Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
"a flakonból betöltöd a tárba, "

"2-3 tárat biztos ki lehet lõni egy töltéssel"

Vazze necsinald mar hogy enyire nehez felfogasu vagy! <#rolleyes>
Fenrir
Egy 1000 ml-es flakonnal?

A halál csupán a kezdet...

Van ismerõs akinek "igazi" Tigrise van. Elkérhetem tõle és beszállhatok azzal? 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Emberek ellen csak 1:1-est vetnek be 😊

A softair forumon a Tuningernek van egy HL Tigrise, meg biztos van meg par embernek, majd osszejovunk valahol es levadasszuk egymast. A gond az lesz, hogy mindenkinek tigrise lesz. Nemet belharc 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
képet kérünk majd az ellenfelek arcáról a bevetésen 😊
vagy ha hozod Cyberpunk game-ra akkor egy rajban akarok veled lenni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
<#smile>
Igen, es lejjebb is mentek az arak. mostmar 20-30 kozott lehet kapni. Lehet nem szarakodok, most 5 rugoval dragabb, de akkor hamarabb megkapom.
Azon gondolkozom, lehet kinai piacon is lenne. Elvegre kinai, es a vaterara az airsoft cuccok a kinai piacrol kerulnek.

Asszem valamelyik nap meglatogatom a jozsefvarosit 😊

Punker
hát, ez kb azt tudja mint a Cyma AEP-m, valszeg azért mert a szán mozgatása zabálja a gázt 😊 2-3 tárat biztos ki lehet lõni egy töltéssel.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a tücsökpöcs 😊))))

1-2x voltam ilyennel játékon VIP 😊

ColdFire
lol most találtam róla googlen 😄DDDDD

A Fõvárosi Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelõsége mintavétellel egybekötött ellenõrzést végzett a ZHUO CHENG LU FA Kft. 1087 Budapest, Kõbányai út 21-23. sz. alatt mûködõ piac 67. pavilonjában. A Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség laboratóriumában elvégzett vizsgálatok szerint a Kínából származó

CYMA P.618 jelû légsûrítõs rendszerû játékpisztoly

nem felel meg az élet- és vagyonbiztosági követelményeknek.

A pisztolyból kilõtt lövedék mozgási energiája nagyobb az elõírtnál, a lövedék szem-és egyéb sérülést okozhat. A termék balesetveszélyes.

A Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség a termék forgalmazását az áruk és szolgáltatások biztonságosságáról és az ezzel kapcsolatos piacfelügyeleti eljárásról szóló 79/1998. (IV.29.) Korm. rendelet 6. § d) pontja alapján megtiltja.

A kereskedelmi egységek a fogyasztók által a vásárlás helyére visszaszállított termékeket kötelesek visszavásárolni.

Budapest, 2002. 02. 25.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
most találtam a fiokomban egy ilyet:
cyma p.618 😄DDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fenrir
KJ Works USP

Gyártó: KJ Works
Típus: USP
Mûködési elv: Gázüzemû (Green Gas)
Lövedék kezdõsebessége:
215 fps (67 m/s) (0.20 g-os lõszerrel)
Energia: 0.45 Joule
Lõtáv: kb.25 m
Tárkapacitás: 15 db 6 mm BB golyó
Anyaga: fém , ABS
Kaliber: 6 mm BB golyó
Hop-Up: igen
Szánhátrasiklás: igen
Méretarány: 1:1
Csõhossz: 92 mm
Hossz: 195 mm
Tömege: 780 g

Punker
mit mondott Garrison tanár úr? "...nincsenek hülye kérdések...csak hülye gyerekek!"

milyen fegyverrõl van szó? kezdésnek ezt jó lenne tisztázni nem? 😊

Fenrir
Tehát ha jól értem akkor a tárban van egy speciális tartály amibe töltõdik be a gáz. Kb mekkora az ûrmérete egy ilyen tartálynak ami a tárban van? Mert az 1000 ml-es flakon sem túl olcsó sajna.

