Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
4 db-ot legyártottak belõle! a H&K saját gyári múzeumában vannak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Igen engem az is kiborit..de biztos en vagyok a ferde..ezt mar sokszor megbeszeltuk <#vigyor1><#gonosz1>
Glpetyus
<#vigyor1><#banplz>

Seaweed
egyebkent meg kijavitva...höhö
Glpetyus
Hát az más tészta.
Pl "G3 SAS" fegyver se létezik ha jól tudom,mégis van komolyabb gyártóktol is <#miaz>
<#idiota>

Punker
na most mint írtam több info kell, de az alapján a homályos kép alapján én azt mondom hogy 100 $-t megérne nekem, a te problémáiddal különösebben nem foglalkozok, én az erdõbe veszem a fegyvert te meg a polcra....... <#nezze>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Elneztem. MuldR hozzaszolasaig lapoztam vissza es beneztem az MG utani szamot...csamcsogj meg plz rajta egy kort!
Seaweed
Innetol kezdve meg akar csuzlival is lodozhettek egymasra...az eredmeny ugyanaz, es ha neked enyire mind1 hogy mi van a kezedben.... <#rolleyes>
Punker
igen az MG34 messzirõl hasonlit az MG42-re.....

Seaweed
Nekem nem a hasznalati ertekevel van bajom. Hanem hogy azok koszono viszonyban vannak max az igaz fegyverekkel.
Punker
tény hogy hulladék AK, de a minõsége bizonyítottan jó (lõttek szét JG és TM beta-val is tudom hogy lóf@sz a különbség) innentõl kezdve meg.....

Seaweed
Vagy arra gondoltal Punker hogy pont olyan lesz az is mint az altalad emlitett ket "fegyver"?! Messzirol fog csak hasonilitani egy igazi MG34-re?! <#ravasz1>
Glpetyus
hát,ha olyan lesz,mint a többi JG cucc,akkor nem lehet rossz.
Gyanitom,hogy azért nem 90 dolcsi lesz az.. 😊

Glpetyus
<#wow2>

Seaweed
Te most tenyleg azzal a rossz SVD utanzattal peldalozol?! Az egy sulyos merenylet a Sznajperszkaja Vintovka Dragunova ellen...Attol meg hogy a kinaiak egy AK tokszerkezetre ratesznek egy SVD tushoz hasonlito valamit meg meghosszabitjak a csovet meg az eloagyat is "SVD-sitik", az nem lesz SVD Dragunov! (szurnyu bipodot mar meg se emlitem)

JG "formedvenye":

Ilyen egy igazi Dragunov:

szoval engem nem gyoztel meg...lehet jo minosegu, meg jol lehet vele lovoldozni..de egy kamu az egesz....BT Speznaz izet meg is emlitsem...az is tulmegy mindenen, es ugyanigy igaz ra szinte szorol szora minden.
Punker
lásd JG beta AK, vagy SVD én kb annyit várok tõle......

Seaweed
Nah de most komolyan mit lehet elvarni egy ilyen 90 dodos MG-tol?! <#rolleyes>
Punker
valahol 89$ volt írva de már nem tom hol.

Ez komoly, hogy 90 usd alatt lesz az ara???? Ez konkret info? Mondjuk valoszinu nem full fem lesz. Akkor meg nem erdekel.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
na ja, de ez a kínai nincs 90$ jó lenne több adat róla 😊

Letezik AS MG42.
2300 usd 😊

Uhh... jó lenne 😊 Bár mg42nek jobban örülnék 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Igen, letezik. Marui gyartja, fembol van. Ime:
M16 vietnam type

Mersant
szeva Zero, csaknem megvan a fegyod?! :-)

low-capet en sem talaltam csak mid-capet. a toltokrol meg legjobb ha a boltot kerdezed, egyebkent meg 1 felautomata tolto eleg, Nicd aksi elfuti a felesleget, nem tudod tultolteni, lemeriteni meg kocsibol valami izzoval lehet. mi is igy csinaljuk.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Glpetyus
Hö ??!
JG Mg-34-es... ? <#guluszem1><#guluszem1>

Punker
biztos hogy van, a TM azzal adja a fegyvert, de szerintem 1-2 hónap és kijön a CA is vele ha már kiadta a fegyvert

dronkZero
Hi all!
Nem tudjátok véletlenül, hogy M16-oshoz létezik-e vietnámi stílusú, low-cap tár? Keresgéltem neten, és csak a 198 BB-ssel találkoztam. De ez itt a képen nem tipikus, tekerõs high-cap-nek tûnik...

