29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    kisebb az esély,hogy kitörjön a fogad,kisebb az esély,hogy kimenyjen a bokád,kisebb az esély egy nagyon csúnya bőrelfertőződésre,kisebb az esély,hogy esés közben eltört valamid
  • SG rock
    OK. Persze, én ezt értem csak már idegesít ez az egész dolog...
  • VRSDM
    sgrock - ez a törvény. ha nagyona akarsz kibújsz alóla, vállalva a kockázatot. mindenhol így van.
  • SG rock
    Mivel???
  • Punker
    a foci még mindig biztonságosabb.
  • Punker
    létezik de használhatatlan illetve több ezer dollár.
  • Bmx01
    airsoft-ba létezik M82A1 mesterlövész fegyver :??
  • SG rock
    Ez kb. már oylan, hogy 16éven alulinak már focizni sem lehet, mert könnyen kitöri a lábát
  • bardocz
    ha nincs macskakő törés nem megyek =D
  • Punker
    ettől függetlenül a törvény nem így működik.
  • Punker
    ja és arról még nem beszéltünk hogy van kötelező orvosi jelentés is, pl bizonyos tipusú baleseteket automatikusan jelenteniük kell a rendőrségnek akik hivatalból rögtön a szervezőket vennék elő, szal ha nem tetszik lehet menni tüntetni a parlament elé vigyék le a nagykorúság határát 16-ra :)
  • SG rock
    De az én szüleim megengedik...
  • praksi
    mert a 16 év alattiak 90%-a nincs azon az elvárható szellemi szinten, ami egy korrekt játékhoz kell.
    ismerek 40 év feletti idiótát is, csak ha vele történik valaki, nem fog az anyja-apja perelni.
  • SG rock
    Mondhatjuk azt is, hogy 1ik balasetnek is cask angyon csekély esélye van...
  • bardocz
    szülő nem engedi,gyermek elszökik,megsérül,geci airsoftosok miatt sérült meg a gyerek(ezt a szülők mondják),szerintem van értelme,de mégsem:)
  • Punker
    apád vesz neked 1 fegyvert, kitöröd a bokád játékon, amin anyád berág és feljelent minket, ha 1000-ből csak 1 ilyen van már az is túl sok kockázat!
  • SG rock
    Sztem itt nem azzal van a gond, hogy a szülők nem engedik :)
  • bardocz
    hát ezt a nagyobb esélyt nem mondanám:)
  • SG rock
    Hogyha pl. a szüleim aztmondják, hogy jó menj fiam játsz egy jót és ezt írásban is közlik a játékszervezővel vagy akárki mással akkor mi itt a gond? Nagyobb esélye van, hogy a suliba menet elüt az autó vagy télen a jégen eltörik a lábam, mint, hogy airsofttól sérüljek meg vagy játék közben :S...
  • bardocz
    most már mondhatom,hogy nem baromság,mert 16 vagyok:D van benne igazság,de szerintem sem kéne engedély 16 felett,főleg,hogy elég nehéz eldugni otthon egy ilyen fegyvert,meg feltúnő,amikor a gyermek koszosan,büdösen tér haza egy nyári játék után:D
  • SG rock
    Hát de, a szülő ezért közli írásban.
  • DannyL
    Az, de ettől még így van. ;)
  • Punker
    nem baromság a törvények ilyenek, fiatalkorúként bármit csinálsz mást terhel a felelősség, és ezt nem vállalja magára senki.
  • SG rock
    Ez eszméletlen nagy baromság sztem....
  • SG rock
    De mi a f ért?
  • Punker
    ez egy rakás szar.....
  • Bexter
    Irásos engedélyt is csak 16 fölött fogadják el.
  • SG rock
    na akkor marad az írásban közölt engedély...
  • praksi
    gyakorlatilag pénzkidobás.
  • praksi
    a felelősség a gondviselőt terheli, amennyiben írásban ezt közli. ha nem, akkor a jelenlévő felnőttkorúakat
  • SG rock
    Értem... De ha valaki szülői engedéjjel játszik akkor nem a szervezők lesznek a hibásak hanem a szülő. Vagy nemjól gondolom?
  • bardocz
    :D
  • MuldR
    Es utana tenyleg az lesz :)
  • DummyBoy
    Nagyobb szerverzett játékokon ... Az a lényeg, hogy ha valami baj ér, akkor komolyan megüthetik a bokájukat a szervezők ... hiába vagy elég érett vagy komoly ezekhez a dolgokhoz, ez akkor is veszélyes ...

Elesel, eltörik a lábad,és a jövő héten majd benne lesz a fókuszban, hogy erszoftosok kiskorúakat kínoznak és helló :(
  • SG rock
    Nemhiszem, hogy fogok egy darabig komoly játékokra járni... De amugy hogyérted, hogy komoly? Elvileg paintball is min 16+ mégis voltam scenariokon.
  • DummyBoy
    Szerencséd volt ... komoly játékon csak szülői felügyelettel, vagy anélkül sem játszhattál volna!!!
  • SG rock
    énsem vok még 16 de mégis játszok :D...ahol voltam leszarták, hogy hány éves vok.
  • bardocz
    14 éves
  • SG rock
    2évig nem is lehet? ezt nemértem
  • DannyL
    Amúgy mindenre jó, csak komoly AS sniper szerep betöltésére nem. Gyakorolni lehet vele a dolgot, de komolyabb játékon nem lehetsz vele hatékony mint sniper.