29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Postával együtt 89$ + kb. 21$ vámáfa = 110$ = kb. 20.000 Ft
  • rol33ndooo
    csak már80dolcsiból kijönne:Dés azért az nemrossz csak kíváncsi volnék mennyiért hozzák bpre:D
  • rol33ndooo
    JaJa olvastam:D
  • bardocz
    az hogy játékban imádod egy dolog:D volt itt linkelve egy cikk miért ne legyél sniper,keresd visza és olvasd el:)
  • rol33ndooo
    nekem jelenleg egy DE M83A2-m van kaptam még nemvolt kint terepen de még2évig nem is lehet:(:(csak imádok sniperezni és most csak nézelődök a neten és ezt találtam
  • SG rock
    Ja, elég lol a kínaiak magukat hamisítják. Hová fajul ez a világ???:D
  • bardocz
    ha most kezdesz,akkor ne snipert vegyél
  • bardocz
    no persze az amelyikre TM meg Ca van írva,az valósinü gagyibb mint a bolti:D
    de amúgy ma láttam cyma hamisítványt,az milyen már,hogy a kínait is másolják?:DDDd
  • bardocz
    ugyan az mint boltban
  • rol33ndooo
    Meg azért az is h mit veszel
  • rol33ndooo
    Hát melyik piac?:D
  • SG rock
    Amugy a piacos cuccok megbízhatóak? Nem valami ócska szart sóznak az emberre?
  • rol33ndooo
    Szerintetek ez jó?Megéri a pénzét?és mennyi lenne behozni Magyarországra?Ez lenne!
  • DummyBoy
    Lol ... nem biztos hogy étolajra gondoltak, de ha segített, végülis ...
  • bardocz
    Sikerült!softair-en írták,hogy olajozzam be,étolaj megtette a hatását,máris jó:)
  • Mersant
    jo a sminked :D
  • DummyBoy
    Nnnna király :)

Megjött a cuccom ... egyetlen kedvesem nem győzött röhögni rajtam, megkérdezte mi ez az idétlen pizsama :) :)

Még sapit és csíkos trikót is hozott haverom ... csak a sapi picit kicsi ... valahogy ki kell nyújtanom ...

• bardocz
    az túlzás hogy járok,kétszer voltam bényén,nagyon jó pálya:)
  • bardocz
    CM Ni-MH 7x2/3A1100mAh 8.4V
  • Mersant
    akkor dontsd el hogy melyik a hasznalhatobb. rifle marha hosszu, epuletben hasznalhatatlan. pl. de dontened neked kell :D
  • SG rock
    De mind2 egyformán tetszik :D
  • Mersant
    akksit meg tarakat elobb-utobb ugyis venned kell majd. azt vedd meg amelyik jobban tetszik.
  • SG rock
    *nagyobb
  • SG rock
    Most nemtudom, hogy ő vagy ő.
    Mind2 fegyver jó és kézreálló nekem de ott a bibi, hogy az AK nak kisebb az aksija viszont nagyonn a torkollati sebessége és több golyó fér a tárba.
  • SG rock
    Bardocz hova jársz airsoftozni?
  • Punker
    a rögzítő pöcök illetve a szár szokott törni, milyen az aksi fekete noname? nekem az az mp5-ben 2 játékot bírt ki!
  • bardocz
    spiáter a hátsó része? amúgy amikor ki van hajtva eléggé lötyög...viszont 1100mAh-s NiMH aksit adtak hozzá,ez legalább jó,sőt még a töltőn is van lámpa:D meg a fém tár is meglepett
  • Punker
    nem baj majd eltörik a spiáter mint általában, 10-ből 9 törni szokott :)
  • bardocz
    megvan a fegyverem:) cyma 0.28s lett,mert ezt könyebb szálítani villamoson majd,de baszus a váltámasznál nem tudom behajtani a végét:S mit tudok vele csinálni,hogy jó legyen?egyszwerüen akármenyire erőlködök nem megy...
  • DannyL
    Gunnernél olcsóbbat újonnan nem fogsz találni hidd el. Egyetlen esélyed, ha kéz alól találsz egyet, de nagyon kicsi a valószínűsége.
  • VRSDM
    47e a kart... plusz szállítás, ugyan ott vagyunk mint vámmal a gunnersől.
  • Punker
    jobboldalt fenn van angol menü, és euró-s árazás, azt nézzétek a postán és az ÁFA-n mennyit lehet fogni.
  • VRSDM
    mennyi a váltó? mert nem igazán igazodok ki a lengyel nyelven.
  • VRSDM
    hmm. na jöhet a számolgatás :)
  • praksi
    ha azt nézzük, h amit rendeltem, az kínában 75 dodó, a lengyeleknél meg 198; nem sokkal jutottunk előbbre :-)
  • Punker
    lengyel webshop, így nincs már vámozás!
  • CseNo
    Nekem is volt adagolási gondom, a nózi csinálta, mert nem volt a helyén teljesen. Érdemes megmozgatni, hogy a rugó visszatolja-e, nem lötyög-e.
  • VRSDM
    próbát megér.
  • Mersant
    igen lehet a hopup gumi is a gond, ugyhogy kezd ezzel, esetleg a regit is visszarakhatod 1 proba erejeig. a gumit fujd be kivulrol szilikonnal mielott rahuzod a hazat, igy kisebb az eselye hogy elmozdul, begyurodik...
  • dronkZero
    "az adogatólap rugóját nem nézted?"

Az nekem rendben lévőnek tűnt.

"lehet nem illeszkedik rendesen a nozi a tappet plate-be"

A nózit most cseréltem, de jól volt benne.

"esetleg serult a hengerfejen a cso es nem tud rajta rendesen mozogni a nozi"

Ilyet sem láttam.

"A hpo-up gumit nem cserélted?"

De. Tényleg lehet ez a gond? (Felsorolásból frankón ki is felejtettem, annyira nem gondoltam, hogy ez probléma lehet... Nna, akkor ma este ezt is kipróbálom.

Köszi a tippeket mindenkinek! (Remélem ha ezt mind átnézem, már működni fog...)