Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uhh, ez durván álcáz

Seaweed
..es ok?! Multicam mania..meg a fegyver is multicam 😄

Seaweed
Van a mukin vagy min. 5-600 dollarnyi cucc <#gonosz1> (de lehet a duplaja!)

csak a ruha egy vagyon lehetett

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Seaweed
jaja ep nezem mibe fajna egy full multicam oltozet! hat nem semmi arak vannak..de biztos jo a minosege!
Seaweed
..jah igen es nem olcso! (http://www.cryeprecision.com/)
az a baj, hogy a kiegészítõk nagyon drágák hozzá (patrol cap, sisakhuzat, plate carrier replika meg MOLLE cuccok)

Seaweed
Jah nem art mert most meg eleg nehez hozzajutni.
jó a multicam, szerintem az év végére jönnek majd ebbõl is az olcsó kínai másolatok

Seaweed
(Mondjuk ACUPAT amugyse kellene 😛P)
Seaweed
Ez most a legujabb "szerelmem"..nem kell nekem ACUPAT, meg MARPAT...ilyen gyakorlot akarok!
DannyL
Tetszik. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Glpetyus
hmmm

Seaweed
Lehet: Real Sword
DannyL
Ezt a Type 97-et lehet tudni melyik gyártó adja elõ?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed
az uj kinai Type 97 bullpup

8mm-es Marushin Five-Seven...hat jo hulyen nez ki ezzel a RIS-el...

Siluro
Kösz a tippet! Csak azért, mert úgy döntöttem, hogy megválok a Wellemtõl és beruházok egy komolyabba. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
vélemény, várnék pár hetet a CA-ra jobb és fém!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Jah az nekem nincs..hacsak nem annyi hogy ez kuvulrol alapban full muanyag..nekem nem jonnek be a munyag cuccok.
Siluro
Olvastam, köszi, de én a ti véleményetekre/tapasztalatotokra lennék kiváncsi.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Tessek pl itt egy rivju!
Seaweed
olvasgass reviewkat
Siluro
Mi a véleményetek errõl a fegyóról? Esetleg tapasztalattal rendelkezik valaki? Link

Kis reszeléssel rá lehet bírni.
Glpetyus
thx

Punker
99%

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus

Nem tudja valaki,a JG AK Beta-ba,belemegy ez a tár?

az enyém bótban volt 900 😄 dehát 4-5 éve megvan és már a szánnak letört az egyik pöcke(igy könnyebb szétszedni ha beleszorul a bb). de sajna semmi komolyra nem jó csak hülyülésre 😞 dehát ez van

ColdFire
nekem is, kinaiba vettem, 500ba lealkudtam 😄DDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ehh hát ez lol nekem most pont ilyenem van 😄

OrioN the S
nem, by

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Fenrir
FO

A halál csupán a kezdet...

OrioN the S
ez most komoly? 😄 tárazd vissza

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Seaweed
Egy palackot nem vennek. Az ugy erdekes lenne hogy a 10€-os palcakot 30€-oert hoznak hazhoz 😄
Punker
uram segíts.....aszem inkább megyek mert kezd elszállni az agyam.

Fenrir
Apropó BB lõszer...Én otthon egy hungarocell táblára rakott lõlapra lövök, ebbõl kifolyólag szinte minden BB megmarad. Van értelme még a kilõtteket visszatárazni? Mert nem láttam rajtuk sérülést, bár már volt 2 ami kicsit érdekes pályát ment amikor elhagyta a fegyver csövét 😊

Punker
mekkora tételben vásárolsz te hogy érdemes a szállítással b@szakodni? 😊

Seaweed
Jah ez termeszetes. De aki GBB-t vesz vagy akar az ezzel a kerdessel/infoval szembesul legeloszor, igy ez mar amolyan "alap szabaly", es ennek tudataban "el". 😉
Seaweed
Fogalmam sincs..nem lattam meg olyat, de ha mutatsz kepet tararol akkor ossze lehet hasonlitani..illetve olvasgass teszteket ott alltalaban kiternek ilyen kerdesekre is egy-egy adott fegyvernel.
Seaweed
Egyebkent meg egy ilyen "meregdraga" hobbinal ki a fene utkozik meg azon hogy egy palack gaz pl 10€?! (tudod mikor veszek magyar boltban masfelszer enyiert! <#ravasz1>), mikor a BB is enyibe kerul(pl egy zacsival 3-4000db) aztan az vegkepp fogyo ezkoz...nem beszelve a jo cuccok borsos ararol (100K-s AEG pl).
Punker
idõjárást se hagyjuk ki, mert hogy ugye a hõmérséklet az qrvára befolyásolja az egészet.....

Fenrir
A tárban lévõ tárolónak az ûrmennyiségét kérdeztem.

A #3619-et nem tudod, hogy kb mennyit bírhat?

Seaweed
Mi 50 vagy 80 vagy 100?! 10x szinte biztosan fel tudod tolteni..de nagyban fugg ez az egesz a pisztolytol is..mert pl az en M9-esem vastagtaras es kb 2x akkora a tara pl mint egy 1911-nek! Illetve vannak jobb es roszabba minosegu es toltottsegu palackos gazok is... de mivel egy pisztolyt azt masodlagos fegyerkent hasznalnak leginkabb, igy az altalad olyan buzgon kerdezgetett problema nem sokakat erdekel/erint szvsz, mert max 1-2 tarat tart maganal, azt fullra betoltve, ha kell hasznalja, de terepen game kozben szvsz nem sokan fognak nekiallni poszmoszoni tartoltogetesnek meg, bb betoltesnek!
OrioN the S
köpõcsövet 😄D😄😄

Fenrir
És te tudsz magyarul?

Szerinted miért kérdeztem rá erre? Akkor már egyszerûbb lett volna ha belinkeled a google-t, lehet hogy én is jobban jártam volna mimthogy itt fikázz...

Legalább egy kb értéket mondhattál volna (50, 80 vagy 100) abból legalább tudtam volna viszonyítani.

Seaweed
#3632 <#felkialtas><#heureka>
Punker
tudod mit inkább vegyél köpõcsövet az való neked ha ilyen nehéz felfogású vagy......

láttál már literes gázos palackot? (de mondjuk viszonyítsd 1 légfrissítõ palackhoz) szerinted annak a tartalma belefér 1 pisztoly markolat nagyságnál kisebb helyre?

Fenrir
Csak az nem volt egyértelmû nekem, hogy a teljes mennyiség belemegy-e? Mert akkor 2-3 tár kilövése 3500 Ft? Az lál.