29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Cirka 250-ből bent van. :D
  • Punker
    JG-nek nincs M14 verziója, szal sántít hogy az Echo csak JG átcsomagolva.
  • praksi
    én azért rendeltem, mert ezt a fegyvert még itthon nem lehet kapni

Punker, találtam egy ilyet:

What is JG or GB or Echo1?
    JG stands for Jing Gong, which is actually Chinese for Golden Bow; hence GB. Also, Echo 1 is the same as GB or JG, they are OEM Jing Gong airsoft AEG guns. All these different names for the same airsoft manufacturer is confusing. Hopefully, this has helped clairfy the confusion.
  • VRSDM
    ööö.na.izé.szóval.igen
  • DannyL
    A 2. generációs kart M14-ekről azt mondják nem olyan szarok mint az elsők. Sokak szerint jobb mint az AGM. A Cyma-nál nem jobb, TM-ről nem is beszélve.

Amúgy nekem is nagy álmom egy EBR, én ezt néztem ki, csak még vékony vagyok hozzá sajnos:
    JET Custom EBR
  • praksi
    az adogatólap rugóját nem nézted?
  • Punker
    kínainál sose tudni, én az első szériás KART M14-et láttam az sz@r volt...
  • VRSDM
    na akkor konkrétan, kb. milyen pontosságot-minőséget-megbízhatóságot lehet várni? pl. más fegyverekkel összehasonlítva? ööö mondjuk a jg fullmetal szériáját eléri? (nekem az már elég)
  • Punker
    a TM-é igen, a kínaiak / KART alapja az lóf@sz.....
  • VRSDM
    már azt olvasom...
    ver7es bg az pontos nem? mármint itt azt szoktátok említeni mint "jó pontos csipa alap?!"
  • Punker
    KART EBR-ről keress leírást, szerintem ugyanaz átcsomagolva.
  • VRSDM
    köszönöm.
    akkor minőség szinten se várjak tőle semmit? hiába fullfém, hiába vannak ügyes megoldások a fegyveren? attól még egy gagyi?!
  • MuldR
    overpriced kinai.
  • dronkZero
    Máshol ugyanezt olcsóbban megkapod.
  • dronkZero
    "serélődött a henger, a hengerfej, a dugattyú, a dugattyúfej Guarderre"

A dugattyú nem, bár a mondat másik feléből azért ez kiderül.

Ja, meg 110-es rugó ment bele.

Nem vagizásból pofázok róla ennyit, csak hátha könnyebben tudtok segíteni, ha minden infót közlök...
  • VRSDM
    konklúzió?
  • MuldR
    de
  • dronkZero
    Jaja, ott. Igazából nem ez volt a gond, hanem az alsó fogaskeréknél a racsni pöckén nem volt rendesen rajta a rugó.

Mindenesetre túl vagyok életem első gearbox szét-összeszerelésén. Kétszer. :P

Első összerakás után is próbálgattam(~10 lövés), hogy szól, és a dugattyú legelső fogának a sarka lerepedt. Annyiból nem gáz, hogy szerencsére első körben feladtam a dugattyúfej leszerelését, és a zsírúj Guarder dugattyúmat nem raktam bele. Második körben már teljesen flottul ment az összerakás, működik egyes lövésen is, sorozaton is.

Viszont: Az eredeti probléma nem múlt el.
    Tehát első körben cserélődött a henger, a hengerfej, a dugattyú, a dugattyúfej Guarderre, gyári CA maradt a nozzle, meg a dugattyú lett lecserélve kínaira, mert a gyári már meg volt zabálva, és csak kínai volt kéznél.
    A probléma így az volt vele, hogy nem túl faszán mozgott a nozzle, nem adagolt rendesen, elment a levegő a tár felé, időnként nem jött golyó, néha meg kettő, meg csinált olyat is, hogy sorozat közben kilőtt egy golyót lassan, és a következő lövés sokkal erősebben jött, és hátulról eltalálta a levegőven lévő előző golyót. :P
    Na, most kicseréltem a nozzle-t is, meg a dugattyút is Guarderre.
    De ugyanúgy nem adagol.

