Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
megtoldanám 0,27-es Cyma MP5-tel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
lassu vagyok...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
- Jing Gong AK-47 Beta Spetsnaz
- Cyma AK-74 ( CM.031 )
- CYMA - AK-47 (CM.028)

ilyen sorrendben...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Glpetyus
AEG:
Cyma CM.028
Cyma CM.031
JG AK Beta
Sniper:
JG MP001 <#vigyor>

nemo19
Köszönöm a segitséget.Ki milyen fegyvert ajánlana számomra a kinai aegek közül?

DannyL
Ha springest akarsz akkor vegyél egy Marui pisztolyt, az jó lesz késõbb másodlagos oldalfegyvernek. Ha meg a méret a lényeg csak nincs több magod, akkor jól átgondolva és infókat begyûjtve egy kínai AEG-et vegyél. Segítünk, ne kapkodd el mert megbánod.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mersant
szerintem ennyiert vagy kicsivel tobbert 25000-30000ert vegyel kinai AEGet

Punker
hát egy olcsóbb AEG-gel többre mész, 1 nagy és lassú fegyverrel sokra nem fogsz menni......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nemo19
Sziasztok!
Én még csak most ismerkedek a témával tehát lehet hogy a kérdésem miatt lehurrogtok😊Szóval arrol lenne szó kinéztem egy kezdõ springes fegyvert.
Classic Army M15A4 tipusrol lenne szó.Nowaron néztem ki 21K lenne.Szerintetek megérné vagy hagyjam a francba az egészet?Válaszotokat elöre is köszönöm.Üdv,Nemo

Seaweed
tudom hogy licenszeli a CA az Armalite nevet es logot
Punker
a CA-nak szerzõdése van a céggel, a kódszám pedig 100%-osan ugyanaz

Seaweed
hehe...Armalite gyari katalogus utolso elotti oldalan Airsoft (szvsz CA) 😊)
Glpetyus
Tudom,Teh.. 😊
Király nagyon,hosszú v. rövid mind1,mert mind2 fasza.

Seaweed
RIS-en oda rakod ahova karod...
Glpetyus
milyen f@sz helyen van az irányék .o

Seaweed
ilyen az igazi LR300-on amirol mintaztak
Punker
érdekes az a markolat.....

Seaweed
votmá sokszor...de legyen...

GG GR-300L

GG GR-300S
Punker
képet

Seaweed
Egy GG GR-300L-re faj regota a fogam...
ahh köszi azé elég happy hogy csak 1 év 😄

Mhosah Myth
Mostanáig azt csináltam 😊... De nemsoká folytatom! 😞

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
te majd akkor röhögj ha túl vagy vizsgákon, addig meg húzzál tanulni baze 😊

Mhosah Myth
Áááááááá.... <#shakehead><#nyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
MASZ szabályzat:

10. Korhatár: a minimuméletkor határ 16 év, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek csak felnõtt felügyelete mellett, írásos szülõi engedéllyel vehetnék részt a játékokon...

Punker
16+ -tól szülõi papírral játszhatsz, ha találsz csapatot, nálunk is vannak 17 éven aluliak.

hali

lenne egy elég lényegretörõ(számomra) kérdésem:
15 évesen sztetek tul fiatal vok az airsofthoz?
Vagy még várhatok 3 évet<#wow3>?
(tom költöi kérdés volt, de azért jó lenne ha lenne esélyem)
mondjátok meg nyugodtan és küldjetek el nyugodtan legfeljebb várok még 3 évet...<#szomoru1>

engem meg az M249-es elsõ szériájára

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Mit rendelsz?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
kicsit a Beretta (AR-70) verziójára emlékeztet mármint a tus

hááát az a tus nagyon határeset, legalábbis szerintem 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Glpetyus
Na,ez nekem is tetszik <#finom>

Seaweed
Hmmm ez tetszik! Limitalt kiadas..van shop ahol meg van is belole....jo lenne egy ilyet is beszerezni 😉)
(ICS M4 Para Anniversary 2006)

Punker
mi most erre készülünk:

A játékmenet szektorozás lesz!