Aztán...
Itt van egy töltõ. Jól látom, hogy ez szivargyújtóba dugós megoldás? Van mellette egy másik, másfélszer annyiért, 12/230V felirattal, de arról nincs kép... Az is ilyen hülyegyerekeknek(mint én, pl.😊) való automata kisütõ-töltõ lehet, és az a konnektorba applikálós változat?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mersant
ok, megvan, remelem csak 1 meretben letezik.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
ez ilyen sufnituning vedoracs, vagy lehet valahol kapni? nekem is ilyen tipusu Red Dotom van, es meg nem talaltam meg az idealis vedelmet hozza :-)

Seaweed
jaja
Lehet, de az is biztos, hogy törésvédõnek sem rossz:

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DannyL
Kinek a pap... 😊 Én most vettem egy KA-t és azt vettem észre, hogy nagyot ugrott a találati pontosságom.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

A mehsejt racs vagy mi egyaltalan nem latszodik, ha belenezel hatulrol. Annyit venni eszre, hogy picit homalyosabb a kep.
A zart reddotok kevesbe serulekenyek mint a nyitottak. Amugy lehet kapni ehhez is 2 joulet kibiro vedolencset.
En most adtam el az osszes reddotom. Rajottem tobbet zavar. Iron sight rulez 😊

Seaweed
Az a csillogas miatt rakjak oda, elesben is hasznaljak* celtavcsoveken hogy ne csillanjon meg a feny a lencsen!
Valamelyik fotón láttam, hogy a reddot elejére felszerelték olyasmi fémrácsot, mint a maszkokon van. Szerintem mivel nincs fókuszban nem is látszik hátulról, hogy a lencse elõtt van.

Majd lehet megkeresem a képet és beszúrom.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DannyL
Kétség kívül ez a legjobb megoldás. RedDot CQB-hoz is kell nem csak erdõben. Ennek a kupakolásnak nem sok értelme van. Lecsukod nem tudod használni, ha ki van nyitva akkor meg ugyan olyan sérülékeny.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Ezek a reflex üvegek mennyire tükrözõdnek? Tudom más kategória, de egyik csapattársam egy well fegyverrõl való reflexet használ... nem sokszor azért szúrtam ki mert csillog az üveg mint állat.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
amit most neuro használ azt épületben kicsit szétlõtték, az elsõ üveg repedt be, valami 200 pénz volt új lencsét vágatni bele.

Seaweed
De talan a legbiztonsagosabb /legalabbis a reddot szamara/ ha jateknal az ember nem hasznalja a reddot-ot hanem csak a "fem iranyzekot" ....<#rolleyes> (celozni azert azzal is lehet)
Seaweed
..es ilyen szempontbol mi a velemenyed az ilyen reddot(ok)rol?!
Merthoigy ennek meg van "vedokupakja". Vagy ez is csak porvedonek van?!

Seaweed
Aham, gondoltam hogy ilyenre gondolsz. Lattam ilyet par foton fegyverre szerelve. 😉
De azt a vedokupakot ahhoz hasznalod, amikor nem hasznalod. 😊
Szoval porvedo. Olyan kell, hogy a railre felszerelsz egy plexi vedolapot.
Ilyesmire gondolok:

Seaweed
Igen ezt eppsejtettem is. A dragabbhoz van is vedokupak.
Javaslom, vegyel ele plexi vedolapot. Nem egy ilyet lottek mar be. Kellemetlen.

Hogy lehet kapni. Amugy a multicam szerintem klasszisokkal a legjobb rejtoszin.

Glpetyus
<#guluszem1><#kuss><#finom>

JCSR Apache
Kösz mindenkinek, ez sokat segített!<#worship>

Mersant
softair.hu rol:

" Igen elég fontos. Szerintem hamar ki lehet nyírni egy akksit kisütés nélkül.
Azt ajánlanám, ha kis pénzbõl szeretnél kisütõt csinálni, hogy vegyél 1 multimétert (az O betûs barkácsáruházban láttam 600Ftért), meg vegyél 1 12V 55W körüli autóba való halogén izzót. Ugyan itt 399 Ft. Forrassz rá 1 Tamiya csatlakozót az izzóra, és kész is a kisütõ. Rádugod az akksira, és figyeled közben, hogy hány voltot ad le az akksid. Az optimális kisütött állapot 0,8V/cella. Tehát 1 7 cellás akksinál 5,6V. Ha elérted lehúzod az égõt ami még persze bõszen világít, de ne merísd tovább az akksit! max 2 perc ez a lemerítési procedúra.
Kb ennyi Smile Innentõl lehet újra tölteni."

Mersant
rakotsz 1 izzot a kocsibol es azzal merited, arra figyelj hogy ha elkezd villogni az ego es lathatoan gyengul a fenye akkor szedd le az aksit. nem szabad teljesen lemeriteni mar ha Nicd aksirol van szo, ha NiMh ,akkor egyaltalan nem kell meriteni.

Punker
sima izzóval meg lehet oldani, nem kell hozzá 8,4-es.......

de akár lövöldözhetsz is amíg le nem merül, én az AEP-et úgy oldottam meg 😊