29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8888 Postával együtt 89$ + kb. 21$ vámáfa = 110$ = kb. 20.000 Ft -
rol33ndooo #8887 csak már80dolcsiból kijönne:Dés azért az nemrossz csak kíváncsi volnék mennyiért hozzák bpre:D
-
rol33ndooo #8886 JaJa olvastam:D -
#8885 az hogy játékban imádod egy dolog:D volt itt linkelve egy cikk miért ne legyél sniper,keresd visza és olvasd el:) -
rol33ndooo #8884 nekem jelenleg egy DE M83A2-m van kaptam még nemvolt kint terepen de még2évig nem is lehet:(:(csak imádok sniperezni és most csak nézelődök a neten és ezt találtam -
#8883 Ja, elég lol a kínaiak magukat hamisítják. Hová fajul ez a világ???:D -
#8882 ha most kezdesz,akkor ne snipert vegyél -
#8881 no persze az amelyikre TM meg Ca van írva,az valósinü gagyibb mint a bolti:D
de amúgy ma láttam cyma hamisítványt,az milyen már,hogy a kínait is másolják?:DDDd -
#8880 ugyan az mint boltban -
rol33ndooo #8879 Meg azért az is h mit veszel
-
rol33ndooo #8878 Hát melyik piac?:D -
#8877 Amugy a piacos cuccok megbízhatóak? Nem valami ócska szart sóznak az emberre? -
rol33ndooo #8876 Szerintetek ez jó?Megéri a pénzét?és mennyi lenne behozni Magyarországra?Ez lenne! -
#8875 Lol ... nem biztos hogy étolajra gondoltak, de ha segített, végülis ... -
#8874 Sikerült!softair-en írták,hogy olajozzam be,étolaj megtette a hatását,máris jó:) -
#8873 jo a sminked :D -
#8872 Nnnna király :)
Megjött a cuccom ... egyetlen kedvesem nem győzött röhögni rajtam, megkérdezte mi ez az idétlen pizsama :) :)
Még sapit és csíkos trikót is hozott haverom ... csak a sapi picit kicsi ... valahogy ki kell nyújtanom ...
-
#8871 az túlzás hogy járok,kétszer voltam bényén,nagyon jó pálya:) -
#8870 CM Ni-MH 7x2/3A1100mAh 8.4V -
#8869 akkor dontsd el hogy melyik a hasznalhatobb. rifle marha hosszu, epuletben hasznalhatatlan. pl. de dontened neked kell :D -
#8868 De mind2 egyformán tetszik :D -
#8867 akksit meg tarakat elobb-utobb ugyis venned kell majd. azt vedd meg amelyik jobban tetszik. -
#8866 *nagyobb -
#8865 Most nemtudom, hogy ő vagy ő.
Mind2 fegyver jó és kézreálló nekem de ott a bibi, hogy az AK nak kisebb az aksija viszont nagyonn a torkollati sebessége és több golyó fér a tárba. -
#8864 Bardocz hova jársz airsoftozni? -
#8863 a rögzítő pöcök illetve a szár szokott törni, milyen az aksi fekete noname? nekem az az mp5-ben 2 játékot bírt ki! -
#8862 spiáter a hátsó része? amúgy amikor ki van hajtva eléggé lötyög...viszont 1100mAh-s NiMH aksit adtak hozzá,ez legalább jó,sőt még a töltőn is van lámpa:D meg a fém tár is meglepett -
#8861 nem baj majd eltörik a spiáter mint általában, 10-ből 9 törni szokott :) -
#8860 megvan a fegyverem:) cyma 0.28s lett,mert ezt könyebb szálítani villamoson majd,de baszus a váltámasznál nem tudom behajtani a végét:S mit tudok vele csinálni,hogy jó legyen?egyszwerüen akármenyire erőlködök nem megy... -
#8859 Gunnernél olcsóbbat újonnan nem fogsz találni hidd el. Egyetlen esélyed, ha kéz alól találsz egyet, de nagyon kicsi a valószínűsége. -
#8858 47e a kart... plusz szállítás, ugyan ott vagyunk mint vámmal a gunnersől. -
#8857 jobboldalt fenn van angol menü, és euró-s árazás, azt nézzétek a postán és az ÁFA-n mennyit lehet fogni. -
#8856 mennyi a váltó? mert nem igazán igazodok ki a lengyel nyelven. -
#8855 hmm. na jöhet a számolgatás :) -
praksi #8854 ha azt nézzük, h amit rendeltem, az kínában 75 dodó, a lengyeleknél meg 198; nem sokkal jutottunk előbbre :-) -
#8853 lengyel webshop, így nincs már vámozás! -
CseNo #8852 Nekem is volt adagolási gondom, a nózi csinálta, mert nem volt a helyén teljesen. Érdemes megmozgatni, hogy a rugó visszatolja-e, nem lötyög-e. -
#8851 próbát megér. -
#8850 igen lehet a hopup gumi is a gond, ugyhogy kezd ezzel, esetleg a regit is visszarakhatod 1 proba erejeig. a gumit fujd be kivulrol szilikonnal mielott rahuzod a hazat, igy kisebb az eselye hogy elmozdul, begyurodik... -
#8849 "az adogatólap rugóját nem nézted?"
Az nekem rendben lévőnek tűnt.
"lehet nem illeszkedik rendesen a nozi a tappet plate-be"
A nózit most cseréltem, de jól volt benne.
"esetleg serult a hengerfejen a cso es nem tud rajta rendesen mozogni a nozi"
Ilyet sem láttam.
"A hpo-up gumit nem cserélted?"
De. Tényleg lehet ez a gond? (Felsorolásból frankón ki is felejtettem, annyira nem gondoltam, hogy ez probléma lehet... Nna, akkor ma este ezt is kipróbálom.
Köszi a tippeket mindenkinek! (Remélem ha ezt mind átnézem, már működni fog...)