A Piros csapat partraszáll a sárga zóna szélén, a P1 ponton. Itt állhatnak vissza a játékosok . Ha elfoglalják a sárga zónában található 3 hangár bármelyikét (P2.1, P2.2, P2.3), onnantól kezdve azok is visszaállópontnak számítanak.
A pirosak célja, hogy minél hamarabb megtisztítsák az aktuális zónát...
Amint tiszta a zóna, jelzésre továbbhaladnak a narancs zónába... Ha kilövik õket, bármelyik eddigi visszaállóponton visszaállhatnak (P2.3 ajánlott) A feladat a narancs zóna megtisztítása és a reptéret védõ 3db légvédelmi rakéta hatástalanítása...
Amint tiszta a narancs zóna, jelzésre továbbhaladnak a piros zónába...Ha kilövik õket, bármelyik eddigi visszaállóponton visszaállhatnak (P3 ajánlott)
A cél a terület megtisztítása és a kékek totális megsemmisítése...

A Kék csapat feladata visszverni a pirosakat, esetleges ellentámadásokat indítani...
A kékek életkártyás medikekkel játszanak:
- Szektoronként meghatározott számú életkártya áll majd a felcserek rendekezésére.
- Ha valakit kilõttek, az fedezékbe vonul és medikért kiált!
- A medik odamegy, és átad egy életkártyát a játékosnak. Ezzel a játékos meggyógyul...
- He egy mediknél elfogyott a kártya kérhet egy másik mediktõl.
- Ha az összes elfogyott, vagy a kilõtt játékos a frontvonal mögé kerül a játékos átsétál a következõ szektorba...
- Medik gyógyíthat mediket.
- Ha az összes kártya elfogyott, vagy a kilõtt medik a frontvonal mögé kerül a medik átsétál a következõ szektorba... Az életkártyákat is viszi magával...
- 4 db medik lesz a kékeknél, a feladata nem egyszerû, sok múlik rajta!

Kérjük, hogy külön jelezze, aki vállalná a felcser feladatkört!

A folyamatos játékmenet érdekében kérünk minden játékost, hogy MINDEN felszerelését, lõszerét, innivalóját, kajáját, pótaksiját, stb. vegye kia a kocsiból és folyamatosan vigye magával a játék közben...

Punker
nem ismerem õket 😊

Seaweed
Johat nekem ne mond...tudod hogy en meg nem....de olvasgatva a forumaikat nem igazan aktivak...nagy a csond korulottuk...
Punker
ez csak duma, ha a fegyverek bírják akkor játszani kell 😊

Seaweed
tavasz-zold-cicsergo madarak <#mf2>
(ahogy nezegettem az itteni teameket, telen nem igen aktivak....)
Punker
jóidõ? mit nevezel te jó idõnek? egész télen talán 2 alkalom volt amire azt mondom hogy nem megfelelõ volt az AEG-eknek, az embe rnem fázik, múlthéten is azon agyaltam ki kell szedni a bélést a kabátból mert melegem van benne 😊

Seaweed
Messze van Eger vazz..mennek en mindnen alkalommal veletek ha egri lennek!
Azt tervezem hogy ha jon a joido akkor valamelyik kecsoi bandaval felveszem a kapcsolatot.
Punker
azt mond inkább játszani mikor jössz 😊

Seaweed
En meg varom a hoveget hogy leadhassam a megrendelesem vegre 😊)
Punker
mit írjunk? várjuk a vasárnapot, megyünk miskolcra 60 ember jó móka 😊

Seaweed
VALAMI! <#gonosz1>

DannyL
Írjatok már valamit, mert ahányszor ide kattintok, mindig azt olvasom, hogy alkohol válságban vagy. 😄DD (Tudom általános iskola 1-2. osztály) 😄DD

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Glpetyus
😊

Seaweed
qss <#gonosz1>
[tudod jol hogy most alkotoi valsagban vagyok <#mf2>]
Glpetyus
Keresd a makett topikban Skyline-t,neki van egy ilyen Tigrist 😊

Glpetyus
"Makettezek meg meg mindig"
<#ravasz1>

Seaweed
Nem..de makett topicban van akinek van 1/16-os Tgiris I-ese ami BB-t lo.