Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"2-3 tárat biztos ki lehet lõni egy töltéssel"
Vazze necsinald mar hogy enyire nehez felfogasu vagy! <#rolleyes>#rolleyes>
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A softair forumon a Tuningernek van egy HL Tigrise, meg biztos van meg par embernek, majd osszejovunk valahol es levadasszuk egymast. A gond az lesz, hogy mindenkinek tigrise lesz. Nemet belharc 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
vagy ha hozod Cyberpunk game-ra akkor egy rajban akarok veled lenni 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azon gondolkozom, lehet kinai piacon is lenne. Elvegre kinai, es a vaterara az airsoft cuccok a kinai piacrol kerulnek.
Asszem valamelyik nap meglatogatom a jozsefvarosit 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1-2x voltam ilyennel játékon VIP 😊
A Fõvárosi Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelõsége mintavétellel egybekötött ellenõrzést végzett a ZHUO CHENG LU FA Kft. 1087 Budapest, Kõbányai út 21-23. sz. alatt mûködõ piac 67. pavilonjában. A Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség laboratóriumában elvégzett vizsgálatok szerint a Kínából származó
CYMA P.618 jelû légsûrítõs rendszerû játékpisztoly
nem felel meg az élet- és vagyonbiztosági követelményeknek.
A pisztolyból kilõtt lövedék mozgási energiája nagyobb az elõírtnál, a lövedék szem-és egyéb sérülést okozhat. A termék balesetveszélyes.
A Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség a termék forgalmazását az áruk és szolgáltatások biztonságosságáról és az ezzel kapcsolatos piacfelügyeleti eljárásról szóló 79/1998. (IV.29.) Korm. rendelet 6. § d) pontja alapján megtiltja.
A kereskedelmi egységek a fogyasztók által a vásárlás helyére visszaszállított termékeket kötelesek visszavásárolni.
Budapest, 2002. 02. 25.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
cyma p.618 😄DDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gyártó: KJ Works
Típus: USP
Mûködési elv: Gázüzemû (Green Gas)
Lövedék kezdõsebessége:
215 fps (67 m/s) (0.20 g-os lõszerrel)
Energia: 0.45 Joule
Lõtáv: kb.25 m
Tárkapacitás: 15 db 6 mm BB golyó
Anyaga: fém , ABS
Kaliber: 6 mm BB golyó
Hop-Up: igen
Szánhátrasiklás: igen
Méretarány: 1:1
Csõhossz: 92 mm
Hossz: 195 mm
Tömege: 780 g
A halál csupán a kezdet...
milyen fegyverrõl van szó? kezdésnek ezt jó lenne tisztázni nem? 😊
http://www.1999.co.jp/eng/list/479/0/1
vagy hirtelen ezt tudom meg...
Annak idejen mikor Skyline a makett topicban vette az o ugyanolyan Tiger I-set mint amilyet te szeretnel volt egy csomo hely...de ez volt vagy 1-2 eve. Mar nem emlekszem. Hatha Petyus majd jar erre aztan o emlekszik par helyre ahol kapni rc tigrincset 😉)
Eppen tegnap este bizniszeltem le az asszonyal, hogy akkor lesz tank 😊
Ez a kinezett aldozat:
Tiger I
Heng Long, Airsoft BB-t lo. Majd meg upgradelgetni kell. Csomo fem biszbaszt kiadtak hozza, azokat aprankent megcsinalom. Ha meglesz, osszerantok egy bandat, es mehet a nyari tankcsata 😊
egyenlore sold out, szal vagy varok, vagy talalok egy masik boltot, ahol hasonlo arfekvesben aruljak.
az itthoni 2x ar felejtos!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Egy kis átnézés után egyenértékû a CA hasonló fegyverével." <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
Bár a ~40K-s ára miatt el is várható.
Remélem látszik majd...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Sokan szidják az eshockot hogy átvágják az embereket, bizonyos szempontból ez igaz ( átcsomagolt fegyverek, valótlan adatok ). Viszont hallottam énis hogy eltörött egy CO-snak a szánja, reklamált a gyerek, azonnal visszacserélték. Továbbá egyik csapattársam anno vett egy BE XM-8at (akkor sehol se volt még cyma27,28..stb), nos neki hibásat küldtek, reklamált, küldték neki a jót, pluszba ajándék tárakat.
Tehát vevõszervízben azt nyújtják amit egy cégnek nyújtani kell. Valamint ha az ember tudja mit vesz tõlük (tehát ismeri a termék valós paramétereit) akkor nyugodtan megveheti.
A cikk egyébként az 1,5J-s verzióról szól, a 0,9es lényegesen gazdaságosabb (bátyám szerint a gázosaknál is gazdaságosabb). Nekem bejön, nem egyszer használtam énis a CO-sat, csak a nagy tár zavaró, pont ezért veszek gázosat 😊
Tehát nyugodtan vedd meg ha tetszik, sztem a kategóriájában lévõ KJW gázos fegyóknál jobb.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ezek szerint 20 körül nem lehet kapni jó gázos pisztolyt...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A metal gearbox pedig csak annyit tesz, hogy a gearbox test fém. Ettõl még a belseje lehet bármilyen összetételû alkatrészekbõl összeállítva, mint pl. mûanyag csapágyazás, fém vagy mûanyag fogaskerekek, stb.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Utána jön a Cyma. Tõle ami jól használható az a 0.27 (de csak a 2.generációs), 0.28, 0.31.
A többi gyártóé az változó sikerû:
-Wellfire-t én nem kultiválom, mert gyenge.
-Double Eagle-nek jó az AK47-ese.
-Both Elephant-tól az SL8-as jó darab.
-JLS-tõl a SCAR jó darab.
-AIM-et és Boyi-t én speciel nem ismerem.
Snipert nem ajánlom kezdésnek. A mûanyag gearbox-os AEG-eket meg felejtsd el. Olcsó viszont szar.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu