényleg jó fegyverek vannak nemigazán ismerek/tem ilyen oldalakat és találtam azt a P90-es és még nemigazán láttam p90esen gránátvetőt.
  • Punker
    itt találsz pár száz érdekes egyedi fegyvert! (és 1-2 Magyart is:)
  • rol33ndooo
    Akkor bocsánat érdekességnek szántam!
  • Punker
    kéne a halálnak, karácsonyfa effektus, a fegyvernek a lényege veszik el a kicsi könnyű kényelmes volta ami CQB-nél a legfontosabb.....
  • rol33ndooo
    Hopp a link lemaradt:D bocsesz

http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=11961
  • rol33ndooo
    Nézegettem ma a neten és ezt a szépséget találtam:PNemhiszem hogy van olyan aki ne fogadná el.(ingyen,hiszen $1,888.00(337,800.96 HUF)vétel ár melett:D:D)de már megvette valaki
  • Mersant
    hat sry de most nem, meg naluk amugy is erdekes a rendeles. amig friss hus vagy csak 3db. termeket rendelhetsz, tokmindeggy hogy az 1 komplett fegyo vagy 1 hop-up gumi. es minden rendelesre/darabra kulon rajon a postakoltseg, tehat az is mindegy hogy 50-et vagy 1et rendelsz valamibol. de nagyon korrekt ceg 7-10 nap alatt eddigg mindent megkaptunk, es ha felveszed veluk a kapcsolatot torlik a 3db-os limitet.
  • Adi
    szerintetek mennyire gáz, ha a Laza félem módszerel épp kisütöttem az aksit és az a műanyag csatinak a házát kiégette egy kicsit. EGy lukat csinált az egyik szál a halogén izzonak a csatinak a műanyag burkánál!:D
  • Punker
    tökölön még nem voltam, csak pingyom, nyíregy, kunmadaras volt többé kevésbé vegyes pálya.
  • Laza
    Nekem pl jobban bejon a vegyes palya az erdonel, mint amilyen pl a Tokoli R.A.P. ter.
    A romos, bozotos, epuletes szinteren nagyobb meglepetesek erhetnek :)
  • Bexter
    huhuhuuuuu Oda egyszer hivjatok meg :D
  • Punker
    hát nálunk még az is lehetséges, a lövészárkok bombatölcsérek tankbeállók között :)
  • Bexter
    Erdőben ritkán találkozol meglepett arcu játékossal a sarkon aki elkezd lőni mint a gép :)
  • Punker
    2x lőttek szét épületben tudom milyen :(

mondjuk mi kb 3 havonta megyünk épületes pályára erdőt szeretjük, persze ott is lehetnek csúnya dolgok.
  • DummyBoy
    Ok, nem is az AEP-ekkel van gondom :) ... hanem a prolémákkal amik előfordulhatnak ... a "neménvoltam" tipussal ésatöbbi ...

A Csapat ahol először játszottam, egy igazi komoly brigád volt ... talán egy fegyó sem volt 400 alatt ... és figyeltek is erre ...

Utánna játszottunk másokkal ... és inkább kapjak 1-2 méterről 1 400-as lövést az arcomba , mint egy 330-as sorozatot ...

Valahogy osztom azt a nézetet még játék estén is hogy kicsit túlspirázva bár, de "Nem a fegyver gyilkol, hanem aki fogja ..."
  • Bexter
    Nálunk kezdetektől szabály volt épületen belül az egyes lövés. És nagyon megkedveltem ezt :D
  • DummyBoy
    OFF: jaja :) Hála istennek nekünk volt kapusunk :) Nekem csak széttörték a nagylábamujját, 1,5 év kellett hogy végre úgy nézzen ki mint egy egészséges alkatrész :) De ettől függetlenül én is imádtam :)
  • Punker
    300 FPS-es alap fegyverrel nem gáz, vagy alap TM annyi sincsen, tény engemis lebaszott 1 ember egyszer mert az AEP automatán volt, mondom neki ember ez 220 FPS
  • DummyBoy
    Hmm ... régen nállunk FPS-től függetlenül kötelező volt az egyeslövés épületen belül ... és bár igaz, rég nem játszottam, de ettől függetlenül csak azt preferálom, MASZ-tól függetlenül, hogy épületen belül egyeslövés és kész ...
  • Punker
    floorball az jó régen középsuliban voltak ilyen 24 órás kupák, bár egyszer kapus voltam és úgy ellőtték a fülem, hogy azt mondom az AS biztonságosabb :)
  • Punker
    épületharcról volt szó, ott azért jól jön 1-2 sorozat, vagy nyár közepén mikor iszonyat sűrű a dzsindsza.
  • DummyBoy
    Riszpekt ...

Én sem focizom és floorballozom mióta tönkretették a lábamujját, de az semmiség a tiédhez képest ...

Külföldön, főleg UK-ben jó biznisz AS site-ot üzemeltetni, de a magyarok sosem tudják meg miért ... ott ugyanis muszály minőségi szolgáltatást nyújtani ... ott nem az megy, hogy lenyúlom a lóvét a puskáskölköktől oszt jóvan ...

Minden tiszteletem azoké az embereké, és csapatoké, akik itthon ezt több mint önköltségből végzik, és csak azért, hogy lehessen hol élvezni ezt a nagyszerű sportot/hobbit/játékot ...

Szóval érdemes megbescsülni az erdőket és a hasonló helyeket amelyeket ingyen "bérbevehet" az ember ...
  • degenerator
    én egyeslövésre játszok.
  • Bexter
    Tereőet jobban preferálom jobban alakitható és változatosabb főleg évszakonként :P
  • Mike
    több szintes, konténerekkel :)

azért utánanézek ennek
  • Scottt
    Jah:)
  • Punker
    pécelt nem tom, de pl az érdi, miskolci, vagy nekünk a verpeléti erdő ingyen van, mi összeszedjük a szemetet amit a bunkó emberek hordanak ki + amíg ott vagyunk se lopják a fát a C-k ez a fő erdész reakciója volt mikor elmagyaráztuk miről is van szó, ezen felül mondjuk az 500 pénzes beugró akkor kellett mikor pálya kiépítést csináltunk lásd zászlók medic szalagok víz stb biztosítása a játékhoz, nem a szervezésekből akarunk meggazdagodni, ha kijön az egész év nullára akkor jók voltunk (eddig -1600 HUF-nál tartunk)
  • VRSDM
    ingyen, de közben sok ember mégis elkéri az 1000-t csak azért is ha akarsz menni, (nem egyszer mentünk úgy pécelre hogy xy " bocsi de kibéreltük 1000ft/fővel a pályát) erre kérdeztük kitől? :D mert hogy ez bizony ez nem az övé az biztos. -_- persze vannak rendes emberek is