Punker
a flakonból belöltöd a tárba, és a tárból szelepen keresztül lövi ki a nyomás..... mi ezen a kérdés?

Fenrir
Valaki el tudná nekem magyarázni a gázüzemû pisztolyok "szervizelését"? Fõként a GBB (szánhátrasiklásos) érdekelne, azon belül pedig, hogy mivel lövi ki. Saját patronja van? Ez egyszer használatos vagy újratölthetõ? Egy 1000 ml-es flakon meddig elég kb?

Seaweed
Seaweed
Illetve egy idoben ilyen 30-40K koruli aron televolt a Vatera Heng-Long TigerI es Leopardokkal!
Seaweed
http://www.tankzone.co.uk/cart/henglong.htm

(bar lehet ez nem a legolcsobb...)
Seaweed
Ha nem szamit hogy nem magyar shop akkor szvsz mindenkepp a tavolkeletrol rendelj mert ott talan a legolcsobb!

http://www.1999.co.jp/eng/list/479/0/1

vagy hirtelen ezt tudom meg...

Annak idejen mikor Skyline a makett topicban vette az o ugyanolyan Tiger I-set mint amilyet te szeretnel volt egy csomo hely...de ez volt vagy 1-2 eve. Mar nem emlekszem. Hatha Petyus majd jar erre aztan o emlekszik par helyre ahol kapni rc tigrincset 😉)
AAAAAAAAAAAAAA, allat! 😊

Eppen tegnap este bizniszeltem le az asszonyal, hogy akkor lesz tank 😊

Ez a kinezett aldozat:

Tiger I

Heng Long, Airsoft BB-t lo. Majd meg upgradelgetni kell. Csomo fem biszbaszt kiadtak hozza, azokat aprankent megcsinalom. Ha meglesz, osszerantok egy bandat, es mehet a nyari tankcsata 😊

egyenlore sold out, szal vagy varok, vagy talalok egy masik boltot, ahol hasonlo arfekvesben aruljak.
az itthoni 2x ar felejtos!

OrioN the S
omg

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
youtuben megnéztem azt az operation irene airsoft videót...hát kemény 😄 elég jól meg volt szervezve... oszt még égõ autók :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Glpetyus
Ez egy emberé lenne ? <#csodalk>

Glpetyus
Hmm,egész jó,szinte már tetszik is.
"Egy kis átnézés után egyenértékû a CA hasonló fegyverével." <#wow2><#eljen>
Bár a ~40K-s ára miatt el is várható.

Seaweed
Zsir!...Arnie-nel a pic. your weapon egyik regi (asszem' III.) bezart reszeben mar lattam a kepet.
Airsoft gyûjtemény az mpnetrõl 😊
Remélem látszik majd...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Elolvastam a veszpremi cikket. Nah egeszjokat irnak rola! Ime sracok ha valaki olcson viszonylag jot akar venni! (43K)
Seaweed
Punker

k8bal
én azért nem akarom se a 0,9-est se az 1,5-st mert annak kilóg a tára és nagyon nem tetszik... akkor veszek uzi-t...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Mersant
haat, a legjobb ugy lenne <#papakacsint>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

1:1-es méretben? 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mersant
aaa, nagyon durva ez a tank. regebben en is filoztam 1 hasonlon ,de sajnos nem vagyok milliomos, ugyhogy majd nyugdijas koromban veszek egyet meg 1 airsof Messerschmidtet <#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ellent kell hogy mondjak Punker mesterrel... Jó az a Sigma, én is azt fogok venni. Tesómnak fél éve van a 0,9J-s verzió, semmi baja. 1-2 akadás elõfordul, de minden stukkernál megesik. Egy másik csapattagnak kb 1 éve, semmi baja.
Sokan szidják az eshockot hogy átvágják az embereket, bizonyos szempontból ez igaz ( átcsomagolt fegyverek, valótlan adatok ). Viszont hallottam énis hogy eltörött egy CO-snak a szánja, reklamált a gyerek, azonnal visszacserélték. Továbbá egyik csapattársam anno vett egy BE XM-8at (akkor sehol se volt még cyma27,28..stb), nos neki hibásat küldtek, reklamált, küldték neki a jót, pluszba ajándék tárakat.
Tehát vevõszervízben azt nyújtják amit egy cégnek nyújtani kell. Valamint ha az ember tudja mit vesz tõlük (tehát ismeri a termék valós paramétereit) akkor nyugodtan megveheti.