Akkor most mi a tököm baja lehet?
  • Mersant
    hat nem valami szep, de legalabb csunya...:)
  • VRSDM
    fogalmam sincs, csak találtam ezt neten, és megtetszett, ezért kérdezem az itteni okosokat.
  • Punker
    az ECHO nem csak átcsomagol?
  • bardocz
    te ismersz olyat?:D (amúgy nem fontos,szerintem hétvégén már tényleg meglesz piacról a fegyver:))
  • VRSDM
    vagy ismerni kell azt aki sokat vesz a japiktol, es akkor ha nagyonjofej vagy neked is elhozza olcsobban :)

am erről valakinek konkrét ismeret?/vélemény??
    m14 RIS
  • SG rock
    plusz a szállítási díjak vám meg ilyesmi...ezekkel együtt annyi a full fém boyi, mint itthon.
  • bardocz
    full fém boyi anyi külföldről mint itthon a müanyag:D
  • SG rock
    Értem. Énis lehet, hogy külföldről rendelném a fegyvert, de így mindennel együtt nemsokat spórolok rajta, mintha megvenném itthon egy airsoft üzletben.
  • praksi
    pontosan nem tudom még mennyi volt, a szállítással együtt kb 24 ezer forint a cumó; erre jön rá 5% vám, 20% ÁFA és 1400 Ft postaköltség (igen, a Magyar Posta hozta ki!). a egyik ismerősömmel rendeltettem (nekem nicns dombornyomott bankkártyám); neki 35 ezret adtam; de majd jövő héten beszélek vele, hogy pontosan mennyi is volt.

a szállítást úgy érdemes számolni, hogy kb. +60 dollár.

ami nagy általánosságban érvényes a Gunneres cuccokra, hogy az ottani ár kb. másfélszeresével érdemes kalkulálni, de nem árt, ha van még tartalékban.
  • Mersant
    asszem 1 oranal kell allnia...
  • SG rock
    Csak 75$ ? Az nagyon olcsó! Mennyi volt a szállítási díj ill. a vám?
  • dronkZero
    ja, lehet, hogy nem pont ez a gond.
  • bardocz
    kettes imbusz néhány biciklis "bicskán" van
  • dronkZero
    Gyors segítségre lenne szükségem gearbox témában:

A tapet plate-et mozgató fogaskeréknek hogyan kéne állnia, mikor már rakom össze? Azt tudom, hogy nem mindegy, de hogy pontosan hogy álljon, azt már nem vágom.

Összeraktam, nagyon furcsa hangja van, meg egyes lövésen is sorozatot tol.

Ja, meg honnan tudok ~kettes imbuszkulcsot letölteni? :D Rohadt csavar a tárkioldó gombon majdnem meghiúsította az egész szétszerelő akciómat... :)
  • degenerator
    dehogy, nem lőttem én a házukra. ők mondták, hogy átpattant egy, és letört egy cserépdarabot. rájukhagytam, mindenesetre nem fogok többet itthon lövöldözni, nem kell a balhé.
  • Punker
    "átpattant" magyarul megsoroztad az ablakot/kéményt/parabolát?
  • degenerator
    igaz, azt hitték ólom...bár lehet, átpattant egy két bb az ő telkükre..*-)
  • Punker
    higgadtan megmutatod nekik hogy műanyag golyókat lő ki, és akkor megnyugszanak.
  • bardocz
    :DDDDD
    próbáld meg elmagyarázni nekik,hogy ettől nehezen fognak meghalni,hamarabb meghalnak a csörgőkéjüktől,vagy foci közben
  • VRSDM
    magánterület, amíg nem hagyja el bb a "területed" határát addig nem.
  • degenerator
    az elöbb kivittem az udvarra kipróbálni, hát jött ki mindkettő, hogy meghalnak a kisgyyerekek.
  • Punker
    hát ha nagyon hülye akkor max kihívja a rendőröket, akiknek megmondod hogy légfegyverrel célba lősz, otthon nyugodtan teheted.