29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8728 Ha eccer lesz Flectarn rucim is, tuti azt veszek hozzá :)
Mellesleg külföldi fórumokon rengeteg jót olvasok mind a komoly mind a JG verzióról ... -
#8727 Aza gáz, hogy sajna magával a rucikkal sokmindent nem lehet kezdeni ... Na jó, túrázni meg ilyenekre ok, de lőni nem fogok velük :)
Bár a woodland cucc jó volt nappalit festeni meg szerelni :) -
#8726 Ha G36-ról van valami tapasztalatt azt szívesen várom :) -
#8725 nekem is volt szerencsém játszani párszor ismerős CA-"C"-jével, nagyon-nagyon! :] leginkább a tömörsége tetszik, nem érzem azt lukas minden fele, egyszóval nagyonjó:) -
#8724 Ha beválik a K akkor késöbb majd beinvesztálok egy C-re :) -
#8723 jó az a C kényelmes a fogása és ha kínaiban gondolkozol szerintem a legjobb JG csúzli mind közül amit eddig láttam. -
#8722 Második linken:
"G36C - Compact or Commando"
1-1 :) -
#8721 szerk: tovább nézve, hol így hol úgy láttam, szóval mindkettőnknek igazunk van félig :D -
#8720 a "c" compactot jelent, mivel az a rövidített (kompaktabb) cqb-ra termett változat.
[center]
felső a "K" alsó a "C"
háttérforrás1
háttérinfo 2
kellmég megerősítés? -
#8719 A "C" commandot jelent :) -
#8718 Nekem még semmi nincs meg így van mit behoznom hozzád képest :) de ezen a héten megnéztem a TM M14 & CA M15A4 Rifle & CA36K-t és valahogy a CA36 jóval többet add szerintem és jobban néz is ki igaz az M14 még mindig Vietnám favorit lesz :) -
#8717 G36-ban nem "C" a megjelölés? mint compact? vagy én keverem :$
am spec. a socom verziók alapból csúnyák mind :) -
#8716 Nekem most van itthon egy komplett Woodland, egy Brit DPM és most jön egy KLMK szett ruci ... fegyverből tetszik az M14 Socom, de az hosszú, AUG (DPM-hez ...) vagy L85 és az AK ... és valszeg AK74S vagy ilyesmi lesz ... Gyivjeta Rota póva :) De most megint várhatok 1 hónapot vele :( A végén megint csak jövőre lesz belőlle valami! :( -
#8715 Tudom, de mind2 nagyon tetszik... -
#8714 M15A4 Rifle és a G36K sem mégis mind2 bejön, de a G36K nálam a nyerő most :) -
#8713 Pedig nem egy dizájn a két fegyver... -
#8712 Vagy mi van raktáron :D -
#8711 ha nemtudok dönteni akkor marad a fej vagy írás :D -
#8710 Ha megfogdostad mind2-t és elolvastár róla beszámolkoat akkor szerintem nem lesz nehéz :) De ha mégis akkor kapj fel egy érmet és fej vagy írás xD -
#8709 AGM M14 SOCOM+Swiss Arms 5x42E távcső+támasz vagy JG M16A4 SPR+Red dot
nekem mind2 bejön, de nemtudok választani -
#8708 nem is vennék ilyet,3600-ért szánhátrasiklásos:D de legalább már tudom,hogy menyire is szar:D eddig csak anyit tudtam,hogy szar:D -
#8707 Ez egy úgynevezett EBB (Electric Blow Back) pisztoly. A létező legszarabb konstrukciók. A szánt is az akksinak kell mozgatni, és mivel egy kis nyomi 7.2-es stick van bennük, arra sem marad ereje, hogy 10m-re ellőjön. Határozottan nem javasolt darab. :) -
#8706 Füvócsövel nagyobbat köpsz, mint az -
CseNo #8705 Ilyet már láttam "működés" közben! Nagyon nevetséges :D Én maradok a springes TM Berettámnál -
#8704 Ez egy nagyon gagyi kinai utanzat :) -
praksi #8703 ez egy játékpisztoly, nem airsoft :-) -
#8702 szerintetek ez átverés vagy vicc,vagy mi? a sima kerül egy tizesbe,szánhátrasiklásos enyiért? -
praksi #8701 ha az euban lenne 75 dollár egy JG fegyver, akkor a magyar boltok lehúzhatnák a rolót :D -
#8700 én meg azt hittem,hogy azért van ott kínai nyelv,mert ott is van üzletük:D -
#8699 HongKong :) -
#8698 gunner nem valahonnan eu-ból szállít?:O én azt hittem eddig -
praksi #8697 a vámosok adják postára, nem én.
amúgy tiszta röhej, amikor rendel az ember a gunnerről, akkor eleve kifizeti a házhozszállítást (jelen esetben HongKong-Kecskemét); viszont miután a vámosok megnézegették, még egyszer lehúznak, hogy Bp-ről lejusson hozzám... -
#8696 helyi csapatok helyi oldalai, találd meg kategória, az értelmes megmozdulások softair-en vannak közölve (nézzni kell a települések részt is nem csak a szervezőt) -
#8695 A dobozban meg egy vizipisztoly lesz :) -
#8694 Tudtok mondani az SoftAir.hu-n kivul masik olyan oldalt, ahol vannak jatekszervezesek?
Erdekelnenek egyeb, kisebb szervezesu jatekok is, CQB-k, vegyes palyak (epuletek, fak, etc).
Esetleg tudtok sorolni par helyszint, amelyek a fent emlitettekhez hasonloak, Pest kornyekiek, es szoktak jatekokat rendezni ott? -
#8693 rendőrbácsik pfff....egyenes vízágyú:D -
#8692 Orulhetsz, ha eler hozzad ... aztan nehogy a rendorbacsik kopogtassanak, ugyanis elvileg fegyvert nem lehet postan kuldeni :) -
#8691 hm, ez pedig nem is veszes osszeg.... -
praksi #8690 még nem, ezért vagyok pipa -
#8689 De megkaptad az a lényeg nem? :)