A cikk egyébként az 1,5J-s verzióról szól, a 0,9es lényegesen gazdaságosabb (bátyám szerint a gázosaknál is gazdaságosabb). Nekem bejön, nem egyszer használtam énis a CO-sat, csak a nagy tár zavaró, pont ezért veszek gázosat 😊
Tehát nyugodtan vedd meg ha tetszik, sztem a kategóriájában lévõ KJW gázos fegyóknál jobb.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
Punker
volt 1 srác aki cybergun-ról megvette a CO-st az elsõ játékon eltört a mûanyag szán.......

Punker

k8bal
ennyire szar?
ezek szerint 20 körül nem lehet kapni jó gázos pisztolyt...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Punker
ingyen se kéne.....

k8bal
Szevasztok, ez a fegyver megéri az árát? Mert ennyiért szerintem igencsak megérné, ha nem gagyi.. LINK

Cyma AK-hoz még annyit, hogy érdemes megnézni mit is vesz az ember, mert minden különösebb jelzés nélkül hajt végre módosításokat a gyártó. Az újabb cyma 028-as pl. már nem bax-ot hanem "hagyományos" hopup-ot és rézcsövet kapott, valamint fém hicap tárral csomagolják.
Ige, sajnos sokan keverik ezeket a fogalmakat, mint full metal, metal gerabox (MG😎, de még sokszor (kínai fegyverek esetében) a full steel és full metal-t is hajlamosak összemosni.
A metal gearbox pedig csak annyit tesz, hogy a gearbox test fém. Ettõl még a belseje lehet bármilyen összetételû alkatrészekbõl összeállítva, mint pl. mûanyag csapágyazás, fém vagy mûanyag fogaskerekek, stb.
DannyL
Igen, a "full fém" kifejezést ilyenkor a belsõ részekre értik, ezen belül is leginkább arra, hogy a gearbox-ban nincsenek mûanyag alkatrészek. Maga a fegyver test tele lehet ettõl mûanyag részekkel.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mielõtt nagyon beleélnéd magad, nincs full fém Cyma AK47. Ettõl függetlenül kezdésnek tényleg jó.
DannyL
Sokan használják, bevált darab.

Glpetyus
meghát

nemo19
Cyma Ak 47 full fém + a fa része fahatásu abs...kezdetnek megteszi?Mert elégé pénzszükébe vagyok mert még én is tanulok,melo meg semmi(csicska diákmelo meg lehuzás).Majd lesz valami...

DannyL
Legjobb minõségû kínai fegyvereket eddig a JingGong (JG) gyártja. Igazából nem hallottam panaszt se az AK-ira, se az MP-jeire, se az M szériára.

Utána jön a Cyma. Tõle ami jól használható az a 0.27 (de csak a 2.generációs), 0.28, 0.31.

A többi gyártóé az változó sikerû:
-Wellfire-t én nem kultiválom, mert gyenge.
-Double Eagle-nek jó az AK47-ese.
-Both Elephant-tól az SL8-as jó darab.
-JLS-tõl a SCAR jó darab.
-AIM-et és Boyi-t én speciel nem ismerem.

Snipert nem ajánlom kezdésnek. A mûanyag gearbox-os AEG-eket meg felejtsd el. Olcsó viszont szar.

nemo19
Talátam egy Cyma 0.28-as Ak-t...kihajtható váltátmasz de mivel szar a válltámasz, van hozzá elvileg acélbol készült..pár ezerért lehet kapni pluszba!Nem reklámnak mondom de vaterán találtam.Ilyen AMD-s feelingje van a cuccnak.