29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• dbali
    Mindent kicseréltél a fegyoba és még mindig rosszul adagolja a golyokat??vanmég két dolog amirol nemesett sz és tapasztalatom hogy elofordul és ezek a jelei...1.nagyon stabil tár jobb ha kicsit lotyog és akkkor jobban mozog a BB-felfelé...2,A hpo-up gumit nem cserélted??sokunknak a Guarder gumi nemjott be mert ezeket a jeleket mutatta beraktunk CA-t és megjavult,lon csoda...
  • Mersant
    igen ahogy Praksi mondja az adagololap rugoját nezd meg, valamint lehet nem illeszkedik rendesen a nozi a tappet plate-be, esetleg serult a hengerfejen a cso es nem tud rajta rendesen mozogni a nozi, vagy ilyesmi...
  • DannyL
    Talán nowar. Hívd fel őket, ott 1 hónapja hegyekben állt a raktárban a kínai cucc. Hátha.
  • DannyL
    Azon az oldalon túl sok okosság van. ;) Én becipeltem már gunnerről vagy fél tonna vasat, úgyhogy nagyjából tudom mit beszélek. :)
  • uHs Gerzson
    Chokito :D
  • Adi
    Fhuu mi is volt annak a csokinak neve?
    Olyat már nem is lehet kapni nem?
  • Punker
    én passzolom.
  • VRSDM
    jól sejtem hogy nem tudtok valami közelebbi suplierről?
  • Punker
    igaz, akkor viszont drága egy kínaiért, persze jogos hogy a vasat nem ingyé cipelik be :)
  • praksi
    ja, ok; és a softair.hu -s okosságokat olvasom :-)
  • praksi
    ööö... ezt hol írja? én nem találom [/me béna ]
  • DannyL
    Amúgy meg regelj be gunnerre és számodra is világos lesz.
  • DannyL
    Próbáld meg értelmezni. :)
  • DannyL
    Ezt a 7.5 kg-nál +100$-t honnan veszed? Gunner fix 72$-t ír Airmail-re ennél a fegyvernél.
  • praksi
    a Gunner postaköltségekre ezt írják:

5 kg - 57$, 10kg - 100$, 15kg - 142$, 20kg - 182$
  • praksi
    a Kart-ra ezt írják: TM compatible Hop up: not tested, seems to be not
    erre érdemes figyelni.

másrészt, ez a fegyver a leírás alapján dobozzal együtt 7.5 Kg; ez a postaköltségnél +100 USD. ez így 235 USD, ami ha 1 USD = 180 USD alapján számolunk, az már 42 ezer forint; és erre még jön az áfa és vám. szal olyan50 ezerre saccolnám.

plusz ugye akksi és töltő.
  • DannyL
    135$ + 72$ (posta) = 207$

a vámáfa kb. 48$ lenne, tehát összesen kb. 255$ a vége ami most kb. 45.000 Ft míg kézbe veheted.
  • Punker
    aztapics@ azt hittem cybergányos 30 körüli balhé volt, de jó hogy még 2006-ban meg tudtam szabadulni tőle :)
  • VRSDM
    47 volt, őőő 2éve. még szlovákból lett rendelve
  • VRSDM
    no nem kétség karfájás az lesz. 100. de ha ennyire szimmániás vagyok akkor tegyük oda :P, na meg jobban is bízok egy fém fegyverben, sok törött abs-t láttam már.
  • Punker
    35-40-ből simán ide kell érnie

well-t anno mennyiért vetted?
  • VRSDM
    alapvetően vékony testalkatú vagyok, namost 8évtenisz-5évkosár-5évbmxstreet ergó mind csak karra erősít szinte meg lábra. no mind1is erős vagyok az a lényeg, ettől függetlenül egy élmény már maga a fegyver súlya is számomra. nem olyan mintha valami vizipityuval hadonászna az ember.
    szóva lehet hogy mély spórolás lesz egy efféle Kart-ra...
  • DannyL
    Well-hez képest hatalmas minőségi ugrás lenne egy Kart M14 EBR. Szerintem csodás 400 FPS körüli fegyvert lehet belőle kihozni.
  • Punker
    én is well-ről váltottam jó 2x olyan nehéz fegyverre, hidd el az első egész napos balhét megérzed majd, kevésnek tűnik az a 6-7 vagy mégtöbb kiló, de a well nincs 3 se fullosan szerintem, és bizony kijön nap végére a különbség :)
  • VRSDM
    *egyre kevesebbet :] /este van már :P
  • VRSDM
    súllyal nincs gond... ha erre értetted.
    mostanság játékon is egyre régebben vagyok ott. Őszintén szólva nincs problémám, mert mint írtam már párszor kifogástalanul működik (meglepődésemre+sokakéra), szóval vágynék már valami minőségibben összerakott fegyverre. kevés játék van épületben, erdőben is örömtelibb mosollyal küzdenék ha nem kéne locsolnom...
    nos erre keresek valami megoldást. amit szép lassan fel lehetne húzni az átlag 400 környékére.
  • Punker
    vicces váltás lesz a well után :)
  • VRSDM
    nem is olyan vastag a zsebem :]
    olcsósága miatt szúrt szemet ez a kart is. nomeg azért mert mindenképp fullfém fegyvert nézegetek.
  • Punker
    tanusítom, Rommel 500-ra húzott TM-je iszonyat pontos, rendes zárt lőpályán frankón kimérve 60 méteren 10-ből 10x megvan a mell alak minőségi 29-es lőszerrel.
  • DannyL
    Egy TM M14 alapra épített fegyver szar nem lehet. :)
  • Punker
    ezért kell kijárni játékokra, és ott minden érdekes dolgot elkunyizni megtapizni :)
  • VRSDM
    az a baj hogy míg nem lő az ember egy fegyverrel akármennyit nézhet utána, sem tudja meg a lényeget- tetszik-e neki :(
  • DannyL
    Imádni lehet és utálni. Középút nincs. Én imádom. :)
  • DannyL
    Szerintem sem JG, Kart lesz az. Csak az amcsik egyszerűek. :)
  • Punker
    szerintem tuti lenne gunnar-en ha lenne JG-ből, nem? eddig sehol nem is írtak róla, KART-ról viszont igen.
  • uHs Gerzson
    Ronda de finom :)
  • VRSDM
    véletlen akadtam rá. fék lenne?
  • Punker
    pedig volt mert kiszedtem a szekrényből tapizni :)
  • DannyL
    passz, nem láttam ilyet ott
  • Punker
    nowar-ban nem ez volt raktáron? 200-ért?