Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehat akkor airsoftos modellekkel nem foglalkozol.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Seaweed
Makett topic. Makettezek meg meg mindig (Petyus egy szot se! <#ravasz1><#vigyor3>). Repulo, heli, csoromposok szal midnent ami haditechnika. Most is van tobb futo projectem, ugymint 1/35 S-75 Dvina komplexum (SA-2), vagy epp emlithetnem a polcon levo cirka 20 makettet ami elkeszitesre var...(2K12 KUB (SA-6)-tol az SA-2 vontaton at a 1/48 Su-15TM-ig..)
Milyen makettekkel nyomtad? Ilyen 1:16 os airsoftos tankokkal is foglalkoztal?
En most akarok majd egyetbeszerezni. Tigris, fem lanctalp meg miegymas. Gyonyoru, csak az a baj, hogy itthon kb 2-3 darab ha van AS tankokbol.

Jo lenne azokkal is csatazni 😊

Az ICS MP5 az 55000 korul van a 44esbe, igaz nem tudom letezik-e SD verzio. Csapatba ketto van a simabol, es baromi jok! Legjobb vetel.

Punker
szerinted?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fenrir
Ilyen helyekre kell valami külön engedély vagy csak simán einstand és ott lesz a játék?

A halál csupán a kezdet...

Punker
hát ez nézõpont kérdése csak, én a hegyeket jobban szeretem, meg az erdõt is jobban mint az ilyen épületes balhét, persze az is izgalmas, de valahogy hozzám a bozóttúrás közelebb áll 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Mondjuk olyan szep tajat nehzen talalnal mint portugalia..eszmeletlen az az orszag...piszok szerencse fiai akik ilyen helyre szuletnek....
Punker
sajátra, minden héten nem lehet utazgatni 😊

Glpetyus
a kiutazásra,vagy egy saját lepukkant gyárra ? 😄

Punker
kezdjünk el gyüjteni 😊

Glpetyus
Na itt kezdõdik egy pálya,ide el is mennék,kicsivel jobb,mint egy réten bohóckodni 😊
(amúgy is szeretem az ilyen "apokaliptikus" helyeket)

Seaweed
Nah jo...sok hobbi draga mulatsg....pl szamitogepre is evekig szazezreket (inkabb milliokat) koltottem, de meg makettezesre is kepes voltam(vagyok!) egykorben 100-120K-t elverni...szal igen sok a draga hobby manapsag.
DannyL
Nem drágább mint a horgászat. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed
Hast nem olcso hobbi az biztos.
Fenrir
Pont elõttem nézett egy srác egy KJW GBB USP-t (asszem az volt mert nem nagyon figyeltem, csak az árra kaptam fel a fejem), az kb ilyen árban volt.

Fenrir
Azt mondta a srác, hogy airsoft pisztolyokra jó, azt nem kérdeztem hogy élesre is. Mondjuk mondta az eladó is, hogy a legolcsóbb is bõven drágább mint egy springes pisztoly (kb 14-17 ezer Ft)

Seaweed
Hat ha nem springesben gondolkozol hanem egy 120-150€-os GBB-ben maris olcsobb mint maga a fegyver <#ravasz1>
Punker
az éles cuccoknál nézted?

Fenrir
Ok tökmindegy, ezen én nem akarom vitatkozni estig. Akkor mostmár a CA-s fegyvereket is fogom erõsen nézni, hátha kifogok valami jót bár az még nem mostanában lesz.

Azért lol, hogy pisztolyra rakható taktikai lámpa 34 ezer Ft? 😊

Punker
mi a kedvencem? a megfizethetõ kategóriájú elsõdleges fegyverek közül a CA SAR Taktik Rifle II (G3/SG1) ezért vettem ezt 😊

másodlagosnak jó lenne egy MP5/P90 méretû fegyver, esetleg egy Thomson, de hát még erre is kell annyi pénzt áldozni 😊

Seaweed
http://rescaldos.no.sapo.pt/album1.HTML
Punker
ezen megint mit hasonlítasz össze?

Fenrir
Neked mi a kedvenced?

Seaweed
Én nem összehasonlítottam... <#beka3>

Szimplán megállapítottam hogy a G3 szebb...
Punker
valaki aki okosabb nálam magyarázza már el nekem mi vesz emberekt rá arra hogy teljesen eltérõ fegyvereket akarjanak összehasonlítani, G3 vs MP5 multkor AK Beta vs SVD legközelebb Mac10 vs. M60-as vita lesz?

teljesen más kategória a 2 fegyver bakker.....

Fenrir
Ok, akkor tessék.

Áhhh a G3 SG-1 ezerszer szebb! <#vigyor3>
Punker
párszor már le lett írva hogy a 44-es a legdrágább bolt az országban.....

