29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8928 kisebb az esély,hogy kitörjön a fogad,kisebb az esély,hogy kimenyjen a bokád,kisebb az esély egy nagyon csúnya bőrelfertőződésre,kisebb az esély,hogy esés közben eltört valamid -
#8927 OK. Persze, én ezt értem csak már idegesít ez az egész dolog... -
#8926 sgrock - ez a törvény. ha nagyona akarsz kibújsz alóla, vállalva a kockázatot. mindenhol így van. -
#8925 Mivel??? -
#8924 a foci még mindig biztonságosabb. -
#8923 létezik de használhatatlan illetve több ezer dollár. -
Bmx01 #8922 airsoft-ba létezik M82A1 mesterlövész fegyver :?? -
#8921 Ez kb. már oylan, hogy 16éven alulinak már focizni sem lehet, mert könnyen kitöri a lábát -
#8920 ha nincs macskakő törés nem megyek =D -
#8919 ettől függetlenül a törvény nem így működik. -
#8918 ja és arról még nem beszéltünk hogy van kötelező orvosi jelentés is, pl bizonyos tipusú baleseteket automatikusan jelenteniük kell a rendőrségnek akik hivatalból rögtön a szervezőket vennék elő, szal ha nem tetszik lehet menni tüntetni a parlament elé vigyék le a nagykorúság határát 16-ra :) -
#8917 De az én szüleim megengedik... -
praksi #8916 mert a 16 év alattiak 90%-a nincs azon az elvárható szellemi szinten, ami egy korrekt játékhoz kell.
ismerek 40 év feletti idiótát is, csak ha vele történik valaki, nem fog az anyja-apja perelni. -
#8915 Mondhatjuk azt is, hogy 1ik balasetnek is cask angyon csekély esélye van... -
#8914 szülő nem engedi,gyermek elszökik,megsérül,geci airsoftosok miatt sérült meg a gyerek(ezt a szülők mondják),szerintem van értelme,de mégsem:) -
#8913 apád vesz neked 1 fegyvert, kitöröd a bokád játékon, amin anyád berág és feljelent minket, ha 1000-ből csak 1 ilyen van már az is túl sok kockázat! -
#8912 Sztem itt nem azzal van a gond, hogy a szülők nem engedik :) -
#8911 hát ezt a nagyobb esélyt nem mondanám:) -
#8910 Hogyha pl. a szüleim aztmondják, hogy jó menj fiam játsz egy jót és ezt írásban is közlik a játékszervezővel vagy akárki mással akkor mi itt a gond? Nagyobb esélye van, hogy a suliba menet elüt az autó vagy télen a jégen eltörik a lábam, mint, hogy airsofttól sérüljek meg vagy játék közben :S... -
#8909 most már mondhatom,hogy nem baromság,mert 16 vagyok:D van benne igazság,de szerintem sem kéne engedély 16 felett,főleg,hogy elég nehéz eldugni otthon egy ilyen fegyvert,meg feltúnő,amikor a gyermek koszosan,büdösen tér haza egy nyári játék után:D -
#8908 Hát de, a szülő ezért közli írásban. -
#8907 Az, de ettől még így van. ;) -
#8906 nem baromság a törvények ilyenek, fiatalkorúként bármit csinálsz mást terhel a felelősség, és ezt nem vállalja magára senki. -
#8905 Ez eszméletlen nagy baromság sztem.... -
#8904 De mi a f ért? -
#8903 ez egy rakás szar..... -
#8902 Irásos engedélyt is csak 16 fölött fogadják el. -
#8901 na akkor marad az írásban közölt engedély... -
praksi #8900 gyakorlatilag pénzkidobás. -
praksi #8899 a felelősség a gondviselőt terheli, amennyiben írásban ezt közli. ha nem, akkor a jelenlévő felnőttkorúakat -
#8898 Értem... De ha valaki szülői engedéjjel játszik akkor nem a szervezők lesznek a hibásak hanem a szülő. Vagy nemjól gondolom? -
#8897 :D -
MuldR #8896 Es utana tenyleg az lesz :) -
#8895 Nagyobb szerverzett játékokon ... Az a lényeg, hogy ha valami baj ér, akkor komolyan megüthetik a bokájukat a szervezők ... hiába vagy elég érett vagy komoly ezekhez a dolgokhoz, ez akkor is veszélyes ...
Elesel, eltörik a lábad,és a jövő héten majd benne lesz a fókuszban, hogy erszoftosok kiskorúakat kínoznak és helló :( -
#8894 Nemhiszem, hogy fogok egy darabig komoly játékokra járni... De amugy hogyérted, hogy komoly? Elvileg paintball is min 16+ mégis voltam scenariokon. -
#8893 Szerencséd volt ... komoly játékon csak szülői felügyelettel, vagy anélkül sem játszhattál volna!!! -
#8892 énsem vok még 16 de mégis játszok :D...ahol voltam leszarták, hogy hány éves vok. -
#8891 14 éves -
#8890 2évig nem is lehet? ezt nemértem -
#8889 Amúgy mindenre jó, csak komoly AS sniper szerep betöltésére nem. Gyakorolni lehet vele a dolgot, de komolyabb játékon nem lehetsz vele hatékony mint sniper.