29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    ha kilövöd mindkét szemét akkor úgysem tud feljelenteni
    amúgy szerintem nem,mert még csak zajt sem csapsz vele
  • degenerator
    ha a saját házam területén lövöldözöm, a szomszéd beszólhat?
  • Punker
    úgy gondoltam élesben kézben.
  • praksi
    Kattints erre rá, ide :-)
  • Punker
    JG verziót még nem láttam :)
  • praksi
    bocsánat, tehát:

Végre-valahára, hála a kedves és segítőkész magyar vámügyintézőknek; illetve a kedves távol-keleti kereskedőnek; nem is beszélve a Lufthansa megbízhatóságának megérkezett a Gunner Toys and Modells internetes áruháztól vásárolt airsoft légfegyverem; ami egy JingGong G3/SG1 kópia.

továbbá ********** a főnökséget, amiért most szombaton dolgozom :-(

szal, ha egyszer lejutok hozzátok Egerbe, összehasonlítom a tiéddel; kíváncsi vagyok a kínaiak mennyire tudták lemásolni :-)
  • Punker
    milyen fegyvert vettél? fegyót nem csak 12 év alattiak használnak?
  • praksi
    megjött a fegyóóóóm!!!

és p.csába-p.csába-p.csába, hogy nem tudok a hétvégén hazamenni :-((((
  • Punker
    imaszőnyeges akciót majd akarok felvenni :)
  • praksi
    Punker, majd Fallúdzsában figyelj a muzulmán szokásokra! :-)
    Cikk
  • degenerator
    semmi nem hiányzott, csak vmi más cucc volt bedugva a csatlakozóba, én meg azt hittem, az egy egész, nem két különálló rész. kerestem a modelles csatlakozó "lyukait" de ne mvolt meg. azér kösz.
  • degenerator
    közben megoldodtam.
  • Punker
    mi hiányzik?
  • degenerator
    most vettem egy omni automata töltőt, de sehogy se tudom összerakni a csatlakozókat. kell hozzá valami kiegészítő cucc?
  • degenerator
    néha
  • bardocz
    60 éve még mindig tökéletes:)
  • Punker
    magyar honvédség megsemmisült topic-ba te szoktál írni? ott is van 1-2 friss infó G36 témában!
  • VRSDM
    nekem is van ismerős nem is egy a hadi gépezetben. mindenesetre köszi (sokadrészt olvastam már):P
  • degenerator
    leírás arról, hogy miért maximum sport/fun fegyver, és miért alkalmatlan harci feladatokra.
  • uHs Gerzson
    Ha már ott tartok biztos kérdezni fogom megint :)
  • DannyL
    köszi!
  • DannyL
    Első fegyvernek nem ajánlom, hogy DMR-t építs belőle. Csak egyes lövés, rutin még nincs... 400 körülre húzd kezdésnek, mindenre elég kezdés képpen. DMR-hez 90%-át ki kell pucolni a TM-nek is.
  • SG rock
    *szépek
  • SG rock
    Nekem kell egy ilyen M14 :D!!!!!! Amugy stépek nagyon.
  • Punker
    guarder szett bele 25k körül van, a lényeg hogy spec TM hopup rendszer, az összes többi fegyver hopupja lóf@sz a TM 7-eséhez képest.
  • uHs Gerzson
    Igen, aksi az ami agaszt, de olvastam hogy sokféleképpen meg lehet oldani, hogy beleférjen.
  • bardocz
    hm,ha anyira jó akkor lehet az is játszik,ha piacon végig lehet fogdosni fegyvereket megnézem majd ;)
  • uHs Gerzson
    De a TM-ből mennyi dolgot kéne cserélni hogy DMR váljék belőle?
  • Mersant
    nekem van 1 JG G36C-m, nem az a fo fegyverem, de meg kellett vennem mert nagyon tetszik, mindig ilyet akartam es egyaltalan nem bantam meg. kompakt, strapabiro, nagyon jol ossze van rakva, es roppant egyszeruen szerelheto, nem kell atomjaira szetkapni mint pl. 1 AK-t vagy akar egy CA M15-ot ahhoz hogy hozzaferj a lenyeghez. ami ugye hatrany az a kis akksi, bar mivel en ezt tuningolni nem akarom nekem eleg. esetleg valami 9,6-ost bele kell probalni a nagyobb tuzgyorsasag erdekeben.
  • uHs Gerzson
    Szépek
  • DannyL
    Ez az enyém:

• DannyL
    Nekem egy AGM M14-ből épített DMR-em van, de abban a motoron és a testen kívül minden ki van cserélve Systema és Guarder alkatrészekre. A TM minden szempontból jobb építési alap mint az enyém.
  • praksi
    fúha, te leszel az airsoftos Friedmann Endre :-D
  • Punker
    Baxter lesz a riporter én meg az operatőr, remélem nem lövik szét a kamerát az első 5 percben :)
  • praksi
    operatőrködsz, vagy csak beszámolót írsz? :-)
  • Punker
    a fekete a legfeltűnőbb az biztos :)

Falludzsan-n média leszek :)

• VRSDM
    ruha téren sztem ki mire esküszik, nekem spec a digital minták nyerték el a tetszésem mint kinézetre mind használatra.

aztán van aki a woodland van aki a sima olívzöldre esküszik. embere válogatja ezt szerintem, de tény hogy a fekete a legszebb:) nomeg a legilyesztűbb is.
  • uHs Gerzson
    Valahogy éreztem hogy nagy favorit lesz nálam :)

De neked is az van ha jól emlékszem?
  • praksi
    a JingGong G36 vezeti a Gunner TOP10 eladási listáját. csak jelenthet valamit ;-)

fekete ruhát érdemes venni, én abban jártam vizsgázni :-)))
  • DannyL
    Ebből a csomagból a TM M14-et ajánlom. Messze a legjobb hop-up rendszere van és a ver.7 gb megbízható konstrukció.