Fenrir
Ma fogtam a kezemben, bakker de szép fegyver.

Fenrir
Ha itt végig mész rajta majd lapozol a TM-ekhez akkor az árak nem teljesen hasonlók.

Punker
CA MP5 SD5 igazad van 1 év garral 700 forinttal drágább mint a TM 😊)))))

Seaweed
Ujjonan nem fogsz kapni CA-t sehol "best buy hude olcson". Mar parszor volt itt is rola szo hogy az elismert markak 50-60-70-nel kezdodnek es nincs koztes allapot. Csak a kinai Cyma es a tobbiek (akik mellesleg allitolag kezdenek felnoni). Hasznaltan viszont olcsobban is van esely jo cumot venni, jo aron! (persze ne szamits 10K-ert egy 120K-s fegyverre, az eleg irrealis lenne!) Nezd meg a tavolkeleti arakat, es kb belehet loni hogy mi lehet az a minimu mar egy fegyvernel amire szamithatsz...de itt europaban "tuti" csak tobbert kapod meg!

par cim ehhez:

http://www.wgcshop.com/
http://www.uncompany.com/
http://www.redwolfairsoft.com
Punker
a CA drágább mint a TM????? na ezt még senki nem mondta nekem soha 😊
arról nem beszélve hogy tuningolni sokkal olcsóbb, és az esetek többségében több a fém is benne......

Fenrir
Megmondjam õszintén, hogy így több boltot is átböngészve úgy vettem észre, hogy a CA az az a márka aminél már nagyon zsebbe kell nyúlni. A TM a hasonló típusoknál 10-15 ezerrel is olcsóbb. Persze ha tudsz olyan boltot ahol ez fordítva van azt megköszönném, de én eddig csak 3-et ismerek (44, nowar, keleti front), ebbõl kettõben személyesen is voltam körülnézni és ott a CA fegyvereknek horribilis áraik voltak.

Seaweed
Arne's foruman talaltam, majd szetnezek hatha irkalnak ott a portugalok rola.
repvez
Köszi
Olyanrol esetleg nincs ahol M16 vagy AK47 vagy variánsai vannak esetleg tesztek vagy videok ettol a gyártotol?
De inkább az elöbbi az amit jobban szeretnék állithato tussal.
Punker
CA lehet olcsóbb és jobb nézd meg azt is 😊

Fenrir
Nah megvettem életem elsõ airsoft pisztolyát: egy TM springes USP-t. Az kell, hogy mondjam hogy rohadt élethû és van súlya is, annyira nem érzõdik, hogy mûanyag. Vettem még egy Mk23 Socom-ot is a kollegámnak, érdekes módon az USP (és a tára is) nehezebb volt mint a Socom (és annak a tára). Másmilyen anyagból van az USP? Mert méretre azért a Socom baromi nagy, nekem kényelmetlen volt fognom a mérete miatt, az USP viszont tökéletesen kézre áll.

Megnéztem még egy TM MP5 SD5 AEG-t is, eddig is imádtam ezt a fegyvert, de mostmár tuti, hogy csak ezt fogom megvenni, ha 77000 Ft, ha nem.

Nincs valami weblapja ennek a portugal palyanak?😊

Fenrir
Középtájon van 1-2.

repvez
Errol a jinggongrol tud valaki egy oldalt mutatni ahol a választékot meg lehetne nézni vagy ahol beszerezhetök,mert nem találtam googléval semmi hasznosat rola.
Punker
itt a keleti országrészben az ilyen területek amik semmire nem jók max lövöldözni, lóf@sz pénzért megvehetõk, értsd 10 milla alatt is lehet komoly dolgokat találni, csak nem szabad sok dolgot beleölni mert a fosztogatók mindent ellopnak ami 2 forintnál többet ér, d eha csinálsz rókalyukat stb,azt nem tudja jó áron tovább adni, 10 percnél tovább tart ellopni így nem foglalkoznak vele 😊

Seaweed
<#gonosz1>
Mersant
igen, nagy forgalom mellett az unokáitok már tudnának is venni belõle 1 kisebb romos istállót <#idiota>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
hát azért falu az nem lenne olcsó, de egy tsz vagy hasonló 10-20 épülettel na az izgi lenne, szervezünk verpelétre játékokat, kérünk mondjuk 1000-es beugrót és akkor egyszercsak megoldható lenne 😊

Venni kellene egy elhagyatott falut, biztos van egy pár fent a Mátrában a BAZ oldalon 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Fenrir
Gondolom nálunk még eléggé friss ez a sport.

Mersant
nem szokásom, de irigykedem....mi már örülünk ha ki megyünk az erdõbe és nem szólnak meg (mert még nem tudják):-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.