29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Ha eccer lesz Flectarn rucim is, tuti azt veszek hozzá :)

Mellesleg külföldi fórumokon rengeteg jót olvasok mind a komoly mind a JG verzióról ...
  • DummyBoy
    Aza gáz, hogy sajna magával a rucikkal sokmindent nem lehet kezdeni ... Na jó, túrázni meg ilyenekre ok, de lőni nem fogok velük :)

Bár a woodland cucc jó volt nappalit festeni meg szerelni :)
  • uHs Gerzson
    Ha G36-ról van valami tapasztalatt azt szívesen várom :)
  • VRSDM
    nekem is volt szerencsém játszani párszor ismerős CA-"C"-jével, nagyon-nagyon! :] leginkább a tömörsége tetszik, nem érzem azt lukas minden fele, egyszóval nagyonjó:)
  • uHs Gerzson
    Ha beválik a K akkor késöbb majd beinvesztálok egy C-re :)
  • Punker
    jó az a C kényelmes a fogása és ha kínaiban gondolkozol szerintem a legjobb JG csúzli mind közül amit eddig láttam.
  • uHs Gerzson
    Második linken:

"G36C - Compact or Commando"

1-1 :)
  • VRSDM
    szerk: tovább nézve, hol így hol úgy láttam, szóval mindkettőnknek igazunk van félig :D
  • VRSDM
    a "c" compactot jelent, mivel az a rövidített (kompaktabb) cqb-ra termett változat.
    [center]
    felső a "K" alsó a "C"
    háttérforrás1
    háttérinfo 2
    kellmég megerősítés?
  • uHs Gerzson
    A "C" commandot jelent :)
  • uHs Gerzson
    Nekem még semmi nincs meg így van mit behoznom hozzád képest :) de ezen a héten megnéztem a TM M14 & CA M15A4 Rifle & CA36K-t és valahogy a CA36 jóval többet add szerintem és jobban néz is ki igaz az M14 még mindig Vietnám favorit lesz :)
  • VRSDM
    G36-ban nem "C" a megjelölés? mint compact? vagy én keverem :$
    am spec. a socom verziók alapból csúnyák mind :)
  • DummyBoy
    Nekem most van itthon egy komplett Woodland, egy Brit DPM és most jön egy KLMK szett ruci ... fegyverből tetszik az M14 Socom, de az hosszú, AUG (DPM-hez ...) vagy L85 és az AK ... és valszeg AK74S vagy ilyesmi lesz ... Gyivjeta Rota póva :) De most megint várhatok 1 hónapot vele :( A végén megint csak jövőre lesz belőlle valami! :(
  • SG rock
    Tudom, de mind2 nagyon tetszik...
  • uHs Gerzson
    M15A4 Rifle és a G36K sem mégis mind2 bejön, de a G36K nálam a nyerő most :)
  • DannyL
    Pedig nem egy dizájn a két fegyver...
  • uHs Gerzson
    Vagy mi van raktáron :D
  • SG rock
    ha nemtudok dönteni akkor marad a fej vagy írás :D
  • uHs Gerzson
    Ha megfogdostad mind2-t és elolvastár róla beszámolkoat akkor szerintem nem lesz nehéz :) De ha mégis akkor kapj fel egy érmet és fej vagy írás xD
  • SG rock
    AGM M14 SOCOM+Swiss Arms 5x42E távcső+támasz vagy JG M16A4 SPR+Red dot
    nekem mind2 bejön, de nemtudok választani
  • bardocz
    nem is vennék ilyet,3600-ért szánhátrasiklásos:D de legalább már tudom,hogy menyire is szar:D eddig csak anyit tudtam,hogy szar:D
  • DannyL
    Ez egy úgynevezett EBB (Electric Blow Back) pisztoly. A létező legszarabb konstrukciók. A szánt is az akksinak kell mozgatni, és mivel egy kis nyomi 7.2-es stick van bennük, arra sem marad ereje, hogy 10m-re ellőjön. Határozottan nem javasolt darab. :)
  • Bexter
    Füvócsövel nagyobbat köpsz, mint az
  • CseNo
    Ilyet már láttam "működés" közben! Nagyon nevetséges :D Én maradok a springes TM Berettámnál
  • Laza
    Ez egy nagyon gagyi kinai utanzat :)
  • praksi
    ez egy játékpisztoly, nem airsoft :-)
  • bardocz
    szerintetek ez átverés vagy vicc,vagy mi? a sima kerül egy tizesbe,szánhátrasiklásos enyiért?
  • praksi
    ha az euban lenne 75 dollár egy JG fegyver, akkor a magyar boltok lehúzhatnák a rolót :D
  • bardocz
    én meg azt hittem,hogy azért van ott kínai nyelv,mert ott is van üzletük:D
  • DannyL
    HongKong :)
  • bardocz
    gunner nem valahonnan eu-ból szállít?:O én azt hittem eddig
  • praksi
    a vámosok adják postára, nem én.

amúgy tiszta röhej, amikor rendel az ember a gunnerről, akkor eleve kifizeti a házhozszállítást (jelen esetben HongKong-Kecskemét); viszont miután a vámosok megnézegették, még egyszer lehúznak, hogy Bp-ről lejusson hozzám...
  • Punker
    helyi csapatok helyi oldalai, találd meg kategória, az értelmes megmozdulások softair-en vannak közölve (nézzni kell a települések részt is nem csak a szervezőt)
  • Laza
    A dobozban meg egy vizipisztoly lesz :)
  • Laza
    Tudtok mondani az SoftAir.hu-n kivul masik olyan oldalt, ahol vannak jatekszervezesek?
    Erdekelnenek egyeb, kisebb szervezesu jatekok is, CQB-k, vegyes palyak (epuletek, fak, etc).

Esetleg tudtok sorolni par helyszint, amelyek a fent emlitettekhez hasonloak, Pest kornyekiek, es szoktak jatekokat rendezni ott?
  • bardocz
    rendőrbácsik pfff....egyenes vízágyú:D
  • Laza
    Orulhetsz, ha eler hozzad ... aztan nehogy a rendorbacsik kopogtassanak, ugyanis elvileg fegyvert nem lehet postan kuldeni :)
  • Mersant
    hm, ez pedig nem is veszes osszeg....
  • praksi
    még nem, ezért vagyok pipa
  • Bexter
    De megkaptad az a lényeg nem? :)